Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Voor tripreports die niet in de andere subfora thuishoren.

4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Jmths » zo jun 12, 2016 10:13 pmWat
Totaal
GHB [3,5ml]
2C-B [22,5mg]
4-FA [150mg]
2C-D [72mg]
Clonazolam [0,4mg]

Timelapse
T0:00, 20:00 - +3,5ml GHB
T1:00, 21:00 - +22,5mg 2C-B
T4:30, 00:30 - +150mg 4-FA
T6:00, 02:00 - +40mg 2C-D
T8:00, 04:00 - +32mg 2C-D
T10:00,06:00 - +0,4mg Clonazolam

Algemene informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m

Voorwoord
Het was zaterdag avond en dit weekend had ik afgesproken met mijn goede vrind en vaste tripmaatje 'R'. Eveneens voor de eerste keer was een van mijn andere favoriete personen aanwezig, onze gezamenlijke vriendin 'K'. Later op de avond (T5:30) eenmaal aangekomen in 'de club' sloot ook vriend 'A' zich in nuchtere toestand aan bij ons vrolijk gezelschap.
Op het menu stond stond een fijne line up met onder andere hoofdact Ken Ishii.
Deze avond in combinatie met een gezonde variatie aan stofjes waaronder het voorgerechtje GHB later gevolgd door wat 2C-B en uiteindelijk het hoofdgerecht die bestond uit een 4-FA met 2C-D combinatie.

Het Rapportje
Spoiler! :
T-0:30, 19:30 - Net uit bed gekomen en bekomen van de vorige avond werk ik snel een avondmaaltje naar binnen, pak mijn goodie bag voor de avond in met magische stofjes, voedingssupplementjes (alpha liponzuur, 5HTP, etc), een pipetje en 2 bananen. Niet veel later kom ik aan bij het appartement van 'R' waar 'R' en 'K' me al opwachten.

T0:00, 20:00 - +3,5ml GHB
Eenmaal aangekomen even rustig gedag gezegd, geacclimatiseerd en geïnstalleerd besluiten we maar rustig aan van start te gaan met een lage dosering GHB.
'R' nam 3,2ml aangezien hij iets lichter is en 'K' nam een relatief lage dosering van 2,4ml GHB wat ons verstandig leek aangezien het een eerste ervaring zou worden.
De dosering kwam na zo'n 15minuten op en viel voor ons alle 3 vrij mild uit, vooral 'K' vermelde vrijwel niets er van te merken. Maakte op zich niet uit, even rustig aan beginnen, er stond immers nog genoeg extra op het programma aan versnaperingen.

T1:00, 21:00 - +22,5mg 2C-B
Rond dit uur leken de GHB effecten alweer zo goed als uitgewerkt en de 2C-B doet er oraal meestal vrij lang over om op te komen. Een uur nadat we de GHB hadden gesnoept werkte we ieder anderhalf pil 2C-B [á 15mg] naar binnen wat ons vrij nauwkeurig ongeveer 22,5mg per persoon zou moeten opleveren (en wat achteraf onze ervaring ook wel leek te matchen). 'K' had één maal eerder met ons een 2C-B tripje mee gemaakt, iets lagere dosering dan de vorige keer voor haar (17mg).
Na 30minuten begonnen de gebruikelijke 'zou ik al iets merken?' opmerkingen waarna meerdere keren werd geconcludeerd dat dit nog niet het geval was. Na zo'n 45minuten (21:45) werden vrij spontaan uit het niets de eerste 'ruk grappen' gemaakt waarna al snel geconcludeerd werd dat de 2C-B zijn werk begon te doen.
Het duurde vervolgens niet lang en er werd het nieuwe cheesy album van M83 'Junk' opgezet en werden 2 bakken softijs (chocola&stracciatella) tevoorschijn gehaald. De Amerikaanse droom was vervult en we kwamen tot de conclusie dat het leven soms om te janken was. Zoals gewoonlijk onder 2C-B vervielen we wederom tot onze essentie, een grap. Lang verhaal kort, we hebben gelachen totdat we buikpijn hadden en af en toe een traantje moesten weg pinken. Vooral ik en 'K' dan, 'R' werd spijtig genoeg weer eens slachtoffer van ons wangedrag. Goede tijden in ieder geval.
Eveneens lieten de mee gebrachte banaantjes zich op dit moment zeer smaken, schmützig.

T4:00, 0:00 - Rond middernacht waren de effecten van de 2C-B weer zo goed als uitgewerkt. Zelf had ik de gehele voorgaande middag geslapen maar we hadden het alle 3 de avond er voor aardig laat gemaakt, ik zelf echter iets later dan 'R' & 'K'.
Rond dit moment opperde ik dat we zo maar moesten beginnen aan de 4-FA en zo wel richting de club konden gaan. 'K' dacht dat we een grapje maakte op dit moment, met oog op dat we 3 verschillende stofjes in 4,5uur tijd naar binnen zouden werken.
Na verzekerd te hebben dat het geen grap was, de nodige bijkomende informatie te hebben geleverd en gemeld te hebben dat het zeker de ervaring waard was om een milde dosering 4-FA te proberen ging 'K' overstag. Zo werd wederom een reine ziel bevlekt, al leek ze er achteraf geen spijt van te hebben gehad.

T4:30, 0:30 - +150mg 4-FA
Na de 4-FA te hebben afgewogen leek er precies genoeg te wezen om ieder van ons met een capsule van 150mg 4-FA te voorzien. Zelf had ik de voorkeur aan 175mg gegeven maar ik had nog wat 2C-D bij de hand en besloot dat ik de versterkende functie van 2C-D uit te proberen waar ik zoveel positieve verhalen over had gelezen online.
Kort samengevat: 2C-D wordt door veel bronnen zoals PIKHAL aangehaald als een psychedelica met een heel neutraal karakter, hierdoor zou deze zich zeer goed lenen voor het versterken van de effecten van andere psychedelica zonder al teveel inmenging van effect te geven. Eveneens wordt er online vaak beschreven dat 2C-D een fijn versterkend effect heeft op de effecten van MDMA in combinatie daarvan (zonder dat je veel van de effecten van 2C-D merkt).
Mijn redenatie was dat dit in grote lijnen eveneens voor 4-FA zou moeten op gaan.

Alle 3 werkten we tegelijkertijd een capsule naar binnen van 150mg 4-FA op dit moment.
Eveneens had ik alvast wat capsules 2C-D klaar gemaakt om op locatie te kunnen gebruiken.

We kwamen tot de conclusie dat we nog even moesten pinnen om de hoek voordat we die kant op gingen. Toen we eenmaal hadden gepind kwam ik tot de conclusie dat ik mijn entree kaartje had laten liggen in het appartement die we nog weer even met een kleine omweg moesten ophalen. Het viel te merken dat de zenuwen een beetje aanwezig waren, het was namelijk nog zo'n 20minuten lopen en we waren een beetje bang dat we 'strak'/opkomende langs de security zouden moeten.
Toen we die kant op liepen merkte we zo'n 40minuten na inname subtiel de eerste effecten opkomen, de vermoeidheid leek te verdwenen, een meer positieve sfeer hing in de lucht. Eenmaal bij de entree/security aangekomen leek het reuze mee te vallen hoe 'strak' we stonden. De effecten van de 4-FA leken zeer geleidelijk en subtiel op te komen. Duidelijk anders dan de sterke MDMA piek bij opkomst.
Wat mij eveneens opviel was dat de effecten tussen ons 3 niet zoveel leken te verschillen qua potentie, alle 3 leken we ongeveer even sterke effecten te ervaren ondanks een aanzienlijk verschil ik gewicht (+/- 20kg). Dit wist ik aangezien we eerder die avond schaamteloos 'K' haar gewicht hadden gevraagd voor de GHB dosering. 'R' ligt er ongeveer tussenin qua gewicht.
In ieder geval, wat ik probeer te zeggen; Met MDMA in algemene zin lijkt het gewicht van de persoon een zeer aanzienlijke invloed te hebben op de gewichtspotentie van de stof wat bij 4-FA veel minder het geval leek, van 150mg MDMA had ik vrijwel niets gemerkt normaal gesproken wat bij de 4-FA niet het geval leek.
Dit is enkel een anekdotisch bewijs dus weeg niet teveel gewicht aan deze bevinding.

T5:20, 1:20 - Rond dit moment kwamen we aan in de club, het was nog vrij rustig, we waren aardig in onze nopjes met de 4-FA die geleidelijk aan het opkomen was.
We waren nog maar kort aanwezig en zo'n 10minuten later kwam een gezamenlijke vriend 'A' eveneens aan en gedag zeggen, we hadden op voorhand afgesproken en ik had hem laten weten hoe laat we zouden aankomen. Een gezellige toevoeging aan de avond in ieder geval.

T6:00, 02:00 -+40mg 2C-D
De 4-FA leek op dit moment volledig opgekomen te zijn, de effecten waren subtiel maar plezierig en zeker aanwezig, zoals al aangegeven was ik vrij verbaast hoeveel effect ik nog leek te ondervinden van 150mg ondanks dat ik altijd braaf mijn 3maanden pauze neem tussen 'serotonine releasers' (/MDMA, 6-APB, 4-FA) in.
De main act leek te zijn begonnen met draaien en het leek mij een geschikt moment om de 2C-D te consumeren. Zo gezegd zo gedaan, samen met 'R' 40mg 2C-D naar binnen gewerkt.

T6:30, 02:30 - Het duurde dit maal maar zo'n 30minuten en de eerste effecten van de 2C-D leken zich te tonen. Zoals verwacht merkte ik van de 2C-D effecten vrijwel niets maar de 4-FA effecten leken een flinke boost te hebben gekregen, zeer wenselijk in ieder geval. De euforie, energie en mijn positieve humeur leken aanzienlijk versterkt te worden door de 2C-D. Er was naar mijn ervaring op dat moment totaal geen sprake van toename van verwarring wat nog wel eens het geval wil wezen met psychedelica. Visuals waren afwezig maar de lichten leken iets intenser en feller binnen te komen, eveneens leek het kinderlijke karakter zoals ik die eveneens gewent ben van 2C-B iets naar boven te komen.

T8:00, 4:00 - +32mg 2C-D
Het toegevoegde effect van de 40mg 2C-D was zeer wenselijk, ik had nog een capsule met 32mg 2C-D bij me en besloot die op dit moment (2uur later) eveneens in te nemen. Dit ook met oog op mijn nachtrust dat het beter was om hier niet nog veel langer mee te wachten.
Wederom leken de toegevoegde effecten na zo'n 30minuten op te zijn gekomen en wederom leek ik een aanzienlijke versterking van de effecten van de 4-FA hierdoor te ervaren. Mijn positieve verwachtingen van de 4-FA + 2C-D combinatie leken te worden bevestigd en meer, ik was positief verrast in ieder geval.
De effecten van de 1ste dosering 2C-D [40mg] leken nog niet helemaal te zijn uitgewerkt en leken sterker terug te komen na de 2de dosering 2C-D [32mg]. Na mijn 2de dosering leek ik lichtjes visuals te ondervinden, de kleur groen leek zoals ik gewent ben van 2C-D het hoofdthema te vormen en de visuals deden mij denken aan een pastelschilderij. Ondanks dat ik het karakter qua effecten zeer gelijkend vind aan 2C-B en 2C-I zijn de visuals van de 2C-D echter wederom toch eveneens weer vrij uniek en verschillende van die van 2C-B en 2C-I.
Zonder inmenging van de 4-FA zou ik waarschijnlijk na de 2de dosering 2C-D lichte verwarring ondervinden. De 4-FA leek deze verwarring echter volledig weg te neutraliseren, ze vullen elkaar zogezegd wel positief aan. Het kinderlijke karakter van de 2C-D leek na de 32mg dosering eveneens verder versterkt te worden.
Ik stond zogezegd niet 'belachelijk strak' zoals wel eens het geval wil wezen wanneer iemand een zeer hoge dosering 4-FA, MDMA, etc neemt, de effecten voelde iets 'natuurlijker' en minder geforceerd. Dit nam echter niet weg dat ik energie voor 5man had en de hele nacht flink actief liep te ouwehoeren.

T10:00, 6:00 - +0,4mg clonazolam
Rond dit uur begonnen de effecten vooral voor 'K' en 'R' een beetje uit te werken en werd de suggestie gemaakt om over niet al te lange tijd maar weer richting huis te gaan. Ik kon wel begrijpen dat hun wat vermoeider begonnen te worden naarmate de 4-FA begon uit te werken en ze nog even met z'n 2en thuis wouden 'na garen'.
Zelf was ik niet al te verrassend genoeg nog altijd aardig gestimuleerd en moest thuis in eigen appartement nog slapen naast een nuchtere dame die die avond thuis was gebleven. Het besluit werd dus al snel gemaakt om wat clonazolam naar binnen te werken zodat mijn lichaam alvast een beetje tot rust kon komen.

T11:00, 7:00 - Op dit tijdstip besluiten we dat het weer mooi is geweest en af te ronden. We zeggen elkaar gedag na een lange en memorabele avond en vertrekken vanaf daar weer ieder naar ons eigen bedje.

T11:30, 7:30 - Eenmaal thuis aangekomen merk ik dat de effecten van de 4-FA afgenomen zijn en dat naarmate de 4-FA effecten minder leken te worden de 2C-D effecten meer en meer aanwezig werden. Zo kreeg ik aan het einde van de nacht steeds meer visuals. Thuis tijdens het tanden poetsen merkte ik dat de visuals meer aanwezig leken dan eerst, dit kan uiteraard ook gedeeltelijke verklaard worden doordat ik me in een rustigere omgeving bevond.
Niet veel later viel ik in slaap, waarna ik rond 11:00 gelijkertijd met de kleine dame samen wakker werd. De 'nachtrust' was ondanks de 0,4mg clonazolam nog vrij 'actief', onrustig zou ik het niet willen noemen. Ik viel in ieder geval niet direct in slaap op bed en zag nog wat mooie groen gekleurde visuals voorbij komen waarin de wereld op een pastelschilderij leek, een beetje van Gogh schilderij gelijkend maar dan opgebouwd uit rondjes in plaats van streepjes.

T15:00, 11:00 - Eenmaal wakker geworden merk ik dat ik veel energie heb, van 4-FA (en amfetamine) slaap ik wel vaker berucht slecht maar ik had eveneens sterk de indruk dat de aanwezigheid van de 4-FA de afbraak van de 2C-D vertraagde.
Het feit dat ik na 0,4mg clonazolam weinig slaap kon vatten was immers zeer ongebruikelijk voor mij. Eveneens merkte ik tijdens het opstaan dat ik nog altijd visuals had van de 2C-D lachwekkend genoeg.
Niet veel later krijgen we een bericht van de buurvrouw dat ze zonder stroom zit, met nog verrassend veel enthousiasme sta ik 5minuten later bij de buurvrouw in huis en los ik het probleem van de stroom wegval op.

T16:00, 12:00 - Op dit moment heb ik (volgens mijn 'live notities') nog altijd licht visuals, opmerkelijk in ieder geval. Wellicht toch de duratie van 2C-D op hogere doseringen onderschat. Op lagere doseringen zijn deze na 3uur toch echt wel zo goed als verdwenen normaal gesproken.

T17:00, 13:00 - Op dit moment lijken de visuals zo goed als verdwenen en merk ik weer dat mijn lichaam langzaam aan vermoeider raakt. De avond daarvoor had ik het immers ook al laat gemaakt. Op dit moment besluit ik ondanks dat het moeite kost om wakker te blijven tot 21:30 om mijn slaapritme niet al teveel te verstoren.

Conclusie
Spoiler! :
Een zeer leuke en geslaagde avond, de combinatie 4-FA met 2C-D is zeker één die ik kan aanraden. De 2C-D leek de effecten van de 4-FA inderdaad vrijwel enkel te versterken terwijl het karakter van de 2C-D sterk op de achtergrond bleef.
Het is een prettig idee dat je de effecten van serotonine releasers effectief kunt versterken zonder dat dit extra belasting op het serotogeen systeem toevoegt.
In de toekomst ben ik dan ook zeker van plan vaker 'serotonine releasers' (/4-FA, 6-APB, MDMA) te gebruiken in combinatie met een lichte dosering psychedelica. Mijn vermoeden is dat 4-FA zich eveneens door andere psychedelica laat versterken terwijl deze het karakter van deze naar de achtergrond drukt.
Eveneens wel verrassend dat de duratie van 2C-D zo sterk verlengt lijkt te worden door deze te combineren met 4-FA. De volgende keer zal ik iets eerder op de avond beginnen met deze combinatie zodat ik achteraf nog de nodig nachtrust kan vatten.
De 2C-B en GHB zal ik verder niet op in gaan aangezien ik hier in het verleden al over gerapporteerd heb en deze zullen voor de meeste mensen voor zich spreken, er is zogezegd genoeg informatie over te vinden in tegenstelling tot de 4-FA +2C-D combinatie.

Dat is weer alles, snoep verstandig en have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op ma jun 13, 2016 9:04 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 582
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Selem » zo jun 12, 2016 10:19 pm

Mooie combinatie! En weer een net en interessant rapport om te lezen. 8-)

Heb je toevallig wat informatie met betrekking tot hoe neurotoxiciteit van 4-FA versterkt, zou, kunnen worden als het in combinatie met 2C's wordt gebruikt?
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 855
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Jmths » zo jun 12, 2016 10:32 pm

Selem schreef:Mooie combinatie! En weer een net en interessant rapport om te lezen. 8-)

Dank u. :)
Selem schreef:Heb je toevallig wat informatie met betrekking tot hoe neurotoxiciteit van 4-FA versterkt, zou, kunnen worden als het in combinatie met 2C's wordt gebruikt?

Voor zover ik weet zijn er geen wetenschappelijke artikelen die toegevoegde neurotoxiciteit suggereren bij soortgelijke combinaties. Alleen dat je serotonine releasers beter niet kunt combineren met MAOI A activerende stofjes waar bijvoorbeeld bij 2C-T-7 sprake van is, wellicht ook 2C-T-2 dan maar die laatste weet ik niet zeker. De rest van de 2C-X serie heeft dacht ik geen MAOI A activiteit. Er zijn op BL en wat andere sites echter wel mensen te vinden die beweren dat bijvoorbeeld de combinatie MDMA en 2C-T-7 voor hun de moeite waard is en voor hun altijd goed uit pakt, hier durf ik echter geen uitspraak over te doen.

De combinatie voelt niet meer belastend voor het lichaam dan de effecten van de stofjes op zich, dit zegt niet alles maar mijn indruk is dat het lichaam deze combinatie relatief goed kan verteren. Dat er geen wetenschappelijke artikelen zijn die toegevoegde neurotoxiciteit bij soortgelijke combinaties suggereren hoeft nog niet perse te betekenen dat dit daadwerkelijk (niet) het geval is natuurlijk. Naast anekdotes is er meestal weinig informatie rond 'minder gangbare' combinaties.

Vaak wordt er ook naar de 5HT2B receptor affiniteit gekeken van psychedelica wat betreft neurotoxiciteit, deze zou volgens sommig wetenschappelijk onderzoek vasocontrictie (lichtelijk) in de hand werken. Maar hier is bij de 2C-X reeks dacht ik geen sprake van.
Laatst bijgewerkt door Jmths op zo jun 12, 2016 10:47 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 582
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Abysmal » zo jun 12, 2016 10:47 pm

Mooi report! Misschien ook maar eens 2c-d aanschaffen om bij een serotrekker te gooien :kleuter:

Had je eigenlijk hoofdpijn aan het einde van de avond/de volgende dag? Heb ik nog wel eens last van na 2c-tjes.
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Avatar gebruiker
Abysmal
Onbegrensd Lomp
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 494
Geregistreerd: zo jan 05, 2014 12:13 am
Woonplaats: Vlakbij

Re: 4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Jmths » zo jun 12, 2016 10:50 pm

Abysmal schreef:Mooi report! Misschien ook maar eens 2c-d aanschaffen om bij een serotrekker te gooien :kleuter:

Ik vermoed dat 2C-B zich eveneens goed leent voor hetzelfde doeleinde, 2C-D vind ik persoonlijk niet zo bar veel verschillen van 2C-B al zijn er wel duidelijk wat verschillen. Wellicht dat 2C-B zich iets minder goed laat 'weg drukken' echter. Bedankt.
Abysmal schreef:Had je eigenlijk hoofdpijn aan het einde van de avond/de volgende dag?

Zelf heb ik nog niet echt last gehad van hoofdpijn na 2c-tjes, relatief gezien vrij verwaarloosbaar in ieder geval. Wel na andere psychedelica (bv. paddestoeltjes & BK-2C-B).
Na deze avond had ik nergens last van in ieder geval.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 582
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Selem » zo jun 12, 2016 11:25 pm

Dank je voor de info! ^^.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 855
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Abysmal » ma jun 13, 2016 10:11 pm

Jmths schreef:
Abysmal schreef:Mooi report! Misschien ook maar eens 2c-d aanschaffen om bij een serotrekker te gooien :kleuter:

Ik vermoed dat 2C-B zich eveneens goed leent voor hetzelfde doeleinde, 2C-D vind ik persoonlijk niet zo bar veel verschillen van 2C-B al zijn er wel duidelijk wat verschillen. Wellicht dat 2C-B zich iets minder goed laat 'weg drukken' echter. Bedankt.
Abysmal schreef:Had je eigenlijk hoofdpijn aan het einde van de avond/de volgende dag?

Zelf heb ik nog niet echt last gehad van hoofdpijn na 2c-tjes, relatief gezien vrij verwaarloosbaar in ieder geval. Wel na andere psychedelica (bv. paddestoeltjes & BK-2C-B).
Na deze avond had ik nergens last van in ieder geval.


Thanks voor de toevoeging. Hoe zit het met misselijkheid? Ik heb vaker een serotrekker genomen met erna 2c-b, maar dat geeft toch altijd wel een beetje misselijkheid bij de opkomst van de 2c-b, is dit minder bij 2c-d?
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Avatar gebruiker
Abysmal
Onbegrensd Lomp
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 494
Geregistreerd: zo jan 05, 2014 12:13 am
Woonplaats: Vlakbij

Re: 4-FA [150mg] +2C-D [40+32mg] [2C-B & GHB vooraf]

Berichtdoor Jmths » di jun 14, 2016 12:06 am

Abysmal schreef:Thanks voor de toevoeging. Hoe zit het met misselijkheid? Ik heb vaker een serotrekker genomen met erna 2c-b, maar dat geeft toch altijd wel een beetje misselijkheid bij de opkomst van de 2c-b, is dit minder bij 2c-d?

Misselijkheid is naar mijn ervaring sterk persoonsgebonden, sommige mensen zoals ik zelf hebben vrijwel nooit last van misselijkheid, anders mensen zoals mijn huidige vaste tripmaatje legt vrijwel standaard een brakje tijdens de opkomst vrijwel ongeacht het middel. Ik vermoed dat het met 2C-D sterk gelijkend ongeveer hetzelfde als met 2C-B zal wezen.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 582
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Andere Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner