Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Voor tripreports die niet in de andere subfora thuishoren.

TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor FranX » zo jun 08, 2014 12:31 pm

Doorgaans zijn de meningen verdeeld als het gaat om het combineren van amfetamine met tripmiddelen zoals LSD.
Een rondgang langs de diverse fora leert dat de gangbare opinie is dat de amfetamine de effecten van tripmiddelen zou onderdrukken of, zoals je wilt, opheffen. Maar er zijn ook andere geluiden waarvan sommige negatief (de combo zou tot een nare of zelfs bad-trip leiden en sommige positief (lees bijvoorbeeld dit: lsd/lsd-amphetamine-t3696.html )
In de afgelopen periode hebben we 2 keer de combo zelf getest en hieronder kun je onze bevindingen lezen.

We vinden zowel amfetamine als LSD erg aangenaam maar voor ons gevoel staan ze qua effect mijlenver van elkaar. LSD geeft ons een hoog pretpark gevoel waarbij lol en idioterie de boventoon voeren. Amfetamine brengt daarentegen bij ons de diepe lust naar boven en is de set en setting meer van.. kuch.. pornografische aard.

Enkele weken geleden kregen we weer eens de kans om een dagje fijn van elkaar en drugs te genieten. In de aanloop daar naar toe ontstond de vraag of we die dag zouden trippen of juist voor speed zouden gaan. Zo kwam het dat we ons afvroegen of een combi misschien een optie was. Ondanks de welles-nietes discussies op het Internet besloten we het gewoon te proberen en te zien of we 'best of Both worlds' zouden kunnen verenigen.

Wie: Echtpaar van middelbare leeftijd in goede gezondheid.
Waar: Zeer ruime hotelkamer met groot balkon, weids uitzicht, jacuzzi in de kamer en grote spiegels.
Wat: ongeveer 60 á 70 mg amfetamine (68%), 1 zegel LSD (Shiva, geschat 100-120 ug), wat wiet en een bescheiden hoeveelheid alcohol per persoon.


Het begin.

14:00 Inchecken

Om geen minuut verloren te laten gaan checken we in bij de vroegste mogelijkheid en begeven we ons naar de kamer waar we de komende 20 uur zullen doorbrengen. Onze bagage bestaat uit (fris)dranken, croissantjes, chocolade, verse aardbeien en wat nootjes en chips. Daarnaast is er massage-olie, wat speelgoed voor volwassenen en natuurlijk een laptop met speakersetje zodat we niet veroordeeld zijn tot sky-radio of MTV. Natuurlijk nemen onze genotsmiddelen een centrale plaats in. Terwijl ik de zaken een plek geeft heeft vrouwlief de jacuzzi laten vollopen.
We snuiven beide onze portie amfetamine weg en laten ons met een glas licor 43 in het bubbelbad wegzakken.

19:00 Beslismoment

Niet moe en zeker nog lang niet voldaan besluiten we om een pauze in te lassen. We roken een joint en heroverwegen ons besluit om LSD te nemen. We zitten in een super erotische flow en met de negatieve verhalen over deze combi in het achterhoofd twijfelen we nu toch wel een beetje. Ah..fuck it. We nemen beide een zegel.

20:00 Doorstart

De LSD is bij beide goed gevallen. De strakke wereld van de amfetamine is langzaam overgegaan in de kleurrijke flexibele LSD wereld. De erotische boventoon is gebleven en heeft die misschien zelfs versterkt. Van idioterie en malle mindfucks is geen sprake de twee stoffen lijken elkaar eerder aan te vullen dan te verdrukken. Hoogstens is wat van de rauwe lust overgegaan in tedere erotiek maar daar zijn onze meningen wat over verdeelt. Het is in ieder geval pret voor beide en spijt hebben we zeker niet.

05:00 Eindbaas

Nadat bij beide een daverende hoogtepunt een einde aan onze nacht heeft gemaakt besluiten we heerlijk te gaan soezen tot de klok ons weer dwingt uit te checken.

Follow-up met 2 zegels per persoon

Met bovenstaande ervaring in ons achterhoofd besloten we kort geleden om het hele experiment nogmaals te herhalen maar dan met 2 in plaats van 1 zegel per persoon. Ditmaal gewoon thuis op de bank maar omlijst met min of meer dezelfde set en setting en de ingrediënten als boven omschreven.
Wederom na ongeveer 5 uur na inname van de amfetamine (wederom 60 á 70 mg amfetamine 68%) droppen we beide ieder 2 zegeltjes LSD.
Aangezien de rest min of meer gelijk was als onze eerste try-out skip ik gelijk door naar 19:30 uur.

19:30 2 zegels

We zijn zo een dikke 5 uur verder na de inname van ieder ongeveer 60 á 70 mg amfetamine als we besluiten om twee zegels LSD onder de tong te laten smelten. We voelen de LSD nu duidelijk opkomen en onze lichamen beginnen wat zwaar aan te voelen. De aanvankelijke erotische stemming wordt nu wel degelijk onderdrukt en daarvoor in de plaats komt een chille space met kenmerkende LSD randjes opzetten.

20:30 LSD wint

Van de amfetamine is weinig meer te merken. We trippen op een zachte manier en we besluiten het gevoel te volgen en passen de setting aan. We overwegen om te gaan wandelen maar we zijn te onvast van been en met name ik bemerk een stevige bodyload. We blijven onder ons dekentje en trippen lekker verder op de muziek tot we besluiten de TV aan te zetten.

21:30 TV

Ik zet een nogal indringende documentaire op op het leven van ambulanciers in het Bulgaars Sofia. Volgens de documentaire makers zijn er slechts 13 ambulances actief om ongeveer 2 miljoen mensen in en rond Sofia te bedienen. Met een aanrijtijd van gemiddeld 4 uur komen de redders steevast overal te laat of zelfs helemaal niet. De camera registreert minutenlang stilzwijgend de gelatenheid op de gezichten van de hulpverleners in hun rammelende busje. Het is de triestheid ten top. We leven intens mee met alle betrokkenen in hun post-apocalyptische wereld waar totale onverschilligheid, of is het apathie?, nog het enige antwoord op alle ellende lijkt te zijn. Nuchter zou deze docu al intens zijn maar nu onder invloed snijd het door de ziel. We kijken er niet naar maar we zitten bijkans naast de mensen op het beeld en delen gevoelsmatig hun lotgevallen.

22:30 Wandelen

We voelen ons nu goed genoeg om te wandelen. Eenmaal buiten onder een schitterende avondhemel lijken de Bulgaarse beelden al weer lang geleden. Het valt me op dat alle auto's die verderop voorbij rijden allemaal van hetzelfde model zijn. Ik wijs vrouwlief op mijn ontdekking en ook zij ziet alleen maar autootjes van model Opel Corsa heen en weer rijden. Wat een maf gezicht en grappige illusie (of zouden het echt Corsa's zijn?) Tegen de tijd dat we huiswaarts keren zit de stemming er weer goed in en we merken dat de amfetamine zich langzaam maar zeker naar de voorgrond dringt wat bij beide gaan de gevoelens steeds meer richting geiligheid.

23:00 And the winner is....

Eenmaal thuis gooi ik de setting weer om en we geven ons over aan de erotische gevoelens die nu steeds sterker worden. Het flexibele en kleurige randje LSD blijft maar de amf heeft nu duidelijk weer de boventoon. Mijn bodyload is afgenomen en nauwelijks meer merkbaar. De rest van de nacht geven we ons over aan de vleselijke lust tot we beide in een soort slaap sukkelen.
De andere dag voelen we ons perfect.

Conclusie

Zo een 5 uur na inname van 60-70 mg amfetamine is een zegel LSD best leuk en heeft het in onze belevenis een toegevoegde waarde gehad. Hetzelfde maar dan met 2 zegels zorgde voor een rare hiaat in de hele flow die hoewel niet onprettig een vreemde wending aan de totale beleving gaf.
Misschien dat we ooit nog eens een herhaling doen maar dan houden we het bij 1 zegel per persoon.
Dat gaf een mooie omlijsting zonder de aandacht van het schilderij af te leiden.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor Prototype » zo jun 08, 2014 12:49 pm

Leuk reportje!
Tof dat deze niet zo voor de hand liggende combo toch leuk uitpakte. :D
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor GaiaNyx » ma jun 09, 2014 10:35 pm

Speed met truffels vind ik ook altijd goed bevallen ;)
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor Miss E » ma jun 09, 2014 11:30 pm

Net als 2C-B met speed, ook een leuke combi. :)

Tof report weer, Franx!
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1674
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor Poseidon » ma jun 09, 2014 11:44 pm

indrukwekkend staaltje research :hulde:

ga dit misschien ook eens proberen maar waar vindt je een leuke vrouw die hier niet voor terugdeinst?
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor Partypipo » di jun 10, 2014 12:08 am

Poseidon schreef:indrukwekkend staaltje research :hulde:

ga dit misschien ook eens proberen maar waar vindt je een leuke vrouw die hier niet voor terugdeinst?

Df...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4124
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor Verf » di jun 10, 2014 3:50 pm

Mooi report! En nu even een domme vraag, is dat jou foto? Want als dat een lijntje is van 70mg dan ben ik wel heel slecht in eyeballen en overschat ik mijn dosissen steeds :kleuter:
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor Maus » di jun 10, 2014 5:00 pm

Mooi report :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor verneukeratief » di jun 10, 2014 7:21 pm

Goudeerlijk rapport weer Frank.

Hoe staan jullie tegenover de combinatie speed, weed & wappen?
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2957
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor FranX » wo jun 11, 2014 1:29 pm

Verf schreef:Mooi report! En nu even een domme vraag, is dat jou foto? Want als dat een lijntje is van 70mg dan ben ik wel heel slecht in eyeballen en overschat ik mijn dosissen steeds :kleuter:


Ja dat is een eigen foto van de beschreven eerste dag. Ik heb voor de foto wat royaal uitgelegd.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor FranX » wo jun 11, 2014 1:34 pm

Gele Banaan schreef:Goudeerlijk rapport weer Frank.

Hoe staan jullie tegenover de combinatie speed, weed & wappen?


We hebben nog nooit ge-wapt (tenminste als je onder wappen de combi seks/drugs en andere mensen bedoelt) Maar ik kan me zo voorstellen dat zoiets met gelijkgestemden waarmee het klikt wel leuk zou kunnen zijn.
Maar ja... gelijkgestemden waarmee het klikt.... zouden die wel bestaan?
Speed en weed is in ieder geval goed.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: Combo amfetamine en LSD. 2 x een test

Berichtdoor DrChem » za jul 12, 2014 1:53 pm

is dat de definitie van wappen? ik bedoel met een ander stel samen. ik dacht wappen is gewoon als stel een weekend genieten - niet perse met drugs, maar begrijp voor mezelf ook wappen als sex&drugs.
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Hulde

Berichtdoor Vinnie » ma jul 14, 2014 1:35 am

goud heerlijk report FranX :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4995
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Andere Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner