Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Verslag van een verzwelging

Voor tripreports die niet in de andere subfora thuishoren.

Verslag van een verzwelging

Berichtdoor Sokforp » wo mei 06, 2015 3:22 am

Wat? Combi: m-hole dosis MXE + 10mg 2cb nasaal

Een verslag van één van de meest intense trips die ik heb mogen ervaren.

Inleiding: een begin

Een fijne rustige dag achter de kiezen; veel liefde, lekker kunnen eten,...
een rondspokende gedachte aan de succesvolle conclusie van een langdurig project, de volgende dag geen verplichtingen. Fijn fijn!

(23u00) De start naar oblivion werd gezet; rustig leg ik een eerste lijntje methoxetamine klaar en wordt het opgesnoven (met als streefdoel nog eens in die vreemde m-hole te geraken). Ik zit gezellig op m'n kamer en er is niemand om te storen.

Om de drie kwartier neem ik wat bij, ondertussen fijne muziek aan het selecteren.
... Tijd vliegt...
(03u40) Toestand: sterk gedissocieerd, kalm en sereen. Ik heb het gevoel elk moment weg te zakken in de MXE achtbaan rit. Ik zit in mijn bed en maak een afspeellijst klaar met lievelingsmuziek. Muziek waar veel emotionele herinneringen aan gebonden zijn en die door talloze (dissociatieve) trips werd meegesleurd.
Een idee komt naar boven om de m-hole met 2cb te combineren. Na een positieve ervaring van het combineren van een lichte dosis mxe met 2cb, was het idee al eens eerder bij me opgekomen. Ik voel dat ik hoe langer hoe meer wegzak in de MXE achtbaan.
Ik besluit om een 2cb pil van +- 10mg te crushen en een lijn van te leggen. Koptelefoon opgezet en het eerste nummer van m'n afspeellijst wordt afgespeeld.

De verzwelging

(04u00) Ik voel me zenuwachtig/ opgewonden als ik kijk naar de lijn 2cb. Snel neem ik een laatste lijnt MXE en snuif ik de lijn 2cb op. Ik laat me vallen op mijn bed, mijn kamer is pikdonker. Mijn koptelefoon speelt intense muziek af.
De 2cb slaagt snel in, ik vergeet dat ik net 2cb heb genomen en weet niet meer waar ik ben, wie ik ben. Volledige dissociatie overmand me. Ik bevind me in een soort niemandsland, ik zie zeer intense kleurrijke patronen, gezichten, vreemde ruimtes,... Overweldigd door een gevoel te vliegen van de ene naar de andere surreële plek/ dimensie. Ik voel me geen lichaam meer, ben niet bewust meer een lichaam te hebben.
Een volledig verstopte neus door het snuiven van de 2cb verward me, noodgedwongen adem ik enkel door mijn mond. Het ademen door mijn mond is een bizarre sensatie; het lijkt niet helemaal automatisch te gebeuren. Ik tracht bewust te ademen, maar voel niet dat ik adem, leef ik? De verstopte neus is wat vervelend, maar ik geraak geen enkel moment in paniek, ik heb een out-of-body experience. Ik voel me een soort geest die mijn identiteit en herinneringen analyseert.
Ik ervaar luide intense muziek die als een soort gids doorheen de trip fungeert. De muziek/ het geluid verwondert me van zijn grote schoonheid. In mijn ervaring is de muziek meer dan slechts muziek, ze is een wezenlijk en belangrijk aspect van de tijdloze dimensie waarin ik mij bevind. Het ademt als een levend molecuul. Ik ben me niet bewust van haar afkomst, de koptelefoon. Ik voel wel vaag dat ik iets over mijn hoofd draag, maar weet niet wat het is. Het voelt als een onderdeel van m'n lichaam - het is er omdat het er moet zijn, net zoals de muziek.

Opkomende vragen, moment voor een mogelijk inzicht

De muziek herinnert me aan mijn identiteit. Ben ik dit dan? Talloze vragen komen te boven. Is dit dan het drugsparadijs waar ik zolang naar zocht? is dit de plek waarin ik wil leven?
Deze vragen halen hun bron uit mijn geschiedenis met drugsgebruik dat telkens schommelt tussen recreatief gebruik en een gebruik door roesverslaving. Vragen komen te boven die me lijken aan te sporen tot een inzicht. Ik vraag me af waarom er zo vaak frustraties worden geuit ten opzichte van ouders en er zo snel gemeen of boos tegen wordt gedaan. Omdat het makkelijk is?
Vaak zie ik dit bij leeftijdsgenoten en bij mijzelf terug. Vervolgens uiten ouders weer vaak hun frustraties terug. De laatste weken heb ik geprobeerd, ondanks ik boos of gefrustreerd was, heel vriendelijk en liefdevol ten opzichte van mijn vader te zijn, ook al is hij gefrustreerd of boos op mij. Ik merk dat zo'n manier van doen veel aangenamer is.
Andere herinneringen aan vrienden en familie komen boven, zoals het verbroken contact tussen mijn moeder. Veel dingen gebeurd die niet 'eerlijk' waren en gemeen. Ik dacht aan dat wat er ook gebeurd is, je een persoon in zijn waardigheid moet blijven zien. Het is zo verschrikkelijk en gemeen om iemand als waardeloos te zien en te behandelen.

Synergie

Herinneringen uit vorige trips komen verder naar boven. Ik geniet enorm van dit niemands dal, ik voel me euforisch, een paradijs, nog steeds niet goed wetende waar ik ben. Ik doe mijn ogen open en zie een heel andere kamer dan waar ik daadwerkelijk in lig. Het is de kamer waar ik vroeger in mijn jeugd verbleef, vervolgens mijn studentenkamer in een andere stad en zo verder. Doe ik mijn ogen wel echt open?
Langzaam word ik weer bewust dat ik 2cb genomen heb en lig ik in mijn kamer. Nu voel ik duidelijk de specifieke effecten van de 2cb. Ik voel rare kaakspanningen, een vreemd tintelend gevoel in mijn lichaam en voel me gestimuleerd. Het is opmerkelijk dat de effecten van de MXE en de 2cb op een subtiele wijze prachtig in elkaar overvloeien en elkaar aanvullen. Ondanks de effecten van de MXE niet duidelijk worden gevoeld, vervullen ze misschien wel de belangrijkste rol in de trip. Ze vormen het fundament.

Opnieuw geboren

(05u30) Na ongeveer een anderhalf uur zeer intens trippen, open ik mijn ogen daadwerkelijk en zie ik mijn kamer terug, alsof ik herboren ben. Ik ben me weer helemaal bewust van mijn situatie en zet mijn koptelefoon af. De stilte die volgt klinkt wonderlijk. Ik ga naar het toilet en merk dat ik toch echt wel wat MXE tot me had genomen. Mijn coördinatie is zeer wankel en de MXE geeft me het gevoel net uit een operatie te komen. Het kijken in de spiegel in de badkamer is even wat vervreemdend. Langzaam krijg ik mijn identiteit weer helemaal terug, waarop ik me trots voel. Ik voel grotendeels nog de effecten van de 2cb. Ik doe mijn raam open op mijn kamer en ben helemaal verwonderd door de ochtendstond met talloze fluitende vogels. Ik kan er een hele tijd naar kijken.

De after

(07u00) Ik sta even op neem een clonazepam en eet iets ligt. Ontzettend brak en nog steeds behoorlijk gestimuleerd. Ik speel een spelletje tot mijn benzo voldoende inwerkt.
(09u00) Ik kruip weer in mijn bed nog overdonderd door de intense trip. Verrassend genoeg slaap ik snel en 8u aan een stuk.
Na te slapen voel ik me best goed. Niet al te veel na-effecten, maar ik ervaar wel een dipje.

Conclusie (tl;dr)

De combinatie van een hoge (m-hole) dosis MXE met een hoge dosis 2cb bracht me een zeer intense trip en een out-of-body experience. Het was een geweldige ervaring met zeer veel euforie, zo goed als geen angst buiten een heel kort momentje dat ik vrijwel onmiddellijk weer onder controle had. Een absolute aanrader voor de psychonaut met reeds ervaring met een hoge dosis MXE en een hoge 2cb. Een vrije dag zonder verplichtingen na de trip is wel een must.


Extra: een voorstelling

Mijn eerste post op df.info. Ik lees dit forum al een hele tijd mee, al heel veel goede informatie gevonden. Verder een zeer gezellige open sfeer. Ik ben nogal verlegen in schrijven waardoor ik hier tot nu toe nog nooit iets heb gepost. Tips/feedback over dit tripreport zijn meer dan welkom, net zoals vragen. Hopelijk had/heb je plezier bij het lezen!
Avatar gebruiker
Sokforp
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di maart 31, 2015 12:31 am

Re: Verslag van een verzwelging

Berichtdoor Druks » wo mei 06, 2015 9:08 am

:hulde: mooi report. De synergie tussen de mxe en 2C-B is inderdaad prachtig.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7157
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Verslag van een verzwelging

Berichtdoor Poseidon » wo mei 06, 2015 9:53 am

Erg goed verslag van een heavy trip. Thanx for sharing!
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Verslag van een verzwelging

Berichtdoor Prototype » wo mei 06, 2015 10:23 am

Zo hé, heftig report man :hulde:
Doet me sterk denken aan de keer dat ik het nodig vond om zo schofterig veel mxe te snuiven, ook een m-hole gehad toen. :eek:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Verslag van een verzwelging

Berichtdoor Sokforp » do mei 07, 2015 10:31 pm

Bedankt voor de fijne reacties! Fijn fijn :blowkiss:
Avatar gebruiker
Sokforp
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di maart 31, 2015 12:31 am

Re: Verslag van een verzwelging

Berichtdoor Maus » do mei 07, 2015 11:41 pm

Mooi beschreven tripreport, respect :hulde: :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Verslag van een verzwelging

Berichtdoor rode oortjes » vr mei 08, 2015 2:55 pm

respect en mooi verwoord allemaal.:hulde:
rode oortjes
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: do maart 26, 2015 11:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Andere Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner