Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

ander effect...

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

ander effect...

Berichtdoor canstro » do jul 26, 2012 5:16 am

Beste DF leden, ten eerste proficiat met deze fantastische community. Ten tweede wil ik alvast elke response op mijn vragen bedanken :)

Dus, ik gebruik sinds een maand regelmatig speed, lage doseringen maar soms opgetelt wel een gram op een avond. Nu in het begin kreeg ik het effect van actief zijn, veel praten, geen honger enzovoort, maar sinds kort ervaar ik het gebruik precies anders, nu ja niet precies, ik ervaar het gewoon zo. Ik gebruik nu gewoon op een rustige nacht als ik alleen ben, zoals deze. Aangezien ik regelmatig last heb van nachtmerries hou ik niet van slapen, en snuif ik gewoon een lijn of 2 voor een rustige gezellige nacht aan de computer, dit is gekomen omdat ik op een bepaald moment na eens 72 uur wakker te zijn, na het gebruik van speed een meer kalmerend gevoel kreeg, niet mijn lichaam krijgt nu de energieboost, maar mijn gedachten. Ik spendeer dus nu regelmatig enkele nachten aan de PC, onder invloed luisterend naar rustige muziek, met mijn gedachten op een snelheid van 200%. Heeft er iemand anders misschien ervaring mee, of kan iemand dit verklaren?
Ik vroeg al aan mijn dealer of er iets verandert was aan de 'pep' maar dat was niet het geval...
canstro
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do jul 26, 2012 5:08 am

Re: ander effect...

Berichtdoor snuifduif » do jul 26, 2012 7:29 am

Je geeft zelf al aan dat je tegenwoordig minder gebruikt en daar zal het denk ik ook aan liggen.
Met hogere doseringen zul je het 'strak staan' effect gaan voelen maar met lage doseringen werkt het net zoals ritalin werkt. Je voelt je alleen helder en geconcentreerd.
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5172
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: ander effect...

Berichtdoor Sjaak101 » do jul 26, 2012 8:44 am

Ik denk dat je gewoon een beetje oververmoeid bent, dan word het effect meer mentaal ipv dat je ook echt druk word.
Avatar gebruiker
Sjaak101
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm

Re: ander effect...

Berichtdoor Ivo » do jul 26, 2012 8:46 am

Sjoerd101 schreef:Ik denk dat je gewoon een beetje oververmoeid bent, dan word het effect meer mentaal ipv dat je ook echt druk word.


Was ook mij eerste gedachte... Na 3 dagen zit je wel ongeveer door je reserves heen lijkt me. Kijk echt uit met elke keer zo lang door te gaan, je kan beter wat meer slapen. En als je er dan toch op staat om zo lang door te doen, zorg dat je in ieder geval genoeg en gezond eet.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: ander effect...

Berichtdoor Oizo » do jul 26, 2012 9:32 am

Pas goed op met regelmatig gebruik, ikzelf heb gemerkt dat de 'kwaliteit' van het effect enorm snel naar beneden gaat.
De eerste paar maal is het euforisch, heb je veel tintelingen, veel praten etc.
Na een tijdje zal je enkel nog die wakkerheid-boost voelen, maar je ervaart nooit die eerste paar keren.
Als je een gram op een avond kan binnenkrijgen neem ik aan dat je veel tollerantie hebt? (of slechte pep) :grin:

Lees ook dit nog eens door:
viewtopic.php?f=14&t=40

Zoals iedereen zegt, ben je waarschijnlijk een beetje oververmoeid. Slaap eens goed bij, zorg dat je je 'nuchter' terug fit en normaal voelt, voor je opnieuw aan de pep komt.
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: ander effect...

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » za aug 11, 2012 6:42 am

je kan ook elke dag een 5htp pil slikken voor het slapen gaan ipv speed. Daarvan word je nachtrust beter en dus ga je minder snel nachtmerries krijgen. (Als je onrustig bent is de kans op nachtmerries veel groter).

"Sinds een maand gebruik ik regelmatig speed.." lees dit stukje en bedenk je wat je zegt. Het effect word minder omdat je tolerantie door het dak gaat. Een gram per dag is echt veel als je het dagelijks doet. Kijk uit dat je niet verslaafd raakt, het sluipt er in voor je het weet (als het niet al te laat is).
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: ander effect...

Berichtdoor Shiva_22 » vr aug 17, 2012 1:35 pm

Ik herken wel het hele nachten wakker zijn, achter de laptop, lichamelijk best moe maar geestelijk net zo actief. En het is wel leuk enzo, voor even, maar dit gaat je opbreken en dat is het niet waard. Als je last heb van nachtmerries en daarom niet graag slaapt, zou ik toch naar andere oplossingen zoeken dan speed gebruiken en wakker blijven. Waar komen die nachtmerries vandaan?
En wat LuchtiNgtoetje ook zegt; pas ermee op dat dagelijks gebruik, een gram is veel en voor je het weet zit je in de vicieuze cirkel, speedverslaving sluipt er zo makkelijk in, en er van af komen is niet zo gemakkelijk als er aan beginnen :roll2:
'Creative thinking' may mean simply the realization that there's no particular virtue in doing things the way they have always been done.
Avatar gebruiker
Shiva_22
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 45
Geregistreerd: ma aug 06, 2012 4:13 am

Re: ander effect...

Berichtdoor Ketalar » za aug 18, 2012 2:07 am

Volgens mij is het echt grotendeels tolerantie. Ik had dat ook, en bij mij ging het grotendeel als bij jou. Lees dit eens. Bij regelmatig(er) amfetamine gebruik is die inslag van plots erg actief zijn, geen honger meer hebben en kort samengevat die amfetaminekick a la' :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:' weg en het effect wordt anders. Wacht een tijd en je effecten zullen weer zoals in het begin zijn.
Lees dit eens.. Nu is het de kunst om in jouw fase te blijven en zeker niet dagelijks te gaan gebruiken


Spoiler! :
Fase 1 van Amfetamine-gebruik
Dit is met kop en schouders de leukste fase. Euforie, empathie, motivatie, diepe filosofische gedachten en gesprekken, verhoging van de seksdrive. Hierna gaat het enkel maar bergaf…

Deze fase duurt 1-3 dagen met bingegebruik, 5-10 dagen dagelijks gebruik en 5-15 keer gebruiken als je een paar dagen tussen elke keer laat. Deze tijdsaanduidingen zijn voor iedereen anders natuurlijk.
Beginnend gebruik van amfetamine zorgt voor:
  Euforie
  Empathie en socialer worden
  Verhoogde motivatie
Fase 2 van Amfetamine-gebruik
In deze fase verdwijnen de empatische gevoelens vlug, maar de leuke euforie en verhoogde motivatie zijn er nog. Het verdwijnen van het lichte love-gevoel is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de serotoninevoorraad opraakt, dezelfde boosdoener als bij MDMA.
Voor de meeste gebruikers is het na punt onmogelijk om terug te gaan naar fase 1, hoe lang er ook gestopt wordt met amfetamine. Dit suggereert dat er zoiets bestaat als permanente tolerantie voor amfetamine. Of dit gebeurt door psychologische gewenning aan de effecten of dat er effectief een neurologische reden is, is onbekend.
Dit is de fase waar dokters naar streven als ze amfetamine-achtige stoffen voorschrijven tegen AD(H)D.
Deze fase kan zeer lang duren met matig gebruik. Sommige dokters beweren zelfs dat mensen oneindig lang in deze fase kunnen blijven, als de dosis maar laag genoeg is en er voldoende gegeten en geslapen wordt.

Deze fase duurt een kleine week met binge-gebruik (zonder slaap dus), 2 weken tot 6+ maanden bij dagelijks gebruik, maar met een gezonde levensstijl (genoeg slapen en eten). Als je er elke keer een paar dagen tussen laat en gezond eet en slaapt kan je eeuwig in deze fase blijven.
Effecten van deze fase:
  Verhoogde motivatie
  Lichte euforie
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: ander effect...

Berichtdoor Petrovic » za aug 18, 2012 2:55 am

De Tolerantie en te weinig slaap i guess. Wat voor soort nachtmerries heb je dan? Slaapverlamming?
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6930
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau


 • Gelijkaardige topics
  Reacties
  Bekeken
  Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner