Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Wat kan methox toch fijn zijn!

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Taxi. » wo apr 03, 2013 10:34 pm

Dit report gaat niet over een hele diepe trip of een hele exceptionele en bijzondere ervaring. Maar ik kwam er achter dat er nog niet zo enorm veel reports over dit stofje zijn geschreven, terwijl dit dat, naar mijn mening, wel zou moeten verdienen. Want man oh man, wat kunnen een paar kleine lijntjes methox je avond/nacht/ochtend toch goed maken.

Het was zaterdagavond. Ik had niks gepland deze avond, want maandag had ik een belangrijk tentamen. Ik zou eigenlijk gewoon wat gaan gamen en misschien een filmpje kijken. Toen belde een vriend (F) van me op of hij langs kon komen. "Prima" zei ik en een kwartier later stond hij voor de deur.
Hij had z'n gepakte voetbaltas al mee, want de volgende ochtend moesten we vroeg voetballen. Ik zou sowieso met de auto gaan en nu kon hij meteen meerijden.

We rookten eerst een peukie en toen liepen we de trap op. Toen we boven waren grapte hij "Wat wordt het vanavond ? Truffels of X?" ik glimlachte. Toen schoot me te binnen dat ik nog ongeveer een grammetje methox had liggen. Dus ik zeg "op zich kunnen we best een klein lijntje methox nemen en dan gewoon chill gaan gamen". F was meteen enthousiast en besloot ook gelijk maar een jointje erbij te draaien. Ik pakte de methox en al snel lagen er 2 mooie lijntjes klaar op de tafel.
Deze verdwenen gretig in onze rechter neusgaten en we besloten maar om een potje Call of Duty tegen bots te spelen. Dat is verschrikkelijk simpel en daarbij ook leuk als je onder invloed bent.

De bittere en chemische drip kwam snel opzetten en we dronken in mum van tijd een pak ice tea leeg om de smaak weg te spoelen. Normaal heb ik niet zo'n last van de smaak, maar deze keer was het in het begin wel even doorbijten. Na een kleine 20 minuutjes voelden we ons allebei wel behoorlijk chill en we zaten volledig in de game. Het ging nog goed ook! Dat had ik niet verwacht, aangezien de vorige keer dat ik gamede onder inlvoed van methox ik zo'n 30 keer doodging op hetzelfde punt... waar geen vijanden zijn... en het praktisch onmogelijk is om dood te gaan.

Het effect nam steeds wat toe en na een uurtje zaten we er lekker in. We besloten om buiten even een sigaretje te roken. Toen we buiten kwamen was de kou raar. We voelden wel dat het koud was, maar we hadden het niet koud. Het was eigenlijk wel een prettig gevoel. Ook het roken van de sigaret voelde zeer goed en toen hij op was leek het net alsof ik pas een haaltje had genomen. Dus ik stak nog een peuk op, terwijl F de joint al bijna opgerookt had.

Vervolgens gingen we terug naar binnen en besloten we wat muziek aan te zetten en wat vaag te gaan dansen... midden in de huiskamer. Dat ging op zich erg soepel, het zag er alleen heel debiel uit. We hebben dan ook zieke lachkicks gehad om elkaars idiote dansjes. Het was nu ongeveer 12 uur en we besloten om nog maar wat bij te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. 10 minuten later hadden ook onze linker neusgaten hun portie binnen.

Toen gingen we nog maar wat gamen wat onwijs leuk was om te doen. We hadden het geluid van de tv uitgezet en hadden op de achtergrond wat vage techno en breakcore op staan waardoor de sfeer van de game totaal veranderde. Het werd veel intenser en we zaten nog meer in de game. Toen het nummer Rabbie on the Beach kwam, gooiden we onze controllers aan de kant en gingen helemaal los op de muziek. De tweede portie was ondertussen al goed aan het werken waardoor we beiden als twee dronken en gehandicapte downies door de kamer liepen. De beruchte 'robowalk' sloop er weer in waardoor onze danspasjes nog vager werden.


Toen het 2 uur was vonden we het maar eens tijd om naar bed te gaan. De wekker zou om 7.30 gaan en we moesten voetballen. Wat op dat moment als onwerkelijk werd ervaren door ons beiden omdat het leek alsof de ochtend nooit zou komen. Want "wat is ochtend?", "ja, geen idee? morgen ofzo?". Vage gesprekken werden steeds vager.. Heerlijk!

Eenmaal in bed hadden we nog wat muziek aangezet. Dat was echt fantastisch! Het bed golfde mee op de muziek en na een tijdje leek het alsof ik een aantal meter boven m'n bed aan het zweven was. Na een uurtje vielen we in slaap. Tenminste dat dachten we, of hadden we dat gedroomd? Of waren we gewoon al die tijd wakker geweest? We wisten het niet. Maar om 4 uur waren we allebei wakker en gingen we maar even roken. Daarna als een roos geslapen.

Toen ging die kutwekker om fucking half acht. We hadden totaal geen zin in de wedstrijd. Het was koud en we waren ook het evenwicht nog een beetje kwijt. Na wat gegeten te hebben reden we dan toch maar naar het verzamelpunt. Toen we zagen dat daar niemand was, hoopten we allebei al dat het afgekeurd was. Ik zei "als het afgekeurd is, vieren we dat thuis met een puntje methox.. maar t zal wel gewoon doorgaan". F belde de trainer en die vertelde tot onze verheuging dat het afgekeurd was. Vervolgens zijn we lachend en enorm vrolijk terug naar huis gereden om het te vieren...met een (iets groter uitgevallen) puntje methox.

We hebben die ochtend nog heerlijk lopen spacen. Lekker muziek geluisterd, vage gesprekken gevoerd en raar gedanst op vreemde muziek. Een epic afsluiting van een epic nacht.

Ik ben niet teveel in detail getreden en zelfs nu is het eigenlijk al een te groot verhaal geworden. Haha. Ik hoop dat het leuk was om te lezen. Het is geen enorm speciaal report, maar wel goed om in de collectie te hebben. Denk ik.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Afca_Remy » do apr 04, 2013 8:00 am

Leuk om te lezen!
Ik las het zo weg! 8-)
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Hamukun » do apr 04, 2013 10:05 am

Ja, goed geschreven en leuk report!
Avatar gebruiker
Hamukun
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 403
Geregistreerd: vr feb 08, 2013 7:34 pm

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Hi-Hat » do apr 04, 2013 3:16 pm

Klinkt als een hele leuke ervaring. :D Ik heb genoten van je report, het wakkert ook wel de zin aan om Methox nog een tweede kans te geven.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Prinses Preksie » do apr 04, 2013 11:12 pm

Hi-Hat schreef:Klinkt als een hele leuke ervaring. :D Ik heb genoten van je report, het wakkert ook wel de zin aan om Methox nog een tweede kans te geven.


Zeker doen, MXE is een leuk goedje.
Prinses Preksie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1771
Geregistreerd: di jul 17, 2012 8:26 pm

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor ChuckNorris » di apr 23, 2013 4:08 pm

Hmmmmmmmmmmmmm MXE
ChuckNorris
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: wo maart 06, 2013 11:40 am

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Perry » do apr 21, 2016 6:17 pm

Ik geloof dat @Prototype je wel kan geven waar je om vraagt.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Prototype » do apr 21, 2016 6:39 pm

Perry schreef:Ik geloof dat @Prototype je wel kan geven waar je om vraagt.

Hammered.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7535
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Jcutter » vr apr 22, 2016 6:38 pm

Leuk report. Simpel, maar leuk. Methoxetamine is een leuk stofje. Al kan ik er niet zo gemakkelijk op slapen. En jullie kunnen je ook gemakkelijk aan het middel overgeven. Dat is iets waar ikzelf moeite mee heb. Leuk report. Blijf snuiven.
I will shit on you I don't care who you are
I'll shit on you!
I don't give a fuck about you or your car
I'll shit on you!
Fuck your house, fuck your jewelry and fuck your watch
I'll shit on you!
Fuck your wife, fuck your kids, fuck your family
I'll shit on you!
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4158
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Jmths » di jul 19, 2016 3:18 pm

Beetje trage reactie maar ik wou nog even beamen dat MXE een van de meest bijzondere substanties is die ik ooit ben tegen gekomen. In eerste instantie moest ik er niets van hebben omdat ik tijdens mijn eerste ervaring tot zo'n cliché geval was vervallen die zijn eerste ervaring met een te hoge dosering in ging.
Ondertussen ongeveer een jaar later enkele grammen er doorheen gewerkt, erg blij dat ik er nog altijd aan kan geraken mocht ik dat willen, voor mij is het een blijvertje. Ik hoop dat MXE in de toekomst breder opgenomen zal worden in de zwarte markt, deze verdient er naast ketamine zeker een plek.
Gigantisch veel potentieel als AD en pijnstiller terwijl het verslavingspotentieel alhoewel deze er wel is voor de meeste mensen goed te overzien valt, voor veel mensen kan MXE zeker medisch gezien toegevoegde waarde hebben.
In de toekomst zal ik nog zeker een informatief rapportje rond MXE uit tikken.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 582
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Wat kan methox toch fijn zijn!

Berichtdoor Maus » di jul 19, 2016 7:59 pm

Jmths schreef:Beetje trage reactie maar ik wou nog even beamen dat MXE een van de meest bijzondere substanties is die ik ooit ben tegen gekomen. In eerste instantie moest ik er niets van hebben omdat ik tijdens mijn eerste ervaring tot zo'n cliché geval was vervallen die zijn eerste ervaring met een te hoge dosering in ging.
Ondertussen ongeveer een jaar later enkele grammen er doorheen gewerkt, erg blij dat ik er nog altijd aan kan geraken mocht ik dat willen, voor mij is het een blijvertje. Ik hoop dat MXE in de toekomst breder opgenomen zal worden in de zwarte markt, deze verdient er naast ketamine zeker een plek.
Gigantisch veel potentieel als AD en pijnstiller terwijl het verslavingspotentieel alhoewel deze er wel is voor de meeste mensen goed te overzien valt, voor veel mensen kan MXE zeker medisch gezien toegevoegde waarde hebben.
In de toekomst zal ik nog zeker een informatief rapportje rond MXE uit tikken.

Dat medische spreek mij aan, Jmths. Persoonlijk heb ik soms last van tijdelijke stemmingsschommelingen en merk dat Ketamine (30 Mg oraal) daar zeer effectief tegen is. Ik slik nu al tijden geen ad's meer, dankzij de Keta :hulde:

Mocht je interessante info hebben, dan zou het mooi zijn als je dat in een apart topic zou willen plaatsen.

Thx alvast,

Maurits
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10251
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner