Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Retourtje K-Hole

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Retourtje K-Hole

Berichtdoor Tupahoca » zo jan 06, 2013 6:08 pm

Hoewel ik al een hele tijd meelees op dit forum heb ik nooit echt de behoefte gehad om iets achter te laten. Mijn ervaringen van vannacht (01-06) waren zo heftig dat ik deze wel graag wil delen.

Bij een bestelling LSD kreeg ik de kans om voor een mooi prijsje een grammetje ketamine te kopen. Veel over gelezen maar nog nooit geprobeerd. Ik gebruik al vele jaren drugs, hard en soft en wil alles zeker een keer proberen.

Thuis had ik alles klaar gezet voor een fijne LSD trip en terwijl ik op m'n bed muziek uitzocht op Spotify voelde ik het zakje Ketamine naar me lonken.. :wave: Mmm misschien een klein lijntje om de nieuwsgierigheid te stillen. Ik knipte het zakje open en rook eraan, vrij reukloos, niet die fijne, zoete chemische geur die coke wel heeft.. Klein lijntje gelegd van nog geen 100mg en deze met een goede snuif m'n lichaam binnen geholpen.
Weer terug op m'n bed duurde het wel even voordat ik iets voelde maar na ongeveer 15min voelde ik hem hangen. Het voelde alsof er een warme zachte deken over mij heen kwam, een hele aparte high, erg aangenaam, een beetje vreemd maar wel lekker :mrgreen: . Muziek had ik nu nodig en MGMT stond bovenaan m'n lijstje. Het voelde alsof die muziek gemaakt was voor drugsgebruik, heel intens zweefde ik door de noten heen. Bij het laatste nummer voelde ik de high langzaam wegebben. Heerlijk weer terug drijven in de normale wereld. Toen ik na ongeveer een uur weer helemaal nuchter was had ik weinig behoefte in de LSD, vond het wel welletjes zo. Nog een beetje tv kijken en dan slapen..

Na een uur het was iets voor 23:00 sloeg de verveling toe en voelde het zakje K weer om aandacht vragen. Nog maar een lijntje dan voor het slapen gaan. Vervolgens heb een grote fout gemaakt, ik legde de lijn in het donker en kon dus niet goed doseren. Het plan was om net iets meer te pakken dan die 100mg. Ik legde de lijn en snoof.. en nog voordat ik de lijn op had liet ik het kokertje uit m'n handen vallen en sprong op. Het voelde namelijk alsof m'n neusvleugel werd verkracht door een soldeerbout :woeh: . Bij het eerste lijntje brandde het ook een beetje maar dat was hier totaal niet mee te vergelijken. Door de pijn in m'n neus wist ik meteen dat dit foute boel was dus ik snel weer terug naar m'n bed en wachten op wat er komen zou :s

Achteraf bleek dat ik meer dan het halve zakje had geconsumeerd (>0,5 gr)

Het wachten duurde hooguit 5min want al snel bevond ik mij in een draaikolk die ik het beste kan omschrijven als het gevoel dat je hebt na extreem teveel drank, dat moment voordat je bij alcohol out gaat. Maar dan een uur lang. Ik ging steeds dieper de draaikolk in en alles werd vager en vager. Lichamelijk was ik op dat punt al helemaal out. Alles speelde zich vanaf dat moment in m'n hoofd af. (Heb hier trouwens eerder wat verhalen gelezen over k-holes, maar als je tijdens je trip lichamelijk nog een beetje bij bent, kunt bewegen en kunt lopen dan heeft die trip niets met een k-hole te maken, hoe ver je ook de kwijt weg bent :kleuter: )

Van wat er vervolgens volgde kan ik me alleen nog maar vlagen herinneren, wat ik nog wel weet is dat alles om mij heen veranderde in moleculen. Werd op een gegeven moment keihard meegezogen in een soort warp de kosmos in (voor m'n gevoel uren lang). Ik reisde door onze wereld, alleen bestond deze uit een enorme duisternis met tallozen moleculen (die zichtbaar waren als rood/oranje lichtpuntjes). Een soort matrix-achtige wereld waarbij de binary elementen hadden plaats gemaakt voor de molecule lichtpuntjes. Dit deel van de trip was ongelofelijk spectaculair, heb nog nooit zo'n een heftige out of body ervaring gehad. Het is moeilijk omschrijven wat ik daar heb meegemaakt maar het voelde alsof ik werd omgeven door de essentie van het leven. Het voelde alsof de "echte" wereld niet echt was en was ook bang om niet meer te kunnen terugkeren.

Op een gegeven moment veranderde de moleculen in vage vormen, vormen die ik wel herkende maar niet echt kon plaatsen, uiteindelijk bleken het de vormen van m'n kamer te zijn want ik ontwaakte heel langzaam weer uit m'n coma. Ik had het extreme nare dronken gevoel van voor de trip weer maar dan nog een graadje erger, ik kon m'n lichaam niet bewegen en had nog hallucinaties. Het weer wakker worden duurde voor mijn gevoel vele uren en heb vele angsten beleefd, ik besefte op een gegeven moment dat ik in een k-hole zat maar was verder totaal machteloos. Langzaam kon ik m'n armen weer bewegen en legde een hand op m'n gezicht, het voelde ijskoud en ik was doorweekt met zweet alsof een enorme hoge koorts zich meester over mij had gemaakt. Door eerdere ervaringen met bad trips op andere drugs wist ik mezelf ervan te overtuigen dat alles uiteindelijk weer goed zou komen dat ik rustig moest blijven wachten en dat er niets anders opzat dan door de ellende heen te gaan.

Hoewel ik alles nog steeds als een waas waarnam besefte ik langzaam aan wel weer wie ik was en dat ik in m'n kamer lag en af en toe beleefde ik weer een lichte hallucinatie. Naast mij op het bed nam ik een nieuwe kleur waar, een riviertje van stroperig goud lag naast me op bed.. ben er met m'n vinger in gaan roeren maar kon niet thuisbrengen wat dat gouden goedje nou precies was. Ik had dus zonder het te weten m'n halve bed ondergekotst (wat levensgevaarlijk is ivm verstikkingen). Langzaam begon het me dagen dat ik had gekotst en voelde weer een salvo opkomen, totaal niet in staat om op te staan vulde ik het riviertje aan met nog een lading, en even later nog een tot de gehele rijsttafel in ontbonden en verzuurde vorm naast me op bed lag. (Erg onsmakelijk verhaal maar ik vind wel dat de negatieve kanten van het gebruik ook genoemd moeten worden.)

Toen ik op de klok keek wees deze 4:30 aan. Heb dus bijna 5 uur lang liggen trippen. Rond een uur of 6:00 werd alles weer een beetje normaal en kon zelfs een tijdje slapen. Om 8:00 weer wakker geworden en was zo goed als nuchter maar wel met een enorme hoofdpijn, te vergelijken met een coke hangover. Was moe en wilde weer slapen maar niet in m'n eigen kots en heb toen al het vieze beddengoed in een vuilniszak gegooid nieuw lakens en kussens gepakt en heerlijk tot 12:00 kunnen geslapen. Toen ik weer wakker werd was de hoofdpijn verdwenen en voelde me herboren.

Op de vraag of ik nu weer opnieuw Ketamine zal gebruiken is het antwoord nu nee. (ik zeg nooit nooit :#: ) Hoewel ik een hele bijzondere trip heb meegemaakt weegt deze in mijn beleving niet op tegen de verschrikkelijk comedown die er mee gepaard gaat. Ook is het gevaar op verstikking erg groot omdat je lichamelijk niet meer bij bent. Als ik die nacht een sitter had gehad was ik waarschijnlijk in het ziekenhuis wakker geworden. Keta is in kleine porties erg leuk maar ben er nu wel even klaar mee. :wave:
Avatar gebruiker
Tupahoca
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo jan 06, 2013 4:05 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor FranX » zo jan 06, 2013 6:22 pm

Ha welkom op DF en welkom in de kwantum-realiteit van Ket

Mooi geschreven en herkenbaar alleen jammer dat het einde zo jammerlijk voor je afliep.
Wij hebben herhaaldelijk op K-hole-dosis getript (voor ons ong. 300-400 mg) en alleen mijn vrouw heeft één keer overgegeven. Dat was aan het einde van haar trip (waarbij misselijkheid soms kan optreden.)
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor Tupahoca » zo jan 06, 2013 6:28 pm

Haha ja ik had weinig keuze :P

ik geloof zeker dat je ook een fijne k-hole ervaring kunt hebben, sommige delen van de trip waren ook heel bijzonder. Ik ben gewoon zo dom geweest om teveel te gebruiken, alles bij elkaar zo'n 600mg
Avatar gebruiker
Tupahoca
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo jan 06, 2013 4:05 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor Taxi. » zo jan 06, 2013 6:39 pm

Zelf nu 2 keer keta gebruikt en allebei nog niet op zoek gegaan naar de k-hole. Maar keta kan ook heel leuk zijn zonder een k-hole te bereiken vind ik :keta:
Misschien na veel ervaring dat ik het duistere hol eens op ga zoeken, maar nog even niet :smokin:

Goed report verder ! Mooie eerste post
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor FranX » zo jan 06, 2013 6:42 pm

600 is inderdaad wat te enthousiast voor de beginner.

Mocht je het weer eens proberen....normale dosis, geen volle maag en de trip beginnen in stabiele zijhouding...
Je zult zien dat je dan in dezelfde houding weer bijkomt. De truc is dan stil te blijven liggen om een eventuele golf van misselijkheid te mijden.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor Tupahoca » zo jan 06, 2013 6:52 pm

FranX schreef:600 is inderdaad wat te enthousiast voor de beginner.

Mocht je het weer eens proberen....normale dosis, geen volle maag en de trip beginnen in stabiele zijhouding...
Je zult zien dat je dan in dezelfde houding weer bijkomt. De truc is dan stil te blijven liggen om een eventuele golf van misselijkheid te mijden.Bedankt voor de tips! Maar laat ik vooropstellen dat ik niet bewust zoveel had ingenomen. Ik dacht dat ik een lijntje van ong 120 had gelegd.. maar het was donker en ben gewend coke lijnen te leggen.

Die fout zal ik ook niet zo snel meer maken
Avatar gebruiker
Tupahoca
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo jan 06, 2013 4:05 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor Vinnie » zo jan 06, 2013 10:24 pm

mooi report :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5128
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor TruffelMarokkaan » di jan 08, 2013 8:35 am

Zware props voor het overleven! XD
Klinkt als een redelijk geslaagde trip. Leest lekker weg, mooie verwoordingen! Die wereld van moleculen is heel erg herkenbaar, ik vind het zo jammer dat er geen uitvinding is gemaakt om hallucinaties op te nemen.. Dat zou een tripreport zo vet maken :D

Als je ooit weer eens een veel te grote hoeveelheid poeder hebt gesnoven, gewoon uitblazen!
Beter poeder verspillen dan een liter kots in je longen :)
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor Tupahoca » di jan 08, 2013 12:06 pm

TruffelMarokkaan schreef:Zware props voor het overleven! XD
Klinkt als een redelijk geslaagde trip. Leest lekker weg, mooie verwoordingen! Die wereld van moleculen is heel erg herkenbaar, ik vind het zo jammer dat er geen uitvinding is gemaakt om hallucinaties op te nemen.. Dat zou een tripreport zo vet maken :D


De trip naar de "kosmos" voelde voor mij alleen niet aan als een hallucinatie. Ik (mijn ziel) is er echt geweest. Als ik verschillende trip-reports lees over k-holes kom ik ook steeds dezelfde omschrijvingen tegen over die wereld van moleculen waar je doorheen gaat. Een hallucinatie is meer een mind-fuck beïnvloed door je gemoedstoestand en je omgeving, iets persoonlijks dus en steeds anders.

Dit was voor mij echt. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat mijn geest dit heeft bedacht onder invloed van een middeltje. Daar was het gewoon veel te heftig voor. Het was echter dan het echte leven.. Ik ben me nooit zo bewust geweest van mijn eigen ziel als tijdens die reis. Het normale leven hier voelt nu ook meer aan als een droom dan als de echte werkelijkheid waar ik ben geweest.
Avatar gebruiker
Tupahoca
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo jan 06, 2013 4:05 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor TruffelMarokkaan » wo jan 09, 2013 3:46 am

Daar twijfel ik geen seconde aan.
Ik ben 'er' namelijk ook geweest. Maar het is belangrijk voor je om te onthouden dat elke nieuwe realiteit die je ontdekt even 'echt' is als welke andere realiteit dan ook. Datgene wat we waarnemen als realiteit is ook maar imput van je zintuigen, herinneringen of fantasieen.

De huidige waar we nu in leven is gewoon een stuk minder interessant geworden, dat geef ik je.
Het is wel vet handig dat we met drugs deze realiteit kunnen verlaten. :rock:
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor hmm-hmm » do jan 10, 2013 10:45 pm

Zeer mooi en volledig report :)
Ik ben stiekem erg benieuwd naar Ketamine, maar een K-hole ervaring is denk ik niet voor mij weggelegd; hoe mooi en diep de ervaring ook kan klinken.

Verder ben ik het ontzettend hard eens met de laatste comments omtrent het ervaren van realiteit. Ik ben zeer blij dat ik op verschillende manieren kan waarnemen en dat ik (bijvoorbeeld door middel van, (maar niet alleen maar door) drugs) mijn perspectief en ervaringen met de mezelf, anderen en de kosmos kan vormen/ervaren.
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor Bonke » do jan 24, 2013 9:03 pm

Top report!! Wel erg vervelend dat het zo is afgelopen. In ieder geval goed je dat je negatieve kanten ook belicht heb.
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Retourtje K-Hole

Berichtdoor Sunseed » wo feb 20, 2013 2:35 am

De reden dat het zolang duurde is waarschijnlijk omdat een groot deel van de K rechtstreeks je keel is ingegaan? Nee?
Hier schepte ik onlangs nog op over hoeveel drugs ik al had gedaan, maar ondertussen ben ik voorbij die opschepfase
Avatar gebruiker
Sunseed
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 348
Geregistreerd: di maart 22, 2011 8:23 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner