Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Saikedellik » zo sep 25, 2011 8:33 pm

Even als inleiding: Ik heb al 4x eerder methoxetamine (vanaf nu MXE) gebruikt, in doses varierend tussen 25mg en 45mg. Hiervan had ik zelf altijd een heel chill avondje op de bank ofzo, soms op het eind nog even de kroeg in.. Maar toen had ik nooit gedacht wat voor effect een grotere dosis kon hebben!

Wie? J1, J2, A en ik
Waar? Thuis, kroeg, bos, duinen, dorp
Wat? Ik uiteindelijk +-140mg mxe, en 6 a 7 biertjes. De rest rond de 10 bier, 1 joint en tussen de 100 en 140mg mxe.
Waarom? De wiet was op

Het plan was dat ik na mijn werk bij de jongens langs zou komen om een jointje te roken. Daar aangekomen was de wiet al op, en was er net een krat bier doorheen met 3 man. Ik was aardig chagrijnig dat de wiet gewoon al op was, en zei dat ik nog wel wat anders leuks had liggen. J1 en J2 hadden nog nooit harddrugs gebruikt, maar waren erg benieuwd!

Zo gezegd zo gedaan, ik fiets even naar huis om het zakje mxe + weegschaaltje te halen. Na 10min ben ik weer terug, en begint het afwegen. Het eerste bultje was 40mg, dus ik besloot om deze maar zelf te nemen en de rest met wat minder te laten beginnen. A wil ook meteen wel 40mg, J1 en J2 nemen 15mg. A en ik voelen em al snel, beetje duizelig en scheef lopen etc.. J1 en J2 willen toch maar wat meer, en nemen beide nog 25mg erbij. A en ik doen er dan ook nog maar 25mg bij, als we dan toch aan het bijnemen zijn.

Een halfuur later zitten we met zn vieren allemaal door elkaar te praten, slaakt J1 kreten uit als 'je hoofd, wow man, je hoofd!!!' - ' wat is er met mn hoofd?' - 'zo groot, en je hebt 3 ogen, wow wel 4, nee 5 ogen! en je neus is zo groot!!' (nu heb ik ook een grote neus, en krijg ik tijdens truffeltrippen altijd te horen dat mn neus zo groot is). Het volgende moment dat ik weer even uit mijn eigen wereldje ben, zie ik A en J1 op de grond liggen in de woonkamer. Ik vraag wat ze daar in godsnaam doen, en A weet dit zelf ook niet en staat maar weer op. Ik vraag J1 of het wel goed gaat als hij blijft liggen, en roept met een big smile dat hij zich geweldig voelt. Hij loopt wat scheef door de kamer en valt uiteindelijk achterover op de bank.

Om een uur of 12 (we begonnen om half 11) besluiten we dat we wel naar de kroeg willen. J1 moet eerst nog zijn mountainbike en spullen naar huis brengen, dus we lopen langs zijn huis. Hier loop ik over straat met een groot stalen puntvormig apparaat wat voor school een project is om bodemhardheid te meten. Dit is een puntvormig apparaat van wel 60cm lang, en ik loop met het ding voor me uit wijzend door de straten, alsof hij me de weg wijst. J. probeert met zijn mountainbike aan de hand te lopen, want zijn klikschoentje zit vast op de trapper en wil niet los. Maar nu rolt die schoen dus steeds langs het wiel als hij loopt, dus lopen is ook geen mogelijkheid. Uiteindelijk de fiets op de grond gelegd, schoentje aangetrokken met de trapper vast, en hebben we hem omhoog geholpen zodat hij zelf voor ons uit kon fietsen naar huis.

In tussentijd doen we de raarste dingen. Over schuttingen kijken of ergens nog een kratje bier staat.. Bij het weglopen lagen we met zijn vieren op de grond te rollen om ons na een minuut af te vragen wat we in godsnaam aan het doen zijn??? We komen een speeltuintje tegen, met van die wipkippen, daar hebben we nog op gezeten en meteen weer vanaf gevallen natuurlijk. Af en toe lopen we even 2 stappen achteruit voordat we weer vooruit gaan, en lopen we door onze knieen gezakt met handen op schouderhoogte door de straten. Voordat we naar de kroeg gaan nemen we trouwens nog allemaal een beetje bij, we werken vanaf nu met sleutelpuntjes die ik schat op 30mg per stuk.

De kroeg zelf is ook een hele ervaring. Ik herkende niemand, terwijl er ontzettend veel bekenden waren.. En bij binnenkomst kwamen 2 goede vrienden op me afgerend om me een hele harde knuffel te geven... Erachteraan kwam de uitspraak 'oh ik dacht dat je je zusje was!' en liepen ze weer weg. We dansen echt super grappig, op 1 been staan en met het andere been in het rond schoppen. Onze coordinatie was hier nog best wel goed, als we ons er op concentreerden konden we best normaal doen. Hier hebben we ons een uurtje goed vermaakt (het was uiteindelijk 1 uur voor we er waren, wat normaal 5 minuten is), paar biertjes gedronken.

Op dit punt gaat J1 naar huis, hij besluit dat hij wil slapen. De rest gaat weer terug naar het huis, waar we maar weer beginnen met een sleutelpuntje. Na wat rare gesprekken etc stel ik voor om een stukje te gaan lopen, 'desnoods maar 10 meter!' . Ik vind lopen op alle drugs wel leuk, en de rest leek het ook wel grappig. We lopen de tuin uit, rechtstreeks het bos in, waar het echt superdonker was. Ons zicht was ook super wazig, dus het was een heel avontuur. Na ongeveer 100m lopen besluiten we om echt te gaan trippen, we gaan 's nachts door het bos lopen met wat drinken bij ons! Eerst nog maar een sleutelpuntje dan, deze vielen alweer iets groter uit dan de eerste puntjes. Ik vraag of ik een fles limonade mag maken om mee te nemen, en dat mocht wel.

A is nog steeds opzoek naar zijn portemonnee, die hij dacht in de kroeg al kwijtgeraakt te zijn (lag gewoon thuis natuurlijk). We hadden net de deur op slot gedraaid en toen moest hij weer naar binnen om zijn portemonnee te pakken. Na veel gepruts met de sleutel komt hij weer buiten, en we beginnen weer met lopen. Op de vraag of hij zn portemonnee nu had, kwam natuurlijk een 'nee hoezo?'. Nouja het boeide ook niet, we gaan het bos in! We lopen een paar 100 meter door een superwazig donker bos met heuveltjes die we niet zagen aankomen, bomen die tegen ons aanliepen.. Ook botsten we zelf supervaak tegen elkaar aan tijdens het lopen. De uitspraken ' jezus ik zit em nu hard te spacen!' en 'fack ik heb nog nooit zo hard getript' kwamen vaak voorbij zetten.

We lopen een pad in waar we een prachtige open plek zagen! Na 5 minuten onderzocht te hebben wat de grondsoort nou was, zand, klei, mos of gras kwamen we er achter dat het gras was. Ik ga erbij liggen en J2 komt naast me liggen. A loopt nog wat warrig in het rond, en ik vraag af en toe of hij nog in de buurt is. Uiteraard was hij nooit verder dan 10m van ons weg, maar dit hadden we niet door. Tijdens het rondgestruin van hem zit hij constant met een zware stem in zichzelf te mompelen, maar hier verstaan we niks van.

J2 en ik liggen heerlijk op onze rug naar de sterren te kijken. Af en toe ontwikkelen zich wat wolken, die we dan even later weer weg zien trekken. Er zitten mooie patronen in de wolken, zelfs af en toe heel vierkant, stroken bewolking met zwarte lucht er tussen, in grote patronen met vele vierkanten. Dit zien we allebei, en vinden dus dat het echt is. A komt na een tijdje ook bij ons liggen, en we voeren de diepzinnigste gespreken. Ook komt het onderwerp seks weer vaak naar voren, J2 zegt dat hij helemaal verliefd is en dat hij zn meisje zo graag wil neuken op deze plek. Ik zeg dat ik nu echt niet zou kunnen of willen neuken, dat ik met veel andere dingen bezig ben. 'Ja maar ik bedoel ook niet NU, gewoon nuchter een keer terugkomen'. ' Ja maar nuchter is deze plek vast niet zo cool.'

Hier beginnen we ons af te vragen waar we in godsnaam zijn, het lijkt wel een tuin van iemand ofzo. Maar toch zien we niet veel licht in de buurt, dus dat zal wel niet. Na een uur hier gelegen te hebben gaan we weer lopen, en we zien ineens een bekend meertje! Hier heb ik tijdens het truffeltrippen echt altijd langsgelopen, ik weet weer waar we zijn! Maar hoe we weer terug moeten komen naar huis weten we absoluut niet. We besluiten dat we dezelfde route terug moeten volgen, en als we dan bijna bij huis zijn, gaan we weer omdraaien en de open plek terugzoeken! Wauw wat een goed idee vindt iedereen dit, dit doen we dan ook. Het lopen was echt super wazig, en we zaten constant te praten van 'he? hoe zit dit nou??' omdat we niet konden zien hoe de paden etc liepen.

Gedurende de avond belt/smst J2 regelmatig met zijn vrienden ergens anders om te vertellen hoe cool hij het had, zij hielden namelijk ook wel van wat drugs. En hele gesprekken over LSD inkopen gehad, hij wou graag 3 zegels kopen maar er waren geen dealers die dat in die hoeveelheid verkochten. Hele structuren zijn er bedacht hoe hij het wel kon kopen, maar uiteindelijk bleek dit helemaal niet handig.

Als we terugzijn op de open plek bedenken we dat we allemaal best moe zijn, laten we naar huis gaan. We lopen het kleine paadje op naar zijn huis, waar ik bij toeval gewoon recht achter A aanloop. Dit bleek een goede keuze, want er zat dus een laag hekje van prikkeldraad waar 1 klein poortje in zit. J2 loopt hier dwars door het prikkeldraad en struikelt. Hij kwam er gelukkig wel weer uit, en ik hielp hem door het poortje heen. Ik heb hem gezegd dat hij zijn broek uit moest trekken, we moesten kijken of hij bloedde. Op zijn bovenbeen zit een flinke snee van 5cm lang, maar hij bloedt gelukkig niet.

Na nog even een halfuurtje naspacen besluiten J2 en ik richting huis te lopen. Hij was helemaal fan van het spul, hij vertelde me dat ik gewoon grammen tegelijk moest kopen en het hier gaan dealen, iedereen moet dit wel leuk spul vinden. J2 bedankt mij voor een supergeweldige avond, en we splitsen op naar onze eigen huizen.

Het is inmiddels 6 uur, en ik ga slapen, wat meteen heerlijk lukte. Nooit verwacht zo hard te gaan trippen op MXE, wat een topavond! En ook helemaal geen kater, tot 12 uur geslapen en ik was klaarwakker.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Verf » zo sep 25, 2011 11:14 pm

Klinkt super! Ik twijfelde of ik mxe zoi bestellen omdat ik verhalen hoorde van mensen die bij niet zo absurd hoge doseringen (~120mg zoals jij dus) totaal van de kaart zijn en volledig gedissocieert waren in staat tot niks. Dit was bij jou dus helemaal niet het geval?
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Einstein » zo sep 25, 2011 11:25 pm

120mg is dus juist wel een absurd hoge dosering :) Meesten beginnen bij rond de 30 mg. Wel apart dat je niet knock out lag van 140 mg, dat had ik verwacht, maar blijkbaar gaat dat wat moeilijker met MXE dan bijvoorbeeld met ketamine.
Wel een leuk report dan :rock:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Saikedellik » ma sep 26, 2011 12:00 am

Verf schreef:Klinkt super! Ik twijfelde of ik mxe zoi bestellen omdat ik verhalen hoorde van mensen die bij niet zo absurd hoge doseringen (~120mg zoals jij dus) totaal van de kaart zijn en volledig gedissocieert waren in staat tot niks. Dit was bij jou dus helemaal niet het geval?

Nou ja, ik had wel mijn momenten dat ik gewoon niet meer kon staan, en toen ik ook op die open plek lag kon ik ook echt alleen maar liggen of zitten, maar de meeste dingen lukten gewoon nog wel, maar alles was gewoon raar.

En idd dit soort doses zijn wel vrij groot, van 30-40mg kan ik ook al wel een leuke avond hebben
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Accountz0r » ma sep 26, 2011 12:01 am

Miele schreef:Waarom? De wiet was op


8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Accountz0r
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4874
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Petrovic » ma sep 26, 2011 12:15 pm

Miele schreef: We komen een speeltuintje tegen, met van die wipkippen, daar hebben we nog op gezeten en meteen weer vanaf gevallen natuurlijk.

Dat komt me herkenbaar voor.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6989
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Sunseed » ma sep 26, 2011 1:21 pm

Super! Heeft me helemaal overtuigd om het ook te doen! :D
Hier schepte ik onlangs nog op over hoeveel drugs ik al had gedaan, maar ondertussen ben ik voorbij die opschepfase
Avatar gebruiker
Sunseed
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 348
Geregistreerd: di maart 22, 2011 8:23 pm

Re: Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor bonghit » ma sep 26, 2011 1:34 pm

Echt een geweldig tripreport Meile 8-) :love:
Heb hem aandachtige zitten lezen.

Ik zeg: Tripreport van de maand,mijn stem heb je 8-)
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3743
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop

Re: Methoxetamine +-140mg, nog nooit zo hard getript

Berichtdoor Bonke » ma aug 06, 2012 1:39 pm

Ik lees deze nu pas, maar met 50mg MXE kan ik soms amper nog lopen, erg gek dat jij het met 140 (gedeeltelijk) nog wel kon. Jammer dat ik dit niet met alcohol kan combineren omdat er ik een intense duizeligheid aanoverhoud de dag erna.

Leuk report!
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner