Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Monologic » zo jun 22, 2014 3:44 pm

Hallo iedereen,

dit is mijn derde report over Methoxetamine, hierna MXE genoemd. Ik heb in zowel mijn eerste als in mijn tweede report niet de hoeveelheden genuttigd die ik in dit report zal beschrijven. In mijn eerste report zat ik volgens mij op de 30mg en in het tweede report zat ik op ongeveer 80mg. Na het tweede report heb ik nog regelmatig MXE gebruikt. Recreatief, om de dag dragelijker te maken en gewoon uit pure verveling. Dit waren echter nooit zeer grote hoeveelheden. Denk aan 30-60mg op een dag maximaal, misschien een keer of twee keer per week.

De effecten die ik hiermee heb ervaren zijn voor mij echt heerlijk. Een van de meest verraderlijke dingen die een drug in mijn ogen kan doen is het dagelijks leven dragelijk maken. Iets waar ik dus (helaas misschien) gretig gebruik van heb gemaakt. Mijn sociale vaardigheden kregen een lichte boost, mijn algemene ergernissen verdwenen, ik kon denken aan wat ik wilde, mijn gedachtes waren geordend (iets wat niet iedereen ervaart), ik zag mooie verbanden en begreep alles en iedereen. Ik sliep minder, dat wel, maar dit kon me niet hinderen. De mooie werkelijkheid waarin ik me bevond was wat ik hoopte dat de wereld - en alles eigenlijk - altijd al geweest had moeten zijn. Wat is dan een beetje slaap?

Goed, ik zal jullie niet vervelen met de talloze keren dat ik gepland of spontaan aan de MXE zat. Behalve dan die van vannacht. Daarmee ga ik jullie wel vervelen.

Hoe het tot stand kwam:
Alleen thuis, tripreports aan het lezen. Tot ik plots een tripreport van Einstein tegen kwam. MXE met DMT, waarom ook niet. DMT had ik nog liggen, MXE uiteraard ook. En tsja, waarom ook geen ~160 mg MXE proberen. Zoveel had ik immers nog nooit op. Wel wist ik dat ik bij ongeveer 100mg wel redelijk goed kon oplossen in de kosmos, maar voor mij idee was ik nooit echt "all-the-way" gegaan.

Weegschaal erbij gepakt. MXE netjes afgewogen. Lijntjes gemaakt. Beetje niksen op de tinychat en toen elke 10 minuten een lijntje genomen van ongeveer 20 mg. Dit ging allemaal zeer voorspoedig, moet ik toegeven. Mijn neus had een momentje van bezinning en deed vrolijk mee, dus wat wilde ik nog meer? Toen ik ongeveer 80 mg MXE ophad, begon ik me af te vragen of het me nog wel zou lukken om de DMT te roken. "Hoogstwaarschijnlijk niet" dacht ik nog. Een paar minuten later werd dit bevestigd. Mijn ego loste langzaam op in het niets en ik genoot van de muziek die langzaam de werkelijkheid overnam. Ik was op dat moment aan het "appen" met een vriend van me die net een portie paddo's naar binnen had gewerkt. Beseffend dat ik toch geen DMT meer zou gaan roken besloot ik naar hem toe te gaan. Impulsief als het maar kan, snoof ik de laatste paar lijntjes op en ruimde ik de zooi die ik had gemaakt op.

Langzaam, maar zeker ruimde ik alles op en maakte ik mij klaar om op pad te gaan. De tijd die ik voor elke handeling nodig had leek per handeling te vergroten en ik bedacht me dat op moest schieten, wilde ik daar nog (veilig) aankomen. Het leek alsof ik alles door een fish-eye lens bekeek en ik hoorde de bekende hoge tonen langzaam mijn stille gang vullen. Er werd via de app nog gevraagd of ik thee mee wilde nemen, dus ik pakte een pak taksi uit de koelkast en nam dat mee.

Eenmaal buiten moest ik mezelf even bij elkaar rapen. Toen ik de straat overstak en het steegje inliep, zag ik mezelf lopen als een totaal verdoofd en zwabberend stuk energie. Intens, maar zeker niet verkeerd. Ik kon mensen niet aankijken, want het snappen van de omgeving was al genoeg denkwerk om me mee bezig te houden. Ik klom over bruggen en passeerde mensen. Iets wat normaal gezien niks voorstelt. Nu was dit echter een behoorlijke uitdaging. Ik probeerde zo normaal mogelijk over de weg te zwalken, zonder dat mensen zich hier aan stoorden. Waarschijnlijk is dit niet gelukt als ik er nu over nadenk, maar de intentie was goed.

Ik zag twee studenten afscheid nemen van elkaar, maar een van de twee studenten was geen student en vroeg me om wat wisselgeld. Ik keek hem goed aan en vertelde hem dat ik helemaal van de kaart was. Hij begon een verhaal te vertellen over hoe hij geld wilde hebben om ergens te kunnen slapen. Ik zei dat ik nog wel wat buitenlandse muntjes had, of twee euro, als hij dat liever had. Hij koos voor de twee euro. Iets wat mij ook wel logisch leek. Ik vroeg me af welke drug hij er van zou gaan halen, dus ik vroeg hem wat hij ging doen en gaf hem mijn pak taksi. "Kan je deze even beethouden?" Braaf gehoorzaamde hij terwijl ik de binnenkant van mijn portemonnee aan het ontdekken was. Hij vertelde dat hij naar zijn vriendin ging om daar te slapen. Het kon me weinig schelen. Wat stelt twee euro nou voor in een situatie zoals deze? Ik ruilde mijn twee euro voor mijn pak taksi en wenste hem een goede nacht.

Ik liep verder terwijl ik de betekenis achter de metalen rondjes in mijn portemonnee aan het zoeken was. Ik merkte dat dit een soort van negatief proces was, want elke keer als ik me iets bedacht, verdween die redenatie en moest ik het een niveau simpeler gaan proberen. Ik gaf het op en besloot me wat meer te gaan concentreren op het lopen en ademen. Het ging allemaal zeer soepel, maar ik wist niet waarom. Ik legde me neer bij het feit dat het eigenlijk wel heel fijn was dat ik er zo weinig voor hoefde te doen en nam een momentje om dit te waarderen. Ik stond stil op een brug en keek de straat in. Mijn lichaam verdween langzaam en alles tintelde. Ik zweefde langzaam verder naar mijn bestemming. De locatie die ik voor ogen had was binnen handbereik, dacht ik.

De straat van bestemming. Daar was ik. Wat een verschrikkelijk, tergend, bizar lange straat ineens. Niet normaal. Ik liep en ik liep en ik liep, maar er leek geen einde aan te komen. Ik hoorde mensen ergens zitten, maar ik zag ze niet. Ik keek rond, maar ik zag alleen lege stoelen. Een feest zonder mensen. Aan de overkant van het water zag ik wel iemand lopen, dacht ik. Ik hoorde hem of haar lachen, maar het was niet duidelijk waarover. Misschien over mijn mooie manier van lopen, of over mijn totale gaarheid die ik ervoer. Hoe iemand dit kon weten was me een vraag. Ik was er. De deur ging open. Geen idee hoe, maar ik was er. Ik deed een begroeting en bleef aan de muur plakken. Iemand begeleidde me naar een bank en ik zat er op.

De waanzinnige waanzin die me overviel was goddelijk. Ik had gesprekken van een woord lang en ik had echt geen idee hoe ik in hemelsnaam hier was beland en waarom ik met iemand aan het praten was die paddo's op had. Mij werd geleerd hoe ik uit een beker moest drinken en wat boven en onder was. Geen idee of de persoon in kwestie al aan het trippen was op de verorberde paddo's. Ik was sowieso al lichtjaren verwijderd van elke manier van logica. Ik was intens aan het genieten van de onbegrijpelijkheid die ik volkomen dacht te begrijpen. Lichten vulde de kamer en muziek nam me mee naar een plek waar ik nog niet eerder was geweest. Dit terwijl de rest van mijn lichaam in automatische piloot aan het communiceren - of dat wat er voor door had moeten gaan - was met de man aan de paddo's. Deze situatie bleef voor zeker een uur of twee. Af en toe besefte ik weer dat ik een lichaam had en zo was alles weer weg.

Toen ik het aandurfde besloot ik naar de wc te gaan. Opstaan was het probleem niet. Lopen wel. Zijwaarts lopen bleek de oplossing te zijn. Als een krab schuifelde ik naar de toilet en weer terug. Toen ik weer zat was de paddoman paddosoep aan het drinken - waar ik ook een slok van nam - en ik wachtte tot het begon te werken en uitgewerkt was. Simpel als dat. Uren heb ik gewoon gezeten en zitten trippen als een malle. Mijn excuses voor de afwezigheid van details hier, maar zoals jullie misschien weten zijn dissociatieven niet de beste drugs om na te vertellen. Ik heb volslagen onzin uit zitten kramen, wat tot grote hilariteit zorgde bij de paddoman. Een paar voorbeelden van de vele bizarre ideeën:

Banken zijn enkel en alleen gemaakt om op te liggen als een totaal verlamd stuk vlees en het is aan te raden om elke m³ van je huis te vullen met bank. Bank als behang, bank als tafel en bank als televisie. Zwervers zijn niets anders dan drones die geld inzamelen voor een soort loverboy voor zwervers. Het was dan ook aan te raden om die zwerver op te zoeken en mijn geld terug te vragen. Dit is geen deep house. Dit is ik flikker je van de brug met een blok beton om je been en je zinkt maar lekker deep house. Ach, als je het zo leest valt het wel mee, maar jullie kunnen je misschien wel indenken wat voor impact dit had op hem/mij/ons.

Langzaamaan begon ik weer het idee te krijgen dat ik de reis naar huis wel zou redden en gaf aan het niet veel later te maken. Paddoman lag inmiddels als een verlamde foetus op de bank te trippen. Ik vroeg hem of ik hem weer veilig kon achterlaten. Dat kon. "Had ik schoenen aan toen ik hier aankwam?" vroeg ik. Paddoman barstte in lachen uit en wees naar mijn schoenen die een meter verder stonden. Ik trok mijn schoenen aan, groette paddoman en trok de deur achter me dicht. Minder verward, maar nog zeker niet helder, liep ik naar huis. In mezelf lachend om het idee dat ik die zwerver tegen zou komen, om vervolgens mijn geld terug te vragen.

Op het moment dat ik mijn bed raakte, was mijn lichaam wederom verlamd. Bizarre ideeën en gedachten vulden mijn aandacht. Op een gegeven moment ben ik toch echt in slaap gevallen en heb ik echt heerlijk geslapen, moet ik zeggen.

Al met al was dit veruit de meest intense trip die ik ooit heb gehad op MXE. Ook mag ik blij zijn dat ik het überhaupt gered heb naar paddoman's huis. De heerlijkheid die ik haal uit MXE heeft me wel aan het denken gezet. Ik moet een balans gaan zoeken in mijn gebruik hiervan, wil ik het niet verpesten voor mijzelf. Ik wil iedereen die zich in MXE wilt gaan verdiepen op het hart drukken zich niet te vergissen in de inschatting die ze maken over de mogelijke gevolgen die MXE op je kan hebben. In welk opzicht dan ook. Bescheidenheid is hier een aanrader. Af en toe jezelf helemaal verliezen in MXE kan in mijn ogen geen kwaad, zolang je je maar niet verliest in de frequentie van jezelf verliezen. ;)

Goed, ik heb geen zin om alles nu na te lezen en eventueel te verbeteren. Misschien doe ik dat later vandaag nog. Het zal misschien her en der wat saai, vaag of niet samenhangend zijn, maar ik hoop dat jullie mij dat kunnen vergeven.

Met vriendelijke groet,

Monologic
Laatst bijgewerkt door Monologic op zo jun 22, 2014 6:03 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Schepje » zo jun 22, 2014 3:57 pm

Klinkt heftg :) Maar het is ongeveer als paddos dus, zwaar dissociatief met nuchter kijken naar de visuals?
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 713
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Monologic » zo jun 22, 2014 3:59 pm

Naphtha schreef:Klinkt heftg :) Maar het is ongeveer als paddos dus, zwaar dissociatief met nuchter kijken naar de visuals?


Ondanks dat het zeker niet normaal is, zou ik bijna geen visuals willen noemen. Je kunt je vinger er niet echt op leggen. De verstoorde werkelijkheid die je ziet voelt normaal aan. Je weet dat het niet normaal is, maar wat het dan precies is, is niet te zeggen. :P
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Prototype » zo jun 22, 2014 4:10 pm

Tof report :keta:
Heb je uiteindelijk nog iets gevoeld van de paddo's?
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7535
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Monologic » zo jun 22, 2014 4:13 pm

prototype schreef:Tof report :keta:
Heb je uiteindelijk nog iets gevoeld van de paddo's?


Thanks! Ik kan me herinneren dat ik op een gegeven moment iets zei als: "Hee, dit hoort niet." toen ik een schaduw zag trillen. Na een paar minuten een lachende paddoman aan te moeten horen, besefte ik me dat deze trillende schaduw wel eens door de paddosoep had kunnen komen. Heel erg zeker van mijn zaak ben ik echter niet. ;)
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Abysmal » zo jun 22, 2014 6:09 pm

Mooi report! Haha heel herkenbaar wat je zegt, er klopt iets niet, maar wat het is weet je niet :P
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Avatar gebruiker
Abysmal
Onbegrensd Lomp
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 494
Geregistreerd: zo jan 05, 2014 12:13 am
Woonplaats: Vlakbij

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Monologic » zo jun 22, 2014 6:14 pm

Abysmal schreef:Mooi report! Haha heel herkenbaar wat je zegt, er klopt iets niet, maar wat het is weet je niet :P


Thanks. Dat was inderdaad een beetje de rode draad door heel het "verhaal". Hehe. :P
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Naturelover » zo jun 22, 2014 6:26 pm

Nice beschreven :hulde: ik vind het herkenbaar met hoe ik MXE ervaar op veel vlakken. Zelf beweeg ik op hoge dosissen schuifelend of stap-voor-stap. Een krabbenloopje ga ik volgende keer proberen :lol:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Monologic » zo jun 22, 2014 6:35 pm

Naturelover schreef:Nice beschreven :hulde: ik vind het herkenbaar met hoe ik MXE ervaar op veel vlakken. Zelf beweeg ik op hoge dosissen schuifelend of stap-voor-stap. Een krabbenloopje ga ik volgende keer proberen :lol:


Danku, danku. Het krabbenloopje is zeker een aanrader. Erg efficiënt. Ik zag op het moment eigenlijk geen andere mogelijkheid om überhaupt vooruit te komen. Toen het eenmaal wat aan het uitwerken was kon ik wel weer (kleine) stapjes nemen. Ik was best trots op mezelf dat het lukte. ;)
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Naturelover » zo jun 22, 2014 6:47 pm

haha schiet me net tebinnen dat ik laatst flink scheef van de mxe Holland Casino inwandelde om nog een potje te pokeren :hulde: aparte ervaring; niet voor de onervaren dossociatieveling
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Druks » ma jun 23, 2014 12:10 am

Mooi verslag van je ervaring! Je beschrijft mooi de onlogische logica die ik ook ervaar op MXE. :hulde:

Naturelover schreef: de onervaren dossociatieveling


JG incoming in 3...2...1...
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7195
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Perry » ma jun 23, 2014 12:34 am

Onervaren dossociatyfusding*
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Methoxetamine (MXE): Duidelijk (3/3)

Berichtdoor Monologic » wo jun 25, 2014 1:38 am

Druks schreef:Mooi verslag van je ervaring! Je beschrijft mooi de onlogische logica die ik ook ervaar op MXE. :hulde:

Naturelover schreef: de onervaren dossociatieveling


JG incoming in 3...2...1...Hehe, thanks. :)

En hallo JG. ^^
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner