Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Totaal verstoord ritme

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » vr mei 17, 2013 4:12 pm

Thanks Mega, voor je ontzettend fijne reply. Het geeft gewoon wat zon op deze regenachtige kut lente dag.

Wauwwww...................echt he. Ik schaamde me zo erg voor mijn totaal stomme gedrag van gister dat ik niet eens meer op dit forum durfde te kijken. Bewust van het feit TOTAAL verkeerd bezig te zijn geweest.

Het begon er al mee dat ik gister het pasje van mijn oude werk moest inleveren. Nog een laatste keer door die lange gangen gelopen van het bedrijf waar ik jarenlang met ZO veel plezier heb gewerkt. Dat het me toch nog zoveel deed had ik niet verwacht. Tip voor mezelf voor de volgende keer: LAAT HET VERDRIET ER ZIJN. We hoeven ons niet iedere dag O ZO geweldig te voelen. Een kut dag mag. En wanneer je je werk bent kwijt geraakt misschien wel 2.

Voor de regelmatig terugkerende topics over hoe lang pep nu eigenlijk houdbaar is. Wel.............................lang!!!!!
Wat ik gevonden had in een oude handtas van mij was al van het jaar 2010. En het werkte dus nog steeds.

Plan de campagne voor de komende twee weken moet ik een beetje bijstellen. Al eerder ben ik op een vrij gemakkelijke manier van de troep afgekomen, maar dat was dus tijdens een opname. Lekker ver weg van alle opa's, oma's, tantes, vriendinnen, ex-en enz enz enz. Geen verplichtingen dus.

Geld om lekker 2 weken naar de zon te vliegen heb ik momenteel niet. Dussssss..................het wordt een vakantie dichter bij huis. Mijn liefste vrienden uit Drenthe willen mij graag een paar weken te logeren hebben. Ze weten van mijn situatie, dus er is geen schone schijn ophouden bij. Mocht het me toch te druk worden dan kan ik huiswaarts keren zonder daar iemand van op de hoogte te stellen..........................en ik dus onder al die k.u.t. verplichtingen uit kan komen.

Tot dus ver....

In het ziekenhuis hadden we natuurlijk ook een dagbesteding.
Daar moet ik nog even over nadenken.

Wordt vervolgd.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor FranX » zo mei 19, 2013 8:46 am

UneFleur schreef:Wordt vervolgd.


Ben benieuwd. Succes in ieder geval.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » ma mei 20, 2013 4:00 pm

OoowwwK dan.

Alweer een paar dagen verder en het is nog steeds best wel lastig. Vanochtend zo een overweldigend depressief gevoel ervaren.....wauwww.....zelfs in bed liggen met de dekens over je heen lost het gewoon niet op. Gelukkig heb ik genoeg informatie over depressie en over....haha.... je eigen gewoon KUT voelen. En dat is het volgende.....dat het gewoon ook weer over gaat.

Doelstellingen zijn 100 % naar beneden bijgesteld. Dus wat wil ik op een dag bereiken? Douchen, huis opgeruimd houden, rekeningen betaald houden, 3 maaltijden nuttigen.
Alle sport, meditatie, yoga en andere 'ik voel mij o zo goed' nuttigheden ff op de lange baan geschoven. Alle sociale contacten ook opgeschoven, want van contact voel ik me wel beter, maar sommige familieleden wil ik niet belasten. Bovendien zie ik nu ik ziek ben ook een x aantal vriendinnen afhaken. Woensdag wordt ik opgehaald en mag 2 weekjes in drenthe verder detoxen.

Nog een doelstelling is .......uit bed komen. Lezen is prima, maar dan wel op de bank hangend en niet liggend in bed. Een klein verschil, maar psychologisch eigenlijk best wel belangrijk.

Vroeger vluchtte ik echt weg van mijn emoties en verloor mezelf ook wel weer in een nieuwe liefde. Vanochtend belde een gozer......sorry.....deze keer is het tijd voor UneFleur. Van m'n ex check ik nog steeds zijn facebook. Die nieuwe vriendin blokkeert me vaak en dan deblokkeert ze me weer. Via via gehoord dat ze helemaal paranoia is op mij en op de liefde die mijn ex en ik nog voor elkaar voelen. Ze had foto's en emails van ons gevonden. Aan de ene kant voelde dat heel goed, maar aan de andere kant zijn we niet voor niets uit elkaar gegaan.

Hij wil kinderen en ik wil dat niet.

Juist omdat we zo een moeite hebben om elkaar los te laten......we hadden geen slechte relatie......heb ik een sms gestuurd en afscheid genomen. Hem verteld dat we elkaar wel weer tegen zullen komen in het Hiernamaals. Dat zij onze emailtjes heeft gevonden is niet zo leuk. Ik gun die dame echt een mooie toekomst met deze man. Maar ja..zijn biologische klok tikt haha....vaak hoor je dat het andersom is en dat de vrouw hier last van heeft.

OK....dus ik zit hier in mijn huisje naar allerlei talkshows te kijken op die bank die overuren maakt. Acceptatie van de depressieve gevoelens veroorzaakt door de pep afkick worden geaccepteerd evenals het liefdesverdriet.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor supergabbur » ma mei 20, 2013 4:39 pm

Zit al een poosje naar wijze woorden te zoeken maar kan ze niet vinden, wil je wel heel veel sterkte wensen!
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Aaltje » ma mei 20, 2013 6:21 pm

Toen ik stopte met pep heeft het mij goed gedaan om vaak te gaan hardlopen.

Ik herken wat je zegt over het continu checken van de fb pagina van je ex, ik heb dat ook lang gedaan. Ik kan je echter alleen zeggen dat zulk gedrag je niet helpt om hem los te laten.
Je zit daarmee vermoedelijk in een vast patroon en dit patroon houdt je emotionele staat in stand.
Het patroon doorbreken kan imo heel goed helpen.


Verzonden vanaf mijn kenzertrieste iPhone.
Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2264
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » ma mei 20, 2013 10:27 pm

Door blessures uit het verleden kan ik niet meer hardlopen. Maar wandelen gaat prima. Heb VIJF BANANEN gegeten vandaag. Misschien dat het helpt, heb geen tryptofaan in huis. Er zijn momenten hier en daar dat de wolken even wegtrekken. Net zoals vijf minuten geleden. Dus ja......misschien op een dag wordt het nog wat met mij. Wat een kut troep is pep wanneer je niet meer zonder kunt en het gebruikt in plaats van koffie.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor megatrippie » ma mei 20, 2013 11:39 pm

Oei...pep...tros bananen. Daar kan je morgen nog veel lol aan beleven.
Als advies kan ik je alleen maar meegeven dat als enigste op echt korte termijn zal werken een nieuwe obsessie zal zijn.
Wat voor obsessie weet ik ook zo niet, maar dat kan van alles zijn.
De enigste andere oplossing is tijd en activiteit.

Verstuurd van mijn HTC Desire Z met Tapatalk
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor FranX » di mei 21, 2013 9:19 am

UneFleur schreef:Door blessures uit het verleden kan ik niet meer hardlopen. Maar wandelen gaat prima. Heb VIJF BANANEN gegeten vandaag. Misschien dat het helpt, heb geen tryptofaan in huis. Er zijn momenten hier en daar dat de wolken even wegtrekken. Net zoals vijf minuten geleden. Dus ja......misschien op een dag wordt het nog wat met mij. Wat een kut troep is pep wanneer je niet meer zonder kunt en het gebruikt in plaats van koffie.


Het is zeker mogelijk om wat ondersteuning te vinden in voedingssupplementen. Tryptofaan is een voorloper van serotonine en eigenlijk meer geschikt om daags na MDMA gebruik in te nemen. Speed moet het meer hebben van dopamine en in dat geval kunnen zaken zoals soja, oude kaas en idd ook bananen helpen. Voor wie een dergelijk menu niet aantrekkelijk vind is er Mucuna Pruriens of de fluweelboon, die bevatten ong 15% L-dopa en is de directe voorloper van dopamine.

Echter onthou het werkt slechts ondersteunend en kan verlichting brengen, klant en klaar wondermiddeltjes bestaan niet.

Ik bewonder je doorzettingsvermogen maar kan ook uit je verhalen opmaken dat hoewel je voor een andere weg hebt gekozen nog telkens terugkeert naar dat wat ooit eens was (bv het blijven checken van de sociale media van je ex.)
Het succes van het kiezen van een andere weg ligt in het daadwerkelijk loslaten van al dat was.

Natuurlijk had je dat zelf ook al bedacht maar ik veronderstel dat je nu nog ergens tussen het bedenken en het er naar handelen in zit. Je komt er wel.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » di mei 21, 2013 1:59 pm

Ja, mijn relatief onschuldige obsessie is een aantal jaar World of Warcraft geweest. Ga vandaag maar eens kijken wat er te beleven valt. Verder doe ik ZO mijn best om niet in iets destructiefs te vervallen. Dus geen relatie aanknopen om over de vorige heen te komen, geen nieuwe speed kopen, geen fles wijn per dag drinken.

Pluspuntje is dat ik iedere dag zo vanaf 14.00 wat op begin te knappen.

Ik vind het echt bijzonder dat ik op een anoniem forum ZO veel steun weet te ontvangen. Het helpt mij echt enorm.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » do mei 23, 2013 11:36 am

Gisteravond voelde ik me ZOOOOO moe dat ik mijn ogen LETTERLIJK niet meer open kon houden. De slaap wou ook niet komen, want ik had geen 'avondwijn' genomen. Sjonge jonge, wat was dat een complete hel. Zelfs met de ogen dicht was het een drama, want ik voelde me ZO verrot, en ik niet gewoon NIET in slaap vallen.

Na ongeveer 3 meditatie cd's toch in slaap gevallen rond 01.30. Tussendoor niet wakker geweest en een mooie droom gehad over dat ik een nieuw huis kreeg. In die droom opgelucht en werd om 08.30 wakker. UITGERUST.

Echt bizar. Heel even kwam de vermoeidheid na het douchen (voortaan in de avond douchen dus), maar nu zit ik hier te typen. Zonder pep op en ik ben gewoon niet moe. Bovendien heb ik zin. Ik heb voor het eerst weer zin in scrapbooken en 3D kaarten maken. Ik heb zin in World of Warcraft en zelfs zin om te sporten....alhoewel dat sporten......ppfff......

Niet alles op 1 dag (dat was mijn valkuil).

Het zou fijn zijn als dit niet een eenmalige dopamine opleving in mn hersenen is.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Stefaan » do mei 23, 2013 1:10 pm

Persoonlijk had ik erg veel baat bij L-Tyrosine en L-Carnitine om de vermoeidheid te bestrijden. Verkrijgbaar bij De Tuinen bijvoorbeeld. Misschien de moeite waard, al is L-Carnitine wel vrij duur. L-Tyrosine is weer redelijk goedkoop.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor ANONO » za mei 25, 2013 12:28 am

Je moet allemaal niet teveel bezig zijn met dopamine en al die receptortjes, je moet gewoon rustig je ding doen, sporten/gezond eten/hobby en dat ben je idd aan het doen, dus goed bezig!
Kheb even een paar stukken gelezen uit dit topic maar dit is/wordt sowieso moeilijk om het totaal van je af te zetten, veel gebruiken het gewoon om te feesten en/of plezier o.a ook de verslaafde, wat jij gedaan hebt is je leven leiden op speed, zelfs tijdens het opstaan, nu opeens kan dit niet meer ( als je het op feesten oid doet, stop je gewoon met feesten ) maar jij kan niet stoppen met leven - werken, poetsen, dagelijkse dingen - waardoor het allemaal wat moeilijker wordt.

Iniedergeval dat sneller inslapen komt nog wel, je inslaap receptortjes moeten herstellen van die flessen wijn. Dit zie je vaak ook met GHB en veel andere dingen.

Overigens is het gewoon normaal hoor dat je 's ochtends moe bent, ik bv moet ook minimaal 3-4 uur opstarten 's ochtends voordat er iets uit me komt.
I'm a selfish prick. I'm a hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I'm young enough to test things like drugs often, and old enough to do it right. I don't have time for emotional hysterics or petty drama. I do what I want, when I want.
Avatar gebruiker
ANONO
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr mei 24, 2013 1:48 am
Woonplaats: Prive.

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » zo mei 26, 2013 1:01 pm

Hoi iedereen,

Het gaat hier alles bij elkaar genomen best wel goed. Ben niet depressief meer, maar voel me nog wel zwaar verkankerd met dat slapen. Alcohol drastisch terug gebracht naar 2 consumpties per dag, maar ik denk dat ik zo slecht slaap JUIST met een weinig alcohol en kom ik gewoon NIET in slaap terwijl ik totaal verrot in het bed leg.

Ben nog steeds blij dat ik al die pep door de wc heb gespoeld (hoewel een vriend van me het graag had willen hebben). Nu dus een zero tolerance beleid voor mij. Geen alcohol, geen drugs en geen benzo's.

Ik vind het een beetje lastig omdat ik bij vrienden logeer die iedere dag wel een biertje drinken en een blowtje doen. Aan de andere kant is juist DAT heel PARDOXAAL een reden voor mij om echt gezond te gaan leven. Ik zie nu namelijk 24/7 hoe deze mensen hun leven verkloten met alcohol en drugs. Ze doen allebei heel de dag geen flikker en dat dan 7 dagen in de week. Het huis is hier gewoon 1 grote chaotische bende en het is gewoon ronduit vies ook. Gister heb ik de hele keuken schoon lopen boenen, omdat ik in een vieze keuken echt niet kan koken.

Verder valt het op dat mijn pupillen nu altijd klein zijn en ook dat mijn hartslag bij het ontwaken netjes 62 is.

Voor mensen die willen stoppen met pep (of drastisch willen minderen) kan ik het echt wel aanbevelen. Het valt echt mee vind ik dan. Voel weer genoeg dopamine in m'n donder en ook mijn serotonine is lekker bezig in mn kop. Voel me vrolijk en heb best wel zin in 'het leven'.

Nu is het nog een kwestie van de alcohol voorlopig niet aanraken en weer een beetje goed slapen. Dan ben ik weer het vrouwtje en zit voor het eerst weer te denken aan dat ik in de toekomst best wel weer een baan zou willen.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Ivo » zo mei 26, 2013 1:09 pm

Goed om te horen :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » zo mei 26, 2013 1:39 pm

Thanks
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor FranX » zo mei 26, 2013 2:36 pm

Goed te horen dat je weer een beetje balans hebt gevonden.
Way 2 go girl.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Vinnie » zo mei 26, 2013 7:49 pm

goed bezig :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5025
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Basshoven » zo mei 26, 2013 8:29 pm

Ik heb dit topic van begin tot einde gelezen en zie, zeker op deze pagina, een erg stijgende lijn naar een goede, nuchtere state of mind! Zo doorgaan! Je bent goed bezig :)
Basshoven
Offline
 

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Einstein » ma mei 27, 2013 12:36 am

Heel goed om te lezen. Succes :)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor westergas » di jun 04, 2013 10:52 pm

Nice one Fleur. Ik zou ook vooral je droom na jagen en naar India aan als je de kans krijgt. Ben er zelf geweest en dat is echt een vette eye-opener. Ga zo door, maak er wat van!
Avatar gebruiker
westergas
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 140
Geregistreerd: zo nov 13, 2011 1:18 am

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor wheat89 » do jun 20, 2013 11:12 pm

Hee UneFleur,

Ik heb je verhaal ook van het begin af gelezen en vind het heel sterk van
je wat je hebt gedaan. Ik ben dan wel niet verslaafd aan pep maar soms
dreig ik mezelf wel eens uit het oog te verliezen en ik herken me ook echt in jouw
situatie. Het was geweldig om over je vooruitgang te lezen en ik vraag me eigenlijk
alleen nog maar af hoe het nu met je gaat.
wheat89
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: do jun 20, 2013 11:08 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » do aug 08, 2013 12:00 pm

Hoi iedereen,

Ik vond het wel leuk om even een updat te geven van hoe het nu met mij gaat. Ik ben deze lente gestopt met het dagelijkse gebruik van pep. 3 maanden geleden dus ongeveer. In deze periode ben ik nog moeier dan moe geweest. Daarom dacht ik dat het drinken van wijn mij zou helpen bij het herstellen van mn ritme. Maar niets bleek minder waar. Daarom ben ik ook met het drinken van alcohol radicaal gestopt. Vervolgens was de cafeïne aan de beurt om geëlimineerd te worden. Daarna vloog de suiker de deur uit.

Ik kan wel gaan zitten en denken dat dit het dan is, maar op een dag besloot ik maar te gaan knokken tegen de vermoeidheid. En dat besluit is al een hele klus om te nemen, want het nemen van initiatief is soms echt nog wel een probleem.

Ondanks dat dit een moeilijke periode is, heb ik nooit meer het verlangen om terug te gaan gebruiken. Het gebruik van speed is echt een korte termijn oplossing.

Bij het overwinnen van de vermoeidheid blijkt het hanteren van een goede slaaphygiene essentieel. Ook voor mijn speed gebruik had ik al veel last van vermoeidheid. Echt iedere dag dezelfde tijd naar bed en iedere dag dezelfde tijd weer opstaan.

Wat ik ook ontdekt heb is polyphasic sleep. Op dit moment voel ik me erg moe. Een uitgebreider verslag volgt nog
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Kockar » do aug 08, 2013 2:35 pm

verstoord ritme, nee toch 8-)
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor daywalker » za aug 10, 2013 4:28 pm

Melatonine kan helpen tegen een verstoord slaap-ritme dacht ik
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » wo aug 14, 2013 10:23 am

Ja klopt dat melatonine kan helpen. Alleen bij mij helpt het helaas niet. Had uit pure ellende een heel potje geslikt (50 mg) en viel er niet op in slaap. Dat de natuurlijke dopamina aanmaak zo lang verstoord zou blijven wist ik niet. Had wel gelezen over mensen die wel tot een half jaar lang achterlijk moe blijven, maar hoopte dat dat voor mij niet op zou gaan.

Mijn hartslag is nu altijd echt heel erg laag en ik moet vaak rusten wanneer ik iets gedaan heb. Voor mij is het nemen van rust heel belangrijk. Knap er echt door op. Daarna iedere keer kleine beetjes doen en het zo heel rustig opbouwen. Dat is de prijs voor het jarenlang over de eigen grenzen heengaan.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Druks » wo aug 14, 2013 10:27 am

Wel goed dat je het zo volhoud! Heel knap, ga zo door :)
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor daywalker » wo aug 14, 2013 2:16 pm

UneFleur schreef:Ja klopt dat melatonine kan helpen. Alleen bij mij helpt het helaas niet. Had uit pure ellende een heel potje geslikt (50 mg) en viel er niet op in slaap. Dat de natuurlijke dopamina aanmaak zo lang verstoord zou blijven wist ik niet. Had wel gelezen over mensen die wel tot een half jaar lang achterlijk moe blijven, maar hoopte dat dat voor mij niet op zou gaan.

Mijn hartslag is nu altijd echt heel erg laag en ik moet vaak rusten wanneer ik iets gedaan heb. Voor mij is het nemen van rust heel belangrijk. Knap er echt door op. Daarna iedere keer kleine beetjes doen en het zo heel rustig opbouwen. Dat is de prijs voor het jarenlang over de eigen grenzen heengaan.


Je hebt volgens mij een vrij goed inzicht van je probs, en rust/slaap kan een heel goed medicijn zijn ja,

keep up the good work :)
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor UneFleur » wo aug 14, 2013 5:59 pm

Allereerste wil ik iedereen bedanken voor hun bijdragen aan deze topic over het stoppen met speed. Ik zit nog eens ff te surfen op deze site en ben van mening dat speed echt super gevaarlijk kan zijn. Dat kan JUIST gebeuren wanneer je er goed op blijft slapen en eten. De hele tijd denk je het dan wel onder controle te hebben. Dat je wel voldoende bijtankt ofzo.

Dat als de nood aan de man is je gewoon een weekje ff wat bij moet slapen en alles weer bik het oude is. Maar voor mij gaat dat in ieder geval niet op. Op de 1 of andere manier verkloot je toch een soort balans in je hersenen die zich moeilijk laat herstellen. Gewoon zomaar een voorbeeld is dat ik nu weinig 'slow wave sleep' heb. Ik val gelijk in de REM fase.

Dopamine is nu lastig aan te maken door mijn lichaam. Net zoals die meiden die af willen vallen met schildkliertabletten hun eigen schildklier om zeep helpen. Of vrouwen die afvallen en steeds minder eten en hun stofwisseling om zeep helpen.

Het voordeel is wel dat ik me minder druk maak. Het zal allemaal wel en morgen is er weer een dag.

Voor de mensen die hun pep graag willen blijven gebruiken zou ik dan ook adviseren om het intermitterend te blijven doen. Niet jouw hersenen laten wennen aan kunst dopamina.
UneFleur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 3:50 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Duvajmikaru » zo aug 18, 2013 4:23 am

Kockar schreef:verstoord ritme, nee toch 8-)


wat wou je bereiken met die opmerking?

OT: ben zelf geen liefhebber van speed, ik hou van het effect en ga er altijd enorm goed op maar brak zijn na speed is een hel voor mij. Weet niet waarom maar ben vaak 3 dagen na het nemen van mijn laatste lijn nog altijd in een para-world waar een blinde zelfs kan ruiken ik pep heb gesnoven.
Not worth it dus :hulde: en je voelt je arm als je speed snuift
Duvajmikaru
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 48
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 3:39 pm

Re: Totaal verstoord ritme

Berichtdoor Kockar » ma aug 19, 2013 5:07 pm

Duvajmikaru schreef:
Kockar schreef:verstoord ritme, nee toch 8-)


wat wou je bereiken met die opmerking?

OT: ben zelf geen liefhebber van speed, ik hou van het effect en ga er altijd enorm goed op maar brak zijn na speed is een hel voor mij. Weet niet waarom maar ben vaak 3 dagen na het nemen van mijn laatste lijn nog altijd in een para-world waar een blinde zelfs kan ruiken ik pep heb gesnoven.
Not worth it dus :hulde: en je voelt je arm als je speed snuift


hou je bek eens, jij bent verslaafd aan alles wat onder de rubriek drugs valt..
nu heb je xanax, en nu zoek je op google op hoe je het kan roken op zilverpapier, jij junk

de tijd dat je blij was toen je van de grote jongens wiet mocht roken en dat je direct in slaap viel na het roken van een joint is al LANG voorbij.... WAKE-UP-CALL!! :evil: :twisted:
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner