Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » do jun 02, 2011 5:07 pm

Na een week lang nadenken heb ik toch maar besloten om gewoon wat op te schrijven. Waarschijnlijk heb ik nog steeds de woorden niet gevonden om te beschrijven hoe magisch dit was, of om het uberhaupt te omschrijven, maar ik ga het toch proberen. Ik wil jullie deze bijzondere ervaring niet onthouden haha.

Wie: Ik, Sublimo, Dione en Epiloguel. (en smiddags Aaltje en Drientje)
Waar: Bij mij thuis op de bank.
Wanneer: Vorig weekend (27-05-11)
Wat: R/S Ketamine. :love:

Inleiding:
We zouden gezellig met zn alle in Rotterdam chillen. Ik had een moeilijke periode en er werd een "knuffel-LT-meet" op poten gezet. Heldhaftig als sommige waren (4 uur+ reizen in de trein en 100 euro kwijt zijn alleen maar om mij te knuffelen :love:), waren ze gekomen en hierdoor voelde ik mij een stuk fijner. Normaal gesproken kan ik heel moeilijk omgaan met nieuwe mensen in mijn huis en word ik helemaal panisch en zenuwachtig enzo, wat dan weer ten kosten gaat van mijn vermogen om te praten. Met Sub, Dione en Epi heb ik dat niet. Aaltje moest helaas smiddags al weg en Drientje ging met de laatste trein naar huis. Nadat ik haar afgezet had op CS kwam ik terug en vond ik een bord met de letters HULDE in ketamine. Heldhaftig dus!

De eerste lijn.
Ik heb al best wel wat ervaring met ketamine en gulzig en inhalig als dat ik was ging ik bijna gelijk mn snuifbuis pakken (die gemaakt is van chinese stokjes van AH sushi). Ik zocht een dikke lange lijn uit en snoof deze verdeeld over 2 neusgaten naar binnen. Ik gok dat dit 50 of 60mg was. Helaas door al mn ongeduldigheid heb ik totaal niet opgelet en totaal niet gekeken naar de hoeveelheden. En helemaal na Azgaza der tripreport (1000mg+) maak ik me weinig zorgen meer. Ik snoof ze dus zo hoppa naar binnen. Heerlijk, gewoon zonder enige effecten van Keta voelde ik me al alsof ik thuis kwam. Gewoon heerlijk. De geur in mn neus, de lichte spanning in mn buik, heerlijk!

Na een minuut of 15 was ik al behoorlijk scheef aan het zijn en voor het eerst kon ik moeilijk uit mijn woorden komen op ketamine. Ik dacht de zinnen wel, maar het kwam er op de een of andere manier maar niet uit. Ik probeerde dingen duidelijk te maken maar het kwam eruit alsof ik nog maar net bekend was met taal. Toen opeens kreeg ik een bericht. Mijn vriendin zou elk moment binnen komen om te praten over ons. Shit he, daar had ik niet op gerekend. Goed, even kalmeren en probeer duidelijk en langzaam te praten. Uit voorzorg alle drugs even opgeborgen en wachten. Ze kwam binnen, we gingen naar een kamer ernaast en begonnen te praten. Terwijl ik zo scheef was, hebben we over de meest diepe dingen gepraat, ik heb heel helder uit kunnen leggen hoe ik me voel en waarom ik denk dat we in de situatie zitten, en visa versa. Tot ze na 1 uur en een kwartier zei: "Nu heb je toch geen drugs op?" "Ehm.. jawel.." Vlak daarna ging ze weer weg.

Pijnlijk, moeilijk. Er zat voor mij maar 1 ding op. Keta. Ik herpakte mezelf, pakte mn buis en snoof de hele U op wat ik schat op 100/150mg verdeeld over 2 neusgaten. Gelukkig was Sublimo zo sociaal om mee te doen met mij. Ik denk dat hij ongeveer evenveel als ik op had gesnoven. Het enige wat ik super klote vind als ik hogere dosissen ketamine neem dat ik scheel ga kijken, letterlijk. Na een paar uur gaat dat echt enorm zeer doen aan mn ogen. Maar goed, terug naar de lijn. Ik snoof de U op, en ging zitten op de bank. Ondertussen stond er een soort 8-bit muziek op wat echt geniaal was. De sfeer was gezet en we begonnen te praten. Ik kwam nog steeds fucking moeilijk uit mn woorden en op een gegeven moment heb ik het maar op gegeven, er kwam geen zinnig woord uit en ik was mezelf in de realiteit aan het houden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

En toen kwam het. Ik raakte totaal mezelf kwijt. Ik plofte achterover en verdween. Ik ging op in de omgeving. Epiloguel was op mijn hoofd aan het kriebelen en dat zette het ritme van mijn visuals in. Samen met de bijna game-achtige muziek belandde ik in een wereld die ik nog nooit gezien had. Alles leek van legoblokjes/minecraft blokjes gemaakt te zijn, en draaide in elkaar en liet mij zien dat alles verbonden was. Alles was 1. Ik was heel even bang om mezelf te laten gaan omdat ik dacht dat ik nooit meer terug zou kunnen, maar na een paar minuten heb ik het allemaal los gelaten. Ik ging op in de omgeving, ik beschouwde mezelf niet meer als een losstaand iets, maar als een onderdeel van het geheel. Ik heb geen idee of ik mijn ogen open of dicht had, maar ik zag de werkelijkheid in ieder geval niet meer. Alles bleef ik elkaar op gaan en vormde door die handeling weer nieuwe dingen die weer op gingen in andere dingen. Alles was mooi gekleurd, veel groene strepen en af en toe een beetje rood. Ik geloof dat ik een paar keer hardop "wauw" heb gezegd en dat woord komt niet eens remotely in de buurt van hoe geweldig ik het vond. Ik denk dat dit alles misschien 5 of 10 minuten geduurd heeft. Ik kwam weer terug op Aarde omdat ik het koud kreeg (het was 22°C binnen).

Ik was aan het schudden, maar kon in het begin niet opmaken of dit nou kwam door de Keta of omdat ik het koud had, of beide. Ik heb een tijdje voor me uit liggen staren en toen ik vertelde dat ik het koud had ging Sublimo een deken voor me halen. Toen hij de woonkamer weer in kwam had ik het gevoel alsof ik bij hem thuis was. Ik had ook geen idee of ik nu thuis was of uberhaupt wel binnen. Ik zág het huis wel, en ik wist dat dit een plek was waar ik vaak ben, maar van wie het is, en waar? geen idee. Ik pakte de deken en ging er onder liggen. Ik denk dat het zeker nog 30 minuten duurde voordat ik weer enigszins mee kon doen aan gesprekken. Ik heb er ongeveer een kwartier over gedaan om het verhaal van mn bedrijfsongeluk te vertellen wat echt maar een minuut duurt normaal, en iedereen luisterde gelukkig aandachtig. Daarna heb ik geen Keta meer genomen (geloof ik) en liet ik het rustig uitwerken. Ik moest ten slotte weer fit zijn voor de volgende dag.


Náwoord
K-hole of niet, het was absoluut een briljante ervaring. Vooral het gevoel wat ik had was zo sereen en rustig, daar kan echt niks aan tippen. Ik wil graag Sublimo, Dione en Epiloguel bedanken voor het gezelschap en de geweldig diepgaande gesprekken (voor en na de keta). Wat een helden! :love:
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Mr T. » do jun 02, 2011 5:44 pm

Leest lekker weg, en klinkt als een mooie ervaring.
Metakeet
Avatar gebruiker
Mr T.
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 140
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 11:40 am
Woonplaats: Aarde en omgeving

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Intoxication » do jun 02, 2011 7:41 pm

hehe lekker:P ik heb soms ook op feesten dat ik op veel keta echt ook tunnelspace, legoblokjes enzo zie uitspatten uit 1 bepaald punt en dan rondom je hele gezichtsveld ziet vliegen!
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » vr jun 03, 2011 10:04 pm

ja het was echt heldhaftig. Volgens mij had ik ook nog lachgas gedaan trouwens. Misschien dat dat de trigger is geweest.
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Godmaghetweten » za jun 04, 2011 1:23 am

Leuk report. Klonk als een leuke avond :grin:
Cause the brain has the power
To control all
Think positive
You'll be unable to fall
Avatar gebruiker
Godmaghetweten
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 43
Geregistreerd: do mei 26, 2011 2:32 pm

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Einstein » za jun 04, 2011 1:56 am

Nice, dit wil ik ook van keta :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » za jun 04, 2011 12:13 pm

dan moeten we maar een keer afspreken he 8-)
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Sublimo » zo jun 12, 2011 4:39 pm

:love:

Heb je die hulde foto nog ? :grin:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Arthur King » zo jun 19, 2011 7:42 pm

Dat scheel zien heb ik ook op Keta, vrij hinderlijk. :p
Maar je kan er ook wel lekker op spacen.
Separate the idols and commit your deadly sin.
Avatar gebruiker
Arthur King
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 516
Geregistreerd: di maart 08, 2011 7:55 pm

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor duplicity » zo jun 19, 2011 8:55 pm

Leuk report man. Praten met een geliefde onder de ket, mag er niet aan denken !
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » wo jun 29, 2011 12:04 am

duplicity schreef:Leuk report man. Praten met een geliefde onder de ket, mag er niet aan denken !


ik was echt verbaasd van mezelf hoe goed ik mezelf duidelijk kon maken. ik bedoel ze wist niet eens dat ik zo veel keta op had totdat ik het vertelde. Terwijl ik echt ENORM scheef was :eek: :eek:
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor SuperSpace » za jul 09, 2011 2:30 pm

Maar goed, terug naar de lijn. Ik snoof de U op, en ging zitten op de bank.
ik ga me lijntjes voortaan ook U noemen :love:
Avatar gebruiker
SuperSpace
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 107
Geregistreerd: wo mei 11, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Het Ouderlijkhuis

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » do jul 14, 2011 12:22 pm

Het was de U van "Hulde" he ;)
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor remone » za jul 16, 2011 8:56 pm

En wat vond je partner(?) ervan dat je aan de drugs zat. En belangrijker nog; wat vond je er zelf van?
Ik kan me voorstellen dat er betere momenten zijn om gesprekken te voeren. Al ken ik je/jullie situatie niet natuurlijk.

Maarre: keta is heerlijk, alleen doe ik t voornamelijk alleen omdat ik meestal helemaal in space word gelanceerd.
remone
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: do jun 09, 2011 9:19 pm

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor august123 » zo jul 17, 2011 4:14 pm

It was the U of 'Tribute' hey;)
august123
Newbie
Verbannen
 
Posts: 1
Geregistreerd: vr jul 15, 2011 5:41 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Oppepper » zo jul 17, 2011 4:31 pm

august123 schreef:It was the U of 'Tribute' hey;)

:rock:
'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Chrysopath » zo jul 17, 2011 4:44 pm

funfunvent schreef:
Maar goed, terug naar de lijn. Ik snoof de U op, en ging zitten op de bank.
ik ga me lijntjes voortaan ook U noemen :love:

Als in "Dat is een lijn waar je U tegen zegt"? 8-)
Zij zien in de aarde een oneindige bron van kaas en botten.
Avatar gebruiker
Chrysopath
Always say less than necessary
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2149
Geregistreerd: di jun 14, 2011 2:25 am
Woonplaats: Pappa's SM-zolder

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » ma jul 18, 2011 5:40 pm

remone schreef:En wat vond je partner(?) ervan dat je aan de drugs zat. En belangrijker nog; wat vond je er zelf van?
Ik kan me voorstellen dat er betere momenten zijn om gesprekken te voeren. Al ken ik je/jullie situatie niet natuurlijk.

Maarre: keta is heerlijk, alleen doe ik t voornamelijk alleen omdat ik meestal helemaal in space word gelanceerd.


mn partner vond het klote maar begrijpt gelukkig dat op het moment zelf er geen logica inc mn hoofd zit en dus geen zin heeft om boos te worden. We hebben het er later over gehad en er is niks aan het handje :)
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Shaggattack » ma jul 18, 2011 5:43 pm

Leuk report LT.
Avatar gebruiker
Shaggattack
paperboy
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1086
Geregistreerd: do maart 17, 2011 2:50 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » ma jul 18, 2011 5:46 pm

Scooby schreef:Leuk report LT.


dank u. 8-)
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Lupus » ma jul 18, 2011 6:27 pm

:eek: Ik had zo graag mee willen doen! :eek:


Jammer dat ik zo vroeg weg moest.
Avatar gebruiker
Lupus
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1751
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am
Woonplaats: Im Himmel

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Sublimo » ma jul 18, 2011 6:37 pm

Ja, dat is pech hebben. 8-)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Ketamine - (Bijna) K-Hole.

Berichtdoor Lupus » ma jul 18, 2011 7:15 pm

Sublimo schreef:Ja, dat is pech hebben. 8-)


Tsss.

*kijkt verwaand*
Avatar gebruiker
Lupus
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1751
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am
Woonplaats: Im Himmel


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner