Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Salvia 20x

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Salvia 20x

Berichtdoor berten » wo jun 01, 2011 7:52 pm

Vanmiddag Salvia 20x geprobeerd in een bong met een stormaansteker. Setting was in een bos met nog iemand. Na de eerste dosis had ik een stoned gevoel en was niet echt speciaal maar daarna nam ik een veel grotere dosis en dan werd ik echt weggeschoten in een korte, vrij helse rit.

Na de rook uitgeblazen te hebben schoot ik keihard in de lach voor 10 seconden en daarna heb ik op mijn rug moeten liggen want ik werd meegezogen in een draaikolk en vond het eigenlijk vrij angstwekkend. Ik verloor volledig de controle over mezelf en kwam terecht in een gedachteloop. Ik weet niet precies meer wat er allemaal gebeurde in m'n trip maar het waren vrij angstaanjagende emoties want op een gegeven moment riep ik naar m'n maat dat ie me moest komen helpen. Naar mijn gevoel zat ik in een soort nachtmerrie waar ik uit wou ontwaken. Het was vrij heftig allemaal gelukkig duurde het echt maar 2-3 minuten en erna was alles terug vrij normaal, een licht gevoel in mn hoofd verder niets. Toch wel heftig spul dit had het niet verwacht dat het me zo in zn greep ging hebben. Tripsitter is hier meer dan aanbevolen !
berten
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 41
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:05 pm

Re: Salvia 20x

Berichtdoor berten » do jun 02, 2011 1:03 pm

Welk effect heeft salvia divinorum?
De uitwerking van salvia is per persoon verschillend. Sommigen ervaren uittreding uit het lichaam, het bestaan in meer dan één realiteit of andere exotische visioenen, anderen schieten in de lach en weer anderen raken in paniek en komen in een steeds verschietend zwaartekrachtsveld terecht waar zij een kwartier lang verdwaasd heen en weer wankelen.

Dit was het dus helemaal, precies of de aarde 45° naar links wankelde en dan weer 45° naar rechts gecombineerd met een chaotische verwardheid, herkennen andere personen dit ook en verschillen de trips keer op keer of zullen m'n salvia trips altijd zo panisch zijn?
berten
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 41
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:05 pm

Re: Salvia 20x

Berichtdoor Huggybear²³ » do jun 02, 2011 1:20 pm

Ik herken het erg goed, maar salvia is veel meer dan dat. Woorden schieten tekort om te beschrijven wat voor vage dingen dit goedje met je doet....
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner