Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Berichtdoor VdKaartsalade » ma maart 14, 2016 1:24 pm

. Hallo, ik ben Jan . Ik ben een gewone jongeman van 18 jaar met een makkelijk bij baantje en een goede studie, en mijn vrienden ook. Ik voetbal en in het weekend hou ik er wel van om goed van het padje te zijn. Ik heb het afgelopen jaar veel geëxperimenteerd met drugs met name zoals; Xtc, lachgas, ketamine. Op een avond was ik van plan om al deze 3 drugs te combineren met elkaar om te kijken wat er dan gebeurd. Wij (5 vrienden) deden dit bij iemand die alleen thuis was voor een weekend zodat we de kater van de volgende dag rustig konden uitzitten.

Dit is trouwens mijn eerste report dus alvast mijn excuses over de verhaallijn ik probeer het zo duidelijk mogelijk uitteleggen.

Ik en een paar vrienden hebben hadden de afgelopen maanden goed veel geëxperimenteerd met drugs en vonden we kwamen in principe toch altijd nog wel wat tekort. Altijd te weinig patronen of te weinig pillen of de ketamine was al opgesnoven. Dus deze avond hadden we een flinke boodschappen lijst: 1.5 gram ketamine, 215 lachgas patronen, 15 pillen en 2 gram wiet/hasj per persoon. De ketamine werd verdeeld over 3 personen, lachgas onder 4 personen en pillen onder 3 personen. Ik zelf had 0,5 ket 40 patronen en 5 pillen.

Toen we bij een maat van ons aankwamen zaten we eerst rustig te praten over hoe we het vanavond zouden aanpakken. Om ongeveer half 9 besloten we allemaal om een halve pil in te nemen, in de tussentijd hebben we wat lopen kaarten en wat jointjes gerookt. Daarna toen de pil begon in te slaan rond 9 uur begonnen we wat gezelliger te kletsen en zette we de muziek wat harder. Iedereen had het naar zijn zin en de gesprekken gingen over van alles en nog wat. Om 10 uur gooiden we de andere halve erin, deze klapt bij mij al in na 20 minuten.

Vervolgens werd het erg warm daar binnen en we kwamen op het idee om naar buiten te gaan om een rondje te gaan lopen. Iedereen trekte zijn warme kleren aan want het was koud buiten. Vervolgens toen iedereen was verzameld liepen we naar buiten en had iedereen met elkaar zijn eigen onderwerp. Na een half uur buiten lopen kwamen we weer terug in het huis. Iedereen ging weer lekker relaxt zitten en praten over het leven.

Iedereen wilde natuurlijk weer gaan bij pakken, de meeste namen een pil in, ik zelf dacht ik pak wat ketamine want van die schijven ga ik er helemaal niks meer van snappen. En van 11 tot 12 uur ging het van gezellig naar de meest mystieke space die ik ooit heb gehad. Ik heb veel ervaring met XTC en ketamine ook wel. Maar nooit had ik ze samen gedaan en ik had er eigenlijk ook nog nooit iets over opgezocht. Maar ik was wel benieuwd naar de uitwerking daarvan. Ik had meer gedacht dat ik er verstrooider zou van worden. Maar het werd allemaal heel erg wazig. Na dat iedereen had bijgepakt ging ik rustig op de bank zitten, iedereen was gezellig aan het praten en ik probeerde mee te praten alleen me ogen dwaalde constant af. Als ik iemand aan keek had deze 4 ogen (alsof ik scheel keek). Ik vond dat wel grappig eigenlijk. Toen ik vervolgens met een paar vrienden boven ging zitten keek ik naar de muur want die sprak mij het meest aan. Als je voor je uit kijkt zie je meestal wel wat sterretjes, beetje net zoals een tv die je op een zender zet die geen bereik heeft. (dat zwart met witte scherm). Ik keek vervolgens naar de muur en zag die sterretjes op de muur, alleen dan niet zwart met wit. Maar de mooiste kleuren roze en hemel blauw, heel licht rood, en heel fel geel. Deze kleuren zweefde om mij hun als soort lijnen. Ik zag ze door heel de kamer. En uiteindelijk draaide ze op de muur, het werd een soort van waterkolk op de muur die mij erin wilde zuigen. Ik zelf mijn fysieke lichaam bleef stil zitten, alleen ik voelde dat mijn geest ,mijn gedachten naar die kolk toe werden getrokken. Heel apart gevoel was dit, het leek echt alsof mijn geest uit mijn lichaam werd getrokken, het was een heel fijn gevoel eigenlijk heel vrij en fijn gevoel. Even later stoot een vriend van mij me aan en vraagt of het wel goed gaat, met zijn kaak die van links naar rechts gaat.

Ik begon uitteleggen wat ik zag en ze namen me heel serieus en zeiden dat ik me ogen dicht moest doen ( geen idee waarom, veel xtc logica.) Ik deed vervolgens me ogen dicht en vertelde wat ik zag, ik zag dat ik door het huis zweefde alleen zonder lichaam dus alleen mijn zicht. Ik kon me zelf sturen waar ik naar toe ging , toen ik mezelf dus van de trap naar beneden stuurde zag ik een zwart gat, een zwarte waterkolk waarin witte grote letters op stonden met vragen .(weet niet meer precies welke helaas) Gek genoeg stond er op die zwarte kolk de letters K-HOLE. Ik had al het een ander gelezen over de K-hole, dus ik was niet bang en vond het niet erg om deze te betreden. Maar ik kon hem niet betreden, op een of andere manier, ik bleef er boven zweven. Daarna deed ik me ogen open, en vrienden van mij waren erg gefascineerd.

Daarna rond half 12 zijn we naar beneden gegaan naar de rest. Één vriend van mij wilde nog wat bijpakken en wilde wel wat ketamine proberen maar alleen als ik met hem mee zou doen, ookal was ik een beetje uit die space van net aan het gaan. We legden 2 dikke lijnen voor elk een neusgat ( wat overigens echt teveel was) Maar we konden allebei geen goed lijntje meer leggen. De Ketamine werkte bij mij meteen, ik zag iedereen zijn gezicht veranderen, en raar genoeg keek ik ook door muren heen. Door elke muur waar ik doorheen keek zag ik zich een scenario afspelen. Ik weet niet of dit mijn herinneringen waren of gewoon wat ik spacde maar het zag er erg realistisch uit. Ik vroeg daarna aan mijn vriend die ook ketamine en wat pillen had gepakt hoe het ging, en hij vertelde dat het echt heel vet was wat hij allemaal zag.

Verder kan ik me niet veel herinneren van half 12 tot 12 uur, wel zag ik heel veel dingen, die ik nooit eerder heb gezien maar wel heel bekend voelde.

Om 12 uur wilde een paar mensen een rondje gaan lopen, ik besloot om mee te gaan omdat ik eigenlijk wel genoeg had van dat space van die keta. Ik en een vriend van mij die ook keta op had liepen naast elkaar en we begonnen te praten over onze space. Ik vertelde dat ik van pillen sowieso al erg snel hallucineer, maar dat ketamine een mystieke maar heel gewone ervaring met zich mee brengt. Verder toen we buiten liepen hallucineerde ik nog wel. Ik dacht de heletijd dat ik me ballen zou stoten aan paaltjes die op de stoep stonden, maar als ik dan net voor ze stonden verdwenen ze. Best wel irritant vond ik dat vinden, en het zag er volgens mij wel grappig uit.

LACHGAS: Rond half 1 kwamen we terug aan, de ketaminje was uitgewerkt en ik zat weer in me gezellige xtc roes. Tot 1 uur hebben we veel pil-praat gehad, ik weet nog dat een vriend van mij een theorie vertelde aan mij over de wereld, maar als ik vroeg van: “Waar hebben we het ookal weer over?” toen liepen we allebei vast. En zo ging het door tot 1 uur. Iedereen had daarna nog een halve pil of sommige 1 pil bij gepakt. Daarna gingen we maar aan de lachgas, heel onschuldig maakte we allemaal voor ons zelf 1 ballon, dit duurde erg lang want sommige lieten hun ballon (gevuld met lachgas) los. Omdat ze waren vergeten dat ze een ballon in hun hand hadden. (Best wel grappig als ik zo terug kijk). Na 10 minuten had iedereen zijn ballon, we hadden lekkere muziek op gezet en we hadden de tv op een leuk programma gezet. Toen ik me eerste ballon inhaleerde klapte die pil in, mijn ogen stonden wijd open en ik kom me niet bewegen, al me spieren liepen vast zo voelde het. Wel erg fijn en warm gevoel. Iedereen moest lachen om elkaar eigenlijk, want iedereen reageerde anders op die lachgas, dat vond ik wel leuk om te zien.

Daarna besloten we om nog een ballon te doen, alleen wel in een andere kamer. We gingen er lekker voor zitten en inhaleerde onze 2e ballon. Ik kan me de space van deze ballon niet herinneren. Ik deed me ogen open en zag dat ik en alleen nog 1 vriend bij mij in de kamer zat, en de rest was al naar beneden. We liepen naar beneden en zagen iedereen gezellig met elkaar praten, ze zeiden: “He he daar zijn ze weer, lekker geslapen?” Ik had al ervaring met XTC en lachgas, en heb al vaker zoiets meegemaakt dus ik keek er niet raar van op. Wij zagen ook dat zij al bezig waren met de volgende ballon, dus wij deden natuurlijk ook mee. Een vriend van ons wilde 2 patronen in 1 ballon, hij zei dat dit helemaal ziek is om te doen. Dus iedereen had uiteindelijk 2 patronen in zijn ballon. Een vriend van mij zette vervolgens rare trip muziek op, soort rare dubstep, en ik vond dit letterlijk als de duisternis klinken. Vervolgens inhaleerde iedereen zijn ballon.

Het werd zwart voor me ogen en de duistere muziek werd vervangen door een zoem in me oren (allerlei stemmen van honderden mensen die iets zeggen met daar achter nog een harde maar ruimtelijke toon). Ik vloog over de wereld heen, ik zag alles wat er gebeurde in allerlei landen, elk landschap zag ik. Ook zag ik dieren rennen. Daarna werd ik naar boven gezogen ( soort ruimtenschip ) een stem in me hoofd ( niet die van mij) zei: “Welkom terug Jan je bent er weer zo te zien" ( een sort vrouwen robot stem ) Ik zag mensen in dat ruimtenschip heel normaal werken alsof het een kantoor was, ik zag mensen met van die karretjes lopen en ook gewoon schoonmakers. Alles was heel normaal daar, echt normaal het voelde ook echt normaal. Ookal zat ik in een ruimteschip. Toen viel ik opeens uit het ruimtenschip en viel ik in de ruimte waar ik een getal zag met 1 heel groot, en in 3d. ( dit getal veranderde naarmate ik vaker terug kwam in die space, dus 2,3,4,5 enz..) En dan met een geluid erachter alsof ik een level had gehaald.

Daarna werd ik wakker, iedereen werd ongeveer op hetzelfde moment wakker en iedereen was geschokt van wat ze zagen. We keken elkaar allemaal aan en deden die afgrijselijke muziek gelukkig af. We waren allemaal sprakeloos, en hadden geen woorden om het te beschrijven, ik weet nog wel dat toen ik terug kwam uit die space dat ik me heel thuis voelde, alsof al mijn vragen waren beantwoord. Toen iedereen terug kwam naar de realiteit besloten we buiten om een jointje te roken, en rustig te gaan praten. Niemand kon eigenlijk iets over zijn space zeggen, want we wilde natuurlijk niet voorschut staan op een of andere manier. Dus iedereen zei dat hij echt een zieke space had maar niemand ging in op details. Ik zelf eigenlijk ook niet.

Verder om dit verhaal niet te lang te maken, hebben we al die lachgas patronen op gemaakt, en elke keer als ik out ging van zo’n patroon kwam ik terug op dat ruimteschip, en zag ik hoe de wereld eigenlijk werd bestuurd en elke keer werd er weer een andere belangrijke vraag beantwoord doormiddel van dat schip waar ik terecht kwam. Door al die patronen en hele tijd dezelfde space ongeveer ben ik die avond heel anders gaan denken, ik was zo verstrooid dat ik werkelijk dacht dat we in de gaten werden gehouden door die hogere macht (ruimteschip) omdat we te diep naar ideeën zochten.

Om een lang verhaal af te sluiten, hebben we tot ongeveer 15:00 met elkaar nog kunnen uithouden en daarna is iedereen naar huis gegaan.

Ik liet me vriendin langs komen en had vreemd genoeg geen last van een kater zoals ik hem kende, wel heb ik nog hele heldere figuren gezien en kleuren in soort legoblokjes, heel mooi, zoiets kun je niet inbeelden eigenlijk. En ook niet zien op de tv. Graag hoor ik jullie mening. Bedankt voor het lezen!
Laatst bijgewerkt door VdKaartsalade op do apr 07, 2016 8:08 am, in totaal 2 keer bewerkt.
'Van pillen, sos en drank, van keta op de bank.'
Avatar gebruiker
VdKaartsalade
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma okt 12, 2015 8:09 pm

Re: XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Berichtdoor djeemen » ma maart 14, 2016 1:38 pm

Denk je niet dat je een beetje teveel op hebt gehad?
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Berichtdoor VdKaartsalade » ma maart 14, 2016 1:55 pm

djeemen schreef:Denk je niet dat je een beetje teveel op hebt gehad?


Het is inderdaad erg veel drugs, daar moet ik je gelijk in geven. Maar het was de bedoeling dat we genoeg hadden, want er was nog drugs over.
'Van pillen, sos en drank, van keta op de bank.'
Avatar gebruiker
VdKaartsalade
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma okt 12, 2015 8:09 pm

Re: XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Berichtdoor Maus » ma maart 14, 2016 9:32 pm

Ik verheug mij al op je volgende tripreport 8-) :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Berichtdoor cojiro » ma maart 14, 2016 9:42 pm

no shit dat je nog over had :lol:

ik zelf dacht ik pak wat ketamine want van die schijven ga ik er helemaal niks meer van snappen


:lol: logica
Ball so hard
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 924
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Berichtdoor Selem » di apr 05, 2016 1:01 am

cojiro schreef:no shit dat je nog over had :lol:

ik zelf dacht ik pak wat ketamine want van die schijven ga ik er helemaal niks meer van snappen


:lol: logica


haha dit dus :woeh:
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: XTC, Lachgas, Ketamine Combi (TRIP REPORT)

Berichtdoor VdKaartsalade » do apr 07, 2016 8:09 am

Helemaal van de wappie :keta:
'Van pillen, sos en drank, van keta op de bank.'
Avatar gebruiker
VdKaartsalade
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma okt 12, 2015 8:09 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner