Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Ivo » wo okt 26, 2011 8:45 pm

Ok, eerst en vooral, de "precies" in de titel is gelogen. Mijn kortetermijngeheugen is zo lek als een zeef en ik heb de laatste weken/maanden geen enkel (fatsoenlijk) tijdsbesef meer.

En voor de tl;dr mensen: ga naar Dag 13

Om te beginnen bij het begin: ik heb van een vriend 3 strips Valium 10mg gekregen, wat dus neerkomt op 300mg Diazepam.
De reden dat ik die Valium zomaar kreeg was omdat hij er slaapverlamming van kreeg en het al bij al gewoon geen chille benzo vond. Mijn enige benzo-ervaring was met Flunitrazepam, wat ook in slaapverlamming uitmondde. Maar who gives a fuck, gratis drugs, toch?


Dag 1

Het is een donderdag. Of een vrijdag. Ik denk donderdag... Maakt niks uit, kan zelfs een woensdag geweest zijn.
Ik had die dag (as usual) redelijk wat geblowed en daarna ben ik met wat vrienden wat gaan drinken. Niet zo heel veel, maar wel genoeg om het te voelen zonder alcoholtolerantie en met wat wiet erbij. Rond middernacht kom ik thuis aan en wil ik gaan slapen.
Ik herinner me ineens dat ik nog Valium liggen had! "Eentje kan geen kwaad" dacht ik in mezelf, dus zo gezegd, zo gedaan. Stashbox zoeken, Valiumpje nemen en in bed liggen.

Dag 2

Ik word rond 11u wakker, heerlijk uitgerust. Ik had nog nooit in mijn leven zo goed geslapen. De hele nacht geslapen, geen enkele keer wakker geworden, perfect uitgerust. Volledig klaar voor de dag die te komen staat dus.
Maar screw dagen die te komen staan, wake and bake time. Ik ging dat weekend niet naar huis, dus waarom ook niet.
Ik vond de avond ervoor, toen ik nog niet slaap gevallen was, best chill, dus ik dacht dat Diazepam wel recreatief te gebruiken zou kunnen zijn. Ik was zo stoned en dronken dat ik na 5 minuten als een blok in slaap viel, dus wist ik veel. Op het moment zelf klonk het logisch in m'n hoofd. Ik zou ondertussen moeten weten dat dat écht geen referentie is, maar daar wilde ik op dat moment niet naar luisteren.

Ik nam dus maar 3 van die kleine blauwe pilletjes en rolde een jointje. Ik was lekker stoned toen de Valium insloeg en ging op zoek naar een film of serie om naar te kijken. Veel interessants is er daarna niet meer gebeurd, big surprise.
Toen ik wat minder stoned was (as if), vond ik het wel tijd om bij te doseren. Nog es 3 zou wel genoeg zijn voor de rest van de dag. Het was dan ongeveer 5u 's avonds. Nog geen minuut later vond ik het ineens onverantwoord om de hele dag niks te eten, dus spurtte ik maar naar de Aldi, 10 seconden wandelafstand.
Toen ik eindelijk aan de beurt was, sloeg de herdosering keihard in. "Komaan Ivo, hier hebben we jaren lang op getraind, nu is het gewoon wat erger." Met wat moeite betaalde ik voor de hotdogs, broodjes en de fles ice tea.
De terugweg was een stuk moeilijker... Mijn linkerelleboog was nog steeds gebroken en ik was het steunverband 20m verder vergeten. Drie dingen in 1 hand dragen lukte voor geen meter, dus de elleboog moest er aan geloven. Wonder boven wonder voelde ik niks van de fles ice tea die ik had uitgekozen voor die arm. Vraag me af hoe dat kwam.
's Avonds nam ik nog 1 pilletje, "aangezien dat de dag voordien ook genoeg was". Genoeg was het in ieder geval.

Dag 3, 4, 5?

Ik vond de dag voordien best wel chill. Beter dan chill zelfs, het was de hemel. De onrust in mijn hoofd was een hele dag verdwenen. Als ik speed gebruik, kan ik mijn gedachten op 1 bepaald iets fixeren. Met deze drug dacht ik zelfs niet meer na. Na jaren van honderden gedachten tegelijk eens even niet moeten nadenken. Ik denk niet dat ik ooit een beter gevoel gekend heb. Ooit.
Het was zelfs beter dan speed om me te kalmeren: geen kater, minder verwoestend voor mijn lichaam en vooral: geen kater.

Ik besloot het te herhalen. Ik had al genoeg weekends doorgeblowed, dus waarom ook niet.
Vanaf hier loopt alles compleet door elkaar, ik herinner me gewoon wat flarden.
Een van die flarden is het gezicht van Lavalamp. Hij komt af en toe wel eens een jointje roken, dus ik denk dat we dat die dag ook gewoon gedaan hebben. Hij vond dat ik er best wel stoned uitzag en wat lispelde zei hij achteraf. Tussen de 150 en 250mg Valium na die eerste...
Ik weet niet wanneer ik die dagen geslapen heb en wanneer ik wakker was. Hell, ik weet niet eens of ik meer dan 4 uur wakker geweest ben dat weekend.Een van de flarden die ik me het best voor de geest kan halen, is dat ik in de zetel lig, compleet uitgeteld. In de DVD-speler zit PULSE van Pink Floyd, het liedje is Comfortably Numb. Heaven.
De reden dat dit beeld me zo bijgebleven is, is omdat ik bijna een naald uit mijn arm zag komen. Dit moment is het dichtste bij het gevoel van heroïne dat ik ooit ben gekomen, en liefst ooit zal komen.

Mezelf kennende ga ik zeker eens experimenteren met opiaten, maar ik MOET er voor zorgen dat ik de dealer niet ken en dat ik niet meer dan 1 of 2 dosissen krijg. Dit moment heeft mijn ogen geopend dat ik écht moet oppassen met downers en drugs in het algemeen.
Tot nu was ik meer voor de uppers, omdat ik daar energie van krijg en toch rust. Speed was my drug of choice, tot dat moment.
Het gevoel van niks te voelen, niks te denken, niks te... Gewoon niks. De laatste tijd was ik was down omdat ik niks aan het doen ben met mijn leven, maar deze vorm van niks stond me toch aan blijkbaar.

*Hier slaan we een paar oninteressante dagen over*

Dag 9 (ervan uitgaande dat dag 1 een donderdag was, een zaterdag dus nu)

Ik wilde met Koxbox en Tomaat naar Kozzmozz gaan, maar om een of andere reden was het uitverkocht. Geen probleem, dan maar een avondje op mijn kamer, ook altijd leuk. Koxbox en ik zijn ondertussen zo goed op elkaar afgespeeld, en al helemaal op MDMA, de avond kon niet stuk.

Koxbox en ik begonnen al met een pilletje elk en herdoseerden eens Tomaat eindelijk aangekomen was.
De avond valt compleet samen te vatten met mijn post in het "Je weet dat je hard gaat als"-topic.
Ivo schreef:Als je een prachtige witte vlinder de kamer door ziet fladderen, die een deurknop bleek te zijn toen hij eenmaal geland was.

Als je vraagt wat voor het nut het heeft de hele tijd door de playlist in winamp te zitten scrollen, als je het zo snel doet dat je de scrollende tekst niet eens kan lezen, terwijl er helemaal niemand aan de computer kwam.

Als je denkt dat youtube elke paar minuten refresht en een liedje met dezelfde cover speelt, terwijl er weer niks gebeurt. Ik was er echt van overtuigd dat de het scherm wit werd, er een nieuw liedje geladen werd en de liedjes rechts compleet andere foto's waren.

En dit is ondertussen standaard geworden:
*Koxbox zegt iets*
*Ik antwoord met een vraag of zo, ik verwacht een reactie*
*Koxbox staart voor zich uit en kan zich niet eens herinneren dat we aan het praten waren*

En vice versa, echt de hele avond lang...

Het kortetermijngeheugenverlies was blijkbaar besmettelijk want Tomaat wist na een uur ook niet meer wat er aan het gebeuren was, terwijl hij maar 2 keer 70mg binnen had.
Ik ben gaan slapen rond 10 's ochtends toen Koxbox me zag knikkebollen en dus maar naar huis is gegaan. Om 3u ben ik wakker gebeld dus dag 10 heb ik heel brak doorgebracht.

Edit: dit was ~400mg MDMA over 10u verspreid.

Dag 13

Vandaag, woensdag. Ik moest vandaag mijn doktersbriefje een dagje aan de kant schuiven voor een team-buildingsdag op m'n werk. Ik ging gisteren dus vroeg slapen, zoals het een brave werkmens betaamt. Wel na een biertje of 3-4, ditto werkmens. Om 10u-10u30 lag ik te snurken.

Rond middernacht was ik ineens klaarwakker. "Kut."
Te vroeg om op te staan, obviously, dus omdraaien en terug slapen.
Een paar uur later werd ik nog eens wakker, compleet uitgeput. "Nog 2 uur tot de wekker gaat, gewoon ogen dicht, slapen en morgen uitgerust gaan team-builden!"

En toen begon het.

Ik droomde dat ik een pil vond in een zetel die ik van een gebruiker gekregen had. Ik stak die onder mijn tong zodat het kon smelten.
Ineens schiet ik wakker en vind ik iets onder mijn tong. What the fuck had ik nu weer gedaan?! Vlug die pil er uit en weggooien!
Ik gooi de pil tegen de ruit naast mijn bed en hij kaatst direct mijn mond terug in, what the fuck²!

Voor ik het wist sloeg die pil keihard in en zag ik overal dingen bewegen. Beeld je 3 porties truffels in, in het donker. Ik werd echt compleet psychotisch. Ik had geen idee wat ik binnen had en een paar uur later werd ik ergens verwacht!Wie had hier ervaring mee? Wie moest ik bellen? Er schoten een paar namen door mijn hoofd, ik moest die mensen bereiken! Alleen trippen heb ik genoeg gedaan, maar dit was echt gestoord. 1 pil en alle schaduwen vielen me aan, mijn gedachten gingen zo snel, alles was te vergelijken met een introspectieve paddotrip die echt compléét verkeerd uitgedraaid was. Om niet compleet door te draaien praatte ik mezelf de gedachte dan maar in dat ik paddo's genomen had.

Ik moest dus iemand bellen. Maakte niet uit wie. Iemand. Ik neem mijn gsm en schuif het open, maar ik zie geen scherm. Ik voel de toetsen, dus het scherm zou zichtbaar moeten zijn, maar ik zie geen zak. Ik draai het om, weer toetsen, maar geen scherm. Ik klik de gsm nog verder open (what the fuck?) en overal zitten er klaviers. Ik kan zeggen wat ik wil, maar kan het aan niemand zeggen!

Ik laat de gsm voor wat het is, het lukte voor geen meter. Ik besef dat ik het ging moeten uitzitten tot het einde, hoe erg het ook was.
Ineens hoor ik buiten iemand mijn naam roepen. Kut. Dronken mensen die willen gamen, blowen of whatever is nu echt wel het laatste wat ik nodig heb. Om een of andere reden zeg ik toch heel zachtjes "ja..."
Het volgende dat ik me herinner is dat ik zaklampen zie schijnen door mijn rolluik, en de gestaltes van mijn vader en mijn zus. Iets verder zie ik mijn moeder naar de deur lopen.
Paniek.
Ik hou me zo lang mogelijk stil, maar ze geven niet op. Ineens denk ik aan al die sporen van druggebruik die op mijn kamer te vinden zouden zijn . Lege zakjes waar pillen ingezeten hebben, wiet, grinders, lege strips Valium, om een of andere reden een naald... Ik weet niet waarom ik het dacht, maar alle drugs die ik het afgelopen jaar gebruikt heb (en een naald?), zouden ze kunnen vinden!
Terwijl ik zo veel mogelijk uit het licht blijf, ren ik naar de lichtschakelaar om het licht aan te doen, zodat ik iets kon zien terwijl ik al het bewijsmateriaal door het toilet zou gooien.
Ik raak de thermostaat naast de schakelaar aan en ineens zijn de 2 vingers waarmee ik het aanraak weg, verdwenen in een zwart gat. Het zwarte gat verspreidde zich als duizenden mieren die uit hun nest komen. Toen ik mijn vingers er af haalde, stopte het ineens.

Opeens heb ik het besef dat mijn rolluik helemaal niet aan de andere kant van de kamer is, maar naast mijn bed. Mijn ouders verdwijnen, het licht verdwijnt, er is niks meer aan de hand.
Ik ga gerustgesteld terug in bed liggen en doe de staanlamp uit, die op een of andere manier aangegaan is. De knop wordt omgedraaid terwijl ik nog in bed lig, ik moet mijn arm maar strekken. Compleet onmogelijk want de lamp staat veel verder. Maar het is donker, dus who cares?
Nadat ik eindelijk terug gekalmeerd was, heb ik nog wat op bed liggen trippen. Niet aangenaam, maar wat mot dat mot. Ineens lig ik stokstijf in bed, slaapverlamming. Na wat er de afgelopen uren was gebeurd, maakten de dreigende schaduwen die er anders altijd zijn bij slaapverlamming me echt niks meer uit. Ik heb zo'n doodsangsten uitgestaan dat die schaduwen me echt gestolen konden worden. Geen idee hoe lang ik er zo gelegen heb, het voelde niet lang aan en tegelijk een eeuwigheid.Toen ging de wekker en kon ik me ineens bewegen. Een kwartier later heb ik mezelf uit mijn bed gesleept en heb ik de tram naar die team-dag genomen. Ik denk niet dat ik ooit al zo fucked up op een tram gezeten heb...


Ik weet niet wat het getriggerd heeft, maar volgens de halveringstijd van Diazepam zou er nu nog het equivalent van 1 blauw pilletje in mijn lichaam moeten zitten. In ieder geval, ik binge nooit meer zo hard op benzo's, ik heb mijn lesje wel geleerd vannacht...


De team-uitstap heeft me goed gedaan en ik heb er vandaag niet meer aan gedacht, maar om een of andere reden denk ik dat ik er nog iets van ga merken binnenkort...
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7879
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Jack Daniels » wo okt 26, 2011 9:05 pm

haha klinkt heftig !!!
Avatar gebruiker
Jack Daniels
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 355
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Bloxnix » wo okt 26, 2011 9:19 pm

Je praat over dat niks denken en die duizenden gedachten, dat komt toch door ADHD he?

En die dreigende schaduwen die er normaal altijd zijn, bedoel je dan dat je dat in je trip dacht of dat je ook echt altijd in je bed ligt op te letten naar dreigende schaduwen enzo?
Bloxnix
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 5:03 am
Woonplaats: België

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Ivo » wo okt 26, 2011 9:21 pm

Bloxnix schreef:Je praat over dat niks denken en die duizenden gedachten, dat komt toch door ADHD he?

Waarschijnlijk, nooit laten testen, maar het zou veel verklaren.

Bloxnix schreef:En die dreigende schaduwen die er normaal altijd zijn, bedoel je dan dat je dat in je trip dacht of dat je ook echt altijd in je bed ligt op te letten naar dreigende schaduwen enzo?

Ik bedoel de dreigende schaduwen die ik bij slaapverlamming beide keren had. Het gevoel dat er in de schaduw iets zit dat je kwaad wilt doen. Ik heb het bij andere mensen ook horen terugkeren dus ik ga ervan uit dat het iets typisch is voor slaapverlamming.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7879
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Bloxnix » wo okt 26, 2011 9:23 pm

Ivo schreef:Ik bedoel de dreigende schaduwen die ik bij slaapverlamming beide keren had. Het gevoel dat er in de schaduw iets zit dat je kwaad wilt doen. Ik heb het bij andere mensen ook horen terugkeren dus ik ga ervan uit dat het iets typisch is voor slaapverlamming.

Oh ok.
Ik heb dit altijd 's nachts :roll2:

En wat je zei over die gedachten enzo, ik heb precies hetzelfde!
Vandaar dat ik graag eens speed zou willen proberen, om het effect op mij te testen.
Bloxnix
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 5:03 am
Woonplaats: België

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Sublimo » wo okt 26, 2011 9:25 pm

Haha Ivo! :rock:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Shaggattack » wo okt 26, 2011 9:29 pm

Interresant tripreport.
Avatar gebruiker
Shaggattack
paperboy
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1086
Geregistreerd: do maart 17, 2011 2:50 am

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Bloxnix » wo okt 26, 2011 9:30 pm

Oja ik had nog een vraagje.
Dat je die pil nam, droomde je toch?
Want je zegt dat je droomde dat je een pil nam en ze opat, en dan wakker werd.
Maar dat wakker worden was toch ook in je droom?
Aangezien je je ouders zag enzo.
Bloxnix
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 5:03 am
Woonplaats: België

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Ivo » wo okt 26, 2011 9:34 pm

Bloxnix schreef:Oja ik had nog een vraagje.
Dat je die pil nam, droomde je toch?
Want je zegt dat je droomde dat je een pil nam en ze opat, en dan wakker werd.
Maar dat wakker worden was toch ook in je droom?
Aangezien je je ouders zag enzo.

Ik heb echt geen flauw idee welk deel gedroomd was en welk deel "echt". Het kan dat ik echt iets in m'n mond gevonden heb, het kan een droom in een droom geweest zijn.

Het enige dat ik zeker ben, is dat ik gaan pissen ben toen ik rond 4u even wakker werd, en dat ik volledig wakker werd toen mijn wekker ging.


Ik denk dat het 1 grote lucide droom was. Ik heb geen sporen gevonden in mijn kamer van een nachtwandeling.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7879
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Bloxnix » wo okt 26, 2011 9:56 pm

Ivo schreef:
Bloxnix schreef:Oja ik had nog een vraagje.
Dat je die pil nam, droomde je toch?
Want je zegt dat je droomde dat je een pil nam en ze opat, en dan wakker werd.
Maar dat wakker worden was toch ook in je droom?
Aangezien je je ouders zag enzo.

Ik heb echt geen flauw idee welk deel gedroomd was en welk deel "echt". Het kan dat ik echt iets in m'n mond gevonden heb, het kan een droom in een droom geweest zijn.

Het enige dat ik zeker ben, is dat ik gaan pissen ben toen ik rond 4u even wakker werd, en dat ik volledig wakker werd toen mijn wekker ging.


Ik denk dat het 1 grote lucide droom was. Ik heb geen sporen gevonden in mijn kamer van een nachtwandeling.

Woah, lijkt me echt een gekke ervaring!
Moest het niet zo negatief getint zijn, zou ik het best leuk hebben gevonden denk ik!
Bloxnix
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 881
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 5:03 am
Woonplaats: België

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Ivo » wo okt 26, 2011 10:03 pm

Ik heb nog maar 1 keer een lucide droom gehad waarbij het zo lang duurde voor ik echt doorhad dat het een droom was. Die was inderdaad best leuk en grappig.

Het enge nu was dat ik snapte dat de hallucinaties fake waren, maar het trippen bleef echt...
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7879
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Koekert » wo okt 26, 2011 10:19 pm

Wel heftig verhaal man.

Ivo schreef:het kan een droom in een droom geweest zijn.


:lol:
Avatar gebruiker
Koekert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 283
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 9:09 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Saikedellik » wo okt 26, 2011 11:14 pm

Holy shit, per definitie TR van de maand!!!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor verneukeratief » wo okt 26, 2011 11:30 pm

En dat is dan je baas. :#:
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3029
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Einstein » do okt 27, 2011 2:13 am

Wow Ivo, beangstigende shit :eek: TR van de maand voor mijn part
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Sublimo » do okt 27, 2011 2:14 am

Ja, hij stond al meteen op mijn lijstje van nominaties! 8-)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Accountz0r » do okt 27, 2011 2:27 am

Gele Banaan schreef:En dat is dan je baas. :#:


:lol:

OT: Leuk tripreport, heftige ervaring moet dat geweest zijn...
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Accountz0r
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4874
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Azy » do okt 27, 2011 7:56 am

Damn, klinkt enorm heftig. Vraag me ook wel af of je effectief slaapdronken daar een pilletje hebt bijgenomen of niet. Wegens alle vaagheid zit de strip tellen er ook niet in zeker? Ik denk dat ik dit ook niet meer moet zeggen omdat je het al wel weet, maar moest je toch een beetje aan de gsm uitkunnen mag je me ondanks het uur ofzo altijd wel bellen.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Ivo » do okt 27, 2011 9:09 am

Azymuth schreef:Damn, klinkt enorm heftig. Vraag me ook wel af of je effectief slaapdronken daar een pilletje hebt bijgenomen of niet. Wegens alle vaagheid zit de strip tellen er ook niet in zeker? Ik denk dat ik dit ook niet meer moet zeggen omdat je het al wel weet, maar moest je toch een beetje aan de gsm uitkunnen mag je me ondanks het uur ofzo altijd wel bellen.

Je bedoelt dat ik misschien een Valium genomen heb gisterenochtend? Kan niet, die waren vorige week allemaal op...
En al waren er nog over, mijn drugs liggen niet gewoon op grabbelafstand van mijn bed :P

En dat laatste weet ik, ben blij dat ik een paar mensen heb die ik met zulke shit lastig kan vallen :P
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7879
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor herejezus » do okt 27, 2011 10:08 am

O shit, wat hou ik van downers xD Geweldig report, Ivo:d
Verslaving is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij wel. Dus ik vermijd alles wat met drugs te maken heeft. Logisch.
herejezus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2053
Geregistreerd: za maart 12, 2011 9:13 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Spoednick » do okt 27, 2011 10:10 am

Downers zijn de shit. Slik gewoon alle problemen weg :love:
Avatar gebruiker
Spoednick
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 252
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:05 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Dreuge » do okt 27, 2011 8:39 pm

l0c0
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4650
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor vork » do okt 27, 2011 8:55 pm

Woow :rock: Dat nummer van Pink Floyd is trouwens briljant.
Avatar gebruiker
vork
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 498
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Tomaat » za nov 05, 2011 10:33 am

Ivo for president! :woeh: heavy shit man, volgende keer die valium maar aan mij geven :p die zaterdag van kozmoz was je inderdaad behoorlijk vaag :)
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Taxi. » za nov 05, 2011 1:11 pm

Ivo schreef:Ik heb echt geen flauw idee welk deel gedroomd was en welk deel "echt". Het kan dat ik echt iets in m'n mond gevonden heb, het kan een droom in een droom geweest zijn.


Inception 8-)
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Ivo » za nov 05, 2011 1:14 pm

Tomaat schreef:die zaterdag van kozmoz was je inderdaad behoorlijk vaag :)

Dat is ondertussen een standaard MDMA-avond, als Koxbox erbij is... Hij fuckt echt met m'n hoofd :(
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7879
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Dopamientje » za nov 05, 2011 8:30 pm

Jesus fuck, ik probeer me in te beelden wat je daar meemaakte... maar dat lukt niet.
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2432
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Lupus » ma nov 07, 2011 10:54 am

Hahahaha, nice Ivo.

Schop onder je hol zo af en toe kan best lekker zijn he?
Avatar gebruiker
Lupus
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1751
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am
Woonplaats: Im Himmel

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Ivo » ma nov 07, 2011 11:26 am

Lupus schreef:Schop onder je hol zo af en toe kan best lekker zijn he?

Inderdaad :P
En je zou zeggen dat ik er iets van leer, maar toch blijf ik zo'n mongolenacties uithalen.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7879
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: De kater komt later. 13 dagen later om precies te zijn.

Berichtdoor Lupus » ma nov 07, 2011 11:33 am

Ivo schreef:
Lupus schreef:Schop onder je hol zo af en toe kan best lekker zijn he?

Inderdaad :P
En je zou zeggen dat ik er iets van leer, maar toch blijf ik zo'n mongolenacties uithalen.


Masochist. Ik begrijp je wel hoor!
Avatar gebruiker
Lupus
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1751
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am
Woonplaats: Im Himmel

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner