Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

De avond na 2 nachten doorhalen, manisch in de wolken

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

De avond na 2 nachten doorhalen, manisch in de wolken

Berichtdoor MrMDMA » za feb 25, 2017 2:00 am

Hallo,

Ik hou ervan om amfetamines te bingen in combinatie met andere drugs die er dan voorhanden zijn. Vooral downers of coke icm alcohol. Een tabletje MDMA is ook zeer aangenaam. Het enige wat ik altijd ervaar na 2 nachten doorhalen is dat ik op de avond na de 2de nacht doorhalen een extreme manie krijg. Ik voel me dan ineens ultra zelfverzekend, geil, sociaal ongeremd, mijn lichaamshouding veranderd dan ook ineens in een soort alpha male stance.

De sex op zulke momenten is dan goddelijk. Normaal ben ik het vrij snel zat in bed, maar op zo een moment is het dan net of iedere aanraking, waar dan ook extra endorfines vrijmaakt. Voorspel is dan iets waar ik een halfuur of 3 kwartier van kan genieten met volle concentratie. Het vrouwtje wordt dan helemaal gek. En zodra het dan gaat beginnen tover ik standjes ergens vandaan waarvan ik niet eens wist dat ik ze kon. Het is zo'n groot contrast met hoe het dan normaal is, het vrouwtje kreunt en geniet op een manier die ik normaal amper zie. En dan kom ik vaak uiteindelijk nog niet eens klaar, omdat dat veel moeilijker is na gebruik van uppers, maar zelf dat hoeft dan van mij niet eens, Terwijl dit normaal het enige is waar ik naar streef en dan is het klaar.

Herkennen anderen dit ook? Het verschil hierbij is dat sex met coke ook een extreme geilheid teweeg kan brengen, maar dit nog zeer 'druggie' aanvoelt in mijn lichaam, terwijl ik onder zo'n manie totaal niet het gevoel heb onder invloed van drugs te zijn, het is puur de psyche die ineens veranderd zonder de fysieke effecten die je in het begin ziet. (zweten, beetje angstig later, geen eetlust, gevoelens van hard gaan)
“I don't feel pain, fear, desire
It's like all things that makes us human are fading away
It's like the less human I feel all this knowledge about everything
They're all exploding inside my brain
I don't feel pain

Avatar gebruiker
MrMDMA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 262
Geregistreerd: za jun 25, 2011 7:13 pm

Re: De avond na 2 nachten doorhalen, manisch in de wolken

Berichtdoor Accountz0r » za feb 25, 2017 2:05 am

In dat andere topic praatte je jezelf ook al een soort superhero ideaalbeeld aan na gebruik van drugs. 8-)

Weet je zeker dat het in werkelijkheid ook zo goed was? Volgens mij is het enige wat beter wordt na 2 dagen doorhalen dat je minder analyseert en twijfelt aan jezelf. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Accountz0r
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4869
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: De avond na 2 nachten doorhalen, manisch in de wolken

Berichtdoor MrMDMA » za feb 25, 2017 2:13 am

Nee dit zeker niet. Als ik het analyseer komt het meest overeen met een manie zoals die beschreven wordt in het DSM. Dit duurt dan een uur of 4-5, waarna het waar langzaam afzwakt tot een lui gevoel. Ik had ook ineens behoorlijke energie, daarna zelfs nog een kilometer of 4 wezen hardlopen.

Los daarvan ervaar ik daarvoor ook andere episodes, bijv van lichte paranoia en angst. Dit ervaar ik meestal de ochtend na de eerste nacht doorhalen. Uiteindelijk stabiliseert dit zich in de middag tot een redelijk normaal gevoel. Ik verwacht ook psychisch niet helemaal stabiel te zijn. Andere gebruikers die ik naar zulke extreme schommelingen vraag herkenning zich hier niet in.

Accountz0r schreef:Weet je zeker dat het in werkelijkheid ook zo goed was? Volgens mij is het enige wat beter wordt na 2 dagen doorhalen dat je minder analyseert en twijfelt aan jezelf. 8-)


Dit gebeurde vooral in het verleden met regelmaat. Vooral toen ik nog een stuk onzekerder was over mezelf. Kon ik me bijvoorbeeld ineens schuldig gaan voelen als ik dan het gevoel had dat ik een nep ego manifesteerde. Dit leidde in meeste gevallen zelfs tot een angstpyschose waarin ik overal, elke tekst, op televisie, in songteksten, dan geheime berichten dacht te herkennen die speciaal aan mij gericht waren en me veroordeelden op mijn gedrag.
“I don't feel pain, fear, desire
It's like all things that makes us human are fading away
It's like the less human I feel all this knowledge about everything
They're all exploding inside my brain
I don't feel pain

Avatar gebruiker
MrMDMA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 262
Geregistreerd: za jun 25, 2011 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner