Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 3-Methyl-PCP [8mg]

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Testrun 3-Methyl-PCP [8mg]

Berichtdoor Jmths » ma sep 14, 2020 2:35 pm


Wat
T0:00, 12:21 - +5mg 3-Methyl-PCP
13:45 - +3mg 3-Methyl-PCP

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
85kg
1.81m

Wat is 3-Methyl-PCP
3-Methoxyphencyclidine is een dissociatief van de arylcyclohexylamine klasse. Een analoog van het beroemde dissociatief PCP die vooral in de VS lange tijd populariteit genoot.
De 3-Methyl verbinding aan de PCP molecuulstructuur wordt verantwoordelijk geschat voor het faciliteren van noradrenaline, dopamine en serotonine affiniteit en een soortgelijk subjectief effectenprofiel aan dat van PCP.
3-Methyl-PCP is een dissociatief die meer heldere / stimulerende en minder roezige / sederende effecten faciliteert dan bijvoorbeeld Ketamine of MXE. Dit dissociatief kan omgeschreven worden als relatief 'helder' en relatief gezien minder chaotisch/verwarrend dan bij de meeste dissociatieven.

Voorwoord
Sinds 2020 is het niché dissociatief 3-Methyl-PCP beschikbaar op de RC markt. Van de 'standaard' PCP is bekend dat deze compulsief herdoseren aardig in de hand kan werken, de sterk gelijkende variant 3-Methyl-PCP zal waarschijnlijk op veel vlakken een soortgelijke prognose vertonen tot bepaalde hoogte vergelijkbaar aan 3-FA ten opzichte van Amfetamine.

Het heeft wellicht niet de diepgang van Ketamine en MXE (de voor de hand liggendheid om te 'holen') maar voor recreatief gebruik een meer dan prima stofje. Ondertussen heb ik op zo'n 5 dagen tijd 100mg 3-Methyl-PCP volumetrisch gedoseerd aan de hand van 20ml water geconsumeerd waarvan tijdens het uitschrijven van dit rapportje zelf de laatste 8mg 3-Methyl-PCP van deze 100mg 3-Methyl-PCP oplossing in water.

Waarschuwing
Een veel voorkomende waarschuwing betreffende PCP is dat deze sneller dan het gemiddelde dissociatief manische episodes kan opwekken vermoedelijke mede gefaciliteerd door het hallucinogeen randje dat de piperidine ring onder fenethylamine gelijkende moleculen nog wel eens wil bewerkstelligen.

De spiritueel ontdekker van 3-MeO-PCP (en tevens MXE) geeft in een interview met VICE aan dat de 3-MeO verbinding wellicht een dempende werking heeft op het manisch dissociatieve randje van PCP gelijkende psychoactieven. Wellicht relevant in de context van 3-Methyl-PCP analyse.

Mocht de 3-Methyl-PCP echter met beleid behandeld worden kan het manisch randje van dit dissociatief wellicht argutabel verwerpbaar worden genoemd wanneer afgezet tegenover andere factoren. Een extra woord van voorzorg kan echter nooit kwaad.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 12:21 - +5mg 3-Methyl-PCP
De 3-Mehtyl-PCP batch had een sterk chemische geur die enigszins aan witte aanmaakblokjes (kerosine) deed denken wat wellicht iets kan zeggen over het synthetisch proces dat deze 3-Methyl-PCP ondergaan heeft.

T0:15 - De eerste effecten lijken na zo'n 15 minuten merkbaar.

T1:15 - Op dit punt lijken de subjectieve effecten ongeveer hun piek te hebben bereikt.
Het eerste dat mij opvalt aan dit stofje is hoe anekdotisch helder deze aanvoelt vergelijkbaar aan andere fenethylamine gerelateerde substanties met een methylgroep op de 3 positie van de benzeenring.

Stiekem vraag ik mij af hoe 3-Methyl-PCP zich zou uitwerken wanneer toegepast tijdens een operatie in een ziekenhuis in de VS als verdovend middel en of deze uitwerking wellicht meer wenselijk geweest zou zijn dan die van 2C-O-PCM ('Ketamine').

13:45 - +3mg 3-Methyl-PCP
Zo'n 5 uur na de initiële 5mg 3-Methyl-PCP en 2e 3mg 3-Methyl-PCP dosering lijken de effecten volledig te zijn uitgewerkt en dat SWIM terug op baseline niveau is. Echter is er natuurlijk ook wetenschappelijk onderzoek dat de hypothese opwerpt dat op exponentieel niveau bekeken de invloed van Ketamine wellicht nooit meer naar baseline zal wederkeren. Slapen onder invloed van 3-Methyl-PCP lijkt geen ongewenste bijwerkingen te faciliteren en volgens rapportering opmerkelijk lucide dromen te faciliteren.

T3:30, 16:30 - Gamen onder invloed van 3-Methyl-PCP volgt de verwachte lijn van prognose.

T4:30, 17:30 - Sporten onder invloed van 3-Methyl-PCP in gecontroleerde setting lijkt geen significante invloed te hebben op eventuele gewenste constructieve uitwerking al kan NMDA antagonisme fysieke grenzen mogelijk doen vervagen.


Conclusie
Spoiler! :
3-Methyl-PCP lijkt in het straatje van de verouderde relativiteitstheorie van Albert Einstein te vallen, hoge affiniteit van 3-Methyl-PCP met Google lijkt te kunnen worden bevestigd.

De toekomstige verwachting is dat er nog zo'n 300.000mg 3-Methyl-PCP ervaring opgedaan zal worden waarna de AI gestuurde simulatie zal worden afgerond waarop geen verdere documentatie zal plaatsvinden.

Snoep verstandig, have fun. :wave:


“If you can’t laugh at life, it just isn’t funny anymore.” - Wavy Gravy

"Ego quoque DFnl delendam censeo." - Yvoos
Avatar gebruiker
Jmths
Zwerver.info
Donateur
Offline
 
Posts: 2527
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner