Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer Ketamine [46mg]

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Eerste keer Ketamine [46mg]

Berichtdoor Jmths » di apr 05, 2016 9:17 pmWat
T0:00, 17:30 - +46mg Ketamine nasaal (HCI vorm)

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
83kg
1.81m

Setting
Inname bij een vriend thuis, gevolgd door een wandeling door stadsstraatjes en stadspark en uiteindelijk door een fietstocht naar eigen appartement met een tussendoor bezoekje aan de supermarkt.

Voorwoord
Mijn eerste ervaring ketamine, in het verleden enkele keren MXE en MXP mogen ervaren.
Niet het meest originele stofje met een bescheiden rapportje maar onmisbaar voor mijn rapportjes collectie.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 17:30 - +46mg Ketamine
Een flinke lijn ligt voor mijn neus, in totaal moet ik 3x flink via mijn neus inademen om de volledige lijn naar binnen te werken en moet aardig wat moeite doen om er voor te zorgen dat er niets door mijn neus weer naar beneden valt.
Het eerste wat me opvalt is dat de ketamine sterk brand in mijn neus en een geur die me doet denken aan wasbenzine.
'R' geeft aan dat hij deze geur normaal gesproken niet gewent is van ketamine.
Ik vertel 'R' dat ik niet had verwacht dat het zo sterk zou branden aangezien ik van MXE 0,0 voel in mijn neus waarop hij reageert dat het waarschijnlijk komt doordat het HCI/kristalvorm is.

T0:10, 17:40 - We lopen het huis van 'R' uit, volgens 'R' zou ik de eerste effecten nu al kunnen merken na 10 minuten, ik geef aan niets te merken al weet ik dat de effecten van dissociatieven soms moeilijk te herkennen zijn.
Terwijl ik zeg nog niets te merken van de ketamine ben ik ondertussen alweer zo'n 200meter mijn fiets voorbij gelopen: "Woops, misschien toch al iets warriger dan ik dacht?"

T0:20, 17:50 - Met mijn fiets aan de hand lopen we door de zig zag straatjes, de sterkste effecten van de ketamine tot nu toe zijn toch wel die van een brandende neus en keel tot nu toe, de Ket mag nu wel eens beginnen met verdoven meld ik 'R'.
Terwijl we door de straten lopen merk ik een druk achter in mijn hoofd en de wereld begint wat meer duister en leiper aan te voelen.
Het Alice in Wonderland gevoel begint zich aardig te vertonen.

Regelmatig opent er een deur naast ons het moment dat we voorbij lopen of zit er een persoon in het deurportiek, ik vind het maar spooky allemaal.
Op een gegeven moment terwijl ik wat met 'R' aan het babbelen ben merk ik ineens dat er een jongedame pal achter ons loopt, ik schrik hiervan en beweeg instinctief schichtig opzij het moment deze in mijn ooghoek valt.
Vervolgens blijft deze jonge dame nog een aardige tijd pal achter ons lopen terwijl we toch wel een flink looptempo aanhouden, 'Wat de fuck moet dat mens van ons?' Denk ik bij mezelf.
Ik probeer links af te slaan en de neurotische dame met flink looptempo loopt tussen mij en 'R' door omdat ik blijkbaar niet snel genoeg afsla.
Op dit moment heb ik aardig het gevoel dat ik paranoia wordt van de ketamine maar achteraf gezien is de jongedame toch ook wel aardig 'gejaagd' en niet 'positief bevorderend'.

We lopen door het park, het is bewolkt, alles is grauw maar door de Ketamine lijkt het alsof de wereld een extra grauwe tint heeft gekregen.
Hardlopers lopen voorbij ons half dood te gaan, hijgen dramatisch, geuren van avondeten lijken intenser ons te gemoed te komen en de twee mannen op het bankje die in een buitenlandse taal een discussie lopen te voeren komen hysterisch op me over ondanks dat ik stiekem weet dat dit niet het geval is.

Eenmaal een rondje door het park gelopen neem ik afscheid van 'R', dit voelt robotachtig en kunstmatig. Een ongemakkelijke knuffel gevolgd door wat schouderklopjes volgt, dissociatieven hé.
Na de wandeling merk ik dat ik aardig loop te zweten door de ketamine in combinatie met fysieke inspanning.

Na afscheid te hebben genomen spring ik op de fiets richting huis en begint het te regenen, aan de rechter kant komt er een politiebusje voorbij met loeiende sirenes, alles voelt intens dramatisch op dit moment.
Ik manoeuvreer me tussen de auto's door, het voelt aan als een spelletje waarin ik ieder moment dood gereden kan worden, ik voel mijn hart in mijn borstkas kloppen.
Zoals ik gewend ben onder dissociatieven komt alles intenser en chaotischer binnen en de signalen die binnen komen worden vrijwel direct aan associaties gekoppeld.
Even later komen nog twee politiebusjes luidruchtig frontaal voorbij, het voelt lichtelijk alsof de wereld ten onder gaat, ketamine is een lekker sfeervol goedje.

T0:45, 18:15 - Ik kom thuis aan en ik begin als een bezeten mens te eten van de pot snert die ik op het aanrecht aantref. Ik weeg nog lange tijd af of ik wel of niet naar de supermarkt ga voor extra voedsel. Keuzes maken was nog nooit zo moeilijk.

T1:00, 18:30 - 1uur verder en de brandende sensatie in neus en keel van het ketamine snuiven is nog altijd licht aanwezig.
Ondertussen heb ik m.b.v. een spuitje mijn neusgaten nagespoeld in de hoop mijn neus wat rust te geven.
Hierna begin ik fanatiek een rapportje uit te tikken over mijn eerste ketamine ervaring.

T1:30, 19:00 - Ondertussen is het zo laat dat ik de knoop moet doorhakken, ik ga naar de supermarkt, hij sluit immers over een half uur alweer, de ketamine lijkt ondertussen grotendeels uitgewerkt.
Eenmaal in de supermarkt besef ik me dat ik een verkeerde beslissing heb genomen. De ketamine werkt toch nog aardig en ik ben de drukste supermarkt binnen gelopen tijdens het spitsuur van de dag.
Vervreemd probeer ik extra afstand te houden van de massa's opdringerige mensen om me heen, was ik maar in mijn rustige huisje gebleven.
Uiteindelijk sta ik met een pakje (bak)zalm, zakje nootjes, een paar appels en een vanile toetje bij de kas, niet bepaald een wereldbuit voor de geïnvesteerde moeite, maar goed.

T2:00, 19:30 - Thuis aangekomen kom ik weer wat tot rust. Het appartement voelt echter vervreemd, de verlichting staat uit en het is ondertussen alweer aardig donker geworden.
Het appartement voelt extra leeg onder invloed van ketamine en nu de kleine dame van huis is, gevoelens en gedachtegangen voelen uitvergroot.
Ondertussen denk ik bij mezelf: 'Tja, dat is wat ketamine doet, een neutrale substantie toch wel.'

T2:30, 20:00 - Effecten lijken vrijwel volledig te zijn verdwenen, een zeer minimale nasleep lijkt nog merkbaar waarvan ik vermoed dat deze na 15minuten volledig is verdwenen.

Conclusie
Spoiler! :
De duratie was iets langer dan ik had verwacht en consumptie was een beetje onprettig maar verder ongeveer wel wat ik had verwacht. Een neutraal aanvoelende dissociatief met de nodige diepgang en al het andere dat bij dissociatieven komt, chaos, intensivering van prikkels, verwarring, derealisatie.
Tijdsbesef leek vertraagd, iets dat ik op andere dissociatieven denk ik nog niet heb mee gemaakt.
Ketamine lijkt me vooral geschikt voor 'holen' gezien de korte duratie en diepgang, recreatief iets te neutraal en prijzig naar mijn smaak.
Iets te vroeg om conclusies te trekken echter, dat is weer alles.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op wo apr 06, 2016 12:06 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Eerste keer Ketamine [46mg]

Berichtdoor Druks » di apr 05, 2016 9:21 pm

Keta :wub:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7157
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste keer Ketamine [46mg]

Berichtdoor Perry » di apr 05, 2016 11:03 pm

mine :twisted:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner