Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Diclazepam testrun, T0, +2mg T1:30, +2mg

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

Diclazepam testrun, T0, +2mg T1:30, +2mg

Berichtdoor Jmths » di okt 27, 2015 11:12 pm



Wat
Diclazepam 4mg totaal
T0:00, 2mg Diclazepam
T1:30, 2mg Diclazepam

Wie
Man
82kg
1.81m

Wat is Diclazepam
Diclazepam is een analoog van Diazepam, een kort werkende benzodiazepine die veel wordt voor geschreven binnen farmaceutische sector. Het verschil zit hem in het feit dat er aan Diclazepam een extra chloor atoom is geplakt. De effecten worden dan ook over het algemeen als zeer gelijkend beschreven wat niet verbazingwekkend is gezien de gelijkende structuren.
Diclazepam wordt volgens wetenschappelijke bronnen zo'n 10x potenter geschat dan Diazepam in gewicht. In de praktijk lijkt deze volgens het merendeel van de 'ervaringsdeskundingen' rond de 7x potenter te liggen, zo lijkt er tot op bepaalde hoogte consensus te wezen dat 3mg Diclazepam ongeveer gelijke effecten geeft aan 20mg Diazepam.

Light < 0.5mg
Common 1mg - 2mg
Strong 3mg - 4mg
Heavy 5mg +
Bron: Psychonautwiki


Het Rapportje
T0:00, 13:15 - +2mg Diclazepam

T0:15, 13:30 - lichte tintelingen in mijn benen

T0:25, 13:40 - terwijl ik de effecten afwacht om in te slaan lees ik ervaringsrapportjes, deze zijn zeer wisselend qua ervaring met diclazepam;
- Zo kom ik een rapport tegen waarin gezegd wordt dat er van 2mg niets gemerkt werd.
- Zo kom ik een rapport tegen waarin iemand aangeeft van 2mg blackout te zijn gegaan.
- Zo kom ik een rapport tegen waarin iemand aangeeft zeer positef te zijn en het boven Etizolam waardeerd.
- En zo kom ik ook nog weer een rapport tegen waarin iemand aangeeft de effecten rommel te vinden.

Zelf ben ik van de Psychonautwiki dosering uit gegaan die 2mg als een gemiddelde dosis aangeeft, als ik 1mg neem ben ik bang geen effecten te merken en geen duidelijk beeld hiervan te kunnen schetsen.

T0:35, 13:50 - Gevoel iets meer ontspannen zijn, spontaan gaapje en rekje midden op de dag.

T1:08, 14:23 - Ik heb het gevoel licht wat te merken, alsof de lucht op mijn huid iets frisser aanvoelt, voel me iets meer ontspannen en zorgeloos. Tot nu toe wel voldoende energie, wordt er tot nu toe niet versuft van, ben beetje bezig met huishouden e.d.

T1:30, 14:45 - Effecten zijn momenteel nog steeds iets te mild voor mijn gevoel, in overleg met een 'ervaren' vriend besloten dat nog een extra niet dodelijk zal wezen +2mg, de vriend adviseert mij op dit moment nog om slechts 1mg extra bij te nemen maar negeer zijn advies en gooi er 2mg in.
Achteraf gezien teveel bij gedoseerd met als gevolg dat ik in slaap val, ook valt mij op dat ik aanzienlijk meer typ fouten maak na 2de +2mg dosering.

T1:45, 15:00 - Merk dat ik iets waziger wordt, mijn lopen wordt ook aanzienlijk lomper, ik slungel een beetje heen en weer alsof ik iets teveel biertjes gedronken heb.

T1:55, 15:10 -
Beetje dizzy in het hoofd, kan nog wel aardig een gesprek houden, typen verloopt ook net iets minder soepel dan normaal, beetje het gevoel van een paar biertjes maar wel fatsoenlijk kunnen nadenken.
Op dit moment heb ik een vreemde sensatie dat er koude lucht in mijn benen opstijgt.

T2:22, 15:42 - Vriendin was een beetje aan het doemdenken en begon over dat mijn drugsgebruik de afgelopen tijd verhoogd was en dat ik moest minderen, veel kritische vragen maar goed afgekaatst met mijn nu ondertussen 'ik ben mellow en alles is goed houding'.
Destijds had ik het gevoel me er erg goed onderuit gekletst te hebben maar achteraf gezien twijfel ik hier toch wel aan aangezien ik me nergens zorgen over leek te kunnen maken wat zich uitte in een onverschillige houding.
Hoe dan ook, ik besloot de DSM er bij te pakken en lekker kinderachtig alle criteria voor verslaving bij langs te gaan waaruit bleek dat ik aan geen van de criteria voldeed en dus op eigen houtje verklaarde dat ze het argument had verloren.

T2:52, 16:07 - Ik loop nog steeds lichtelijk als een alcoholieker, effecten zijn wel goed ontspannen. Mijn benen en armen voelen aan alsof ze licht vibreren.

T3:13, 16:28 - Ondertussen extreem lui geworden, moet sowieso nog de afwas doen maar dat kan een flink slagveld worden, ledematen voelen zwaar aan, zelfs typen is vermoeiend.

T3:45, 17:00 - Zo moe geworden dat de verleiding om in bed te kruipen te groot is geworden bij deze kruip ik in bed dus. Van de overige huisklusje komt dus niet veel meer terecht.

T4:45, 18:00 - Op dit moment word ik wakker gemaakt door de kleine tiran.

T5:15, 18:30 - Op dit moment had ik me weer aangekleed en vervolgens vrijwel direct op de bank in slaap gevallen.

T6:45, 20:00 - Wederom wakker geworden.

T8:05, 21:20 - rustig merk nog lichtjes effecten, typen gaat nog iets moeilijk.

T9:00, 22:15 - Op dit moment voel ik me weer zo goed als baseline.

Conclusie
De 2mg was al best wel prettig doch subtiel aanwezig, nieuwsgierig dat ik was wou ik zien waar de Diclazepam me kan nemen op hogere doseringen en consumeerde nogmaals 2mg. Achteraf gezien was dit wellicht niet zo handig, zoals je al kunt terug lezen viel ik kort daarop in slaap en als ik er even bij stil had gestaan was het ook te voorspellen aangezien 4mg als sterke dosering aangegeven wordt.
Wel moet ik hier bij toe voegen dat ik de twee avonden vooraf gaand zeer beperkt had geslapen en op baseline ook al aardig vermoeid was, een vriend van me vertelde dat hij bij hogere doseringen Diazepam (Valium) niet snel in slaap valt in tegenstelling tot andere benzos (zoals clonazepam/clonazolam). Deze zelfde vriend heeft heel wat meer ervaring met Diazepam dan ik en zei dat de effecten zeer sterk gelijkend zijn waar hij erg blij mee was gezien de achterlijke prijzen die je voor illegaal verkregen Diazepam mag betalen, i.v.m. de regels mag ik geen concrete bedragen noemen maar laten we zeggen één vinger per stuk.
Zelf heb ik beperkt ervaring met Diazepam dus durf nog geen uitspraak te doen over hoe gelijkend deze twee zijn al kan het gezien de structuur waarschijnlijk niet veel verschillen. Ik heb nog een paar Diazepam in huis liggen en zal hier later in de toekomst nog op terug komen.
Het duurde ongeveer 7uur na de laatste inname van 2mg Diclazepam voordat ik weer zo goed als baseline was, een relatief kort durende 'benzo' met effecten die als prettig ervaren werden. Mocht iemand een goedkope en makkelijk verkrijgbare Diazepam zoeken is Diclazepam wellicht een goede kandidaat.

Kleine testrun om een beetje concreet beeld te krijgen van de effecten van Diclazepam, zal nog wat meer moeten testen om verdere conclusies te kunnen trekken.
Ik moet zeggen, als ik niet live notities had gemaakt was ik hoogstwaarschijnlijk alles vergeten van deze dag, toen ik een conceptversie tegen kwam van dit rapportje kon ik me niet herinneren dat ik hem ooit getypt had. Goed spul voor zwarte gaten zoals alle 'benzos' op hoge dosering in ieder geval.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Diclazepam testrun, T0, +2mg T1:30, +2mg

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » do okt 29, 2015 9:28 pm

Tja, diclazepam is niet echt een interessante benzo. Het is niet zo daat het niet werkt, je wordt er goed suf van, maar veel meer dan dat hoef je er niet van te verwachten. De euforie of "warme deken gevoel" dat veel andere benzo's geven zijn niet aanwezig bij Diclazepam.

Niks mis met je report, maarja een saaie benzo gaat natuurlijk nooit een superspannend verslag opleveren. :)
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm

Re: Diclazepam testrun, T0, +2mg T1:30, +2mg

Berichtdoor Italiano » vr okt 30, 2015 1:30 am

Jmths schreef:Diclazepam is een analoog van Diazepam, een kort werkende benzodiazepine die veel wordt voor geschreven binnen farmaceutische sector.

Diazepam, vaker bekend als Valium (merknaam van Roche) is juist een langwerkende benzo (halfwaardetijden van 20-48 uur voor diazepam zelf + tot wel 100 uur als je het actieve metaboliet meeneemt). Dus niet kort!
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Diclazepam testrun, T0, +2mg T1:30, +2mg

Berichtdoor Jmths » vr okt 30, 2015 2:48 pm

Niks mis met je report, maarja een saaie benzo gaat natuurlijk nooit een superspannend verslag opleveren. :)

Diazepam is dacht ik samen met lorezepam zo'n beetje de meest misbruikte 'farmaceutische' benzo en diclazepam is een goed alternatief voor het dure Diazepam. :)

Voor mijn gevoel is de diclazepam (en diazepam) tijdens de eerste helft van de effecten best wel recreatief en halverwege verandert het ineens in een meer 'downer/sedatieve' benzo, wat ik persoonlijk wat minder interessant vind. Als ik een beetje ervaringen van andere mensen lees online lijkt dit overeen te komen. Volgens mij komt dit ook wel een beetje overeen met wat je terug leest in de literatuur waar aangegeven wordt dat diclazepam (en diazepam) in verscheidende nieuwe actieve werkzame stoffen wordt gemetaboliseerd in het lichaam wat zich over het verloop van het proces in nieuwe effecten uit.

Doordat diclazepam (en diazepam) geen eenzijdige werking heeft vind ik persoonlijk het een beetje een 'onpraktisch' stofje om in de praktijk toe te passen en daardoor voornamelijk een wat minder interessante 'benzo'. Ik ken persoonlijk echter ook mensen die diazepam helemaal 'de shit' vinden en er grof geld voor betalen en zeer dankbaar diclazepam als goedkoper alternatief gebruiken, stukje persoonlijke voorkeur I guess.

Maar 'benzos' blijven inderdaad saai spul om een rapportje over uit te tikken, het gaat hier voornamelijk om het informatieve gedeelte.
Welke benzo heeft je voorkeur als ik vragen mag? :kleuter:

Diazepam, vaker bekend als Valium (merknaam van Roche) is juist een langwerkende benzo (halfwaardetijden van 20-48 uur voor diazepam zelf + tot wel 100 uur als je het actieve metaboliet meeneemt). Dus niet kort!

De halfwaardetijd van diclazepam/diazepam bracht mij ook al een beetje in verwarring, deze is niet bepaald kort. De actieve werking duurt echter gemiddeld maar zo'n 5uur, volgens mij waren er ook nog zeer subtiele niet merkbare/verwaarloosbare na effecten die een stuk langer duren maar hier ben ik momenteel niet van op de hoogte.

In dit geval leek het me relevanter om in te gaan op de kort werkende merkbare effecten dan de halfwaarde tijd van diclazepam/diazepam metabolieten. Leek me ook handiger om eventuele verwarring te voorkomen.

Om de bijsluiter van Diazepam/valium er ter verduidelijking even bij te pakken.
The half-life of Valium is 20 hours, sometimes longer. It reaches peak levels in the blood just 1-1.5 hours after being taken. Despite taking several days to leave the body, the effects wear off within 4-6 hours, so it does need to be taken throughout the day.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner