Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Salvia Divinorum - De eerste keer

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Salvia Divinorum - De eerste keer

Berichtdoor Theoldbum » di apr 03, 2012 11:38 am

Trip heeft ongeveer een half jaar geleden plaatsgevonden. De setting was met 2 vrienden, een daarvan met vriendin. Hadden joints en drank voor naar afloop. En we waren voordat we de salvia geruikten nog nuchter. De setting was verder niet goed over nagedacht, de lichten waren aan en was een beetje een saaie omgeving. Tot overmaat van ramp zette een vriend van mij ook nog is een heel "freaky" dubstep nummer op waardoor ik nog verder in de war raakte tijdens mijn space.. kon echt niet ontdekken waar dat geluid vandaan kwam

Een van de grootste misvattingen over Salvia Divinorum vond ik dat het zo genaamd van korte duur zou zijn. Volgens veel gebruikers duurt het ongeveer een kwariertje, en zakt het daarna snel af. Voor mij was dit echter anders. Mijn trip duurde ongeveer 2 uur.

Ik heb 4 keer salvia gebruikt, de eeste 3 keren dat ik het heb geprobeerd had ik een verzwaard gevoel, en kreeg ik zware tintellende benen. Dit tintellende gevoel ( ooit beschreven door iemand als een duwen-trekken gevoel aan je ledematen ) is wat voor mij salvia typeert. de eerste 3 keren heb ik ongeveer 100/150MG 10x extract gerookt in een zelfgemaakte puurpijp.

Na deze 3 keer besloot ik dat ik weleens door wilde breken in de salvia wereld. Dus weer een 10x busje gehaald, en het nogmaals geprobeerd. Vriend van me gevraagd het 1000MG busje in 5 nette lijnen te verdelen, en vervolgens 1 lijn in de waterpijp gestopt. ( het was een lijn die aan de grote kant was, dus zou best 250MG kunnen zijn ).

De salvia met een bic lighter aangestoken, en een diepe hijs ingenomen. Na ~15 seconden uitgeademd en vervolgens nog een diepere hijs genomen. De salvia was ( hoorde ik later ) helemaal opgebrand door de 2e hijs.

het laatste wat ik me herrinerde voor ik afgeschoten werd naar een andere wereld, was dat het beeld wat ik op dat moment voor me zag zag bevriezen. Vervolgens was ik helemaal weg. Op het moment dat je begint aan je trip, weet je eigenlijk niet wat je overkomt. Ik kan me althans niet goed voorstellen dat mensen de 1e keer het gevoel precies snapte. Je bent compleet geestelijk verlamd, en kan absoluut niet normaal nadenken. Zo af en toe, om de 2/3 minuten heb je een lichamelijk herkeningspunt. Zo ging ik bijvoorbeeld in mijn stoel achterover zitten, en raakte met mijn ene been het andere been. Op zo'n moment schrik je kort wakker, en heb je het gevoel dat je even een moment bent verbonden met iets wat echt is; namenlijk aanraking.

Na enkele minuten ben ik ( heb ik gehoord ) opgestaan, en onder begelijding naar een andere stoel gelopen. Op dit moment was ik echter nog niet bij bewustzijn. Na ongeveer 5 minuten was ik volledig in paniek om het gevoel. Volgens de mensen die erbij waren, heb ik herhaaldelijk heel hard "WTF WTF WTF WTF GEBEURD ER! WTF WTF" geroepen. Na 15 minuten kreeg ik weer zicht, en kon ik weer ongeveer zien waar ik me bevond. Dit stelde me onzettend gerust.. Vervolgens kwam mijn gehoord, gecombineerd met de herseninhoud om de woorden te begrijpen weer terug en heb ik mij laten vertellen dat ik salvia had gerookt. Dit ben je namenlijk meteen vergeten tijdens je space.. Nadat ik wist wat ik had gerookt was ik gerust gesteld om te genieten van het langzaam terugkomen naar de realiteit.

Iets wat ik altijd heb met salvia is dat ik compleet verlamd raak.. Ik kan mezelf keihard in mijn arm bijten, zonder dat ik dit voel. Dit houdt ongeveer 2 uur aan. Na de salvia trip, heb ik anderhalf uur op de bank gezeten met een heel bijzonder gevoel. Ik had voor mijn gevoel een bijna-dood-ervaring opgedaan en had de aankomende maanden een bijzondere nieuwe waardering voor mijn geestelijk welzijn gevonden.

Ik raadt het sterk aan om het te proberen, al moet ik wel zeggen dat het een hele enge, heftige ervaring is die je de rest van je leven bij zal blijven.

Have fun
“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.”
- Albert Einstein
Avatar gebruiker
Theoldbum
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 145
Geregistreerd: di maart 20, 2012 11:07 pm

Re: Salvia Divinorum - De eerste keer

Berichtdoor Dreuge » do jul 19, 2012 12:33 pm

heel herkenbaar :grin: vooral het vergeten dat je salvia gerookt hebt, en dat "wakker schrikken"
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4650
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Salvia Divinorum - De eerste keer

Berichtdoor NiandraLades » do jul 19, 2012 12:45 pm

Ja, ook voor mij een heel herkenbaar report. Ik word na 10 sec altijd al afgeschoten en ondanks dat ik nu weet dat het gaat komen, kan ik me er nooit op voorbereiden. Zal altijd vergeten dat ik salvia heb gerookt en zal nooit gelijk begrijpen wat er gebeurt. Ik heb tijdens de piek ook geen zicht (of tenminste, ik ben me er niet bewust van) en ben me ook niet bewust van wat ik doe of zeg, behalve tijdens die paar seconden dat je idd ineens even terugkomt.
Bij mij duurt het wel een stuk korter. Na 15 a 20 minuten krijg ik weer zicht en maak ik bewuster mee wat er gebeurt (zie bijv versmeltingen, luchtstromingen en 'voel' hogere machten die me meenemen, en dan begin ik te beseffen wat er het afgelopen kwartier is gebeurd). Dat vind ik het leukst, want de piek gaat meestal totaal langs me heen. :P Daarna nog een klein uurtje bijkomen, maar zit dan al wel duidelijk in de coming down.
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner