Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-methylamfetamine of 'zuivere' amfetamine

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

4-methylamfetamine of 'zuivere' amfetamine

Berichtdoor LuukHemelvaarder » za jan 12, 2013 4:00 am

Hallo iedereen (die dit leest, de rest geen hallo),

Meestal blijft mijn drugs gebruik beperkt tot wiet, mdma en RC's maar omdat de naar mijn mening enige echte RC functionele stimulant zonder al te veel beangstigende bijwerkingen (3-FA) door Rutte is afgepakt (of de chineese Rutte of de oostblok Rutte of misschien was het fredje teeven) ben ik terug gevallen op normale amfetamine (hopelijk). Voorheen kocht ik het van een vriend die zeker wist dat hij goede kreeg. Maar hem had ik al zo lang niet meer gesproken dat het vreemd zou zijn alleen daarvoor weer contact te zoeken.

Mijn ervaringen met amfetamine zijn enkel als hulpmiddel tijdens de tentamen week, afgelopen tentamen weken ging dat heerlijk met 3-FA daarvoor enkele keren met amfetamine, de enigste verschillen leken toen dat 3-FA langer duurde en een minder droge mond gaf, vandaar de voorkeur. De gebruikte hoeveelheden waren zeer klein (van 40 tot 60 mg elke 6 uur voor amfetamine, 20 mg elke 8 a 9 uur voor 3-FA). 3-FA heb ik wel meerdere malen voor de lol gedaan en toen nam ik een stuk meer, tot +- 100 mg op een avond en slapen was niet nodig, nooit geweten dat er zoveel tijd is die we normaal verspillen. In het begin ging dat met gel capsules maar, daar heb je veel te veel geduld voor nodig en dat heb ik niet, dus sindsdien gewoon via de neus.

Mijn probleem is dus dat ik het in eerste instantie wilde laten testen, maar omdat ik het vandaag pas heb gekregen en de tentamens veel te dicht bij zijn gaat hem dat niet worden. Er zit een sterke appel lucht aan de amfetamine en volgens de via verschillende bronnen is amfetamine sulfaat geurloos dus ben ik er vanuit gegaan dat het niet al te zuiver was. Heb daarom 50 mg afgewogen apart genomen en de rest te drogen gelegt. Na een uur was het al wat minder vochtig en heb toen de 50 mg tussen 9 en 12 (deze nacht) opgesnoven om te zien wat het effect zou zijn. Ik verwachte er niet veel van maar ben ondertussen toch al vlink aan de gang, maar niet zoals gewend. Het gebruikelijke ketting roken, droge mond, P.M.A. (Positive Mental Attitude http://www.documentairenet.nl/review/swansea-love-story/) en verhoogde concentratie zijn allermaal van de partij maar daarnaast is de hardslag wat hoger dan bij een gelijke dosis 3-FA en is er ook een heel uitgesproken euforie. Niet zoals bij 3-FA of de eerdere amfetamine waar het meer zon gevoel van he ik ben wakker en eigenlijk is alles wat er te doen is allemaal wel super leuk ook al is het dat niet (schoonmaken...), maar meer een mildere 6-ABP euforie, zon XTC achtige echt alles is leuk.

Nou word ik op dit forum dus al netjes gewaarschuwd voor speed met 4-methylamfetamine erin en na wat onderzoek lijkt deze stof dus meer met je serotonine aan de gang te gaan (zoals XTC?), dus nou de vraag of het mogelijk is dat deze amfetamine is versneden met 4-methylamfetamine en voor de hogere hardslag en euforie zorgt? Zijn er specifieke 4-methylamfetamine bijwerkingen waar ik naar kan uitkijken of is de enigste manier om hier achter te komen de zooi te laten testen? Er is natuurlijk ook nog de mogelijkheid dat de eerdere amfetamine een stuk minder was en dat het effect van 3-FA helemaal niet zoveel op amfetamine lijkt en dit juist hele goede is.

Aangezien ik enige tijd scheikunde heb gestudeerd en in die tijd (wegens niet drugs gerelateerde intresses) wat glaswerk en skills heb verzameld was plan A om het met droge aceton te wassen en eventueel de vrije base met ether te extraheren en deze opnieuw te laten kristaliseren, maar aangezien ik al erg onder de indruk ben van de effecten van deze 50 mg en dit de eventueel aanwezige 3-methylamfetamine niet verwijderd lijkt dit niet nodig. Een mogelijkheid is de vrije base te extraheren en deze te destileren, maar dan das me te veel werk en er is hier geen vaccuum. Een stoflong kollom begin ik ook niet meer aan.

De amfetamine is een helder wit poeder, het ligt nu al een paar uur te drogen en het is niet verkleurd. Nog maar een keer aan geroken en de appel lucht is zo goed als verdwenen. Het klonterd nog een klein beetje maar het is ook nog niet helemaal droog. Het brande ook niet echt tijdens het snuiven en als het goed is komt het uit Doetichem, misschien dat dat iemand wat zecht. Ergens anders las ik dat mensen dachten dat de appel lucht van aceton kwam, heb een hoop met aceton gewerkt en dit is duidelijk geen aceton lucht. Ook geen benzeen, ether of DCM/TCM lucht. Het rook echt naar appel. Misschien dat de dealer dacht gezond te doen en het met appels te versnijden :rock2:

iig bedankt voor het lezen!

Luuk Hemelvaarder,
Avatar gebruiker
LuukHemelvaarder
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: za maart 17, 2012 4:46 pm

Re: 4-methylamfetamine of 'zuivere' amfetamine

Berichtdoor endorr » za jan 12, 2013 2:24 pm

Al de speed die ik al heb gehad ruikte naar appel.
Aceton ruikt inderdaad absoluut niet naar een appel. Volgens mij is de appelgeur afkomstig van alle substanties die in de speed zitten.
Natte speed ruikt bij mij altijd naar een apppel, als ik het laat drogen verminderd die geur ook. Dat is vrij normaal denk ik.
De verhoogde hartslag kan liggen aan het feit dat speed versneden is met cafeïne
oh sweet catastrophe, where have you been? the question I need, the answer I fear
Avatar gebruiker
endorr
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 814
Geregistreerd: do aug 30, 2012 2:38 pm
Woonplaats: Japan

Re: 4-methylamfetamine of 'zuivere' amfetamine

Berichtdoor AgeOfLove » za jan 12, 2013 2:36 pm

LuukHemelvaarder schreef:Meestal blijft mijn drugs gebruik beperkt tot wiet, mdma en RC's maar omdat de naar mijn mening enige echte RC functionele stimulant zonder al te veel beangstigende bijwerkingen (3-FA) door Rutte is afgepakt (of de chineese Rutte of de oostblok Rutte of misschien was het fredje teeven) ben ik terug gevallen op normale amfetamine (hopelijk)


Beetje off-topic maar toch maar hopen dat de RC wereld een waardige vervangen voor 3FA kan produceren :(
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: 4-methylamfetamine of 'zuivere' amfetamine

Berichtdoor LuukHemelvaarder » za jan 12, 2013 6:16 pm

endorr schreef:De verhoogde hartslag kan liggen aan het feit dat speed versneden is met cafeïne


Daar zat ik eerst ook aan te denken maar ik heb slechts 50 mg genomen. Ik drink aardig wat koffie op een dag en er word hier nogal sterke koffie gezet. Een goede kop koffie bevat dacht ik rond de 100 mg caffeine en rekening houdend met mijn tollerantie lijkt mij dit niet zo waarschijnlijk.

Het is nu helemaal opgedroogd en het ruikt helemaal nergens meer naar. Heeft iemand enig idee over de potentie van 4-methylamfetamine, werkt dit ook in het 50 mg gebied? Als het een stuk minder potent is dan is het misschien een manier om (voorlopig) uitsluitsel te geven?

Ga het volgende week toch maar laten testen, jammer genoeg geen smartshop in de buurt die nog tests op voorraad heeft, maar heb me toch weer herbal bullshit aan laten praten. De verkoper wilde mij ervan overtuigen dat amfetamine niet concetratie verhogend werkt, maar die hoofdpijn kruiken capsules wel :eek: Ga er voor het gemak vanuit dat 1 week tot 40 mg per dag geen blijvende schade achter zal laten en heb die herbal troep door de plee gespoeld, volgens mij hebben die gasten allemaal een cursus hypnose gehad.

Als het niet concetratie verhogend zou werken dan zou de US Air Force het niet gebruiken om nog meer terroristen te kunnen vaporizen.

Helicopter pilots who received placebos and then flew a simulator from 0100 to 1700 hours after a single night of sleep deprivation displayed significant, progressive deterioration of flight--control skills that would have threatened both safety and mission accomplishment. The problems encountered were especially severe in the morning hours (0300–1000). Even after a slight improvement in the afternoon (due to circadian rhythm), control accuracy did not recover to normal prefatigue levels. When these pilots received amphetamine on a different sleep--deprived night, decrements in performance did not occur. In fact, low--dose amphetamine eliminated the early morning deteriorations in flight skills and maintained performance at prefatigue level for the remainder of the day.

http://www.airpower.maxwell.af.mil/airchronicles/apj/apj97/spr97/cornum.html
Avatar gebruiker
LuukHemelvaarder
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: za maart 17, 2012 4:46 pm

Re: 4-methylamfetamine of 'zuivere' amfetamine

Berichtdoor Einstein » za jan 12, 2013 6:44 pm

Aan de geur kan je ook niks zeggen over het al dan niet aanwezig zijn van 4-methylamfetamine, ook die stof lijkt me niet bepaald vluchtig (net als gewone amfetamine) en dus zal ook geheel zuivere 4-MA vermoedelijk geurloos zijn. Speed ruikt vrij vaak naar appel, dat wijst niet zomaar op significante vervuiling.
4-MA zou qua werking inderdaad in de buurt zitten van XTC, echter brengt het ook paranoia en nare lichamelijke bijwerkingen met zich mee, zeker in hoge dosis (tenzij er echt heel veel 4-MA in zit gaat dat niet van 50 mg gebeuren). Niet iets waar ik mezelf graag als proefkonijn aan bloot zou stellen :P Testen is de handigste optie. De effecten die je rapporteert lijken in ieder geval niet helemaal te danken aan zuivere amfetamine, anders zou het redelijk te vergelijken zijn met 3-FA. 3-FA heeft een iets minder energiek oppeppend effect en een íets euforischer effect dan amfetamine, maar het soort euforie is voor beide stoffen ongeveer hetzelfde.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner