Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Tripreport vreemde buitenlandse drugs + Wiet en drank.

Voor tripreports die niet in de andere subfora thuishoren.

Tripreport vreemde buitenlandse drugs + Wiet en drank.

Berichtdoor Bobbytarantino » ma sep 12, 2016 12:46 am

Hallo,

Ik ben nieuw op deze website en heb nog nooit iets gepost, ondanks dat wil ik graag mijn ervaring delen die ik heb gehad met een vreemde drug waar ik persoonlijk nooit van heb gehoord en in het buitenland heb gehaald.

(Als er tips of aanmerkingen zijn over het report hoor ik het graag want ben kortgeleden achter deze website gekomen en ben wel geïnteresseerd om meerdere ervaringen met andere drugs te delen)

Deze trip report gaat om synthetische cannaboïden onder de naam "Galaxy".

Ik ben op vakantie geweest in Kroatië en heb daar bij het uitgaan lokale kroatische vrienden weten te maken van mijn leeftijd. mensen rond de 20 jaar. tijdens een avondje drinken met hun heeft een jongen mij een fascinerende verhaal verteld over een (voor mij) zeer onbekende drug, ze noemen het galaxy. Mij werd uitgelegd dat het een drug was die alleen in kroatie te verkrijgen is .die je draait in een heel dunne joint met een paar korrels van de drugs, dat je er 3 pofs van neemt en helemaal leip gaat. Dat je er een kwartier in een andere wereld van zit en heel sterk hallucineert. Ik wilde dat proberen dus vroeg gelijk waar ik het kon halen en dat werd mij verteld. De volgende dag ben ik gelijk naar de Smartshop gegaan (waarvan ik niet wist dat dat bestond in Kroatië) en heb ernaar gevraagd. Tot mijn verbazing kon ik het met gemak gewoon halen, ik vroeg ernaar toen ik binnenkwam en de man lachte en zei dat ik de zoveelste tourist was die het wilde proberen. Ik heb het meegesmokkeld naar Nederland voor eigen gebruik (verder niet belangrijk hoe) omdat ik het met vrienden wilde proberen.

1 week later, vorige zaterdag dus. was het zo ver.
Het was zaterdag middag en ik ging chillen met 3 andere vrienden. Ik zou ze M, H en C noemen. De setting was heel eenvoudig, in mijn achtertuin op het terras. We dronken een paar halve liters bier per persoon, luisterden wat muziek en hebben een paar jointjes gerookt. Rond 8 uur kwam ik met het idee om de galaxy te gaan roken waar ik mijn vrienden allang over had verteld. Eerst zat er een beetje twijfel aan omdaat iedereen een beetje bang was maar ik heb ze uiteindelijk toch weten over te halen.
We gingen een eindje lopen naar een wat afgelegen plekje. In het bos bij een grote grasveld. Ik had het zakje geopend en wat me opvalde was dat het erg veel op wiet lijkt maar volkomen chemisch ruikte (Het rook ongeveer als knaagdierenvoer). We hadden 1 dunne joint met een klein beetje Galaxy gedraait. Ik stak hem aan en nam 2 grote trekjes, toen paasde ik hem door naar H, hij nam 2 dikke trekjes en gaf hem aan C die ook een paar trekjes nam, M durfde niet dus die stond er alleen bij. Wij voelden er (vrijwel) niks van behalve dat het hartstikke vies was, dus hadden we hem met zijn drieeen volledig opgerookt. 3minuten later toen we hem hadden opgerookt voelde ik mij een beetje draaierig, de wereld om mij heen draaide maar dat was het enige effect en dat duurde maar een paar minuten, de andere jongens zeiden dan ze er niks van voelen naast het feit dat we allemaal wel een beetje aangeschoten en stoned waren. We waren teleurgesteld dus gingen op een picknick tafeltje zitten en een dikkere draaien om te kijken of we misschien wel de verkeerde dosis hadden genomen, zo gezegd zo gedaan hadden we een dikke joint met meer dan de helft gevuld met de Galaxy. Ik stak hem weer op en nam er 3 dikke trekjes uit en paasde hem door, zo gingen we de hele tijd 3 pof paas tot hij op was. Ik kreeg alleen het draaierige gevoel, H ook maar C daarintegen claimde te trippen. Hij begon op de grond te liggen en rare geluiden te maken, niet veel later voelde ik me alsof ik helemaal naakt was en in de trip zat. het sloeg in een keer over en ik voelde mij alsof ik in een andere wereld was. Ik begon raar met mijn armen te swingen en mijn vrienden aan te kijken die opeens allebei ver weg onder invloed waren terwijl M er naast staat te lachen nietwetende wat wij allemaal mee maakten. Ik zag M daarom ook als een duivel of iets en werd heel erg bang van hem, dus ging op de grond zitten en voelde me opeens een stuk beter. De trip was erg appart en heel kort, maar 5minuten max totdat ik en mijn vrienden ons weer normaal voelden. We vonden het appart, grappig en een beetje vergelijkbaar met de hallucinaties van truffels . alleen kort, en we hadden het krachtiger verwacht.

We liepen naar huis, gingen in de schuur zitten omdat het buiten al wat kouder was, gingen nog een jointje roken en wilden eigenlijk nog wel één keer die Galaxy GOED meemaken zoals mij omschreven werd op vakantie. dus we gingen het anders roken, ik had een gat in een leeg blikje geprikt en daar een bong van gemaakt. De Galaxy had ik er opgelegd op het gaatje en een aansteker bijgehouden terwijl ik een hele dikke hijs ervan neemde vanuit het drinkgaatje, ik moetst gelijk hoesten omdat het een stuk sterker was maar nam daarna nog 2 dikke hits ervan en paasde hem door aan mijn vrienden. Vanaf dit moment was ik me niet bewust van wat er om me heen gebeurde.

Ik begon met trillen en wist niet waar ik was, ik ging raar bewegen met mijn armen en probeerde te praten maar lukte niet, er kwamen alleen rare geluiden uit mijn mond, voor ik het wist begon ik de hele boel er onder te kotsen, ik kon er niet mee stoppen. in mijn gedachten was ik in een zwembad en ik had het gevoel dat ik aan het verdrinken was. Ik bleef maar kotsneigingen hebben. Alles draaide, ik zag mensen heel anders dan ze waren en ik had het gevoel dat ik dood ging. Na een paar minuten volop kotsen en bang zijn begreep ik gelukkig dat ik in een trip zat en dat ik gewoon thuis in de schuur zat. de trip duurde naar mijn gevoel maar een paar minuten maar beviel mij heel slecht, ik had het gevoel dat iemand mij onderwater drukte en dat ik verdronk. Mijn vriend M had wat water uit de keuken gehaald om te drinken zodat ik kon bijkomen, mijn vrienden C en H waren te bang om het ook te proberen via de bong omdat ze zagen hoe het bij mij ging. Ik heb zelf helemaal geen onderzoek gedaan naar de drugs en had daar achteraf spijt van. Ik zei tegen mijn vrienden dat ze wegmoesten omdat ik wilde gaan slapen en dat begrepen ze ook dus zijn ze naar huis gegaan. ik ging in bed liggen met een nogsteeds erg misselijk gevoel maar kon gelukkig wel snel in slaap vallen.

Ik werd om 8 uur wakker (wat voor mij erg vroeg is) en kon niet meer slapen, ik was benieuwd wat voor drugs het precies was en ging een beetje googelen, waardoor ik achter een paar nare dingen kwam. ik vond een Artikel** over een 15jarige die het voor de smartshop had gerookt en niet veel later was overleden, ik was erg geschrokken en het enige wat ik kon denken is dat dat mij misschien wel kon voorkomen de vorige nacht, dat ik misschien wel kon stikken in mijn eigen kots of een overdosis nam. daarnaast vond ik ook genoeg filmpjes op YouTube van mensen die soortgelijke drugs hadden gebruikt en verschikkelijk gingen trippen***. Als ik mijn research vooraf had gedaan en dit geweten had, zou ik het nooit gekocht en gebruikt hebben dus ik heb mijn lesje wel geleerd.

Hopelijk was dit een beetje te volgen, ik ben niet zo goed in bepaalde dingen omschrijven aangezien ik een niet zo zeer ervaren gebruiker ben en dit is mijn eerste report.

LINKS:
** Artikel dode aan drug: http://www.croatiaweek.com/synthetic-dr ... in-zagreb/
*** Compilatie soortgelijke drug: https://www.youtube.com/watch?v=jE-0OpIFTTI

Ik vraag mij af of er andere mensen zijn die ooit deze drug hebben gebruik en wat jullie ervaring daarmee is, ik kon er zelf niks over vinden op deze forum dus ben benieuwd.
"I try to get high, cause the world is so low."
~Scott Mescudi
Bobbytarantino
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: zo sep 11, 2016 12:05 pm

Re: Tripreport vreemde buitenlandse drugs + Wiet en drank.

Berichtdoor Poseidon » ma sep 12, 2016 1:07 am

Helaas niet nee. Lijkt.me puike shit maar door bepaalde omstandigheden in het verleden kan ik Kroatia de komende 362 jaar maar beter ff mijden. :para:

Mooi report. Dank dat je deze experience met ons wilt delen. :smokin:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10563
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Tripreport vreemde buitenlandse drugs + Wiet en drank.

Berichtdoor bonghit » ma sep 12, 2016 5:51 pm

Daar hoef je niet voor naar kroatie
Wordt volgens mij ook gewoon bij de vendor
Aangeboden op het net.

Spice= syntitische wiet
Link spul,bij verkeerdt gebruik Od
Nee, ik hou het liever bij de natuurlijke wiet
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3743
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop

Re: Tripreport vreemde buitenlandse drugs + Wiet en drank.

Berichtdoor Bobbytarantino » ma sep 12, 2016 6:44 pm

bonghit schreef:Daar hoef je niet voor naar kroatie
Wordt volgens mij ook gewoon bij de vendor
Aangeboden op het net.

Spice= syntitische wiet
Link spul,bij verkeerdt gebruik Od
Nee, ik hou het liever bij de natuurlijke wiet


Was ook zeker mijn eerste en laatste keer, vond het interessant maar had geen fatsoenlijke research gedaan dus best wel dom.
"I try to get high, cause the world is so low."
~Scott Mescudi
Bobbytarantino
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: zo sep 11, 2016 12:05 pm

Re: Tripreport vreemde buitenlandse drugs + Wiet en drank.

Berichtdoor bonghit » wo sep 14, 2016 1:49 pm

Bobbytarantino schreef:
bonghit schreef:Daar hoef je niet voor naar kroatie
Wordt volgens mij ook gewoon bij de vendor
Aangeboden op het net.

Spice= syntitische wiet
Link spul,bij verkeerdt gebruik Od
Nee, ik hou het liever bij de natuurlijke wiet


Was ook zeker mijn eerste en laatste keer, vond het interessant maar had geen fatsoenlijke research gedaan dus best wel dom.


Ach,dat gebeurd iedereen die drug gebruik weleens :grin:
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3743
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop

Re: Tripreport vreemde buitenlandse drugs + Wiet en drank.

Berichtdoor Perry » wo sep 14, 2016 4:10 pm

das nie waar
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Andere Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner