Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun Pregabaline (Lyrica) [525mg totaal]

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

Testrun Pregabaline (Lyrica) [525mg totaal]

Berichtdoor Jmths » do nov 23, 2017 5:48 pmWat
T0:00, 21:00 - +225mg Pregabaline (oraal)
T1:30, 22:30 - +300mg Pregabaline (oraal)

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
1.81m
81kg

Wat is Pregabaline
Pregabaline valt in de chemische klasse onder de gabapentanoïden. Andere middelen die hier onder vallen zijn Phenibut, Baclofen, 1,4-butanediol en GHB (en in mindere mate alcohol). Pregabaline is een structureel analoog van de in het lichaam veel voorkomende neurotransmitter GABA.
De effecten van gabapentanoïden (zoals Pregabaline) worden vaak omschreven als vergelijkbaar aan benzodiazepines (sederend, angstremmend, hypnotisch, spierverslappend). Echter minder slaapverwekkend van aard en op 'gematigde doseringen' vaak zelfs activerend.
Gabapentanoïden vallen plat uitgelegd ergens tussen benzodiazepines en alcohol in qua ervaren effecten. Van GHB en alcohol wordt gezegd dat deze indirect invloed hebben op dopamine (receptoren), al hoeft dit echter niet perse (significant) het geval te wezen voor andere gabapentanoïden. Er is nog relatief weinig bekend over de precieze werking van deze groep psychochemicaliën.


Het Rapportje
Spoiler! :
Voorwoord
Deze dag had ik aardig wat uurtjes aan de studie besteed onder invloed van 2-FMA, op dit punt had ik een beetje last van de stimulant dip. Het leek me een geschikt moment om eens de gekregen Pregabaline uit te proberen, in het ergste geval val ik iets vroeger dan gewoonlijk in slaap op bed.

T0:00, - 21:00 - +225mg Pregabaline (oraal, capsule)

T0:19, 21:19 - Denk een eerste effect te merken, kan placebo wezen maar lichte duizeligheid, wat moeilijker concentreren en typen, beetje het gevoel alsof mijn lichaam iets merkt wat die niet kent en zich hierop moet aanpassen. Verder niet heel vervelend ofso.
Van wat ik online las zijn de effecten na ongeveer een uur fatsoenlijk op gang gekomen.

T0:33, 21:33 - Merk dat mijn concentratie toch wel wat minder is geworden, was een stukje tekst aan het uitschrijven en merk dat ik toch wel aardig wat slordigheidsfouten maak. Los daarvan merk ik er nog niet heel veel van. Lijk me iets meer ontspannen te voelen. Had een beetje steekpijn linker achterzijde van mn hoofd (na een middag 2-FMA gebruik) wat grotendeels verdwenen lijkt ondertussen. De motivatie om te typen verdwijnt ook langzaam aan. Besluit om een serie te gaan kijken.

T0:45, 21:45 - Effecten worden steeds beter kenbaar, duidelijke opbouw in effecten, begint ondertussen wel prettig aan te voelen, wellicht al licht euforisch zelfs. Ben benieuwd hoe het over een half uur zal wezen. Hoofdpijn en stimulantdipje is ondertussen in ieder geval zo goed als verdwenen.

T1:20, 22:20 - Als het goed is zou de effecten zich nu ongeveer optimaal ontwikkeld moeten hebben, ik heb echter niet het gevoel dat deze meer aanwezige zijn geworden sinds 21:45. Mocht dit het piekmoment wezen van de effecten zou ik zeggen dat 225mg een vrij milde en subtiele dosering is. Ik twijfel een beetje om de laatste 300mg eveneens in te nemen. Volgens PNW zijn de effecten gemiddeld vanaf 300mg en sterk vanaf 600mg, ik begin te geloven dat dit wel eens zou kunnen kloppen.

T1:30, 22:30 - +300mg Pregabaline
Besluit is genomen om de laatste 300mg er bovenop te gooien, dit omdat ik het gevoel heb dat dit er een geschikt moment voor is en ik anders te weinig van de Pregabaline zal merken om een duidelijk beeld te schetsen.

T1:35, 22:35 - Toch wel een beetje spannend, ik hoop dat mijn inschatting een beetje klopt en het mee zal vallen met de intensiteit van effecten. Toch wel een soort van raar duizelig gevoel steeds, niet echt aanwezig maar kan me voorstellen dat het op hogere doseringen iets vervelender kan wezen.

T2:00, 23:00 - Het valt tot nu toe mee met de intensiteit van effecten, misschien dat ik over een half uur meer merk. Mijn oren suizen wel en beetje. Voel wel steeds een soort van rare wausheid, kan mijn vinger er niet echt op leggen.

T2:15, 23:15 - Voel me wat gestabiliseerd qua effecten, motoriek is wel eens beter geweest, maar ook wel eens slechter. Beetje zoals het waggelen wanneer je wat tipsy bent. Zou de Pregabaline haast combineren met alcohol omdat de effecten relatief mild zijn en combineren met alcohol wordt afgeraden in verband met versterkend effect. Waarschijnlijk niet het meest verstandige advies, maar toch.

T2:30, 23:30 - Ik merk de effecten, ik voel me ontspannen, ik oog ontspannen in de spiegel, ik merk dat mijn coördinatie minder goed is en ik iets meer waggel dan normaal, zou nu waarschijnlijk makkelijker in slaap vallen dan normaal maar kan mezelf ook op zich prima wakker houden.
De effecten doen me tot bepaalde hoogte denken aan GHB, Phenibut en alcohol. Het recreatieve aspect voelt echter een stuk minder prominent. Het is naar mijn indruk een gabapentanoid met relatief weinig recreatieve waarde. Minder recreatief terwijl het wel aardig bedwelmend aanvoelt. De effecten zijn niet vervelend maar ook niet om naar huis over te schrijven.

T3:00, 0:00 - Effecten lijken lichtelijk te zijn afgenomen echter nog vrij stabiel, de sterkste effecten lijken te zijn gepasseerd. Ondertussen heb ik de laatste serie van GoT gezien. Ik heb verder geen motivatie of behoefte om nog verder iets te doen, waarschijnlijk grotendeels door de Pregabaline aangezien ik er toch wel wat loom van word. De rare draaierigheid / duizeligheid is nog altijd licht aanwezig, na de herdosering iets sterker dan daarvoor. Ik heb ondertussen toch ook wel het gevoel dat ik moe ben en behoefte heb om naar bed te gaan, een behoefte die ik normaal niet zo heb rond dit tijdstip. Ik heb toch wel wat moeite om er bij te blijven en mijn concentratie is aanzienlijk minder dan normaal.

T3:15, 0:15 - Ik maak een kleine wandeling om mijn tanden te poetsen, terwijl ik opsta merk ik direct dat de effecten iets sterker aanwezig zijn dan wat je stil zittend zou vermoeden. Zo merk ik dat het rechtop lopen en houden van evenwicht toch wel aardig wat moeite kost, in de keuken moest ik mij even herpakken om niet omver te vallen. In dit aspect voelt het wel aardig gelijkend aan dronkenschap, alleen iets rustiger, meer bedwelmend en minder recreatief / uitbundig. De motoriek is beduidend minder. De concentratie en motivatie voor het verder schrijven zijn verder ook verdwenen, tijd om mn bed in te duiken.

De effecten zijn duidelijk merkbaar en gemiddeld leunend naar de sterke kant en op zich niet vervelend (achteraf gezien waren de effecten op dit punt toch wel 'sterk', sterk genoeg om me zo goed als plat te leggen in ieder geval). Maar behoefte om een hogere dosering Pregabaline uit te proberen is er niet zozeer.


T13:00, 10:00 - Op dit momemnt wordt ik wakker, nog duidelijk flink onder invloed. Ik loop enkele meters waarin ik bijna 3x val en even mijn handen moest gebruiken om niet om te vallen. Het licht duizelige draaierige effect is er nog altijd. Ik zwalk aanzienlijk tijdens het lopen.
Verder heb ik wel heerlijk geslapen, een hele diepe slaap zonder dromen. Als ik met een vergelijkbare dosering alcohol was gaan slapen was de kwaliteit van slapen veel minder geweest. De preagabaline heeft voor mij ook duidelijk effect op mijn zicht. Ik kan mn zicht niet scherp stellen waardoor de wereld er vrijwel constant wazig en wollig uit ziet.

T13:45, 10:45 - Mijn 2de poging om op te staat, ik werk wat verder aan mn rapportje en merk dat ik lastig gaat, een beetje vergelijkbaar met geconcentreerd werk doen terwijl je dronken bent.
De effecten lijken sinds ik naar bed ben gegaan iets te zijn afgenomen maar niet veel, en dat 10 uur later nog, heeft natuurlijk ook met de doseringshoeveelheid te maken maar ik had de effecten iets korter ingeschat.
Om 12:00 heb ik afgesproken met een jeugdvriend, dat gaat nog leuk worden. Als de effecten over zo'n 3 kwartier niet minder zijn gooi ik er een stimulant (2-FMA) tegenaan, ik denk namelijk niet dat ik hem anders fatsoenlijk onder ogen kan komen, haha.
Ondertussen weer het bed in gedoken.

T14:20, 11:20 - Mijn 3de poging om op te staan in mijn lamme staat. Douche pakken, aankleden.

T14:40, 11:40 - +14mg 2-FMA nasaal
Ondertussen ben ik een beetje klaar met de bedwelmende effecten en besluit wat 2-FMA te nemen. Vervolgens loop ik iets te enthousiast de trap omhoog en val vrij hard voorover, enkel een blauwe plek maar om mijn punt over motoriek nog maar eens te maken.

T14:55, 11:55 - +7mg 2-FMA nasaal

T15:00, 12:00 - Vertrek met de fiets richting vriend.

T16:00, 13:00 - Aankomst
Het fietsen ging zonder moeite verder al viel er wel te merken dat door mijn nog altijd verminderde coördinatievermogen ik iets minder stabiel fietste dan normaal. Zelf fietste ik door het bos waar ik geen anderen mensen tegen kwam maar auto rijden zou in deze staat zogezegd niet erg verantwoord wezen.

T18:00, 15:00 - De rest van de middag was verder gezellig, ik had wel het idee dat ik me iets meer ontspannen voelde dan normaal, eveneens in de omgang, niet dat dit nodig was maar toch. We hadden wat mario kart 64 gespeeld en later de Wii U aan geslingerd om wat Zelda BotW te spelen, deze had ik mee gebracht voor mijn mede Zelda fanboy.
Effecten zijn nog lichtjes merkbaar maar lijken hun einde te naderen.

T21:00, 18:00 - Rond deze tijd lijken de effecten zo goed als te zijn verdwenen en vrijwel niet merkbaar.

T25:00, 22:00 - Terug naar huis gefietst.

T27:00, 24:00 - Rond deze tijd probeerde ik te slapen, dit bleek echter al snel onmogelijk. Het overgrote deel van de nacht had ik niet kunnen slapen. Uiteindelijk toch nog van ongeveer 5:30 tot 10:00 kunnen slapen, beter dan niets.
Ook de nacht hierna had ik nog enige problemen met in slaap vallen (ik lag toen zo'n 2 uur wakker) waarvan ik denk dat de Pregabaline ten oorzaak ligt. Het viel een beetje te verwachten, na een hoge dosering benzodiazepine zou ik immers uiteindelijk dezelfde vermindering van slaapkwaliteit verwachten.


Conclusie
Spoiler! :
Het ding is een beetje dat je middelen altijd gaat vergelijken met het best vergelijkbare referentiekader. In mijn geval alcohol, Phenibut en GHB. Wellicht is het niet even recreationeel als alcohol maar je blijft er relatief scherper onder en de kater de volgende dag is aanzienlijk minder heftig. Zelf vind ik het ook wel prettig wanneer iets in pilvorm komt en deze makkelijk te doseren valt. Los hiervan ervoer ik de Pregabaline zeer gelijkend aan de 3 eerder genoemde substanties, echter wel minder recreatief en euforisch van aard.

Naar mijn ervaring zijn er echter weinig middelen zo recreatief als alcohol, Phenibut en GHB, voor veel mensen zal Pregabaline waarschijnlijk alsnog wel voldoende recreatieve waarde bezitten voor zo'n doeleinde. Ik zou Pregabaline naar mijn beperkte ervaring er mee niet meteen volledig afschrijven maar de effecten zijn ook niet om over naar huis te schrijven.

Een relatief lange duratie toch wel, het duurde zo'n 19 uur na eerste inname dat de effecten gevoelsmatig verdwenen waren en waarschijnlijk duurde het daarna nog wel 30 uur voordat deze een beetje volledig uit mijn bloedstroom verdwenen was. Relatief hoge dosering wel maar toch.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
Rapportje mede mogelijk gemaakt door Omerobert :love:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun Pregabaline (Lyrica) [525mg totaal]

Berichtdoor Maus » do nov 23, 2017 11:36 pm

Bedankt voor het delen, Jmhts!

Op fora’s als bluelight en drugs-forum ervaren sommige mensen doseringen van 700 Mg + in één keer soms als extreem euforisch.

Zelf heb ik wel eens 300 Mg nasaal geprobeerd icm met alcohol. Dat was geen goed plan, was hélemaal de weg kwijt :shock: :keta:
Laatst bijgewerkt door Maus op vr nov 24, 2017 1:16 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Testrun Pregabaline (Lyrica) [525mg totaal]

Berichtdoor Jmths » vr nov 24, 2017 12:31 am

Maus schreef:Bedankt voor het delen, Jmhts!

Op fora’s als bluelight en drugs-forum ervaren sommige mensen doseringen van 700 Mg + in één keer soms als extreem euforisch.

Zelf heb ik wel eens 300 Mg nasaal geprobeerd icm met alcohol. Dat was geen goed plan, was hélemaal de weg kwijt :shock: :keta:

Graag gedaan. :)

Op ik dacht PNW staat dat eigenlijk alleen mensen zonder tolerantie die boven gemiddelde doseringen nemen er aanzienlijke recreatieve waarde uit halen en dat dit niet het geval is voor mensen die dit therapeutisch/frequenter gebruiken. Op wikipedia staat dat Pregabaline minder misbruikgevoelig is dan benzodiazepines. Ik moet wel zeggen dat het wetenschappelijk onderzoek er naar niet altijd even objectief over komt op mij.

Ik vond het ook een best wel vermakelijk goedje hoor, het is gewoon dat Phenibut en GHB nog vermakelijker zijn. Beetje zoals dat BK-2C-B heel leuk is maar DOC is gewoon nog leuker, wellicht niet de meestal relevante vergelijking maar toch. :')

Ik weet niet zo goed hoe 700mg in 1x zou uitpakken, zou het eventueel wel eens willen uitproberen maar alcohol, Phenibut en GHB zijn in mijn ervaring op hogere doseringen ook niet perse leuker. :p

Pregabaline snuiven klinkt eerlijk gezegd wel interessant, hardere piek en kortere duratie zijn meestal wel goede misbruik indicatoren. :woeh:
Laatst bijgewerkt door Jmths op vr nov 24, 2017 2:18 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun Pregabaline (Lyrica) [525mg totaal]

Berichtdoor Maus » vr nov 24, 2017 12:34 am

Moet je idd echt eens doen, Pregabaline/Lyrica :snort: :rock:

Maar serieus zonder alcohol of andere GABA-shit... :roll:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Testrun Pregabaline (Lyrica) [525mg totaal]

Berichtdoor zannypopper » ma feb 19, 2018 6:06 pm

Zeer leuke report, ikzelf ervaarde op 150mg alleen maar negatieve effecten (is helemaal persoonlijk, ook omdat mijn lichaam vol zat met benzo's en andere gaba-agonisten)
Aan het leven moet zin gegeven worden omdat het geen zin heeft.
- Een bekende filosoof van wie ik de naam vergeten ben.
Avatar gebruiker
zannypopper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 656
Geregistreerd: wo aug 05, 2015 12:14 am
Woonplaats: Oost-Vlaanderen


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron