Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI, opioïd RC [100mg nasal]

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

Testrun Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI, opioïd RC [100mg nasal]

Berichtdoor Jmths » di dec 15, 2015 6:09 pmWat
Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI 100mg (nasaal)
Voor 99% 'versneden' met lactose.
Deze dosering staat dus gelijk aan 1mg Butyryl-Fentanyl 'onversneden'.
Insufflated peaks in about 20 minutes, with a 4-5hr duration
Bron: https://www.reddit.com/r/researchchemic ... lorer_ama/

Wie
Man
82kg
1.81m

Wat is Butyryl-Fentanyl
Butyr-fentanyl of butyrylfentanyl is een potente, kortwerkende pijnstillende opiaat. Het is zoals de naam al deed vermoeden een analoog van Fentanyl waarvan de potentie in verhouding op ongeveer 1/4de wordt geschat. Verder is er zeer weinig concrete informatie te vinden over Butyryl-Fentanyl.


Voorafgaande dag 'allergietest'
19:45 - 1mg oraal, geen effect.
20:30 - 6mg oraal, geen effect.
21:00 - 18mg oraal, geen effect.
21:45 - 23mg oraal, wellicht effect.
22:15 - 40mg nasaal, na 10minunten kuiten licht gespannen, lichte druk in mijn hoofd, iets meer ontspannen/zorgeloos, zeer subtiel maar merkbaar.

Online had ik gelezen dat 100mg nasaal een beetje standaard dosering is wat wel overeen lijkt te komen met mijn bevindingen tot nu toe, het plan dus om de dag hierop 100mg nasaal te nemen met de verwachting een 'gemiddeld' tripje te ondervinden.

Het Rapportje
T0:00, 12:00 - +100mg Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI nasaal.
Wat mij gisteren al opviel is dat deze stof zeer plezierig is om te snuiven, geen pijn of prik, het is zacht en een beetje donzig aanvoelend maar het heeft tegelijkertijd genoeg gewicht dat het niet je keelgat in vliegt. Online leek er wel consensus te zijn over dat nasale inname gewenstere effecten geeft dan oraal.

Besluit om even snel te douchen terwijl de effecten opkomen.

T0:03, 12:03 - Eerste effecten merkbaar, sta onder de douche en merk dat het lastiger is om rechtop te blijven staan, duizelig zonder misselijkheid, lichte headspace. Deze effecten worden langzaam aan sterker terwijl ik onder de douche sta. Achteraf gezien was het waarschijnlijk veel slimmer geweest om de 100mg verdeeld over meer tijd te consumeren.

T0:12, 12:12 - Op dit moment word ik aardig overvallen door duizeligheid en besef me dat het niet zo handig was om te gaan douchen. Ik haast me onder de douche vandaan met kleren en handdoek in de hand om zo snel mogelijk op de bank neer te kunnen ploffen. Het vriendinnetje schrikt er een beetje van en vertelt me dat ik aardig bleek oog.
Ik vertel haar dat ik even rustig moet zitten en even wachten totdat het stabiliseert.

T0:16, 12:16 - Op dit moment voel ik me alweer een stuk beter, het lukt me in ieder geval weer om wat kleren aan te trekken, beetje water te drinken, etc.

T0:25, 12:25 - Ik probeer een beetje alles op mijn pc uit te typen maar merk al snel dat ik me weer duizeliger begin te voelen en dat het me niet gaat lukken te lang naar mijn beeldscherm te kijken, hierop besluit ik maar om in de kamer op mijn rug op het tapijt te gaan liggen en naar het glas en lood plafon te staren.

T0:45, 12:45 - Nog altijd licht duizelig, de gewenste effecten blijven uit, geen zorgeloosheid, geen euforie of iets dat in die richting hint. Erg apart aangezien de effecten bij 40mg nasaal gisteravond toch wel prettig waren doch subtiel.
So far, no good.

T1:00, 13:00 - Na constant duizelig te zijn geweest en geen gewenste effecten tot op dit moment besluit ik op bed te gaan liggen. Nadat ik een poosje op bed lig verdwijnt de duizeligheid al snel zo goed als en begin ik eindelijk maar toch een beetje de eerste prettige effecten te merken. Dat lekkere gevoel van intens slapen komt over mij heen. Ik slaap niet maar merk wel dat ik een beetje dromerig ben, ik herinner me nog een droombeeld dat ik in een grote gymzaal ben met nog iemand anders en dat de muren met allemaal kleurrijke krabbels zijn onder geklad. Vrij apart aangezien ik me tegelijkertijd ook heel wakker voel.

T1:15, 13:15 - Ik had mezelf en mn vriendin beloofd dat ik nog een poging zou doen tot studeren dus ik stap weer uit bed en doe een poging. Het liefst zou ik op bed blijven liggen en nog een poosje half weg dromen en genieten van de effecten.

T2:00, 14:00 - Voel me rustig, heb mezelf nog een half uurtje tot studeren kunnen zetten, duizeligheid is vrijwel compleet verdwenen. De gehele trip is er een 'headspace' aanwezig geweest beetje tegenovergesteld qua ervaring van de sterke concentratie die je kunt krijgen van stimulanten. Merk dat ik me aardig zorgeloos en ontspannen voel, ik ben nog niet zo onder ondersteboven van de effecten maar dat ligt wellicht ook gedeeltelijk aan de heftige inslag en het duizelige/vervelende eerste uur van de trip.

T2:30, 14:30 - Sterkste effecten lijken alweer voorbij al moet ik zeggen dat ik de intensiteit op dit moment wel prettig vindt, ik merk licht de gewenste effecten, geen duizeligheid plus het is weer makkelijk om me te concentreren en motorisch gezien lijkt ook alles weer tip top in orde. Mijn verwachting is dat ik over een uur zo goed als niets meer voel van de effecten.

T3:00, 15:00 - 'Na effecten' lijken nog niet te zijn afgenomen, voel me prima, alles gaat zijn gangetje, ondertussen weer een half uurtje gestudeerd.

T4:30, 16:30 - Terug op baseline, geen effecten meer waarneembaar.

Conclusie
100mg in 1x snuiven was niet zo'n slim idee, de volgende keer zal ik eerder om het kwartier 25mg snuiven denk ik zodat de effecten een beetje geleidelijk kunnen opbouwen en niet inslaan als een bom. Mijn lichaam was duidelijk even van slag en reageerde duidelijk niet zo goed op de intensiteit van nieuwe input.
Al had ik last van duizeligheid van misselijkheid was er niet echt sprake, iets dat ik bij de U47700 wel sterk ervoer en toch wel een minpunt was, dus dat is wel fijn.
Verder lijken de effecten vrij typisch opiaat gerelateerd, gevoel van zen, zeer ontspannen voelen, 100mg Butyryl-Fentanyl 1:100 is denk ik een iets minder sterk tripje dan 40mg U47700.
B-F werkt ook afgaand op deze ervaring slechts zo'n 2-3uur voordat de effecten zo goed als verdwenen zijn.

In de toekomst zal ik nogmaals een testrun doen met de Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI alleen dan met een meer geleidelijke opbouw, wellicht dat de effecten mij dan een stuk beter bevallen. Doordat ik het tripje op een vervelende manier in ging door eigen toe doen heb ik toch niet het gevoel dat ik een objectief rapportje kan neer zetten in dit geval.

Volgend rapportje wordt echter 5meo-mipt welke ik dit weekend zal uitproberen, een uniek stofje waar ik al lange tijd naar uit keek om uit te proberen en veel positieve verhalen over heb gehoord.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI, opioïd RC [100mg nas

Berichtdoor Verf » wo dec 30, 2015 3:13 pm

Zoals steeds, prima geschreven duidelijk report. Al vraag ik me wel een beetje de meerwaarde van dit stofje af? In feite zit je te experimenteren met wazige analogen van extreem sterke pijn medicatie ontworpen in een chinees labo. Dit deel van de RC-scene heeft nog weinig te maken met de romantisch psychnonautische visie van vader Shulgin.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Testrun Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI, opioïd RC [100mg nas

Berichtdoor Jmths » do dec 31, 2015 12:58 am

Al vraag ik me wel een beetje de meerwaarde van dit stofje af?

Op veel fora leek er wel consensus te bestaan dat butyryl-fentanyl wel de meest veelbelovende fentanyl analoog is qua gewenste effecten. Shulgin heeft in zijn tijd ook opiaten zoals heroïne uitgeprobeerd, net als hem wil ik de effecten eens ervaren hebben en deel ik tot zo ver zijn mening in dat ze niet zo boeiend zijn.

Ik vind het ook gewoon leuk om zoveel mogelijk verschillende stofjes te verzamelen en vervolgens een rapportje er over uit te tikken. Dit stofje kwam ik toevallig voor een goedkope prijs tegen bij een betrouwbare bron en behoort tot een categorie waar ik nog onbekend mee was.

Los daarvan mag ik van mezelf best drugs simpelweg voor mijn plezier gebruiken zolang ik hiermee mezelf of mijn omgeving maar niet schaad.
Een beetje nonchalante houding ten opzichte van drugs wellicht maar ik weet van mezelf dat verslaving/afhankelijkheid voor mij geen issue is, het enige dat wellicht uit de hand loopt is mijn verzameldrift. :kleuter:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI, opioïd RC [100mg nas

Berichtdoor Poseidon » do dec 31, 2015 6:22 pm

Mijn zege heb je Jmths. Lovenswaardig dat je al deze experimenten op jezelf loslaat. Zeker in dit geval: fentanyl is lekker maar link spul. Als er een mildere variant voorhanden is waarvan proefondervindelijk ondervonden is dat het een veilige substantantie is, kunnen we dit enkel toe juigen. :wink:
Nice report weer :)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Testrun Butyryl-Fentanyl 1:100 HCI, opioïd RC [100mg nas

Berichtdoor Jmths » zo jan 03, 2016 11:41 am

Thanks Poesi.
Ik had zo'n 250mg met een vriend had gedeeld nadat we samen 65mg hadden uitgeprobeerd. Deze vertelde me 36uur daarna dat hij er dezelfde nacht nog op door had gehaald en vroeg er direct achteraan of hij nog weer wat mocht gebruiken (voor tijdens het stappen op NYE nota bene). Ik vertelde hem dat ik hoopte dat er bij hem ook een belletje af ging waarna hij stil werd.
Ik kan me er zelf weinig bij voorstellen maar voor veel mensen is dit blijkbaar link spul ja, in het vervolg hou ik dit stofje toch maar beter voor mezelf in ieder geval.

Af en toe een nieuw stofje heeft trouwens wel zijn charme, houdt het leven wat interessanter.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner