Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Gele pep?

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 12:31 pm

Ik heb gele pep voor mijn neus liggen. (!) Ik had een vraagtopic gemaakt of dit bekend voorkwam. Ik had de eigenschappen ervan zeer gedetaileerd beschreven in de hoop dat een ervaringsdeskundige de effecten herkende en kon zeggen wat soort pep het was. Hoge kwaliteit poeder, geen geur, bijna geen smaak, maar toch op je longen durven slagen wegens het fijne poeder.
Voel je bijna je neus niet inschieten. al moet je je longen wel in oog houden.

Komt gedoseerd en gecontroleerd op. Geeft niet direct die typische dopamine- ruch maar brengt rust. Een gevoel van welbehagen. Toch is het pep, want de rush is er wel, al is hij niet zo overheersend. Je voelt je gewoon goed in je vel, en de pep die werkt houdt je ook bezig, alleen dan gecontroleerd en op een rustige manier. Zou dit misschien dexamfetamine kunnen zijn? Of je hebt rechts- en linksdraaiende pep, misschien dat deze een heel ander effect heeft. Maar ik kan niets bevestigen, ik ben geen ervaringsdeskundige. i zou het ten zeerste op prijs stellen dat iemand zegt: ha, dat is zo'n soort pep, en heeft goede en slechte kanten... (en hij verteld) Heb ik weer eens iets geleerd, want ze licht voor mijn neus. Iemand een idee? Misschien zit er iets anders bij ook, ik zou het niet weten. Indien je meer info nodig hebt om het geheel beter te begrijpen zal ik die met alle plezier geven. ;)
Laatst bijgewerkt door Moonlight Fanatic op do jun 25, 2015 12:36 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor frozentoast » do jun 25, 2015 12:33 pm

Laat het testen.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 12:40 pm

Is kwaliteitsspul, en doe dat eerlijk gezegd niet graag maar ik denk dat ik je boodschap begrepen heb FT.

Er kunnen zoveel verwerkingen mee gebeurt zijn dat proberen raden eigenlijk verspilling van energie is, doodlopend straatje. Maar ik hoop dat er iemand is die weet welk spul ik bedoel omdat hij het ook ooit heeft gehad toevallig en er iets kan over vertellen... :)
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 12:52 pm

Zoek eens. Kan toch een leuke discussiie opleveren? @Snuifduid?
..
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Druks » do jun 25, 2015 1:03 pm

frozentoast schreef:Laat het testen.


Of doe een wasje.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 1:30 pm

Ik riskeer het niet Druksn hij werk te goed en brand nergens en komt zeer stabiel op. Ik heb hel gevonden:

4-Fluoroamphetamine


Chemische naam: 4-Fluoroamphetamine

Andere namen: 4-FA, PFA, PAL-303


Introductie

4-FMP is een stimulerende drug met empathogene eigenschappen. De geschiedenis als recreatieve drug is kort, en er is daarom slechts weinig bekend over de effecten op lange termijn. Bekend is dat het dezelfde chemische structuur heeft als amfetamine/speed, maar minder bijwerkingen kent. Belangrijkste effecten van 4-FMP zijn dan ook dat het veel energie geeft, stemmingsverbetering, dat je er wakker van blijft en dat het de eetlust verminderd.

Manieren van toedienen en dosering

Meestal wordt 4-FMP oraal ingenomen, maar het is ook mogelijk om het te snuiven. Doseringen variëren van 50 tot 250 mg. Dit hangt af van tolerantie, ervaring en individuele gevoeligheid voor de stof. De gemiddelde orale dosering ligt tussen de 100 en 200 mg. Indien men 4-FMP gaat snuiven kan men volstaan met de helft.
De effecten komen dan veel sneller op, maar de werkingsduur wordt tegelijkertijd ook gehalveerd. Bijkomende bijwerkingen kunnen zijn: kleine letsels in de neus, en schade aan het neusslijmvlies.
Als je onbekend ben met de werking van stimulerende middellen is het aan te raden om rustig te beginnen.


Effecten en neveneffecten

4-FMP is een sterk stimulerende drug en een serotonine releaser, maar het is minder neurotoxisch dan verwante stoffen. Een doorsnee ervaring, met een gemiddelde dosering, duurt meestal zo’n 4 tot-5 uur.
De eerste effecten na een orale inname van 4-FMP kunnen na zo’n 30-60 worden gevoeld. Het begint met een verhoogde spraakzaamheid, stemmingsverbetering en meer energie. In vergelijking met amfetamine start een 4-FMP ervaring niet zo ruw en in een rush, het lijkt meer op het opkomen van MDMA effecten dan van speed. Als de 4-FMP begint te werken kan een warm gevoel door het hele lichaam worden gevoeld. Ongeveer 90 minuten nadat de 4-FMP is ingenomen wordt de piek bereikt. Hierbij overheerst het amfetamine effect, met enkele leuke MDMA eigenschappen op de achtergrond, maar deze zijn minder uitgesproken aanwezig.

De belangrijkste effecten duren ongeveer 3-4 uur, zijn gedurende deze tijd zeer consistent zonder ups en downs, en beginnen dan langzaam uit te werken. Door deze geleidelijke afbouw is het verlangen om opnieuw een dosis te nemen erg klein.
Het is het beste 4-FMP in te nemen op een lege maag, want dit minimaliseert het risico van misselijkheid en braken, en zorgt daarnaast voor een goede opname van de stof.
Beginners wordt aangeraden niet meer 150 mg in een keer te nemen, want een overdosis kan leiden tot angst, paniek, zweten en paranoia. Een enkele dosering van 4-FMP is in vergelijking met MDMA en amfetamine een stuk onschuldiger. Het gebruik van grote hoeveelheden ineens, of langdurig achter elkaar, kan wel tot problemen leiden.Neurotoxiciteit en hyperthermie zijn nog steeds een probleem bij hoge doseringen of langdurig gebruik.
Toch is er een aanzienlijk verschil in de naweeen van een ervaring met MDMA, amfetamine of 4-FMP. 4-FMP is minder agressief voor het lichaam en minder giftig. Dit betekent dat 4-FMP minder slecht is voor je lichaam als MDMA of speed, de kater is veel milder en het tekort in het lichaam kan sneller worden aangevuld. Na MDMA voelen gebruikers zich vaak depressief, zwak en moe voor een of twee dagen, dat is na 4-FMP een stuk minder. Het is niet vreemd dat je iets vermoeider zult zijn, je hebt tenslotte meer energie verbruikt, maar je hebt geen serotonine tekorten waardoor de gehate dinsdag dip uit zal blijven. Alleen als 4-FMP in grote hoeveelheden is ingenomen kunnen enkele effecten de volgende dag nog steeds aanwezig zijn, maar die kunnen worden geëlimineerd met goede voeding en voldoende water. Tot nu toe zijn er dan ook geen sterfgevallen of ziekenhuisopnames gemeld van 4-FMP. Wees voorzichtig met combineren met andere drugs, deze combi’s leiden misschien tot onverwachte effecten tussen de stoffen en kunnen gevaarlijk zijn.


Conclusie

De meeste gebruikers zijn erg enthousiast na een ervaring met 4-FMP, en vinden het voor herhaling vatbaar. Amfetamine fans kunnen 4-FMP direct waarderen om zijn zachtere en empathogene werking, en diezelfde eigenschappen maken het voor MDMA gebruikers een leuk alternatief wanneer ze meer behoefte hebben aan energie dan aan euforie.

Producten die 4-FMP: BongBastic Xenon


Meer info lees deze Blogs:
- 2C-D
- Dimethocaine
- Ethcathinone
eingestellt von flying dutchmen um 14:05 keine kommentare:
Startseite
Abonnieren Posts (Atom)
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 1:35 pm

Exact ook war ik dacht. Komt rustig op, zit geen geur aan en beschaduigd he lichaam niet met troep, werkt even zeer sterk, maar wwerkt ook snelle uit. En dat heb ik gemerkt. Het is wel een openbaring na het eindeloze rommelpep^snuiven. ;)
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Prototype » do jun 25, 2015 1:40 pm

Dat je pep geel is en niet ruikt betekend niet dat het 4-FA is.
Als het 4-FA was geweest dan had je moeten barsten van de pijn na een lijntje, 4-FA is daarbij vaak een wit poeder.
4-FA is ook niet bewezen minder schadelijk dan speed en released meer serotonine dan speed wat weer nare bijwerkingen kan geven.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 1:46 pm

Ah ok Proto?Ik wil maar zeggen dat hij alle capaciteiten van topproduct bezit. En, andrers werkt. Maar veel dingen klopeen al we, dus ik zit op het spoor. Ik wil weten waarom die alles juist doet en welke dat is. Het volk in dit topic lijkt het nits te interesseren, totdat ze zelf eens een lijn testen. Je wil dit weten, ziodat je hem eventueel ka, bestellen.Moet ik zo eens een lijntje meepakken of zo?
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Miss E » do jun 25, 2015 1:53 pm

Cafeïne is geel toch? Wasje zou geen kwaad kunnen inderdaad.

Maar zelf lijk je zeer tevreden te zijn met je "superieure" pep en wil je het niet wassen of laten testen, dus ik snap het doel van dit topic niet.
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1683
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Druks » do jun 25, 2015 1:53 pm

Volgens mij is het tijd om te gaan slapen, Full Moon...
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Prototype » do jun 25, 2015 1:59 pm

Druks schreef:Volgens mij is het tijd om te gaan slapen, Full Moon...

Beste advies tot nu toe. 8-)
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 4:10 pm

@Miss E, ik heb het niet over caffeïne, dt us het slechtste wat je kan hebben. Hij is fluoricerend geel.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Rudolph » do jun 25, 2015 4:12 pm

Die pep ga je glow in the dark van kakken. Superleuk als trucje op feestjes, aangezien je van pep ook zo lekker gaat spetteren. Licht uit, even op tafel staan, broek uit en zwier in het rond terwijl je je kringspier openzet. Gegarandeerd applaus.
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 4:22 pm

Werkelijk niet kunnen jullie van mij serieus nemen. Ik hebeen half uur fora zitten afzoeken naar antrwoorden. En ik was niet de enige. Mij eens helpen, een inzicht geven of gewoon een normale discussie maken dat is de moeit eniet zeker. Terwijl ik met de beste wil van de wereld zo constructief mogelijk wil zijn; E, lach maar, ik hap.Neen, ik zeg de waarheid. Bende pessimistische lilliputters!
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Rudolph » do jun 25, 2015 4:24 pm

Omdat het enige juiste antwoord is: laat het testen.
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Gele pep?

Berichtdoor KetaMan » do jun 25, 2015 4:27 pm

Je krijgt het toch wel voor elkaar om in een korte tijd als het ware het halve forum uit te schelden.
´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Gele pep?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » do jun 25, 2015 5:58 pm

Ze willen mij weerhouden om normale gesprkken te voeren zodat ik geen ban met users kan opbouwen . En dat hiervoor topics die zeer zeker relevant zijn verneukt worden, kan z e geen reet schelen. In je eiggen Ivo de luiaard ook maar wat uitlachen... Jyllie zouden bbij lmmij gewoon vliegen. je verpest de hele sfeer van dit fiorum, brengt geen klote bij en haaat hen die dat wel doen. Een dikke ban aan al die rotzakken die een forum als een bijnkmst zien om allemaal samen te spannen tegen één user die gewoon beter, intelligenter, en met wederzijds begrip best water bij de wijn wil doen. Die kwaliteiten wringen. En als ik dreig te winnen, ga je azllemaal lopen gelijk de onderontwikkelde lafaards dat je bent!
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 797
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Druks » do jun 25, 2015 6:06 pm

Lol.

Er zijn in dit topic genoeg serieuze antwoorden op je vraag gegeven. Als je echt wilt weten wat het is, dan moet je het laten testen. Als je de kwaliteit wilt verbeteren, dan moet je het wassen.

4-FA is het sowieso niet want dat brandt veel erger en geeft een ander effect.

Wat wil je nou nog meer bereiken met dit topic?

Je zou onderhand beter moeten weten. Normaliter gaan topics meteen op slot als er gevraagd wordt of het forum weet van wat voor kwaliteit een bepaalde drug is. Laat staan als er gepraat wordt over drugs kopen/verkopen.

Je wil dit weten, ziodat je hem eventueel ka, bestellen.Moet ik zo eens een lijntje meepakken of zo?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Druks » do jun 25, 2015 6:07 pm

Daarbij typ je met enorm veel spelfouten en reageer je gefrustreerd, onredelijk en paranoïde. Symptomen van te veel pep en te weinig slaap. Ga slapen. Morgen weer een dag.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Italiano » do jun 25, 2015 7:21 pm

Druks schreef:Daarbij typ je met enorm veel spelfouten

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de posts van Full Moon doorgaans volledig onsamenhangend zijn. Ben werkelijk nog niet één zinnige post van Full Moon tegengekomen op dit forum. Vrees dat er meer mis is dan alleen pepgebruik en slaaptekort...
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Rudolph » do jun 25, 2015 7:25 pm

Lekker para weer :lol: ga slapen, moon
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Gele pep?

Berichtdoor Maus » do jun 25, 2015 8:35 pm

Rudolph schreef:Omdat het enige juiste antwoord is: laat het testen.

En je hypothese dat het wel eens Dexamfetamine zou kunnen zijn, lijkt mij onwaarschijnlijk. Dex is meestal wit (in mijn beleving).
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Gele pep?

Berichtdoor KetaMan » do jun 25, 2015 8:36 pm

Heb wel vaker gele pep gehad, de ene zegt dat het door de cafeïne komt en de ander dat het door het maak proces komt.
´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Gele pep?

Berichtdoor Maus » do jun 25, 2015 8:43 pm

Misschien hebben ze er wel in gepist :s :#:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Gele pep?

Berichtdoor KetaMan » do jun 25, 2015 8:45 pm

:lol: dat zou nog eens wat zijn, nieuwe manier om te versnijden.
´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Gele pep?

Berichtdoor Maus » do jun 25, 2015 8:46 pm

KetaMan schreef::lol: dat zou nog eens wat zijn, nieuwe manier om te versnijden.

:lol: :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Gele pep?

Berichtdoor Ed Aldus » do jul 02, 2015 11:05 pm

Maurits schreef:Misschien hebben ze er wel in gepist :s :#:


Er is laatste tijd wel opvallend veel amfeturine op de markt...
╔═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╗
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Repost this if ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ you are a beautiful strong black woman ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ who don’t need no man ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
╚═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╝
Avatar gebruiker
Ed Aldus
Ik ben gelukkig!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 404
Geregistreerd: za feb 26, 2011 12:18 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Zelfkweek » vr jul 03, 2015 10:13 am

WTF iemand verkoopt je speed en je krijgt 4fa? Ik zou nooit meer bij die shit dealer gaan en zijn handel boycotten... en moest ik hem tegen komen... :evil:
Wat dan?
Avatar gebruiker
Zelfkweek
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di mei 05, 2015 1:31 pm

Re: Gele pep?

Berichtdoor Vinnie » vr jul 03, 2015 10:36 am

Rudolph schreef:Die pep ga je glow in the dark van kakken. Superleuk als trucje op feestjes, aangezien je van pep ook zo lekker gaat spetteren. Licht uit, even op tafel staan, broek uit en zwier in het rond terwijl je je kringspier openzet. Gegarandeerd applaus.


:lol: :lol:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5025
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron