Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun FlubromazePAM [8mg]

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor Jmths » do maart 03, 2016 12:23 pmWat
T0:00, 10:45 - +8mg Flubromazepam

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Voornamelijk thuis in het appartement, eveneens nog even tijdens hoorcollege.

Wat is Flubromazepam
Flubromazepam is een structurele analoog van phenazepam waarbij het chloor atoom door een fluoride atoom is vervangen. De ervaren effecten tussen deze twee verschillende echter wel aanzienlijk waar Phenazepam over het algemeen als een vrij 'actieve' benzodiazepine wordt ervaren (denk aan diazepam) waar flubromazepam voornamelijk bekend staat om zijn verdovende werking.
Flubromazepam staat voornamelijk bekend om zijn trage opkomst tijd (4uur), lange werkingsduur (1-2dagen) en nog langere halfwaardetijd van gemiddeld zo'n 3 dagen.
Flubromazepam is over het algemeen genomen vrij positief ontvangen in tegenstelling tot zijn broertje Phenazepam. Mijn omgeving was er vrij enthousiast over en op het forum zijn er eveneens wel positieve berichten over terug te vinden, ben benieuwd.

Kleine waarschuwing
Een toch nog wel vaak voorkomende fout die gemaakt wordt bij het gebruik van Flubromazepam is te vroeg bijdoseren. Het komt toch nog wel eens voor dat mensen na 2uur nog altijd niets lijken te merken en non galant hun dosering verdubbelen wat vaak vervelend kan uitpakken gezien de lange werkingsduur.

Tolerantie
Vrijwel niet bestaand, mijn laatste keer benzodiazepine was voor de testrun FlubromazoLAM, verder gebruik ik sowieso vrijwel nooit benzodiazepines.

Subjectieve schatting equivalenten:
8mg FlubromazePAM ≈ 0,6mg FlubromazoLAM ≈ 0,6mg Clonazolam ≈ 6mg diclazepam ≈ 40mg diazepam ≈ 1,2mg Phenazepam.
De effecten zijn natuurlijk heel anders van aard en het wil ook wel eens verschillen per persoon maar om ongeveer een idee te krijgen.


Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 10:45 - +8mg Flubromazepam (lichtblauw pilletje)

T1:15, 12:00 - Gevoel eerste effecten licht te bemerken al, een gaapje werd geslaakt en ik denk wat standaard typerende benzo effecten te bemerken, zak wat dieper weg in mn stoel, iets meer ontspannen, wat waziger in het hoofd, etc.


T2:15, 13:00 - Zometeen naar school maar merk dat de motivatie zeer ver te zoeken in, voel me moe en zou het liefst een tukkie op bed willen doen.
Op dit moment loop ik duidelijk heen en weer te zwalken.

T3:45, 13:30 - Eenmaal op school aangekomen merk ik dat ik te moe ben om überhaupt les te kunnen volgen, ik bedenk me dat de grote collegezaal donker en leeg om de hoek is en wat stopcontacten heeft, niet veel later zit ik hier met een laptop voor me en mijn armen over elkaar een dutje te doen, ik val vrijwel direct in slaap in het lege donkere lokaal op school.
Ik had ook gewoon meteen naar huis kunnen gaan maar daar had de vriendin die thuis zit me vrijwel zeker (terecht) voor idioot uit gemaakt.

T5:00, 15:45 - Op dit moment word ik weer wakker, de les is ondertussen alweer 15minuten voorbij. Tijd om het fietstochtje naar huis weer te maken.
Tijdens het fietsen naar huis merk ik duidelijk dat mijn motoriek flink achteruit is gegaan.

T5:20, 16:05 - Eenmaal thuis aangekomen spring ik vrijwel direct weer mijn bed in waar ik binnen 3minuten in slaap viel, zoals de kleine dame zei: 'binnen 10minuten liep je flink te snurken'.

T6:45, 17:30 - Anderhalf uur later word ik weer wakker, niet uit mezelf maar wakker gemaakt door de kleine dame. Dit omdat ik zou koken en ze honger begint te krijgen.
Eerst maak ik wat notities voor het tijjdtabel voor het rapportje en niet veel later begin ik met het verzamelen en snijden van ingredienten.

Het is me ondertussen wel duidelijk geworden dat 8mg net iets teveel is voor een persoon zonder tolerantie.
Het sedatieve en hypnotische van de FlubromazoLAM herken ik wel in de effecten, wat dat betreft ook niet zo verrassend dat ik zoveel moeite heb mezef wakker te houden.
Een prettige benzodiazepine om lange tijd lam/ontspannen onder te wezen maar iets minder functioneel tot nu toe naar mijn idee.

T12:15, 22:00 - We hebben wat new girl kekeken en ik merk dat ik ondertussen alweer flink moe ben en het best wel zie zitten om naar bed te gaan, normaal zou ik niet voor 12uur slapen.

T13:15, 23:00 - Ondertussen lig ik alweer op bed, had afgesproken met de kleine dame komende week een beetje schappelijke slaaptijden aan te houden aangezien onze nachtrust er onder leed.
Dat ik vandaag al zo'n 3 en een half uur heb geslapen en de avonden ervoor een fatsoenlijke nachtrust heb binnen gekregen lijkt blijkbaar niet uit te maken.
Binnen 5minunten val in wederom in slaap en slaap ik als een blok aan één stuk door tot 10:00 's ochtends.
Als flubromazepam zich ergens heeft bewezen voor mij is dat als een effectief slaapmiddel.

T23:45, 10:30 - Ondertussen een beetje wakker en in de kleren en ik merk wel dat ik nog altijd wel lichtjes onder invloed ben van de flubromazepam, op dit niveau voelt het toch wel wat prettiger dan onder de zwaar bedwelemde effecten.

Voorlopige schatting: T27:15, 14:00 - Effecten niet meer bewust merkbaar, waarschijnlijk nog een zeer lichte nasleep van enkele uren.


Conclusie
Spoiler! :
De totale werkingsduur leek zo'n 28uur te wezen voordat ik de effecten niet meer merkte. Voordat het volledig uit mijn lichaam is zal nog wel iets langer duren, de halfwaardetijd is immers zo'n 3 dagen staat online vermeld. Het is op zich wel een prettig middel, zeer lang stabiel plateau.

8mg was voor mij, gebruiker zonder tolerantie echter wel net iets te veel wat er in resulteerde dat ik de hele dag lang een zak zout was. Mijn besluit om iets wat aan de hoge kant te zitten was een bewuste omdat ik anders bang was de effecten niet goed bewust te kunnen waarnemen. De volgende keer ga ik voor de 6mg in ieder geval.

Er zijn niet zoveel RC benzodiazepines die een sterk hypnotiserend en sederend effect hebben, voor een bepaalde doelgroep lijkt dit me wel een interessante benzodiazepine. Ik zit hier te denken aan mensen die van een blowtje op zijn tijd houden (aangezien beide middelen aardig sederend zijn) en mensen die al een aardige tolerantie hebben.
Benzodiazepine tolerantie lijkt namelijk het sterkst effect te hebben op de hypnotische (/slaapverwekkende) effecten hiervan. Iemand zonder tolerantie zal waarschijnlijk net als ik constant (half) liggen slapen op de flubromazepam.
Eveneens is mijn verteld dat dit middeltje zich goed leent in combinatie met stimulanten, ik zal het niet aanraden, maar hé, het kan.


Snoep verstandig, have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op do maart 03, 2016 1:25 pm, in totaal 7 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor Perry » do maart 03, 2016 12:41 pm

Ik gebruik het af en toe, maar vrijwel altijd samen met speed en in iets hogere dosering. (10mg) Het sterk sederende wat jij omschrijft maakt dan plaats voor een verhoging van de euforie en nihilisering van eventuele negatieve bijwerkingen van speed.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor Jmths » do maart 03, 2016 1:31 pm

Perry schreef:Ik gebruik het af en toe, maar vrijwel altijd samen met speed en in iets hogere dosering. (10mg) Het sterk sederende wat jij omschrijft maakt dan plaats voor een verhoging van de euforie en nihilisering van eventuele negatieve bijwerkingen van speed.

Ik hoor wel vaker dat mensen het in deze combinatie toepassen, zal het zelf ook eens in de toekomst uitproberen.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor Druks » zo maart 06, 2016 5:23 pm

Redelijk straight forward reportje: veel slapen :lol:. Ik kon redelijk gemakkelijk wakker blijven onder 12 mg flubromazepam zonder tolerantie. Ik was wel zwaar onder invloed en kon weinig anders gedaan krijgen dan een beetje chillen. Heb je nog iets van euforie gemerkt? Dat zou deze benzo typeren, vooral na de 4 uur mark.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7157
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor Jmths » zo maart 06, 2016 8:08 pm

Heb je nog iets van euforie gemerkt? Dat zou deze benzo typeren, vooral na de 4 uur mark.

Moeilijk te zeggen maar het zat me weinig dwars dat ik zo (motorisch) incapabel was en het slapen onder flubromazepam voelde echt hemels kan ik me herinneren.
Het is zeker wel een prettige benzodiazepine met zijn eigen unieke effectenprofiel, ik zal hem binnenkort nog eens uit proberen en aanvullingen onder dit rapportje posten.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor sejku » zo maart 06, 2016 8:18 pm

Vind Flubromazepam naar mijn mening echt op geen fluit trekken.
het LAM-variantje is echter wel een killer.
Avatar gebruiker
sejku
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 99
Geregistreerd: wo aug 13, 2014 3:35 am
Woonplaats: Anvers

Re: Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor Jmths » ma maart 07, 2016 11:27 am

sejku schreef:Vind Flubromazepam naar mijn mening echt op geen fluit trekken.
het LAM-variantje is echter wel een killer.

De LAM komt veel sneller op, piekt veel harder en duurt een stuk korter maar de effecten verschillen verder vrijwel niet. Voor lange termijn gebruik (voor de junkies onder ons) zijn kort werkende hard piekende benzodiazepines meestal niet zo handig aangezien dit de tolerantie relatief gezien sneller omhoog werkt.

Het hangt voornamelijk een beetje van de context af welke het prettigst in gebruik is denk ik.
Laatst bijgewerkt door Jmths op di aug 23, 2016 4:31 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun FlubromazePAM [8mg]

Berichtdoor Perry » di maart 08, 2016 10:16 pm

Yo, ongeveer 24 uur geleden Flubromazepam eens zonder pep genomen en ik snap je helemaal. Ik ga bed in bed uit. Best relaxt, maar erg zonde voor m'n tijd.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner