Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

MXE tussen hemel en hel

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor the_dude » do jun 04, 2015 10:17 am

Rechtzittend in mijn bed pak ik mijn laptop om mijn ervaring op te schrijven. Wat heb ik eigenlijk meegemaakt gisteravond? Wat kan ik mij nog herinneren en hoe kan ik dit in godsnaam beschrijven?

12 uur eerder (21u00)
Ik ga met drie vrienden naar een gaaf thuisfeest. We nemen alle vier een dosis van 100 mg 4FA. We hebben een topavond met vrienden onder elkaar, zoals je al gauw hebt met 4FA of MDMA. Dit gedeelte sla ik over, omdat het een typische 4FA-avond is en daar zijn al genoeg reports over.

8 uur eerder (01u00)
Het feest is bijna op zijn einde gekomen, of in ieder geval voor mij. Voordat ik ga komt de gram MXE, die ik eerder die dag binnen heb gekregen, naar boven drijven als onderwerp van gesprek. Ik besluit nog heel even te blijven om samen met mijn vrienden een lichte dosis (30mg) MXE te proberen. Voor ons allen is het de eerste keer. Tegelijk snuiven we het goedje op en kijken elkaar aan als het kwaad is geschied. De een reageert er wat heftiger op dan de ander. Waar twee vrienden van mij in zichzelf gekeerd zijn, daar voel ik me vooral opgewekt en vrolijk. Lichtelijk spacy, maar er is eigenlijk niet zo veel aan de hand. Na een uur besluit ik dat het mooi is geweest en ga ik naar huis. Van het weekend staat er weer genoeg op de agenda, dus nu kan ik beter mijn krachten even sparen.

±6,5 uur eerder (tussen 02u00 en 02u30)
Ik lig in bed met wijdopen ogen. Het plafond doet me niets vanavond en staart net zo hard terug. Ik merk dat ik een loop in mijn gedachte begin te ontwikkelen en daar baal ik van. Het houdt niet op, en ik besluit om meteen weer uit bed te gaan. Bij het opstaan valt mijn oog op het zakje MXE dat uit mijn broek is gevallen. Onder het motto: 'Als je toch wakker bent kan je er net zo goed het beste van maken' weeg ik 30 mg voor mezelf af en snuif deze op, zonder een enkele verwachting.

6 uur eerder (03u00)
Ik zit op een stoel in mijn kamer te wachten op het onbekende. Mijn gedachtestorm is gaan liggen en heeft plaats gemaakt voor nieuwsgierigheid en lichte spanning. Nadeel van deze situatie: Ik heb niks te doen. Ik zit doelloos op mijn stoel. Na een paar minuten besluit ik weer in bed te gaan liggen. Daar merk ik op dat mijn kussens hoger lijken dan normaal. Het voelt alsof ik op een enorme stapel met alleen maar kussens ben gaan liggen, en ik verlies mij er in. Dit is het startsein van mijn trip.

Zonder dat ik me er bewust van ben bevind ik mij in een donker en abstract landschap. Ter illustratie zou je kunnen denken aan een donker bos van Lord Of The Rings (totaal niet mijn genre, maar zo zag mijn omgeving er nu eenmaal uit) met als groot verschil, dat in mijn landschap alles glad, vierkant of rond was. Alsof alles (bomen, wolken, wegen) van zwart plastic gemaakt was. Ik had het idee dat ik in de diepste onderwereld van de aarde terecht was gekomen. Ik zag beelden van goedkope porno voorbijschieten en ik zag mensen met een iq lager dan een visstick elkaar bedriegen en met elkaar op de vuist gaan. Ook hoorde ik mijn vriendin huilen en ik zag haar. Ze huilde omdat ik was overleden. Dit was niet echt fijn, en het moment dat ik besefte dat ik zwaar aan het trippen was. Met dat besef merkte ik dat ik het kon sturen. Ik probeerde aan positieve dingen te denken, en ik zag nog een keer mijn vriendin, maar ditmaal lachend omdat ze gelukkig was en mij weer na een lange tijd zag. Het landschap waarin ik mij bevond kreeg een witte gloed over zich heen.

Ik deed mijn ogen open omdat ik benieuwd was of ik iets in mijn kamer kon zien. Ik zag mijn stapel kleren veranderen in een groot beest (krokodil-achtig) die een hap nam uit mijn bed. Als ik het zo schrijf dan klinkt het angstaanjagend, maar ik moest er om lachen. Het beest zag er niet realistisch uit en het besef van mijn trip maakte het dat ik alles kon accepteren zoals het was. Wat volgde was een onrustig gevoel waardoor ik niet stil kon blijven liggen, gemengd met een fascinatie voor wat er allemaal om me heen gebeurde. Ik keek naar mijn donkere muur en zag het veranderen in een tafereel a la 'Sterrenacht' van van Gogh. Er verschenen ronde vormen die in 'toetsen' aangebracht leken te zijn. Ze waren zwart, wit en donkerblauw, maar soms gaven ze heel even fluoriserend licht. Ik deed mijn ogen een minuut dicht, en toen ik ze weer opende zag ik geen muur meer, maar keek ik opeens uit over de woonkamer vanuit een standpunt dat ergens in een hoek van het plafond zit. Ik begreep er niks van maar ik nam he cadeau dat mij werd toegereikt aan. Toen ik de bank van de woonkamer (in werkelijkheid mijn muur) aan wilde raken, merkte ik dat mijn vingers gevoelloos waren.

Ik begon erg moe te worden en besloot om te proberen wat slaap te vatten. Dat lukte gelukkig zonder al te veel moeite. Ik heb 5 uur slaap gepakt en werd vrij uitgerust wakker. Na 4FA kan ik nogal zweterig en nukkig wakker worden, maar dit was nu niet het geval. Ik besloot om meteen op te schrijven wat ik had meegemaakt. Het voelde als een droom, dus ik was bang het weer kwijt te raken in mijn geheugen. Wat volgde is dit report, die overigens niet compleet is. Ik heb nog talloze andere prachtige dingen gezien. Van gekke bloemen tot aan niet bestaande dieren. Ik kan mij alleen niet alles glashelder herinneren. Vanaf het moment dat ik besefte dat ik aan het trippen was, kwam er een fijne gloed over mijn gedachten waardoor het niet zozeer euforisch werd, maar eerder fascinerend. Ook heb ik ergens in de nacht een diepe filosofische gedachte gehad over mijn bestaan en vooral de nietigheid daarvan. Ik voelde me nederig tegenover de wereld en het heelal en ik besefte me dat ik nog geen 0,000001% van 'het bestaan' ben. Leven en dood leken de thema's te zijn van mijn trip. Een mooi inzicht waarvan ik blij ben dat ik hem heb gehad. De abstracte vorm van mijn trip heeft mij (tijdens en na de trip) laten denken over het heelal als geheel en het hiernamaals. Ik ben niet religieus, maar de inzichten van vannacht waren zo complex en abstract dat ik mij waande in een gebied tussen hemel en hel.

Alles bij elkaar ben ik blij dat mijn gedachtegang nu weer 'gesorteerd' is en ik weer even simpeler ben dan vannacht. Ik ben blij met de inzages die ik heb gekregen, maar ik voorzie dit soort trips niet frequent terugkomen. Ik vond het fijn en angstaanjagend tegelijk, en heb hierdoor besloten dat MXE een stofje wordt die ik (net als psychedelica) maar eens in de zoveel tijd neem. Ik ben benieuwd hoe het geweest zou zijn als ik nuchter dezelfde hoeveelheid MXE had genomen, maar dat is iets om voor later te bewaren. Voor degenen die MXE voor een eerste keer willen gebruiken, kan ik (met mijn geringe ervaring) adviseren om het te doen op een avond waarop er de tijd, ruimte en rust voor is. Achteraf gezien vind ik het jammer dat ik moe werd en ik opgesloten zat in een huis waar ik met anderen rekening moest houden. Wie weet wat het me nog meer had kunnen brengen.

Vanuit de zwarte en de witte wereld groet ik u!
The Dude
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Maus » do jun 04, 2015 11:29 am

Heftig, een soort existentiële trip... :rock: :woeh:

Maar bedankt voor het delen 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor the_dude » do jun 04, 2015 12:35 pm

En jij bedankt voor je profile pic.
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Prototype » do jun 04, 2015 12:43 pm

Mooi reportje, blijft lastig om mxe te beschrijven maar het is je goed gelukt. :)
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Fool » do jun 04, 2015 12:48 pm

Mooi geschreven inderdaad, verbazingwekkend helder zelfs. :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor psychonaut91 » vr jun 05, 2015 8:31 pm

Mooi geschreven, kan nu niet wachten tot morgenavond! las lekker weg.
Gedaan: Wiet, Hasj, Spacecake, XTC, Truffels, Lachgas, MXE, LSD, 2C-B, Kanna, Poppers, Cocaine, Speed, 4-Aco-DMT, 4-HO-MET, GHB.

Te doen: Al-LAD, 2C-I, 6-APDB, DMT, Ayahuasca, Peyote/San pedro, GHB,
Avatar gebruiker
psychonaut91
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: za nov 22, 2014 4:29 pm

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Maus » vr jun 05, 2015 10:33 pm

the_dude schreef:En jij bedankt voor je profile pic.

:grin:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Rudolph » za jun 06, 2015 6:15 am

:hulde:
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Hassan » di jun 09, 2015 5:45 am

mxe :wub:
Hassan
Offline
 

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor the_dude » do jun 11, 2015 4:14 pm

Hi Ano,

Er vanuit gaande dat je enige ervaring hebt met mxe: Kan je me vertellen hoe ik het beste kan doseren en het beste kan gebruiken? Dit tripreport is een zeer geslaagde keer mxe. Hierna heb ik het nog eens geprobeerd (in wat meer nuchtere toestand dan in bovenstaand verhaal) maar dit viel me tegen. Ik was vooral moe en dronken in mijn benen (60 mg gesnoven in een tijd van 90 minuten). Verder weinig bijzonders. Ik (man, 26, 196 cm, 94 kg) ben opzoek naar tips om dit stofje goed tot zijn recht te laten komen.

:snort:
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Hassan » vr jun 12, 2015 1:02 am

the_dude schreef:Hi Ano,

Er vanuit gaande dat je enige ervaring hebt met mxe: Kan je me vertellen hoe ik het beste kan doseren en het beste kan gebruiken? Dit tripreport is een zeer geslaagde keer mxe. Hierna heb ik het nog eens geprobeerd (in wat meer nuchtere toestand dan in bovenstaand verhaal) maar dit viel me tegen. Ik was vooral moe en dronken in mijn benen (60 mg gesnoven in een tijd van 90 minuten). Verder weinig bijzonders. Ik (man, 26, 196 cm, 94 kg) ben opzoek naar tips om dit stofje goed tot zijn recht te laten komen.

:snort:


ik heb inderdaad meer dan genoeg ervaring met mxe.
ik las net in een ander topic dat je het nu 3 dagen achter elkaar hebt gebruikt. wacht nu even een tijdje voordat je het weer pakt, je bouwt erg snel tolerantie op en het spul werkt redelijk verslavend.

ik vond het het fijnste om mxe alleen te pakken en op mijn kamer te zitten in het donker of met een klein lampje, en met een lekker technosetje op een beetje op mijn laptop te zitten en op bed te liggen met mijn ogen dicht om vervolgens door het de dimensies te vliegen. je kunt steeds een beetje nemen, maar je kunt ook een dikke lijn pakken waardoor je ineens achterover geslagen word. ik vond beide manieren altijd erg prettig om te ervaren.

ik heb het nu al een tijdje niet meer gebruikt, maar ik merkte laatst dat ik hierdoor nog steeds een gigantische tolerantie heb voor ketamine. ik merkte ontiegelijk veel keta van onbekende kwaliteit nog helemaal niets, terwijl een vriend van me minder dan de helft pakte compleet de weg kwijt was. ik moest aan het einde ook achterlijke hoeveelheden mxe pakken om weer te ''vliegen''. Die 60mg waar je het over had in je andere topic zou bij mij niks meer doen. heb jij een dissociatieventolerantie?
Hassan
Offline
 

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor the_dude » vr jun 19, 2015 7:04 pm

Dankje! Ik heb inderdaad maar een stapje terug genomen sinds de vorige keer. Ook niet echt behoefte gehad om het meteen weer te doen, dankzij de enorm heftige ervaring. Desondanks kan ik me voorstellen dat het inderdaad verslavend kan werken. Als ik het over een poosje weer eens doe en het wordt weer zo vet/abstract als bovenstaand report, dan zal ik zeker weer eens een verslagje tikken. Ook als ik nu weer denk aan de keer waarin ik verschillende werelden zag, krijg ik een fijne doch angstige grijns op mijn gezicht :)
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor the_dude » vr jun 19, 2015 7:06 pm

Verder geen dissociatievetolerantie trouwens. MXE heb ik nu 3 keer geprobeerd, en dat zijn mijn enige ervaringen met dissociatieve stoffen.
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Bonke » za jun 20, 2015 12:32 am

Ik kan me direct in je report vinden... Op één of andere roepen mxe en keta hele oude herinngeringen op die ik lang was vergeten. Vaak als op bed ga liggen en geen muziek, tv of andere dingen om me heen heb, herinner ik me de meest vage dingen vroeger ineens. Dit is best wel interessant. Hoe kan dit eigenlijk met disso's?
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: MXE tussen hemel en hel

Berichtdoor Hassan » zo jun 21, 2015 6:46 am

het verslavende van mxe komt denk ik ook vooral omdat je je van mxe goed voelt, het heeft ook een antidepressive werking.

veel plezier je volgende vlucht! als je nog vragen hebt stel ze gerust
Hassan
Offline
 


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner