Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun FlubromazoLAM 300µg

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

Testrun FlubromazoLAM 300µg

Berichtdoor Jmths » ma feb 01, 2016 3:13 pmWat
T0:00, 20:20 - +200µg Flubromazolam
T1:50, 22:10 - +100µg Flubromazolam

Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Thuis appartement

Wat is Flubromazolam
Flubromazolam is een benzodiazepine die structureel sterk gerelateerd is aan triazolam en flubromazepam. Flubromazolam staat voornamelijk bekend om zijn relatief sterke hypotische en verdovende eigenschappen, een middel waarop veel mensen zelfs effectief kunnen slapen naar bijvoorbeeld stimulantgebruik.
Eveneens staat het bekend om zijn sterke vermogen om (op hogere doseringen) geheugenverlies te induceren, in relatief lagere mate onderdrukken van angsten en een relatief sterk effect op het afnemen van motoriek.

Waarschuwing
FlubromazoLAM is geen flubromazePAM, ondanks dat deze twee sterk op elkaar lijken qua effecten, structuur en naam zijn dit zeker niet dezelfde substanties. Er zijn gevallen van overdosis bekend omdat de twee substanties door elkaar werden gehaald en het potentiegewicht van flubromazoLAM veel potenter is dan flubromazePAM.

FlubromazoLAM is een van de potentste benzodiazepines in bestaan, doseren hoort alleen te gebeuren aan de hand van de volumetrische doseringsmethode.
Levensbedreigende reacties zijn geobserveerd vanaf doseringen die enkel 3mg bedragen!

Combineren met alcohol is door het sterk synergetische effect eveneens sterk af te raden.

Doseringsmethode
Zelf heb ik 50mg flubromazolam vermengt met 50ml PG (propyleenglycol). Liever had ik het vermengt met vodka gezien de smerige smaak van PG maar ik durfde het niet aan vodka hiervoor te gebruiken uit angst dat de oplossing eventueel toch niet helemaal 100% zou wezen met oog op de gigantische potentie van dit stofje.
Eveneens had ik de flubromazolam liever met een kleinere hoeveelheid vloeistof vermengt maar durfde dit niet aan gezien de enorme potentie in gewicht.
Wellicht dat ik in de toekomst een 50mg:25ml vermenging probeer.
Na vermengen gedoseerd m.b.v. een micropipet (200µl+100µl) en geconsumeerd met een glas water.

Tolerantie
Van tolerantie is vrijwel geen sprake, ik gebruik enkel benzodiazepines na langdurige psychedelica en voor het uittesten van nieuw verkregen substanties zoals nu, laatste keer benzodiazepine is 2 weken geleden ondertussen.

Het Rapportje
T0:00, 20:20 - +200µg Flubromazolam

T0:05, 20:25 - Denk op dit moment al iets te bemerken (extreem snel!), kan placebo wezen.
Oren beginnen te suisen.

T0:20, 20:40 - Op dit moment ben ik vrij zeker dat ik de eerste effecten bemerk.
Voordat ik de F-Lam innam voelde ik me aardig verveeld, vanaf dit moment sloeg dit vrij rap om in een vrij content, meditatief en algemeen prima gevoel.

T0:30, 20:50 - Duidelijk gevoel dat de effecten opbouwen, het begint al aardig merkbaar te worden.
Gek genoeg ploppen mijn oren op dit moment waardoor ik alles wat beter hoor.

De vriendin was een docu aan het kijken, eerder zei ik nog dat ik geen zin had om een suffe docu te kijken. Nu de F-Lam echter een beetje opgebouwd is vind ik alles wel aardig best en kijk alsnog samen de docu (garage 2.0) mee.

T0:50, 21:10 - Effecten beginnen hun piek te naderen, het valt op dat ik de hele tijd vrij veel loop te gapen, ik word er duidelijk vermoeider van.

T0:55, 21:15 - Op dit moment probeer ik op te staan van de bank en tot mijn grote verbazing val ik bijna omver. Ik en de kleine dame moeten hier even duidelijk om lachen. Het is in ieder geval duidelijk dat F-lam wel een sterk effect heeft op de motoriek.

T1:00, 21:20 - De effecten lijken te zijn gepiekt en op plateau gestabiliseerd, ik moet zeggen dat ik wel verbaast ben hoe snel deze benzodiazepine op komt, al helemaal als je het vergelijkt met het kleine broertje flubromazepam wat al snel zo'n 4uur duurt om op te komen.
Op dit moment valt het me op dat mijn smaak beleving van voedsel is verandert, het voedsel dat ik een uur eerder nog in nuchtere staat proefde lijkt nu iets zoeter te smaken, niet vervelend echter.

T1:30, 21:50 - Effecten nog altijd stabiel.

T2:00, 22:10 - +100µg Flubromazolam
Op dit moment ben ik er zeker van dat de effecten niet sterker worden, omdat het een eerste ervaring was met de substantie heb ik extra laag gedoseerd, de effecten waren wel duidelijk aanwezig maar voor mijn gevoel tot nu toe zeer minimaal.

Omdat ik toch wel een duidelijk beeld wil krijgen van wat F-lam nou precies doet en ik niet te vaak met benzodiazepines wil experimenteren i.v.m. tolerantievorming besluit ik op dit moment 100µg bij te doseren.

T2:15, 22:25 - Op dit moment heb ik het gevoel dat ik de 100µg voel opbouwen.

T2:50, 23:00 - Het effect voelt op dit moment als een zeer gemiddelde dosering, niet bepaald heftig maar de effecten zijn zeker aanwezig.
Ik voel me wel prettig ontspannen, zou makkelijk in slaap kunnen vallen maar kan ook makkelijk wakker blijven.

Op dit moment ben ik geneigd om 100µg bij te doseren maar aangezien ik zo ga slapen lijkt dit mij weinig functioneel meer en besluit hier van af te zien.
In de toekomst ergens (1-2weken) nog eens proberen en dan starten met 400µg.

Ik ben nog niet zeker maar ik had het gevoel dat tot zo'n 2uur na inname er een soort van korte meer intense 'high' is die na 2uur afneemt en een beetje in 'standaard' ontspanning vervalt, als dit het geval is zou dit wel eens een gemeen goedje kunnen wezen wat betreft herdoseren.

Volgende dag
T14:50, 11:00 - Op dit moment sta ik op, kan niet anders zeggen dat ik heerlijk had geslapen. Kan me nog een korte droom herinneren waarin ik spontaan begon te trippen en er helemaal niets van snapte omdat ik me niet kon herinneren dat ik drugs had genomen, geen positief of negatief gevoel bij die droom al vond ik hem wel erg grappig achteraf toen ik wakker werd, haha.
Zelf heb ik nog nooit eerder kunnen dromen op een benzodiazepine in ieder geval.

Het opstaan gaat duidelijk wat moeizamer dan normaal, voel me een blok vlees. Er zijn in ieder geval nog licht effecten aanwezig. Ik voel me nog altijd iets lomer dan normaal.

T17:50, 14:00 - Op dit moment voel ik nog zeer minimaal effecten maar ik heb het gevoel dat het binnen een uur wel volledig voorbij is al heb ik het gevoel dat het nog een soort vaag nasleep gevoel geeft dat nog niet volledig is verdwenen.

T19:00, 15:20 - Ik merk dat de F-lam nadat het al een paar uur 'eigenlijk is uitgewerkt' nog een milde nasleep heeft, een ontspannen gevoel zonder lam te wezen, best wel prettig.

Conclusie
Ten eerste is dit natuurlijk een link stofje waarmee men verstandig mee moet kunnen omgaan gezien de potentie in gewicht. Mocht dit het geval wezen is dit echter zeker wel een leuk stofje in de juiste context.
De opkomst is zeer snel en de effecten houden wel een prettige duratie aan (16uur).
Persoonlijk vind ik het stofje niet zo leuk om dezelfde redenen dat ik cannabis niet zo'n prettige substantie vind. Het voelt een beetje 'geforceerd ontspannen/lam'. Ik kan me echter ook voorstellen dat er een bepaalde groep mensen is die deze effecten als zeer prettig ervaren.
Als ik een lamme avond heb waarop ik me verveel en verder niets te doen heb zou ik de flubromazolam waarschijnlijk wel 'recreatief' willen toepassen.

Ondertussen heb ik aardig wat benzodiazepines in mijn verzameling en begin ik een beetje een duidelijk beeld te krijgen van deze groep substanties waardoor ik de effecten en verschillen wat beter uit elkaar kan zetten.
Het is niet de meest spannende groep substanties om rapportjes over te lezen maar er is weinig concrete informatie over te vinden, de rapportjes kosten relatief gezien weinig tijd om op te stellen en voor mij is het verzamelen van unieke rapportjes, ervaringen en substanties een sport op zich. Dat is alweer alles!

Snoep verstandig, have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op ma feb 01, 2016 7:17 pm, in totaal 5 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun FlubromazoLAM 300µg

Berichtdoor Druks » ma feb 01, 2016 4:00 pm

Mooi report waarin juist gedoseerd word. De reports die ik hierover gelezen heb gaan meestal over blackouts en langdurig van de kaart zijn. Wederom :hulde:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7157
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Testrun FlubromazoLAM 300µg

Berichtdoor Jmths » ma feb 01, 2016 6:41 pm

Druks schreef:Mooi report waarin juist gedoseerd word. De reports die ik hierover gelezen heb gaan meestal over blackouts en langdurig van de kaart zijn. Wederom :hulde:

Thanks!
Ja inderdaad, het zijn altijd de horror verhalen die worden gedeeld wat op zich wel begrijpelijk is, hopelijk werpt dit een beetje nuance op het stofje. :p
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun FlubromazoLAM 300µg

Berichtdoor kaasje » ma feb 01, 2016 10:05 pm

Mooi report, zalig hoe jij omgaat met doseringen. Ik probeer zelf ook om zo nauwkeurig te doseren, maar dat gaat toch dikwijls de mist in tegenwoordig. :( Clonazolam vond ik ook wel leuk, al vond ik dat het sederende effect iets steviger mocht zijn.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Testrun FlubromazoLAM 300µg

Berichtdoor Verf » ma feb 01, 2016 10:17 pm

Fijn dat je jezelf genoeg vertrouwt dat je geen fouten maakt met dit soort doseringen. Maar waarom koop je geen pellets? Lijkt me net iets makkelijker en veiliger.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Testrun FlubromazoLAM 300µg

Berichtdoor Jmths » ma feb 01, 2016 10:41 pm

kaasje schreef:Mooi report, zalig hoe jij omgaat met doseringen. Ik probeer zelf ook om zo nauwkeurig te doseren, maar dat gaat toch dikwijls de mist in tegenwoordig. :( Clonazolam vond ik ook wel leuk, al vond ik dat het sederende effect iets steviger mocht zijn.

Thanks!
Clonazolam is een favoriet van mij (samen met etizolam meest favoriete benzodiazepine) juist omdat het zo weinig sederend is maar wel een hele prettige mood boost geeft, dat lamme hangerige is iets waar ik een beetje afkeer van heb al kan het in specifieke situaties wellicht prettig wezen.
De micropipet die ik heb gekocht voor 13euro van Ebay is geweldig, je drukt 1x een knopje in en hij zuigt een perfecte 100µl naar binnen, micro doseren op zijn makkelijkst.

Verf schreef:Fijn dat je jezelf genoeg vertrouwt dat je geen fouten maakt met dit soort doseringen. Maar waarom koop je geen pellets? Lijkt me net iets makkelijker en veiliger.

Het blijft altijd spannend met deze doseringen maar met wat voorzorgsmaatregelen (allergietestje, handschoentjes, etc) valt het wel te overzien al kun je er nooit te makkelijk over denken natuurlijk.
Voornaamste reden dat ik het in poeder koop is omdat het zo belachelijk (veel) goedkoop(er) is. Ik kocht het bij een vendor combinatiedeal waarbij pellets ook geen optie was, enkel poeder, ik kreeg het in principe als een gratis extra bij een aankoop die ik deed voor andere stofjes (kreeg er ook gratis slidefanil/viagra bij :P)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner