Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Berichtdoor Huggybear²³ » zo maart 13, 2011 2:12 pm

Salvia Divinorum 30x extract
geplaats op DF.nl op 29 juni 2010

Locatie: Harderwijk, in een park
Drug: Salvia Divinorum 30x extract (10x extract de eerste keer)
Lichaamsgewicht: 60kg
Gemoedstoestand: Redelijk onstspannen, erg nieuwsgierig
Wie?: Ik en twee vrienden
Ervaring met andere middelen: Wiet/Hasj, Hawaiiaanse Paddo’s/Philosopher Stones, Salvia Divinorum 10x extract

Mijn eerste Salvia-trip was in mijn oude woonplaats samen met een vriend van me. We hadden 10x extract gekocht en we namen een dosis van ongeveer 1/3. Veel voelden we er niet van. We hadden beiden een licht gevoel in ons hoofd, ongeveer net zo sterk als het blowen van hasj in een pijp. We kregen een soort gevoel dat we waarnemer werden van de wereld en dat we er zelf geen deelnemer van waren. Het was een erg lichte trip, bijna geen visuals, dus zal ik hier niet verder over uitwijden. Omdat de eerste trip niet zo sterk was wilden we het wat harder aanpakken en kochten we meteen een stuk sterkere variant (onwetend dat de eerste keer bij een deel van de mensen geen sterk effect geeft).

Voor de tweede trip had ik in Zwolle in de smartshop in de Van Hattumstraat 1 gram 30x Salvia extract gekocht. Diezelfde dag zou ik naar Harderwijk gaan naar een paar vrienden om Salvia te roken.

We ontmoetten elkaar en gingen naar een soort van park met een speeltuin erbij, het was er erg rustig. Hier gingen we op een bankje zitten. We belden een andere vriend of hij ook kwam. Hij zou komen in ongeveer 10 minuten.

We gingen op het gras zitten in de warme zon, want we dachten: “Als we willen liggen is dit een goede plek.” Ik zat er met twee vrienden (eentje waarmee ik ook voor de eerste keer op Salvia tripte). We namen een dosis van ongeveer 2/10 à 3/10 gram en ik nam de eerste hit uit het puurpijpje dat een vriend van mij dezelfde dag nog had gehaald in een coffeeshop.
De hit kwam hard aan op mijn keel, waardoor m’n keel al snel dicht sloeg. Toen ik de rook naar beneden in me longen had gebracht nam ik nog een kleine suck erbij en hield het in zo lang ik kon. Ik zou het niet weten hoe lang ik het inhield, maar ik denk dat ongeveer na 20-30 seconden de Salvia inklapte.
Ik werd weggezogen uit de normale wereld terwijl ik nog het pijpje in mijn hand had. Ik merkte niet eens meer of iemand het pijpje nou uit mijn handen pakte of dat ik het gewoon liet vallen. Ik ging in het gras liggen, maar het lag totaal niet lekker. Het was droog gras wat door mijn kleren heen prikte. Ik deed mijn ogen dicht en ik bevond me in een leegte. Ik wist niet waar ik was, wat er aan de hand was, wat ik was…… mijn ego was dood. Het voelde alsof ik in een heel rare droom zat die werkelijkheid was. Ik zweefde door de leegte waarbij ik langs rechte en kromme lijnen van verschillende kleuren vloog. Mijn besef van tijd was weg, dus ik heb geen idee hoe lang ik rondzweefde, maar voor mijn gevoel duurde dit 10 minuten ofzo.

Na een tijdje deed ik mijn ogen open en ging rechtop zitten. Het licht van de zon was fel. Er waren geen hallucinaties, maar kleuren hadden een andere tint. Alsof ik door een bril met bruin/groen gekleurde glazen keek. Dit werd al snel wat minder. Ook was het bijna onmogelijk om me ergens op te concentreren met mijn ogen: overal waar ik keek schokte mijn beeld heen en weer. De enige omschrijving die er redelijk goed in de buurt komt is als je een film ziet en dan bij hetzelfde stukje blijft haken, waardoor je dus telkens een fractie van een seconde beeld herhaald ziet worden. Ik keek naar de andere twee mensen die erbij zaten. Toen kwam er nog iemand bij zitten. Wie waren deze mensen? Ik voelde me als een vreemde tussen andere mensen. Ik had het gevoel dat ik niet bij hun hoorde, ik hoorde bij niets, alsof ik een buitenbeentje van de wereld was (weer het gevoel van waarnemer i.p.v. deelnemer aan de wereld). Ik voelde me als een buitenbeentje van ALLES. Als de anderen mij aankeken kreeg ik het gevoel dat ze mij van binnen uitlachten.

Langzaam maar zeker begon ik te beseffen wie deze mensen waren: Het waren mijn vrienden natuurlijk! Toen begon ik te beseffen in wat voor situatie ik zat. Ik herinnerde me weer dat we vandaag Salvia zouden gaan roken, maar ik besefte nog steeds niet dat ik het al gerookt had, dus ik begreep de situatie waar ik in zat nog steeds niet. Langzaam maar zeker begonnen er weer herinneringen terug te komen en toen ik dichter bij de normale werkelijkheid kwam besefte ik het: “Ik heb Salvia gerookt, daarom maak ik deze droom mee.”
De Salvia begon langzaam weer uit te werken en ik had het gevoel alsof ik stoned was. De zon begon warm aan te voelen en door het felle licht kreeg ik slaap. (Het klinkt raar dat ik van het felle licht slaap kreeg, maar als ik om me heen en in de zon keek werd ik slaperig en begon ik te gapen.) Dit effect hield redelijk snel op. Opeens kreeg ik enorme honger. Ik had het gevoel dat al mijn eten was verteerd en dat mijn maag zo leeg was dat ie bijna vacuüm ging trekken. We gingen wat eten bij de Turkse bakker. Tijdens het eten ben ik ‘m volledig uitgespaced.

Het was een aparte ervaring en in het begin was het niet zo prettig: het gras lag niet lekker en ik voelde me echt als een debiel tegenover mijn vrienden. Ook was de mindf**k (rare gedachten die door je hoofd spoken en niet weten wat er aan de hand is) heel erg in het begin.
:conf:
Ik denk dat ik het begin van de trip (de mindf**k) het beste kan omschrijven met het volgende: De mens is als een blad, waar onze ervaringen e.d. worden opgeschreven door de jaren heen. Minder belangrijke dingen worden vergeten (weggegumd). Toen ik de salvia ongeveer 20 seconden in mijn longen had ging er in één keer een gum over het hele blaadje waardoor het leeg was. Langzaam maar zeker begon alles weer te verschijnen op het blaadje.

Het gaat nog wel een tijdje duren voordat ik dit nog een keer probeer. Het was een erg heftige ervaring :eek: , vooral de eerste paar minuten. Ik denk dat als ik me er aan waag een lagere dosis of minder sterk extract. Eerst ga ik maar eens andere middelen verkennen :roll2:

Bedankt voor het lezen van mijn eerste verslag op deze site en ik hoop dat jullie genoten hebben :stoned: Dit verslag is al ruim een jaar oud, toch vond ik dat ik het maar eens moest plaatsen. Ik zal ook nog andere (oude én nieuwe) verslagen plaatsen.

~Huggybear~
PS: Als iemand nog tips heeft voor het schrijven van een verslag, u bent welkom :roll2:
Laatst bijgewerkt door Huggybear²³ op zo maart 13, 2011 3:36 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Berichtdoor Einstein » zo maart 13, 2011 3:20 pm

Mooi reportje, hier en daar wel herkenbaar. Bizar maar interessant spul.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Berichtdoor PoisonDrink » zo maart 13, 2011 3:29 pm

Mooi geschreven. Klinkt als een heel aangrijpende ervaring. Ik ben zelf ook benieuwd naar de effecten van Sally D. maar ga het toch iets meer proberen opbouwen. Dus niet direct aan 30x extract beginnen. :grin:

Huggybear schreef:We ontmoeten elkaar en gingen


Moet ontmoetten zijn. :oops:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Berichtdoor taeknic » zo maart 13, 2011 7:27 pm

Wekt interesse maar tegelijkertijd denk ik dat ik liever eerst nog wat meer ervaring opdoe, voor ik me aan Salvia waag.
Leuk report
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Berichtdoor Tisjeboy » zo maart 13, 2011 9:34 pm

De korte duur van Salvia spreekt me wel aan, maar zo'n mindfuck dan weer niet. Maar leuk geschreven!
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Berichtdoor Huggybear²³ » zo maart 13, 2011 11:53 pm

Bedankt voor de reacties :roll2:
Tisjeboy schreef:De korte duur van Salvia spreekt me wel aan, maar zo'n mindfuck dan weer niet. Maar leuk geschreven!

Die korte duur is inderdaad fijn. Kmoet er niet aan denken dat het net zo lang als truffels/paddo's duurt en dat je een paar uur in totale chaos verkeerd.
taeknic schreef:Wekt interesse maar tegelijkertijd denk ik dat ik liever eerst nog wat meer ervaring opdoe, voor ik me aan Salvia waag.
Leuk report

Ik doe op dit moment precies hetzelfde, het was eigenlijk iets te heftig om het fijn te vinden. Ik heb nu net een contact gevonden waardoor ik met een paar andere middelen zoals 2c-b en lsd kan gaan experimenteren. Vooral 2c-b schijnt lekker mild te zijn mits je goed doseert. :grin:
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Salvia Divinorum 30x letterlijk "mindblowing"

Berichtdoor Dreuge » wo okt 05, 2011 2:44 pm

Volgens mij kan je nog zo veel ervaring met tripmiddelen hebben, maar is salvia gewoon nooit te begrijpen :grin:
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4650
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner