Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Tripreport Methoxetamine

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Tripreport Methoxetamine

Berichtdoor FranX » ma maart 14, 2011 4:40 am

14 feb 2011

Omdat vooruit zien regeren is (je weet immers maar nooit wanneer er een verbod komt) had ik al een tijdje terug 1 gram methoxetamine gekocht. Ik liet het goedje gewoon liggen en speurde rustig het Internet af naar tripreports om er eerst wat meer van af te weten.

Enfin, gisteravond was het dan zover en ik had 75 mg in twee dunne lijntjes klaar liggen. Methoxetamine ruikt niet onaangenaam (beetje zoetig marsepein-achtig) en de snuif prikkelde ook niet echt wat wel zo comfortabel was.

23:30

Snuif genomen en lekker naar bed gegaan. Ik had begrepen dat je van methoxetamine nogal onvast ter been kan komen te staan en in bed kan je niet vallen. Mijn lieftallige ega had zich opgeworpen als tripzitter (je weet maar nooit een eerste keer) en kroop er gezellig bij.

23:40
Vrouw: “en, voel je wat?” Ik “nee”.

23:50
Vrouw: “en, voel je nou al wat?” Ik “nee.. ik merk nog iets, ik ben helder en voel geen vreemde sensaties ofzo”.

24:00
Vrouw: “Nu voel je toch wel wat?” Ik “Nee moppie, niks.. ga maar lekker slapen.”

We lagen tegen elkaar aan en ik luisterde naar haar ademhaling. Ik voelde me goed, wakker en helder. Die laatste twee verrieden, gezien het feit dat ik een lange dag had gehad, dat er toch iets aan het werk was. Mijn hoofd vulde zich met glasheldere gedachten die voornamelijk over de actualiteit ging. De gedachtestroom kwam op gang, razendsnel, analyserend, beschouwend en al doende had ik bijna de gehele wereldpolitiek in kaart gebracht en toen was het opeens:

01:00
In bed heb ik volledige controle over mijn ledematen. Geen visuals, geen verstoringen. Ontspannen, ja dat wel en hoewel mijn lichaam wat vreemd aanvoelde was ik fysiek en mentaal gewoon heel lokaal aanwezig. Trippy zoals bij paddo's nee. Warm en geil zoals met MDMA, nee. Vreemd dissociatie zoals bij ket, nee ook niet echt. Gewoon ontspannen, relaxed maar dan met een super helder hoofd zonder de originele, geniale of maffe invallen die ik gewend ben van andere middelen. Als ik mijn hoofd snel omdraai voel ik wel dat ik 'beschonken' ben (draaierig) en dat het beeld van de kamer niet in sync loopt. Maar meer ook niet. Kortom, afgezien van een glashelder brein en dito gedachtestroom kon ik eigenlijk niets spectaculairs of concreets vinden wat ik kon herleiden tot Methoxetamine.

01:20
Ik moet plassen. Zachtjes rol ik uit bed om te ontdekken dat ik de motoriek heb van een zwaar beschonken persoon. Mijn beeld verschuift naar macro naar microscopie. Dan lijken mijn voeten mijlenver en een moment later krijg ik het gevoel dat ik gekrompen ben. Leuk. Ik schommel naar het toilet. Plassen gaat prima. Een blik in de spiegel toont me een gezicht dat ik wel ken maar weiger te accepteren als de mijne... wat een kop zeg :) Ik schuifel tastend langs de muur terug naar bed.

03:10
Ik ben er een beetje klaar mee en bedacht dat ketamine of een zegeltje lsd oneindig veel fijner en leuker is. Mijn motoriek is nog steeds waardeloos als ik uit bed stommel voor een sigaretje en nog maar eens een plas. Eenmaal terug in bed viel ik snel in slaap.
09:30
Beetje gammel uit bed, mijn lichaam lijkt nog heel zacht te schommelen. Prima ontbeten en daarna lekker aan de wandel. Geen kater of andere noemenswaardige effecten.

21:40
Ik schrijf dit stukje en betreur dat het eigenlijk maar een saai verhaaltje is geworden. Misschien dat een hogere dosis meer verschil maakt maar van wat ik heb gezien ben ik er eigenlijk wel klaar mee.

Disclaimer:
Bovenstaande is suggestief en gebaseerd op een persoonlijke ervaring.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner