Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Amanita Muscaria: een ervaring, goed of slecht ?

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Amanita Muscaria: een ervaring, goed of slecht ?

Berichtdoor Sublimo » wo feb 23, 2011 6:15 pm

29 maart 2010

Na veel gelezen te hebben over de amanita muscaria of gewoonweg de rode vliegenzwam besloten ik en mijn kameraad om het voor onszelf uit te testen. Nu was ik wel vrij nerveus omdat er toch meer bad trip reports bestaan dan good trip reports van de amanita, maar toch was ik ontzettend benieuwd erna. Ik had al gelezen dat sommige mensen god zagen tijdens een trip op amanita, ik was echt ontzettend benieuwd of het waar was of dat het overdreven was...

Na de nodige research kwamen we op een dosis van 5 g, die dosis ligt tussen normaal en zwaar in. Vanaf 10 g begint de zware dosis, maar omdat daar al hospitalisatie gevallen bij zijn geweest vonden we dat niet zoeen goed idee. Eerst kijken hoe ons lichaam zou reageren, konden we altijd nog bijpakken.

Gisteravond was het dan zover, de amanita fijngemalen (droog!) en in capsules van 1 g gedaan. Vijf van die enorm grote capsules die moeilijk zijn om af te slikken. Ook meteen de bong klaar gezet met hash erin, overal op internet staat namelijk dat je er echt enorm misselijk van kan worden en dat wiet de remedie daarvoor is. Dus daar zaten we dan langs de bong met ieder vijf gelulen voor zijn neus.

Vijf minuten later waren ze afgeslikt en toen begon het wachten.

Een uur later kon ik nog steeds niet echt zeggen dat ik aan het trippen was, ondertussen ook al wat hash gerookt terwijl we eigelijk niet echt misselijk waren. Ik liet op dat moment wel al veel vallen, mijn motoriek en stabiliteit van mijn spieren begon weg te vallen. Toen hebben we maar besloten om ieder nog 5 g te nemen en daar thee van te zetten, het is uiteindelijk ieder nog 5,5g geworden.

Een half uur daarna, met ieder 10,5 g in ons lichaam, begon het te werken, ontzettende intense lachkicks voor een kwartier... Of het van de hash kwam of van de amanita kan ik niet met zekerheid zeggen maar het was wel ontzettend intens. Mijn kameraad was ook al aan het dansen op de muziek, achteraf zei hij dat het een raar maar goed gevoel was met die muziek.

Na een tijdje kwam de echte inslag pas, het voelde alsof alles rond mij wegdraaide en iemand mij de hele tijd aan het duwen was, mijn stabiliteit en motoriek waren helemaal weg nu. Ongelooflijk raar gevoel, compleet niet te vergelijken met welke paddestoel dan ook. Het was eigelijk nog wel een fijn gevoel :) Ik had toch zin om iets te eten, wat ik meestal niet heb bij paddestoel, dus had ik me twee frikandellen ingelegd. Eten!!! ooh wat een sensatie, alles was zo ontzettend intens, zelfs het eten, smaken waren intenser, structuur van het eten voelde veel beter, net zoals je van die reclames hebt waar men iets dat echt niet te eten is ontzettend lekker en sensationeel laat uitzien, zo voelde en smaakte die frikandellen ook.

Achteraf had ik nooit moeten eten, ik ben een kwartier daarna op de bank gaan liggen, als ik mijn ogen sloot had ik een compleet gewichtloos gevoel, echt raar, het voelde aan alsof ik zweefde, daarbij voelde ik leeg aan, mijn bewustzijn was in een verticale cirkel rondjes rond mijn lichaam aan het rennen, van mijn hoofd naar mijn voeten... Dit zal wel heel raar klinken maar zoals ik het beschrijf voelde het ook aan, op dat moment ging alles nog.

Toen begon de misselijkheid en vijf minuten later was ik aan het overgeven, alles eruit.
En daarna begon de chaos eigelijk pas goed, ik kon amper recht staan en het gevoel van gewichtloosheid en mijn bewustzijn dat rond mij rent werd steeds sterker, het voelde aan alsof mijn bewustzijn mij duwde elke keer, echt raar. Toen begonnen mijn gedachten ook mee rondjes te draaien... Ik had op dit moment ook een compleet leeg gevoel.

De chaos was compleet in mijn hoofd, waarschuwingen zijn niet voor niks, dit was niet min en absoluut niet meer fijn.

Ik ben toen op bed gaan liggen en mij met alle kracht die ik nog had gecontreerd op helder te blijfen en orde in de chaos te maken door mijn gedachten te onderdrukken, ergens daarna ben ik in slaap gevallen totdat ik de volgende morgen wakker werd.

Ik heb nog de hele dag erna een licht gevoel gehad.

Mijn kameraad heeft een vergelijkbare ervaring gehad, in het begin was het fijn maar naarmate het heftiger werd was er niks meer fijn aan.

Ik zie dit niet als een bad trip, het was een heel apart gevoel die gewichtloosheid in combinatie met je bewustzijn dat rondjes rent rond je lichaam, echt apart.

Maar toch denk ik niet dat ik het nog eens zou doen want god heb ik helaas niet gezien... Dat zou pas een interessant tripreport geweest zijn :)

Als laatste wil ik nog enkele dingen zeggen voor mensen die ook graag amnita muscaria willen proberen: Weet waar je aan begint. Zorg dat je de juiste amanita muscaria, de rode neemt, anders ben je sowieso dood. Zorg ook dat je de amnita goed droogt want het gif dat in het vocht zit is net zo goed dodelijk. En ten slotte zorg dat je stabiel bent in je hoofd, blijf thuis en doe het echt niet als je erg twijfelt. Het is een goede ervaring maar geen die makkelijk is. Ik zal eerlijk zeggen dat ik echt mijn best heb moeten doen om niet in paniek te raken op het laatste, het was echt ongelooflijk intens.

Toch is het een must have ervaring voor echt psychonauten :) De bewustzijnsveranderingen zijn ergens toch wel de moeite waard om eens meegemaakt te hebben :)

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben :)

Trippy groetjes
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Amanita Muscaria: een ervaring, goed of slecht ?

Berichtdoor Russ » zo mei 15, 2011 11:09 pm

Interessant report!

Werkte de wiet nu tegen de misselijkheid?
Zoja, zou het ook bij truffels/paddo's werken?
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: Amanita Muscaria: een ervaring, goed of slecht ?

Berichtdoor Huggybear²³ » zo mei 15, 2011 11:42 pm

Ik had deze al eens gelezen op DF.nl en het is inderdaad een mooi reportje. Wat je zegt over je bewustzijn, dat het rondjes om je heen rent en je ook de hele tijd aan het duwen is doet me sterk denken aan salvia, maar het zal ongetwijfeld heel anders zijn.
Russ schreef:Interessant report!

Werkte de wiet nu tegen de misselijkheid?
Zoja, zou het ook bij truffels/paddo's werken?

Voor sommige schijnt het bij paddo's/truffels te werken ja, maar ik denk wel dat je al gewend moet zijn aan blowen.....
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Amanita Muscaria: een ervaring, goed of slecht ?

Berichtdoor Sublimo » ma mei 16, 2011 3:56 am

Russ schreef:Interessant report!


Dankjewel ! :grin:

Werkte de wiet nu tegen de misselijkheid?
Zoja, zou het ook bij truffels/paddo's werken?


Normaal gezien helpt het wel, maar ik was niet misselijk genoeg om echt te kunnen bepalen of het daadwerkelijk werkt. Maar ik vermoed van wel.

Normaal gezien werkt dat ook bij paddo's/truffels, maar het versterkt de trip ook. Dat mag je niet vergeten.

Huggybear schreef:Ik had deze al eens gelezen op DF.nl en het is inderdaad een mooi reportje.


Dankjewel, dit was mijn eerste tripreport, stiekem ook nog altijd trots op. 8-)

Wat je zegt over je bewustzijn, dat het rondjes om je heen rent en je ook de hele tijd aan het duwen is doet me sterk denken aan salvia, maar het zal ongetwijfeld heel anders zijn.


Dat kan heel goed, beide middelen hebben dat dissociatief kantje dus het kan goed zijn dat je vergelijkbare ervaringen hebt.

Voor sommige schijnt het bij paddo's/truffels te werken ja, maar ik denk wel dat je al gewend moet zijn aan blowen.....


Dat klopt inderdaad ook, als je nooit blowt gaat de impact vele malen groter zijn.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner