Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 3-Ho-PCE [12mg]

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Testrun 3-Ho-PCE [12mg]

Berichtdoor Jmths » za jan 06, 2018 3:42 amWat
T0:00, 12:30 - +4mg 3-Ho-PCE
T1:00, 13:30 - +4mg 3-Ho-PCE
T2:00, 14:30 - +4mg 3-Ho-PCE
12mg 3-Ho-PCE totaal.

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
1.81m
81kg

Setting
Thuis, alleen, beetje gamen en series kijken. Beetje grijze december dag enkele dagen verwijdert van 2018.

Wat is 3-Ho-PCE
3-Hydroxyeticyclidine is een nieuw ontwikkeld en op de markt gebracht dissociatief en valt onder de categorie arylcyclohexylamines. In tegenstelling tot de structurele analoog 3-Ho-PCP is er tot op heden naar 3-Ho-PCE geen wetenschappelijk onderzoek gedaan en dus evenmin beschikbaar. Van 3-Ho-PCP is via wetenschappelijk onderzoek bekend dat deze een waarneembare affiniteit heeft voor de μ-opioid receptoren. Anecdotale informatie lijkt eveneens waarneembare affiniteit voor de μ-opioid receptoren onder mensen te rapporteren naast de meer traditionele dissociatieve effecten van PCP (en PCE) analogen.
Het vermoeden is dan ook sterk aanwezig (eveneens vanuit anecdotale bevindingen) dat 3-Ho-PCE een significante affiniteit heeft voor de μ-opioid receptoren gelijkend aan zijn structurele analoog 3-Ho-PCP.

Voorwoord
Voor de mensen die mij iets minder goed kennen, de wereld der dissociatieven is een wereld die mij altijd al aardig heeft weten te fascineren. Dit sterk tegen de verwachting in van toen ik hiermee destijds begon te experimenteren (cliché MXE overdosering bij eerste kennismaking, check).

Ik bewandelde een vaker voorkomend pad van een eerste kennismaking met ketamine gevolgd door (veel) MXE en uiteindelijk bereikte ik super saiyan niveau na aanzienlijke hoeveelheden 3-MeO-PCP. Onderweg kwamen in mindere mate ook andere dissociatieven zoals MXP, O-PCE, DCK en meest recent 3-MeO-PCE (met dank aan OmeRobert) op mijn pad.

Ondertussen was ik weer aardig solide met mijn voeten op de aarde tussen de stervelingen geland. Hier aangekomen vernam ik de recente 'buzz' rond de nieuwe 3-Ho-PCP en 3-Ho-PCE via het internet orakel en besloot deze vanuit het zuiden mijn kant op te laten vliegen om vervolgens mijn bevindingen te delen.
Voorafgaand aan dit rapportje had ik al enkele ervaringen opgedaan met 3-Ho-PCE (en 3-Ho-PCP), echter nog niet eerder samengaand met live notities verwerkt in een rapportje.

Het Rapportje
Spoiler! :
Van tevoren weeg ik 12mg 3-Ho-PCE (HCL) af op mijn weegschaaltje. Vervolgens vermeng ik de 12mg 3-Ho-PCE met 0,9 milliliter warm water in hetzelfde schaaltje waarin ik deze had afgewogen. De 3-Ho-PCE lost moeilijk op maar na zo'n 30 minuten roeren en stampen lijkt deze volledig te zijn opgelost en in theorie accuraat volumetrisch gedoseerd te kunnen worden.

T0:00, 12:30 - +4mg 3-Ho-PCE, 1ste dosering
Ik vermeng 0,3ml water oplossing wat gelijk zou moeten staan aan 4mg 3-Ho-PCE met een slok warme thee en sla deze achterover.

T0:40, 13:10 - De 3-Ho-PCE effecten beginnen duidelijk merkbaar te worden, 4mg resulteert voor mij in een milde maar merkbare dosering. Iets dat ik al verwachte afgaand op voorgaande ervaringen met 3-Ho-PCE.

T1:00, 13:30 - +4mg 3-Ho-PCE, 2de dosering
Iets meer dan een uur na inname lijken de effecten van de 3-Ho-PCE nog aardig merkbaar, ik ben echter niet zeker of de effecten nog pieken of alweer op hun retour zijn.

Op dit moment besluit ik een 2de dosering van 4mg 3-Ho-PCE te consumeren, wederom doseer ik 0,3ml waarmee ik in theorie nogmaals 4mg 3-Ho-PCE doseer wat ons op een totaal van 8mg 3-Ho-PCE brengt.

T1:30, 14:00 - Slechts een half uur na inname van de 2de dosering lijken de effecten al aanzienlijk in intensiteit te zijn toegenomen vergeleken met de 1ste (4mg) dosering op zichzelf.

T2:00, 14:30 - +4mg 3-Ho-PCE, 3de dosering
De effecten van de eerste 8mg 3-Ho-PCE lijken hun piek in effecten te naderen. Ik voel mij comfortabel in de huidige setting en weet dat ik mijn testrun vrij ongestoord zal kunnen voort zetten deze dag. Met groot neurotisch genoegen doseer ik de 3de dosering van 4mg 3-Ho-PCE precies 2 uur na de 1ste dosering en precies 1 uur na de 2de dosering, resulterend in een totaal van 12mg 3-Ho-PCE.

T3:00, 15:30 - Waarschijnlijk beginnen de effecten van de volledige 12mg 3-Ho-PCE rond deze tijd te pieken.

T4:10, 16:40 - Live notitie: Ik voel me (nog altijd?) aardig in de war
Ruim 2 uur na de 3de en laatste dosering voelde ik mij blijkbaar nog altijd flink in de war. Ik kan me vaag herinneren dat ik rond dit moment aan het gamen was. Het was een spel waarmee ik aardig bekend was maar desondanks niet goed kon opmaken wat nou precies mijn doel was.

Na enige tijd besluit ik dat gamen in mijn huidige staat iets te verwarrend is en besluit iets passiever om een serie te gaan kijken. Aangekomen op de site klik ik een willekeurige serienaam aan die mij interessant lijkt.
Ik kan mij herinneren dat ik niet goed in staat was te volgen waar de serie over ging en dat ik dit na enige tijd proberen opgaf omdat het simpelweg te vermoeiend was. Een kleine week later tijdens het schrijven van dit rapportje kan ik mij ook niet meer bedenken welke serie ik op dat moment nou gekeken heb.

T5:00, 17:30 - Live notitie: Verbaast over hoe traag tijd lijkt te verstrijken (dacht dat het tegen 20:00 was), alweer.
Ik kan me duidelijk herinneren dat tijdens dit tripje mijn beleving van tijd volledig in de war was. Tijd leek grof geschat zo'n 3x trager te verstrijken dan daadwerkelijk het geval was. Een cliché gevoel dat wel vaker voorkomt tijdens psychedelica en dissociatieven tripjes, grote verbazing over het trage verloop van tijd.

Live notitie: Verbaas me bij iedere slok dat er nog bier in het flesje zit
Tijdens mijn tripje heb ik blijkbaar een (5%) biertje uit de koelkast gepakt en voor mij op tafel gezet. Meerdere keren tijdens het tripje heb ik mijzelf positief verrast met het feit dat er een koud biertje voor mijn neus stond gevolgd met nog meer verbazing dat er nog altijd bier in het flesje zat. Een fantoomhand is blijkbaar snel gevuld.

T6:00, 18:30 - Effecten waren nog duidelijk merkbaar maar leken op dit punt af te nemen.

T7:00, 19:30 - Mijn schoonmoeder en tijdelijke buurvrouw belt en vraagt of ik met hun mee eet waarop ik vervolgens instem. Aan tafel met mijn schoonouders hield ik me bewust wat stiller dan normaal omdat mijn huidige staat anders wel eens zou kunnen opvallen. Ik denk niet dat het was opgevallen maar ik kan me herinneren dat het wel wat moeite koste om 'normaal' over te komen. De kleine dame was deze dag afwezig maar had het verschil waarschijnlijk wel gemerkt in ieder geval.

T10:00, 22:30 - Rond dit tijdstip waren de effecten zo goed als verdwenen, ik kan me nog herinneren dat ik op tijd in mijn bed lag rond 00:30 en tegen verwachting in vrij snel in slaap viel. Ik viel rond deze tijd iets moeilijker in slaap na enkele dagen geen benzodiazepines meer gebruikt te hebben plus inslapen is sowieso meestal wat lastiger na dissociatieven gebruik.

T12:00, 00:30 - Snurk
In alle eerlijkheid moet ik zeggen dat lage doseringen 3-Ho-PCE in hieraan voorgaande dagen zeer prettig waren om overdag benzodiazepine ontwenning op te neutraliseren. Al is dit waarschijnlijk niet het beste advies om te geven.

Conclusie
Spoiler! :
In mijn ervaring hebben 3-Ho-PCE en 3-Ho-PCP sterk gelijkende effecten vergeleken met hun 3-MeO tegenhangers 3-MeO-PCE en 3-MeO-PCP. De 3-Ho-PCE variant lijkt net als de 3-MeO-PCE iets waziger en meer mellow te wezen vergeleken met zijn PCP tegenhanger.

Zelf ben ik er, afgaand op mijn ervaringen, er wel van overtuigd dat 3-Ho-PCE net als 3-Ho-PCP een significante μ-opioid receptor affiniteit heeft en een verwaarloosbare serotonine receptor affiniteit in tegenstelling tot de 3-MeO varianten. De subtiele bijkomende warme serotonine bijslag leek inderdaad afwezig en te zijn vervangen door een subtiele meer opiaat gelijkende rustgevende bijslag, al weet ik dit laatste gevoel nog niet goed concreet te bewoorden.

Sommige mensen zeggen dat de 3-Ho varianten een kortere duratie hebben dan de 3-MeO varianten (zou leuk wezen), ik denk dit ook wel maar durf niet te zeggen in hoeverre, maar waarschijnlijk valt dit wat tegen gok ik.

Van 3-MeO-PCE weet ik dat deze onder de bekende dissociatieven de sterkste serotonine affiniteit heeft. Nu vraag ik me natuurlijk ook af of 3-Ho-PCE onder dissociatieven eventueel de sterkste μ-opioid affiniteit heeft. Ook de halfwaardetijd van de 3-Ho-PCP metabolieten (waar 3-MeO-PCP berucht om staat) zal mij zeer benieuwen.

We zullen zien, maar een dissociatief met significante μ-opioid affiniteit is in mijn boekje om meerdere redenen hoe dan ook zeer interessant stofje en ben dan ook benieuwd hoe de 3-Ho's zich zullen verhouden ten opzichte de 3-MeO's die bekend staan om het relatief hoge aantal (a-typische) 'belonende' receptoren die deze aangrijpen die vaak samen gaan met euforische manische praktijken.

Alvast nog een gelukkig 2018 gewenst iedereen in ieder geval.
En zoals altijd, geniet maar snoep verstandig. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op vr maart 30, 2018 4:14 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 614
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 3-Ho-PCE [12mg]

Berichtdoor Everio » zo jan 14, 2018 8:05 pm

Thx voor je report, interessant stofje! Hier ligt 3-HO-PCP te wachten, al zullen ze aardig overeenkomen verwacht ik.
Everio
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 65
Geregistreerd: za feb 18, 2012 6:28 pm

Re: Testrun 3-Ho-PCE [12mg]

Berichtdoor Jmths » do jan 18, 2018 4:52 pm

Everio schreef:Thx voor je report, interessant stofje! Hier ligt 3-HO-PCP te wachten, al zullen ze aardig overeenkomen verwacht ik.

Bedankt! Laat me weten wat je er van denkt, ik heb nog niet veel kans gehad om 3-Ho-PCP uit te proberen. Lijkt mij ook dat ze aardig overeen komen, naar mijn beperkte ervaring wel in ieder geval., potentie in gewicht scheelt zoals bij de 3-MeO's weinig in ieder geval.

3-MeO-PCP was waarschijnlijk wel het meest 'euforische' dissociatief dat ik heb geprobeerd en heb deze flink misbruikt destijds toen er geen MXE meer voorhanden was. Van 3-MeO-PCP wordt gezegd dat deze veel inactieve metabolieten heeft die door hetzelfde enzym worden afgebroken. Om deze reden wordt dan ook geadviseerd deze niet vaker dan eens in de drie dagen te gebruiken. Toen ik eenmaal stopte met 3-MeO-PCP duurde het denk ik wel een week voordat ik me weer een beetje baseline voelde.

Op RC Reddit zag ik meer dan eens voorbij komen dat 3-Ho-PCP korter duurt en net als 3-MeO-PCP een zeer hoog vermakelijkheidsgehalte heeft. Als 3-Ho-PCP inderdaad korter duurt en zich eventueel sneller laat afbreken in het lichaam zou ik hier zeker potentieel in zien.

Er is echter nog weinig informatie over te vinden en mensen willen in eerste instantie nog wel eens wat enthousiaster wezen.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 614
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner