Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Methoxetamine Intramusculair

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Sjaak101 » za mei 14, 2011 10:31 pm

Methoxetamine (MXE) is een dissasociatieve drug. Dat is dezelfde familie waaronder Ketamine en Dxm vallen.
Er is nog zeer weinig bekent over de farmaceutische eigenschappen van MXE, behalve dat de effecten enigzins lijken op die van ketamine, maar dat MXE waarschijnlijk een sterkere binding aan de opiode receptoren heeft.

De rede dat er nog zo weinig bekend is het feit dat MXE net een halfjaartje op de markt is. Ik weet nog goed dat ik na de aankondiging van MXE op mijn favoriete RC-website dagelijks checkte voor updates over deze stof en wanneer het verkrijgbaar was.

Toen het eindelijk zover was, ergens in november vorig jaar meen ik, heb ik het direct besteld en ondertussen waren er al meerdere positieve tripreports op internet te vinden, vanaf dat moment ging elke dag bij het openen van mijn brievenbus mijn hartje sneller kloppen. Na een dag of 7 oid was het eindelijk zover, een envelop uit de UK met daarin een zakje wit poeder.De eerste paar keren dat ik methoxetamine snoof waren leuk en vooral vaag, met een hele vette speedy afterglow. Ik begon met een voorzichtige 20 mg en heb elke keer wat meer genomen, tot ik bij de 80 mg was, dit was net ff te vaag voor mn gevoel, ik snapte er helemaal niks meer van, wie ik was, waar ik was en vooral hoelaat het was.

Hierna heb ik nog 2 x een nieuw zakje besteld, en ben nu net door mn derde gram heen.
Het nadeel van MXE ten op zichte van keta is dat MXE pas na een uur op het hoogtepunt is als je het snuift. De meest voor de hand liggende oplossing voor dit probleem is natuurlijk: Injecteren, met spuit en naald. Ik speelde al langer met dit idee om Ketamine te IM'en, maar dat was er tot nu nooit van gekomen. Toen ik eenmaal op het idee was gekomen om MXE te spuiten kreeg ik dit ook niet meer uit mn hoofd, ik heb toen als een gek informatie opgezocht over Intramusculaire injecties, hoe je het aanpakt en waar je de benodigde spullen vandaan haalt.
Met de tips van oa een paar leden van dit forum had ik 2 weken later het volgende in huis gehaald:

- 2x spuitje met naald, 28 G, 1 ml. Gekocht bij de apotheek "om inktcartridges bij te vullen".


- een doos wattenstaafjes, te gebruiken als filter.


- Alcohol 70%, ontsmetten van de naald.

- Betadine oplossing, ontsmetten van de huid.*De methode die ik gebruik is vrij amateuristich omdat ik geen degelijke filter en injectievloeistof gebruik. Ik raad iedereen af om op deze manier te werk te gaan*

Nadat ik met vrij veel moeite al deze spullen in huis had gehaald, en ik niet op korte termijn aan injectievloeistof en een filter kon komen werd ik vrij ongeduldig en enthausiast begon te worden heb ik besloten te roeien met de riemen die ik heb en het gewoon met behulp van kraanwater en een watje te doen.

Stap 1, Ik weeg de gewenste hoeveelheid MXE af, dit zit meestal tussen de 25 en de 60 mg, onder invloed van 25 mg kan ik nog redelijk normaal aan de eettafel verschijnen en bij 60 moet ik over een bankstel op en rustige plek met 1 of 2 vrienden beschikken, bewegen is dan nauwelijks meer mogelijk.Stap 2, Ik vul een schone eetlepel met ongeveer 1 ml water en verhit de lepel tot het water kookt, er zal rond de 0,3 ml water verdampen.Stap 3, Ik trek aan een kant van een wattenstaafje de watten eraf en verdeel die in 2 stukjes, waarvan ik er een strak oprol tot een balletje, ik voeg de MXE aan het water toe en roer met het stokje van het wattenstaafje, e.v.t. nog een beetje verhitten tot alles goed oplost.Stap 4, Ik gooi het opgerolde watje in de lepel en zet de naald op het watje, waarna ik de vloeistof optrek in de spuit, hierdoor zal eventueel niet opgeloste stof niet in de spuit belanden.

Stap 5, Ik doop de naald enkele seconden in de alcohol, en smeer wat betadine met een papiertje over mijn bovenbeen, beide om infecties te voorkomen.

Dan ga ik er eens lekker voor zitten met meestal een muziekje erbij, ik ontspan en prik met een dartende beweging de naald in mijn been. Hierna spuit ik de vloeistof langzaam in en verwijder daarna de naald.
Ik krijg meteen een warm en opgewonden gevoel, meestal gepaard met een glimlach. Hierna heb ik ongeveer 10 min voor die echt inkickt, die tijd gebruik ik meestal om alles wat ik gebruikt heb even op te ruimen.
Ik heb meestal al een playlist met muziek of een playlist met mn favoriete top 40 videoclips al klaarstaan. Muziek en vooral clips, hebben een hele bijzondere impact op me tijdens mn trip.

Als de MXE inwerkt krijg ik een warm, ontspannen gevoel, alsof ik in een soort van bubble zit. Hierbij dan ook nog sterke dissasociatieve effecten die lijken op die van ketamine.
Ik laat mn gedachten lekker stromen, rook een peuk en ga lekker op in de muziek, ben lekker aan het kloten met de pc (op mn 116cm tv), bijvoorbeeld naar het volgende liedje skippen is al een flinke uitdaging als je zo slecht ziet. Ik deel de dingen die ik ervaar en mn vage gedachten met een vriend van me die op de bank naast me in hetzelfde schuitje zit, en kan er maar niet over uit wat een tof stofje MXE toch is.

Na ongeveer anderhalf uur is de MXE grotendeels uitgewerkt, maar dat is niet het einde van de space. Ik voel me verfrist, energiek en heb de behoefte om sociaal te zijn, deze effecten zijn tot een dag erna duidelijk merkbaar.

Ik gebruik MXE nu ongeveer een half jaar, om de week ongeveer, en nu sinds drie weken ook IM.
Ik heb eigenlijk nog geen enkele negatieve kant van MXE ontdekt, en vind het ook niet echt verslavend te noemen, het is gewoon heel leuk om te doen.

Ik ben behalve ketamine en MXE niet van plan andere drugs te injecteren, ben bang dat dat veel te verslavend is.

Ik ben zoals je leest een echte fan geworden van MXE, ben echt blij dat ik dit stofje ontdekt heb.

Dit is mn eerste Report en ik hoop dat jullie het leuk om te lezen vinden, tips en commentaar zijn welkom..
Avatar gebruiker
Sjaak101
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 274
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor duplicity » zo mei 15, 2011 12:34 am

Nice job dude.
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Azy » zo mei 15, 2011 12:55 am

Het rapport las vlot weg, heel informatief, alleen is het heel veel over de voorbereiding (wat natuurlijk wel ok is om te lezen) en minder over het effect zelf, daar ben ik toch ook wel nieuwsgierig naar. Wat is bijvoorbeeld het grote voordeel van intramusculair tegenover snuiven ofzo? Enkel de duur en opkomst?
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor SjaakT » zo mei 15, 2011 1:49 am

Leest lekker weg, en heeft mij ook enigsinds benieuwd gemaakt naar MXE! :)
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Sublimo » ma mei 16, 2011 4:04 am

Zeer mooi tripreport, en uniek, wat het nog interessanter maakt ! ;)

Credits voor je lef. :grin:

Sjoerd101 schreef:*De methode die ik gebruik is vrij amateuristich omdat ik geen degelijke filter en injectievloeistof gebruik. Ik raad iedereen af om op deze manier te werk te gaan*


Goed dat je dit zelf al zegt, het is inderdaad af te raden om het op deze manier te doen. Ik denk dat ik eerdaags toch maar eens tijd ga steken in een fatsoenlijke handleiding voor I.M. spuiten. :)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Dreuge » ma mei 16, 2011 11:12 am

Sjoerd101 schreef:Het nadeel van MXE ten op zichte van keta is dat MXE pas na een uur op het hoogtepunt is als je het snuift. De meest voor de hand liggende oplossing voor dit probleem is natuurlijk: Injecteren, met spuit en naald.


:#:
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4650
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Petrovic » ma mei 16, 2011 11:16 am

Wow, dat spul wil ik niet injecteren. Dat spul is met snuiven al behoorlijk potent.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6991
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Einstein » ma mei 16, 2011 11:21 am

Dreuge schreef:
Sjoerd101 schreef:Het nadeel van MXE ten op zichte van keta is dat MXE pas na een uur op het hoogtepunt is als je het snuift. De meest voor de hand liggende oplossing voor dit probleem is natuurlijk: Injecteren, met spuit en naald.


:#:

Dit

Petrovic schreef:Wow, dat spul wil ik niet injecteren. Dat spul is met snuiven al behoorlijk potent.

Hahaha 8-)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Hashja » ma mei 16, 2011 3:19 pm

Dreuge schreef:
Sjoerd101 schreef:Het nadeel van MXE ten op zichte van keta is dat MXE pas na een uur op het hoogtepunt is als je het snuift. De meest voor de hand liggende oplossing voor dit probleem is natuurlijk: Injecteren, met spuit en naald.


:#:


Ik zie injecteren gewoon als een methode van inname. En vind dat er een taboe rust op de intramusculaire inname methode ten opzichte van pluggen, snuiven, slikken of wat dan ook.

Het is gewoon een manier van inname, en prima als je niet bang bent voor naalden.

Tuurlijk is het een ander verhaal als dit samenhangt met een (opkomende) verslaving.
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Sjaak101 » ma mei 16, 2011 4:27 pm

Hashja schreef:
Dreuge schreef:
Sjoerd101 schreef:Het nadeel van MXE ten op zichte van keta is dat MXE pas na een uur op het hoogtepunt is als je het snuift. De meest voor de hand liggende oplossing voor dit probleem is natuurlijk: Injecteren, met spuit en naald.


:#:


Ik zie injecteren gewoon als een methode van inname. En vind dat er een taboe rust op de intramusculaire inname methode ten opzichte van pluggen, snuiven, slikken of wat dan ook.

Het is gewoon een manier van inname, en prima als je niet bang bent voor naalden.

Tuurlijk is het een ander verhaal als dit samenhangt met een (opkomende) verslaving.


Ja precies, bij spuiten denken mensen al gauw aan een heroine junkie, ik dacht er ook zo over, maar na er veel over gelezen te hebben en vooral nadat ik het zelf geprobeerd heb, is het gewoon een manier van inname. Als je het een beetje steriel houd zijn de risicos ook niet echt groter.

Het werkt gewoon heel goed, maar bepaalde drugs zou ik juist om die reden niet injecteren, uit angst voor verslaving.
Avatar gebruiker
Sjaak101
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 274
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Sublimo » ma mei 16, 2011 4:41 pm

Sjoerd101 schreef:Als je het een beetje steriel houd zijn de risicos ook niet echt groter.


Dan moet je ook wel echt steriel werken, en dat doe je niet.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Methoxetamine Intramusculair

Berichtdoor Sjaak101 » ma mei 16, 2011 10:22 pm

Sublimo schreef:
Sjoerd101 schreef:Als je het een beetje steriel houd zijn de risicos ook niet echt groter.


Dan moet je ook wel echt steriel werken, en dat doe je niet.


Ja ik zeg ook ALS.. :grin:
Avatar gebruiker
Sjaak101
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 274
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner