Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

tramadol 150 mg

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

tramadol 150 mg

Berichtdoor knetterspetter » di nov 13, 2012 2:32 pm

Gisteren heb ik mijn eerste ervaring met een opiaat/opiode gehad, te weten tramadol.

Ik heb via via 3 capsules bevattende 50mg Tramadol weten te bemachtigen. Afgaande op reports online verwachtte ik een milde, relaxte body high, met een vleugje euforie en een kalmte in mijn hoofd.

Zoals gezegd, ik heb nog niet eerder dit type drugs gebruikt, eigenlijk altijd stimulanten (mephedrone, 3mmc, mdma, speed etc) dus ik was erg benieuwd naar het effect.

Om 19.00 nam ik 2 capsules in (100 mg dus) met een glas water, en nestelde mij op de bank om TV te kijken. Ik had de hele dag hard gewerkt, en was dus al 'lekker moe'. Een uurtje later merkte ik eigenlijk nog niets, dus nam ik de derde capsule ook in, waardoor ik nu in totaal 150 mg binnen had.

Prompt begon het effect van de tramadol zich te openbaren. Als eerste merkte ik een soort spanning/druk op mijn gezicht en tintelingen in mijn lichaam. Naarmate de minuten verstreken begon ik steeds chiller te worden. Ik zou het kunnen omschrijven als het effect van 1 of 2 biertjes, maar dan een stuk 'vlakker' en minder emphatogeen. De lust om iets te doen verdween en ik heb ik nog een uur tv gekeken, zonder echt te kijken, ik zat gewoon te chillen en dacht nergens over na en kreeg niets van de TV mee.

Vervolgens ben ik achter de PC gaan zitten, en ik voelde het nu echt hard. Milde visuele veranderingen (een glow bij lichtbronnen) en ook was ik een beetje uit evenwicht. Ik zweefde een beetje op mijn bureaustoel en klikte wat rond op het internet, niets was echt interessant, maar alles kwam binnen zijnde 'yeah, whatever, its all good'.

Ik vind het moeilijk te omschrijven wat ik nu echt voelde, het best samengevat is dat het voelde als een runnershigh (endorfine) ZONDER de euforie, maar met een extra gevoel van behaaglijkheid.

Dit heeft nog uren geduurd, en een fles wijn later ben ik uiterst relaxt in slaap gevallen, waarna ik een nacht van heldere en lucide dromen heb beleefd.

Ik ben nu al uren op, maar wakker ben ik nog steeds niet. Ik voel me chill en mellow, en ik zou zweren dat het effect nog steeds in werking is, maar wss komt het door de diepe slaap die ik heb gehad.

Het effect is niet echt om over naar huis te schrijven, maar het was zeker niet vervelend, en ik ben ik gedachten al bij de volgende keer, en dan bijv. 300 mg. ofzo.
Bovenstaande doet mij realiseren dat ik dat dus maar NIET moet doen, want ookal was de rush qua intensiteit mild en kalm, ik weet nu al dat als ik een strip tramadol zou hebben liggen, de volgende capsules dus al in mijn maag zouden zitten.:keta:
Avatar gebruiker
knetterspetter
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 298
Geregistreerd: vr apr 27, 2012 6:16 pm

Re: tramadol 150 mg

Berichtdoor pink_sky » vr nov 16, 2012 5:05 pm

Tramadol is een vrij mild opiode, maar ik vind dat je er een leuke ervaring mee gehad hebt!
Wel een leuk stofje om mee te beginnen, ipv eerst een zwaarder opiod als oxycodone ofzo te nemen.
Maar toch,
Als ik jou was hield ik me bij de stimulantia en empathogenen, of probeerde ik eens een LSD-zegeltje, daar heb je volgens mij meer aan!
Avatar gebruiker
pink_sky
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: vr nov 02, 2012 1:36 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner