Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Methoxphenidine - Totale Mordor space

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Methoxphenidine - Totale Mordor space

Berichtdoor Selem » wo apr 20, 2016 10:15 pm

Setting:
Mezelf, vriendin Marieke, een vriend en mijn broertje. Bij mij thuis, lekkere muziek ter beschikking. Totaal vertrouwde omgeving.
Wie neemt wat:
Ik ben de enige die drugs neemt die interessant zijn om te vermelden hier.
Wat neem ik:
90mg MXP, alcohol, cannabis
Over mezelf:
Jongen, 22 jaar. Veel ervaring met psychedelica en andere drugs. Een jaar of 3 geleden heb ik XTC zwaar misbruikt. Dagelijks blower en stevig drinker. 64 kilo.
Deze week gebruikt:
4-ho-MiPT, Flubromazolam, Flumbromazopam, Pyrazolam, cannabis en alcohol.

Begintijd: 00.00

T+00.00
50mg MXP gesnoven.
Branden als een brandnetel, niet te zuinig. Zware loopneus als gevolg.
T+00.10
Nu al licht in het lichaam, en licht geïnteresseerd in alles. Brand nu in mijn keel. Zin om te roken. Zweethandjes. Biertje erbij. Het lijkt snel in te werken.
T+00.30
Drang om te roken. Weet niet precies of ik blij ben. Met vlagen blij en dan weer somber. Niet erg dissociatief, eerder tipsy.
T+00.40
40mg Methoxphenidine, nasaal.
Brand weer vreselijk. Enorme drang om meer snuiven. Lijkt wel op een kortstondige lichamelijke verslaving. Met vlagen ben ik nu erg vrolijk. Hetzelfde geldt voor de muziek, die is met vlagen erg mooi en dan weer minder interessant. Mond motoriek is verneukt. Heel weird eigenlijk. Erg veel zin om te combineren met een benzodiazepinen. Het lijkt dat de benzodiazepinen afhankelijkheid waar ik mee kamp mij drijft om deze gedachten te hebben terwijl ik aan de MXP zit. Ik zweef behoorlijk in mijn lichaam en ben behoorlijke dissociatief. Veel scheiding van lichaam en geest. Het klinkt appart mijn mijn geest lijkt te trillen, ik heb bijna het gevoel dat het elk moment visueel kan gaan worden.
T+01.10
Ik begin me zwaar kriebelig en onrustig te voelen. Niet echt een hele relaxte dissiociatief tot nu toe. Ik weet niet zo goed wat ik moet met die MXP. Het is niet echt leuk. Maar ook niet, niet leuk. De drang naar benzodiazepinen neemt verder toe. Ik ben wel heel dissiociatief nu. Niet echt de chille manier. Het vreemde is dat ik wel meer wil doen. Angsten voor te weinig wiet lijken ook op te spelen, terwijl ik op het oordelen van mijn vriendin, vriend en broertje nog meer dan genoeg heb. Hele lichaam voelt weird. Ik vind het eng spul. Weet niet waarom. Moet mezelf hervinden, dit gaat lukken. Vrienden en muziek helpen.
T+01.30
Psychotische trekken. Ik voel me leeg. Geen inhoud. Ik wil deze drug uit mijn systeem, dit is echt kut spul tot nu toe. Maar ik rij het uit, draai een joint en kijk hoe het gaat. Tijd lezen is niet de makkelijkste opgave. Oke, ik moet mijn trip meer gaan accepteren, ik kan dit. Ik heb heel veel inspiratie om weirde depressieve teksten te schrijven. Depressieve hiphop wordt aangezet om te kijken hoe dit valt. Jammer dat typen zo moeilijk is ik zou de meest mooie en en gestoorde gedichten hierop kunnen schrijven. Ik voel me totaal leeg. Maar ik lach omdat ik weet dat het leven mijn enige lust is die ik ooit zal ervaren. Als ik er niet uithaal wat erin zit, dan is het ook maar voor niks. Zo zijn er wel meer dingen waarvan het leven zijn eigen ogen niet meer kan inzien waarschijnlijk. Elk echt geniaal idee of elke geniale persoonlijkheid weet dat het leven een bodemloze put is die we toch wel moeten doorlopen om met deze modder te knoeien.

T+02.05
DIT IS HET SPUL ALS JE SLECHT WILT GAAN OP EEN AFTER.
Mordor space. :para:

T+02.20
Het is zo kut dat we zijn gaan kijken welke muziek ik wel lekker kan vinden. We gaan de meest verneukte heroïne muziek opzetten. Mijn eeuwige voorliefde voor klassiek is opeens verdwenen als sneeuw voor de zwarte zon. De meest zware en depressieve muziek lijkt mij wel enig sinds gelukkig te maken. :rock2:

T+02.44
Ik realiseer mij net dat dit een interessant report wordt. Tot dan beetje muziek luisteren, jointje roken en anime kijken.

Een uur laten ben ik gaan slapen, dit ging tot mijn verbazing best goed.
De volgende dag was ik nog steeds dominerend depressief en trok dit met vlagen weg en aan. Pas rond het einde van de middag voelde ik mij weer helemaal normaal.


Conclusie:
Deze stof heeft mij iets doen ervaren wat ik absoluut niet had verwacht. Van mezelf ben ik nooit depressief, bij mij is het eigenlijk altijd 26 graden en onbewolkt. Ik hou van muziek en kan eigenlijk genieten van de meest kleine dingen in het leven. Methoxphenidine heeft mij een andere kant van mijzelf laten zien. Ik wist oprecht niet dat ik mij zo zwaar kut kon voelen. Eigenlijk kan ik deze stof alleen op deze manier beschrijven.

Toch zijn er andere aspecten om in acht te nemen. Zo heb ik de afgelopen tijd veel benzodiazepinen gebruikt. Ook is er een ander groot scala aan research chemicals in mijn bloed geweest de afgelopen maand. Het zou goed kunnen dat er hier van een wisselwerking te spreken valt. Om hier zeker van te zijn zal ik deze stof nogmaals gebruiken maar dan na een detox van vier maanden. Alleen dan kan ik zeker zijn over mijn ervaring met deze stof. Vooralsnog vond ik het geen prettige RC. Maar misschien dat ik hier in de toekomst anders over kan oordelen.

Misschien is het ook wel zo dat, juist omdat ik eigenlijk nooit depressief ben, deze stof dat in mij naar boven haalde. Wie weet. Peace out!
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: Methoxphenidine - Totale Mordor space

Berichtdoor Maus » do apr 21, 2016 12:32 am

Depressie is idd zwaar kut, een wijze les... :|
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Methoxphenidine - Totale Mordor space

Berichtdoor Jmths » do apr 21, 2016 11:32 am

Klinkt erg herkenbaar allemaal, MXP is naar mijn ervaring ook echt manisch als de pest. Heel heftig goedje dat bizar langzaam opkomt.

Zelf begon ik ook als een bezetene allerlei poëtische teksten en dergelijke uit te schrijven onder invloed die ik vervolgens grotendeels heb weg gegooid omdat deze voor mijn gevoel totaal niet overeen komen met mijn persoonlijkheid.

Als je leip en hard wilt trippen is MXP wellicht een optie maar voor mijn plezier neem ik het in ieder geval niet. :P

Ben verbaast dat je zo snel al in slaap kon vallen aangezien MXP zo'n achterlijk lange nasleep heeft.

Bedankt voor het rapportje in ieder geval, altijd leuk om te lezen hoe anderen mensen het ervaren hebben. :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Methoxphenidine - Totale Mordor space

Berichtdoor Selem » do apr 21, 2016 6:30 pm

Jmths, kon er bij jou sprake zijn van wisselwerkingen? Daar twijfel ik in mijn geval namelijk een beetje over. Als we psychonaut wiki mogen geloven kan er een interactie zijn met benzodiazepinen. Maar voor zover ik kan ontdekken, met mijn enig sinds beperkte chemische kennis, zou dit niet het effect van depressiviteit moeten vergroten. Het zou het effect van geheugenverlies en spier ontspanning versterken.

Jouw mening? Bovenaan mijn rapport staan de stoffen die ik de week ervoor heb gebruikt en hier zitten ook langwerkende benzodiazepinen tussen. By the way, ben je weleens online op tiny? Wil eigenlijk wel eens een goede discussie voeren over deze stof. Los van dat ik er niet bepaald lekker op ging vind ik het wel een interessant onderwerp.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: Methoxphenidine - Totale Mordor space

Berichtdoor Jmths » vr apr 22, 2016 9:48 am

Jmths, kon er bij jou sprake zijn van wisselwerkingen?

Nee, ik heb het 2x geprobeerd en dat was zonder inmenging van andere stoffen. In online bronnnen lees ik wel vaker dat MXP hele sterke gemoedstoestand wisselingen kan geven.

Tijdens mijn eerste keer MXE kreeg ik samen met 2 vrienden een lichte overdosis MXE binnen, die 2 vrienden waren helemaal klaar met het tripje en gooide zonder benzo tolerantie 2*0,5mg clonazolam (1mg p.p. dus) naar binnen, een dosering die normaal gesproken iemand zonder tolerantie binnen 1uur KO werkt. :P
Het duurde vervolgens alsnog bijna 3uur voordat ze in slaap konden vallen, de benzodiazepine effecten werden vrijwel volledig onderdrukt door de MXE.

Zelf heb ik wel eens wat benzodiazepine in mijn bloed gehad tijdens een dissociatief tripje maar ik had niet de indruk dat dit ook maar enig effect aanzienlijk had op de werking van het dissociatief.

Hier gaat het echter over MXE en niet MXP, ik spreek hier enkel uit eigen ervaring en ik heb ook geen idee of andere benzodiazepines een andere interactie geven met dissociatieven. met RCs weet je het nooit zeker natuurlijk maar ik ben tot zover niet onder de indruk dat benzodiazepines enig aanzienlijk effect hebben op dissociatieven. Wellicht dat je benzodiazepines een beetje merkt op een relatief lage dosering dissociatief maar ik denk niet dat het veel verschil zal maken.
Zoals je zelf al zei is het sowieso nogal onlogisch dat een benzodiazepine (wisselwerking) depressieve gedachten opwekt. MXP staat er wel bekend om dat deze heftige emoties (/manische episodes) kan opwekken, je depressieve gedachten kunnen prima verklaar worden enkel aan de hand van de effecten van MXP op zich.

Een goede vriend van mij is groot fan van dissociatieven en die had ik het grootste deel van mijn MXP gegeven omdat ik er zelf niet zo ondersteboven van was. Deze vriend heeft nog wel een paar keer een flinke dosering (rond de 100mg) uit geprobeerd en die heeft er nog wel prima ervaringen uit weten halen naar eigen zeggen maar dat is ook voornamelijk omdat hij zijn tripje graag 'heftig' heeft. Als zeer ervaren gebruiker van dissociatieven gaf hij aan dat de MXP hem ook wel in rare situaties heeft gebracht die soms erg moeilijk te verteren waren. :P
MXP heeft zeker zijn potentie voor 'diepgang' maar door de lange duratie en onvoorspelbare aard kan deze zeer heftige ervaringen opleveren.

Ik zal binnenkort eens op Tinychat komen kijken, lang geleden ooit 1x gedaan.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner