Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Methoxetamine 115mg

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Methoxetamine 115mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » wo nov 28, 2012 11:07 pm

Een week of twee geleden mijn eerste dissociatieve drug binnengekregen.
Had mijn voorbereidingen ver van tevoren gedaan, maar nog geen geschikte dag ervoor gevonden. Ik kreeg te horen dat ik niet werkte deze dag, dus uittesten maar!

Ik heb geen ervaring met ketamine of andere dissociatieve drugs, hiermee is methoxetamine mijn eerste.

Set: Ik heb ontzettend veel research gedaan naar deze RC, ik kon niet wachten met testen.
Setting: Thuis. Voordat ik begon de kamer flink verwarmd. Ik had geen zin in het vervelende geluid van mijn verwaming tijdens de trip, want ik las dat synesthesie normaal was. Mijn huisgenoten weten niets af van mijn trip, ik probeer zo lang mogelijk op mijn kamer te te blijven. In mijn kamer heb ik notities opgehangen (op de muren en deur) als reminder dat ik onder invloed ben, mocht ik diep in de war raken en gekke dingen doen. Ze lazen; "Je bent onder invloed van Methoxetamine. Stress niet, ga lekker liggen " Hier heb ik stuk of 6 van gehangen in de kamer. Een schrift en een pen heb ik op mijn bureau liggen, hier schrijf ik mijn live report op. Een stopwatch zet ik aan om tijden mee te registreren. Verder heb ik een heerlijke surround sound system met een lekkere subwoofer staan, hehehe.
Een fles water en 2 snacks stonden paraat.

Het is 22:20
+0:00 "circa 5mg opgesnoven. Allergy test. Opzet duurt 10 min. Snuiven doet geen pijn.
+0:10 "Vervelende chemische smaak in mijn gehemelte. Ik eet een snickers reepje om het weg te nemen, maar dit werkt niet. Ik voel me nog niet onder invloed.
+0:15 "30mg opgesnoven. Paul Kalkbrenner opgezet."
+0:25 "Ik voel me lichtelijk verdoofd. Je zou kunnen zeggen aangeschoten. Mijn neus loopt een heel klein beetje."
+0:30 "Ik voel me een beetje dronken. Mijn rechterhand is koud" (ik schrijf met mijn linkerhand). Ondertussen chat ik met een maatje op de computer die ook bekend is met MXE. Ik kijk af en toe op mijn stopwatch. De tijd lijkt wat langzamer te gaan. Ik beweeg wat rond en dans een beetje in mijn kamer. Het lukt allemaal prima. Ik voel me vredig.

+0:45 Het dronken gevoel wordt sterker. Ik loop even naar de badkamer om naar mijn pupillen te kijken. Ze zijn niet groter of kleiner. Ik lul wat met mijn huisgenoten. Terug naar mijn kamer.
+1:00 "Chatten op FB gaat prima." Zo'n gesprek als je thuiskomt van een avond drinken, zo ging het ongeveer.
+1:15 Ik luister wat muziek. Ik heb geen playlist gemaakt, omdat ik me zorgen maakte dat die de hele nacht aan zou blijven en uiteindelijk mijn huisgenoten binnen zouden komen om te vragen of het wat zachter kan. Het is bijna middernacht, dus de muziek gaat ietsje zachter. Het voelt prettig om te liggen.
Ik voel me verdoofd. Ik wil bijnemen maar mijn schema vertelt me dat dat pas bij +1:30 moet. Nog eventjes wachten dan.
+1:27 "Ik neem zo nog 30mg bij. Net wat gitaar gespeeld. Ging wel oke, paar foutjes. Jimi Hendrix is vandaag jarig!"

+1:30 "30mg opgesnoven. Ik ga zo liggen." Ik zet 2 nummers op die elk ongeveer 8 minuten lang zijn.
+2:15 "Ik heb schijnbaar heel lang gelegen" (naar mijn gevoel maar een minuut of 15) "Ik voelde een enorme bodyload over me heen. Mijn dekentje is dun, maar voelde zo zwaar en comfortabel, onmogelijk om uit te leggen. Voor het liggen heb ik 2 nummers opgezet. Ik was me ervan bewust dat de muziek op een gegeven moment zou ophouden. Ik wil eigenlijk dat het voor altijd doorgaat. Nu voel ik me echt heel dronken, maar ik wil nog dieper gaan." Ik denk nu aan de mogelijkheid dat ik zal sterven als ik dieper ga.. Nu heb ik de impuls om afscheid te nemen van mensen van wie ik houd. Dus ik besluit mijn afscheid op papier te zetten. Nog geen minuut later realiseer ik me dat met de totale hoeveelheid die ik tot mijn beschikking heb, ik waarschijnlijk niet kan overdoseren. Maarja, wie weet raakt er een knoopje bij me los en snuif ik alles in 1 keer op. Ik probeer even niet te denken aan doodgaan, dus ik ga de woonkamer in om een beetje te kletsen met de huisgenoten. We hebben het erover dat de katten niet gegeten hebben, maar we hebben wel kipburgers liggen in de koelkast. Even terug naar mijn kamer.
+2:30 "Ik ga proberen de katten te voeren." Nu begin ik aan een super lastige klus om de kipburgers klaar te maken. Het lijkt echt eeeeeuwen te duren.
+3:02 "Gelukt! Ik heb ze kipburgers gevoerd LOL. Er was geen kitty food meer, dus ja."
+3:06 "Ik neem een slok water. Ik twijfel of ik dieper wil. Ik wil wel. Maar als ik dieper ga, bel ik dan S op om te zeggen dat ik van haar houd? Wie weet ben ik dan al veel te ver heen om de telefoon te gebruiken. Ik hoop van wel. Ik zou haar niet zomaar wakker maken middernacht. Denk ik." De capsule van 70mg die ik had geprepareerd om op te snuiven is nu op. Ik heb nog 2 capsules, allebei 100mg. Ik maak er eentje open. Ik maak me echt zorgen dat ik S. ga opbellen in een manische bui, dus ik beloof mezelf dat ik alleen dieper ga als ik de volgende notitie maak: "Niet S gaan bellen. Ze moet morgen weer naar school."
+4:00 Ik realiseer me dat ik zelf helemaal niets heb gegeten in de avond, ik heb nu enorm honger. Dus ik maak even een boterham.
+4:28 Boterham op. Had ik echt even nodig. Tijd voor de K-holes.

+4:30 25mg opgesnoven. Ik ga op bed liggen. Dezelfde bodyload, een soort euforische kick ook. Mijn lichaam voelt wat warmer. Ik herinner me dat ik naar het plafond kijk en 2 enorme waterdruppels naast elkaar zie. Het lijkt net een stel tieten, ik vind het grappig. Mijn lichaam wordt steeds warmer. Ik denk nu aan de mogelijkheid dat ik misschien te veel heb genomen. Maar ik denk nu ook terug aan binge reports van meerdere honderen milligrammen, en ik maak me geen zorgen meer.
5:05 Ik sta op met de intentie weer verder te schrijven, maar ik moet eerst even naar de wc. Ik vul mijn waterfles ook even bij. Lopen gaat heeeel moeilijk, ik wankel maar het lukt net.
5:12 "Ik weet niet meer wat de normale gang van zaken is. Ik zie dubbel maar ik wil gewoon weer terug naar dat wereldje. Ik neem gewoon bij" Ik heb een soort van helder moment opeens, en ik bekijk mijn report en hoeveel ik in totaal genomen heb. Dat is 90mg. Niet bijzonder veel.
5:16 "Ik heb mijn dekentjes geprepareerd. Ik ga straks zo lekker liggen k-holen. Slaap lekker, universum!"

5:21 25mg opgesnoven. Ik lig weer op bed. Hier herinner ik me bar weinig van. Wel dat ik het heeeeel fijn vond. Ik word op een gegeven moment wakker, ik doe het licht aan en ik kijk rond in mijn kamer. Ik zie de notities en ik realiseer me dat als een van mijn huisgenoten binnenloopt ze wel moeten denken: "jeetje, waar de hell ben je mee bezig geweest?" Ik besluit de kamer op te ruimen. Alle notities weg, dat lukt wel. Dan zie ik op mijn bureau de resterende 50mg op een velletje. Dat moet ik nog terug in de cap zien te krijgen. Normaal weet ik wel hoe dat moet, maar ik ben nu super super dronken, dus ik ga er even bij zitten. Verder een snuifbuisje, 2 open capsules, wat ander gereedschap. Ik schep de poeder bij elkaar en probeer het in een papieren bakje te schuiven, maar dit lukt me niet.
"Jezus. Hier houdt het op." schrijf ik nog in mijn report. Ik maak me nu nog meer zorgen dat ik 'ontdekt' wordt door mijn huisgenoten, maar ik kan er nu niets aan doen. Dus ik laat het gewoon liggen, en ik ga gewoon weer slapen. Mijn bed voelt zo ongelofelijk comfortabel, ik voel me net een baby. Alles is in orde. Komt wel goed allemaal. Ga maar lekker slapen joh.

Het volgende moment dat ik me herinner is dat ik mijn ogen open heb en naar het plafond kijk. Maar nu heb ik GEEN idee wie ik ben. Of waar ik ben. Mijn omgeving komt me wel bekend voor. Als een herinnering van een droom die ik lang geleden gehad heb ofzo. Maar ik vind het ook niet eens erg. Het voelt alsof ik zink. Maar niet zinken om ergens neer te vallen, maar zinken, alleen om te zinken. Het is moeilijk uit te leggen. Het is alsof je in een lavalamp zit, en oneindig lang rondzweeft. Ik ben overal, en al mijn gedachten en herinneringen bekijk ik van buitenaf. Ik zie mezelf ook. Maar dan niet mijn werkelijke lichaam, maar het geheel van mijn bestaan en zijn. Ik besef me dat dit universum waar ik me nu in bevind niet het 'normale' universum is. Ik fluister tegen mezelf 'What is reality anyway?' Ik geniet nog even van dit tijdloze gevoel. Uiteindelijk vraag ik me af, hoe komt het nou dat ik hier ben? Ik denk terug aan 'een avond waarop ik een keer MXE heb gedaan' Niet wetende dat ik nog steeds aan het k-holen ben xD Nu ben ik nieuwsgierig naar mijn omgeving. Ik weet zeker dat ik hier eerder geweest ben. Uiteindelijk probeer ik mijn ledematen te bewegen. Dat lukt.

Ik sta op en wankel naar de lichtschakelaar. Nu komt een vlaag van herinneringen naar boven van wat ik allemaal gedaan heb die nacht. Ik zag het hoopje aan drugsspullen weer liggen en die zorgwekkende gedachten over mijn huisgenoten komen weer naar boven. Ik denk 'Hey, dit komt me allemaal echt heel bekend voor. What the hell is going on here?' Nu ben ik in de war. Dit gevoel van bewustzijn heb ik nog nooit eerder gevoeld. Wat de fuck gewoon. Dit is zo maf. De verbazing wordt me even te veel. Ik ga op de grond zitten en ik zie mijn fles water. Die is leeg. Gek! Ik herinner me niet dat ik die heb opgedronken. Misschien heb ik wel water nodig. En nu begint de reis om mijn fles water te vullen. Voordat ik vertrek kijk ik even op mijn stopwatch. Ik zweer je, het is een loopje van 5 meter naar de keuken. Maar het voelde aan als een uur of 3. Als ik terugkom kijk ik weer. Het was 9 minuten geleden! Damn. En ik had ook maar het equivalent van 5 slokjes water in de fles gedaan xD. Vol verbazing kijk ik naar mijn schrift. OJAAA! Ik was MXE aan het doen. Als laatste zin schrijf ik op
"Het universum moet nog wakker worden!!!!!!!!!!"
Toen ben ik maar weer gaan slapen.

EINDE

Na-gedachten over mijn trip:
Ik had eigenlijk niet zo lang moeten wachten tussen mijn 2de en 3de dosering(+1:30 en +4:30). Eigenlijk is het enige wat ik in die tijd heb gedaan paranoide zijn over mijn gebruik, en dat was nergens voor nodig. Als ik gewoon verder was gegaan met doseren was ik veel eerder in mijn k-hole. Opzich heeft het me wel de mogelijkheid gegeven kennis te maken met de drug, maar als ik had geweten dat dieper gaan zo fantastisch zou zijn, had ik veel eerder bijgenomen. Voor mijn volgende trip zet ik 3 flessen water en wat meer te eten klaar. Ik moet wel zeggen dat het schrijven in mijn schrift best vervelend was. Het dwong me om na te denken en om me dingen te herinneren. Het haalde me eigenlijk een beetje uit mijn trip op sommige momenten. Ik zou er vele malen meer van genoten hebben als ik gewoon continu op bed had gelegen met een rustig muziekje op zacht volume.

De day after (vandaag) was heel grappig. Ik voelde me nog lichtjes aangeschoten toen ik wakker werd. Een trip naar de supermarkt was echt heel leuk. Ik heb echt in een deuk gelegen om een Turkse medewerker die een Poolse dame uitlegde dat er geen Brinta met bananensmaak meer was. De dingen die ik opschreef in mijn schrift. Ik heb zo gelachen.

Tip: Drink geen koffie of energydrinks om jezelf wakker te houden. Het is de bedoeling juist in die dromerige bui te komen, waar je je ego helemaal verliest. Verzet je er niet tegen, in dat wereldje maakt het echt niet uit wie je bent.
Laatst bijgewerkt door TruffelMarokkaan op ma dec 03, 2012 7:30 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Fenomeen » wo nov 28, 2012 11:20 pm

Geweldig report! :hulde:
En die briefjes die je overal hebt opgeplakt, geniaal!

Stond net toevallig op het punt om MXE te bestellen.
"Meh, das niets voor mij" dacht ik bij mezelf.
En heb het niet besteld.

Maar dit report gaf de doorslag.
Heb het toch maar besteld :D.
Binnekort maar eens een weekendje inplannen om het te proberen.

Bedankt!
Dave1997 schreef:Laat maar zitten zei ik toch? Het lijkt hier wel een dierentuinforum met allemaal kwartels!
Avatar gebruiker
Fenomeen
Troetel
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 216
Geregistreerd: wo aug 29, 2012 12:19 am

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Taxi. » do nov 29, 2012 12:22 am

Heerlijk report !
Zelf nog niet geëxperimenteerd met hoge dosissen MXE, klinkt wel tof !
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor snuifduif » do nov 29, 2012 12:26 am

Wees je wel bewust dat je flink lang naar de stront bent met hoge dosissen.
Het duurt ongeveer 6 a 9 uur voor de echte effecten weg zijn maar dan kan je nog een extra 12 uur behoorlijk vaag zijn en niet in staat zijn om ingewikkelde taken uit te voeren
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5211
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » do nov 29, 2012 1:09 am

@Fenomeen: Awesome! Ik ben benieuwd naar je report.

@Snuifduif: Klopt. MXE heeft een langere halfwaardetijd dan Ketamine. Daarnaast is MXE ietsje potenter ook nog. Ik had de day after wat moeilijkheden met vlot praten. Een beetje struikelen over sommige woorden, vergelijkbaar met een alcohol-roes. Ook de bewegingen van mijn ogen gingen wat moeizamer. Maar na wat slapen en eten was ik weer back to baseline.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Bonke » zo dec 02, 2012 10:57 am

Leuk report, de laatste keer dat ik 150 mg had genomen heb ik hier amper iets van gemerkt. Zal wel met tolerantie te maken hebben gehad. :grin:

Ik herken veel dingen uit het report, maar hoe vaker je het doet des te meer dat duistere kantje naar boven komt zoals je een aantal keer beschreven hebt.

Probeer het ook eens met een paar biertjes, het effect zal dan veel sterker worden, inclusief dat zoemende geluid. :beer:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » ma dec 03, 2012 7:42 pm

Hoe vaker hoe duisterder? Hoe bedoel je?

Dat zoemende geluid heb ik niet gehoord btw. Wel over gelezen in reports maar zelf niet ervaren.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Bonke » ma dec 03, 2012 11:38 pm

Dat zoemende geluid hoor je zeer goed wanneer er een auto door de straat rijd... probeer maar eens met (een beetje) alcohol erbij. Sommigen horen amper nog wat door dat gezoem.

Met het duistere bedoel ik de gedachte gang, de manier van denken en de manier naar de wereld/maatschappij denken. Allemaal een soort van negatief, duister en/of naar.

Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik dit niet te vaak doe en dan is het een zeer gaaf stofje. Heerlijk zo af en toe een simpele film/documentaire kijken en dan in de tv gezogen worden :hulde:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » di dec 04, 2012 12:36 am

Ik had uiteindelijk mijn verwarming wel aangezet. Het heeft zo'n beetje het geluid van een straaljager op grote afstand.. Misschien heeft dat er invloed op gehad, weet niet. Is dat echt te doen, een film kijken op MXE? Een vriend (username Nottoday op dit forum) raadde mij aan om The Holy Mountain te kijken maar na het downloaden ben ik het heel snel vergeten.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Hi-Hat » wo dec 05, 2012 1:46 pm

Leuk reportje, je beschijft de bizarheid van MXE ook heel herkenbaar. Verder nog even een dikke chapeau voor je username! :grin:
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » wo dec 05, 2012 7:01 pm

Haha dank je! Ik hoopte al dat iemand de referentie zou vatten. Ben zelf overigens niet van Marokkaanse afkomst. Vond de woordencombi gewoon grappig :)
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Jamess » vr dec 21, 2012 7:03 pm

Ga 150mg voor de cam doen dan
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 882
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » vr dec 21, 2012 7:18 pm

Is lezen zo moeilijk voor je dan? 150mg heb ik enkele dagen geleden gedaan. De dag erna wel heel bezopen rondgelopen. Meer dan 100mg doe ik niet meer.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Jamess » vr dec 21, 2012 7:19 pm

Warn + modbreak
Houdt dit voor het onzin forum :wave:
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 882
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » vr dec 21, 2012 8:21 pm

Ah, zo'n type
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Jamess » vr dec 21, 2012 8:57 pm

Ah sahbi wazmetjou
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 882
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor De Taurus 1998 » vr dec 21, 2012 9:01 pm

ik wil dit bestelle maar ik heb geen creditcard kan iemand misschien bestelle dat ik daarna het cash geef komt goed :stoned: het is legaal verder tog :rock:
ik ben tege de consumptiemaatschapij dus laten we met ze alle lekker drugs CONSUMEREN :rock: :rock: :rock:
http://media.idownloadblog.com/wp-conte ... imated.gif
Avatar gebruiker
De Taurus 1998
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 28
Geregistreerd: ma dec 17, 2012 11:44 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Aaltje » vr dec 21, 2012 9:07 pm

Van nu af aan hier geen onzinposts meer, houd deze gein voor het onzinforum, hoe grappig je ook denkt te zijn.
Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2276
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Accountz0r » vr dec 21, 2012 9:09 pm

:arrow:
[Modbreak Aaltje]: djembe3
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Accountz0r
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4874
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor Jamess » za dec 22, 2012 1:40 am

Dan is deze wel op zijn plaats,

sorryTot over een weekje :wave:
sadboys2001
Avatar gebruiker
Jamess
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 882
Geregistreerd: ma nov 21, 2011 3:54 pm

Re: Methoxetamine 115mg

Berichtdoor snuifduif » ma dec 24, 2012 12:18 am

De Taurus 1998 schreef:ik wil dit bestelle maar ik heb geen creditcard kan iemand misschien bestelle dat ik daarna het cash geef komt goed :stoned: het is legaal verder tog :rock:

Wil het best voor je doen, maar je kan ook gewoon met IDEAL betalen hoor
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5211
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner