Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Voor al je psychedelische avonturen.

1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor 25tolife » di feb 22, 2011 8:07 pm

op 30 jul 2010 02:03

Beste lezers, voordat jullie het verslag lezen een kleine history update: (en is inmiddels alweer nog langer terug nu maar goed)

Zat een tijd lang tijd aan benzos maar dat is wel een goed gesloten hoofdstuk nu voor mij.
Dus heb ik me voor deze trip met een heldere geest en veel zin om te doen.
Heb laatste tijd wel vaker getript maar deze trip was onvergetelijk voor me....

Sorry als het een onbegrijpelijke tekst is me oprechte excuses, maar woorden schieten tekort, woorden die nog bestaan moeten worden zullen het misschien ooit goed laten begrijpen.
Me vrienden snappen me niet meer inmiddels, maar neem het ze niet kwalijk aangezien ik het ook niet uit kan leggen behalve wartaal uitblaten op de telefoon , msn oops:<
Sorry ik kan het niet uitleggen , ik had geen controle meer over mezelf haha

Ik heb het maar in stadia gedaan want, de tijd was er niet de tijd had mij dus kan geen touw vastknopen aan de tijden vandaar dus, en bovendien ben ik veel vergeten, dingen die er alleen zijn als je ze weet, voelt, dus misschien komt er nog een stukje bij later, of de volgende trip ga ik proberen met kladblok bij de hand de juiste woorden opschrijven..Locatie : Thuis
Wie? ik/alles/iedereen...
Hoeveel? Oke knoeide wat teveel maar kon de nieuwsgierig heid niet aan. 1Mg En ben echt helemaal buiten alle kooien waar er nog een in zat gegaan tot ik eruit was....


Keek al vele maanden uit om het weer eens goed te doen en nu was het moment er eindelijk.
Veel joints gedraaid van tevoren, eten gemaakt etc. eten zat ook goed voor een paar dagen.
Alleen thuis en rond 0.00 nam ik het. De trip duurde over de 20 uur dus probeer het meest logische te verwoorden, waar geen worden voor zijn.

Sorry voor het ongemakkelijk geschreven rapport; maar er waren gewoon geen andere woorden voor.

Stadia 1 : Wtf?!....

Ik nam het circa 0.00 op maandag, zodra ik het nam voelde ik al een een rush door me lichaam gaan.. Dit was nieuw voor me, ik merkte het zelfs zo snel dat vanaf hier ik al niet echt tijd had, was, hoe wie waar? Ik zat lekker op de bank wat te drinken toen ik merkte dat ik al echt VOL energie zat ineens... Heb met me leipe hoofd eminem opgezet recovery (licht het aan mij of is die ook zwaar aan lsd nu ...? haha) Ik voelde me alle kanten opgaan, smelten tot een plasje water op de grond,en daarna weer helemaal boven komen meer dan ooit, en met die muziek werd ik echt helemaal gek (gekker dan ik al was..) Ik heb al vele malen geprobeerd het duidelijk te kunnen zien, de echtte of andere wereld hoe het verschil is, maar dat was niet meer te onderscheiden.... Ik zag met me ogen dicht of open blauwe energie bronnen in kamer;zodra ik erop af stapte en kreeg er een mega rush-energie van.... Heb daarna veeele uren getript met muziek, en niets doen behalve af en toe wat eten(halfgare eieren gebakken, zwaar verbrandde stokbroodjes, zelfs een magnetron maaltijd verpest, en zo ging het door)

Ook al was het donker, ik zag alleen maar vel blauw licht overal,wat me vele positieve dingen heeft laten zien, en eerste stage van de trip gingen alle deuren in hoofd wagenweid open. Heb alle nare dingen weer meegemaakt in vele uren(en veel van geleerd) Ik haat de reflectie van mezelf in de spiegels en wat er is gebeurd; Nu komen er echt veranderingen in me leefstijl. Geen benzos meer wat heb ik eraan genoeg winterslaap gehouden.. de reden waarom heb ik die nam heb ik recht in de demon's hole gekeken en het afgehandeld (te veel om uit te leggen) maar dat duurde voor mijn gevoel dagen daar.. de eerste stadia maar dat bleek op de klok maar ongeveer 1,5 uur te zijn dacht ik..

Stadia 2 : Gekkenhuis

Nadat ik alle dingen objectief heb bekeken en verwerkt voelde ik me met meer energie gevuld dan ik omschrijven kan. Had het gevoel alles te kunnen zijn, doen, op dat moment knalde ik op de bang neer met muziek, echter eenmaal wanneer de muziek aan stond kon ik simpelweg niet meer opstaan omdat ik in trance zat door de heerlijke muziek, tot het album was afgelopen, normaal kijk ik ook wel wat cartoons of iets op tv maar, ik was er te ver heen om me daar in te kunnen interesseren.
Als ik uit me raam keek vanaf 10 hoog werd ik gek van de hoeveelheid patronen die in patronen waren,als ik naar buiten keek, zoveel dat je in de patronen er nog 1 zag waarin je er daarna nog 1 vond tot ze zo klein waren en veel waren dat ik me maar weer wegging bij het raam en de gordijnen dicht deed, ik verloor voor me gevoel letterlijk mijn verstand hoofd en me verstand ik zag veel te veel.. zoveel dat ik maar weer het gordijn dicht deed; de kamer was toch al verlicht van allerlei gloeiende dingen, aura's krachten, ook dit is bijna niet te omschrijven maar was zeker 20 uur volop aanwezig... Helaas ben ik ook een paar keer weg gevallen tijdens me trip en werd ik half wakker met het idee huh? Wie ben ik? Waar ben ik? Wat ben ik? Kortom was compleet van deze wereld, Met me ogen dicht en wel met een lekkere joint voelde ik me voor het eerst me echtte zelf, niets nodig behalve drinken eten. En muziek kon inmiddels niet meer zonder... zonder muziek werd ik echt gek... Teveel gedachtten die allemaal te logisch zijn om op te schrijven, kan niet meer tegen dat de wereld zo naar de …. gaat Ik luisterde eminem recovery geen idee of je dat trippend moet horen maar die gast was/is zwaar aan de lsd, doen ie die cd maakte maar goed.

Deze trip is uniek aan alle kanten, ik ben nu eens echt uit me kooi gebroken.. Ik was veel te ongerust over teveel mensen ter onrechte, iedereen zijn eigen verantwoordelijk. Mijn moeder is suïcidaal en heb er voor mij een punt achter gezet , en me geen zorgen meer maken. Zou er toch niets aan kunnen doen als ze dat wil woon er niet en ook al zou ik willen ik wil haar niets dwingen ze blijft me moeder, en dat geld ook voor de andere (veel minder zware) dingen (de benzos zijn voorgoed uit me leven).. Eenmaal dat klaar voor me gevoel gaf me weer een enorme boost ik keek uit raam en zag op 10 hoog echt te veel patronen in patronen nog steeds. Gordijnen dicht wierook aan muziek speelde nog steeds en met me ogen dicht of open zag ik dezelfde visuals nog steeds overal waar ik keek lichtbronnen, blauw positief energie, to real to touch...
Zo bleef het de hele trip trouwens ook al was ik alleen thuis ik voelde me verbonden met de hele aarde en had het gevoel een berg op te kunnen vliegen van alle energie,waanzin,logica, die er speelde. Ben toen even out geweest kon niets meer behalve in de muziek mee blijven draaien om de woorden ervoor te vinden wat ik meemaakte. Woorden schieten aan alle einde te kort meer dan frustrerend vind ik zelf... Wil de schoonheid wel proberen uit te leggen maar iets houd me tegen om dat te gaan doen... Maar er is iets wat we niet mogen vergeten, of het is simpelwel te logisch om het te zien misschien omdat deze maatschappij waar we in leven zich zo verzet ertegen verleidingen, impulsieve acties, buiten boekjes denken etc. ,wat ik teveel doe laatste tijd.. Breng zelfs bijna me psychatior een psychose aan met mijn buitensporige visies, en hoe je de dingen anders kan bekijken dan dat ze zijn. Terug naar de trip; ik wist niet wat me overkwam deze energie is ongekend voel me nu nog steeds meer opgepept dan in mijn hele leven. Ik heb geluk gehad door als eerste doel mijn eigen fouten te bekijken en ondersteboven binnenstebuiten, diagonaal ,schuin tot ik er uit kwam. Daarna was ik in een wereld die ik nog steeds niet genoeg verkend heb. Er is iets wat ik moet doen daar, zodra ik het heb denk ik ook klaar te zijn met mijn trips op lsd, maar dat weet ik ook niet zeker.. Want er is zoveel uit te halen dat je een report van 2500 pagina's zou kunnen maken als er iemand naast je zou zitten die het opschrijft, ikzelf was simpelweg veel te ver heen ik hoefde niets meer ik zat er in een korte broek met muziek en vond mezelf op die manier als egoïstisch als de klere door het stomme ego wat zo goed als weg was.. Ik wou niets meer voelde me schuldig met wat ik allemaal zelf had en wou eigenlijk niets liever dan liefde en rust verspreiden door the universes en wereld zoveel ik kon, Toen ik gebeld werd door een vriend (had me telefoon aangelaten met me stomme hoofd..) en toen begon de echte waanzin pas, ik snapte het denk patroon voor geen meter van die andere persoon, heel raar lang gesprek gehad (lang voor mijn gevoel tenminste..) toen belde later nog me een vriendin, heb haar alleen gezegd ik kan mezelf nu niet uitleggen bel je later iets in die trant toen snel uitgedaan en maar even op gaan liggen, heb daar zeker een paar uur gelegen te denken hoe achterlijk logisch de dingen zijn en waarom die niet zo normaal waren in de echte wereld was me het grootste raadsel..

Stadium 3 : Hm zoiets om die bocht.. van de werkelijkheid

Begin nu langzaam moe te worden maar trip inmiddels ook al een uur of 12-15 voel en zie nog steeds overal energie en voel me nog steeds op de andere kant van de pagina ik was er wel maar tegelijk ook op 3 andere plaatsen niet uit te leggen behalve zo.. Ik werd krankzinnig genoemd door mensen, en vrienden van me. Ze vragen allemaal waarom blijf je daar toch mee spelen? Enige antwoord wat ik daarop kan geven is: Zo kan ik weer eens echt mezelf zijn en daarna ben ik weer opgeladen voor lange tijd.... Nog steeds vervormd de tv zie ik OVERAL een kristal achtig laagje op en voel me na nog aantal uren op logica, waanzin spelen nog steeds vervreemd, Net zoals ik hier niet hoor niet de juiste plek is voor me; en anderzijds me echt thuis voel ; en niet zoals je je huis noemt just a pile of stuff with a cover over it. Ik was daar zonder iets niets, meer dan blij,vrolijk,fijn, of wat dan ook kon omschrijven.. Ik was binnenste buiten op me kop diagonaal compleet gek. Kan me goed voorstellen dat mensen in paniek kunnen raken op zon niveau maar ik heb alles gewoon over me heen laten gaan zonder enige verzet te tonen, de energie was toch te sterk, en overweldigend....

Stadium 4 – comedown die volgens mij 6 uur of langer duurde..


Tot ik op een gegeven moment zo moe werd dat ik even ging liggen me ogen open deed en het weer 2 uur later was. Toen heb ik weer een oneetbare half gaar stuk brood met kaas gegeten (liever iets dan verbrand) Toen zag ik me hele routine voor me benzos nemen om te slapen , wakker in de nacht, gewoon wat meer nemen jaa. Altijd dezelfde dingen ik ga nu echt me hele leven veranderen.. Heb nu gezien hoe saai ik me eigen leven maak soms. Voelt raar noem me idioot maakt me niet..Daarom ben ik nu vrij gebroken uit me hele cyclus, heb me aangemeld voor een school, ontslag genomen van werk, (heb al nieuw werk gevonden wat 100x beter is) vriendin op komst als het allemaal goed gaat en ze is toch even gek als mij . Het is sneller om dingen te bedenken die niet kloppen voor jou, dan dingen wie wel kloppen; met die logica de zoveelste joint opgestoken (denk stuk of 10 totaal in de trip) en toen ebte het langzaam weg en werd ik moe waar geen woorden voor zijn. Heb erna een uur of 18 geslapen en werd op een bizar tijdstip wakker 1.00 am ging maar ontbijten en ben gelijk dit gaan schrijven voordat er helemaal geen logica meer uit kan komen...
En had me een berg eten gemaakt was uitgestorven ondanks de half gare/verbrande dingen ik op heb gegeten..

Voor mij dus een nieuw begin Enjoy as much as possbile. Voor mij een nieuw begin nu.. Heb alles achter me gelaten en voel me sterker dan ooit. Ook al ben ik even te ver weg geweest het heeft me goed gedaan.

De trip duurde lang geen idee hoelang maar had het maandag genomen en was pas op donderdag in coma gegaan vanwege vermoeidheid.. Dus schat zon 28 uur of misschien langer..


Ik ga nu een heel ander leven leiden.... Bedankt voor het lezen van de lange,en soms onbegrijpelijke tekst maar ik kan het niet anders verwoorden.Ps ik pas het misschien nog aan als ik het me terug herinner
En voor de mensen die LSD net leren kennen leer eerst jezelf goed kennen voordat je aan zo'n dosis begint, anders kan het wel eens heel anders uitpakken ben ik bang, het is en blijft nou eenmaal geen speelgoed, om het even snel te doen!..

Bedankt voor het lezen allemaal die het geduld hadden. En als je iets niet begrijpt , zal ik proberen het anders te verwoorden als ik die woorden vinden kan.

Peace :love: :stoned:
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Ryan1 » do mei 10, 2012 4:27 am

naja

ik vat hem niet aand dit verhaal vat ik 1 ding niet
je hebt 12 uur naar eminem geluisterd?

dat van dat opladen dat vat ik wel

maar eminem en blauwe energie haha
Ryan1
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 96
Geregistreerd: zo apr 22, 2012 2:35 am

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor MarkBeest » do mei 10, 2012 11:20 pm

Klinkt als een super rare maar ook toffe trip, het was soms wel vaag verwoord maar kon er wel uitkomen. Vooral dat met die blauwe energieën klonk best wel tof

Heb trouwens een soort gelijk iets meegemaakt, behalve dat hele gedoe dat ik er iets van heb geleerd. Het was op anderhalf portie truffels en had continu van die blackouts dat ik weer "wakker" werd met "waar ben ik? wie ben ik? welke dag is het?" etc. Dit is inmiddels 2 maanden geleden en denk er nog steeds vaak aan om er een report over te schrijven maar dat kan eigenlijk niet, het is te lastig uit te leggen
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Ryan1 » vr mei 11, 2012 3:07 am

MarkBeez schreef:Klinkt als een super rare maar ook toffe trip, het was soms wel vaag verwoord maar kon er wel uitkomen. Vooral dat met die blauwe energieën klonk best wel tof

Heb trouwens een soort gelijk iets meegemaakt, behalve dat hele gedoe dat ik er iets van heb geleerd. Het was op anderhalf portie truffels en had continu van die blackouts dat ik weer "wakker" werd met "waar ben ik? wie ben ik? welke dag is het?" etc. Dit is inmiddels 2 maanden geleden en denk er nog steeds vaak aan om er een report over te schrijven maar dat kan eigenlijk niet, het is te lastig uit te leggenprobeer het eens uit te legge

was het een soort van een coma ofzo???
Ryan1
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 96
Geregistreerd: zo apr 22, 2012 2:35 am

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor MarkBeest » vr mei 11, 2012 8:41 am

Ryan1 schreef:
MarkBeez schreef:Klinkt als een super rare maar ook toffe trip, het was soms wel vaag verwoord maar kon er wel uitkomen. Vooral dat met die blauwe energieën klonk best wel tof

Heb trouwens een soort gelijk iets meegemaakt, behalve dat hele gedoe dat ik er iets van heb geleerd. Het was op anderhalf portie truffels en had continu van die blackouts dat ik weer "wakker" werd met "waar ben ik? wie ben ik? welke dag is het?" etc. Dit is inmiddels 2 maanden geleden en denk er nog steeds vaak aan om er een report over te schrijven maar dat kan eigenlijk niet, het is te lastig uit te leggenprobeer het eens uit te legge

was het een soort van een coma ofzo???


Nee het was geen coma, het was alsof ik vaak "gereset" werd. Telkens weer de vragen "waar ben ik" en "hoe kom ik hier". Bij de coming down van de trip had ik het door en zei ik tegen de rest dat ik aan het teleporteren was. Maar dat is niet het moeilijke om uit te leggen, de rest van de trip wel. Ik kan er geen chronologische volgorde aan vast knopen, in mijn herinnering gaat alles door elkaar heen
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Kraak » vr mei 11, 2012 10:26 pm

Mindloops :)
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor megatrippie » wo mei 16, 2012 7:31 am

Bedankt voor je report.

Sjarel schreef:Mindloops :)


dat dus.
LSD trips (meerdere andere soorten trips ook) gedragen zich een beetje als een sinus. waarbij de top zo heftig kan zijn voor bepaalde gebruikers dat deze zich op dat moment niet realiseerd waar hij/zij mee bezig is.
Als eenmaal de dalende lijn weer ingezet is realiseren ze zich weer dat ze aan het trippen zijn.
Als de gebruiker hier voor gevoelig is komt dat meestal zo'n 2 a drie keer tijdens een LSD trip voor.
afhankelijk van de dosis.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Stefaan » wo mei 16, 2012 7:58 am

megatrippie schreef:Bedankt voor je report.

Sjarel schreef:Mindloops :)


dat dus.
LSD trips (meerdere andere soorten trips ook) gedragen zich een beetje als een sinus. waarbij de top zo heftig kan zijn voor bepaalde gebruikers dat deze zich op dat moment niet realiseerd waar hij/zij mee bezig is.
Als eenmaal de dalende lijn weer ingezet is realiseren ze zich weer dat ze aan het trippen zijn.
Als de gebruiker hier voor gevoelig is komt dat meestal zo'n 2 a drie keer tijdens een LSD trip voor.
afhankelijk van de dosis.


Ik heb dit ook gehad tijdens een 'bad trip' op truffels! Steeds hetzelfde speelde zich af, ik kon voor mijn gevoel ook al bedenken wat er daarna ging gebeuren omdat ik gewoon de logica van de gebeurtenissen volgde. Soort van 1,2,3,4... wat is het volgende cijfer? Wist niet dat dit o.a. mindloops heten. Zijn deze altijd negatief? Bij mij was het redelijk depressief tot het punt dat ik dacht dat de wereld op hield met bestaan of ik mogelijk als demente retard met mn actieve bewustzijn opgesloten zat in mn onderbewustzijn..
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor MarkBeest » wo mei 16, 2012 12:54 pm

Gman007 schreef:
megatrippie schreef:Bedankt voor je report.

Sjarel schreef:Mindloops :)


dat dus.
LSD trips (meerdere andere soorten trips ook) gedragen zich een beetje als een sinus. waarbij de top zo heftig kan zijn voor bepaalde gebruikers dat deze zich op dat moment niet realiseerd waar hij/zij mee bezig is.
Als eenmaal de dalende lijn weer ingezet is realiseren ze zich weer dat ze aan het trippen zijn.
Als de gebruiker hier voor gevoelig is komt dat meestal zo'n 2 a drie keer tijdens een LSD trip voor.
afhankelijk van de dosis.


Ik heb dit ook gehad tijdens een 'bad trip' op truffels! Steeds hetzelfde speelde zich af, ik kon voor mijn gevoel ook al bedenken wat er daarna ging gebeuren omdat ik gewoon de logica van de gebeurtenissen volgde. Soort van 1,2,3,4... wat is het volgende cijfer? Wist niet dat dit o.a. mindloops heten. Zijn deze altijd negatief? Bij mij was het redelijk depressief tot het punt dat ik dacht dat de wereld op hield met bestaan of ik mogelijk als demente retard met mn actieve bewustzijn opgesloten zat in mn onderbewustzijn..


Je hebt dus ong hetzelfde als mij gehad denk ik. Ik weet ook niet zo zeer of het een bad trip te noemen is. Had je ook last van je kortetermijngeheugen en/of blackouts?
Over dat alles op een rijtje zetten, ik kon gesprekken "voorspellen" en zei een aantal keer "dit gesprek hebben we al gehad" haha :grin:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Stefaan » wo mei 16, 2012 12:59 pm

Ja slecht kortetermijn geheugen had ik sowieso tijdens trippen, good or bad. Ik was op dat moment Half in en half uit de normale wereld. Het begon nog redelijk in de normale wereld, maar het vloeide over in een de wereld van je onbewustzijn (als ik trip en ik doe mijn ogen dicht, komen langzaam de visuals, meestal wiskundige vormen/6-hoeken ofzo, en word ik weggezogen in die wereld.. ik raak soms echt het zelfbesef kwijt dat mijn lichaam nog bestaat en ik hem kan bedienen. ik vind dit meestal niet zo plezierig omdat ik bang ben dat vast ga zitten in die andere wereld. ik open dan ook regelmatig mn ogen voordat ik helemaal mn lichaam kwijt raak). Na die wereld keerde het langzaam terug naar de normale wereld, maar nog steeds met het duistere "de wereld gaat eraan gevoel". Ik kan het niet goed uitleggen.. jullie begrijpen gelukkig dat woorden een trip moeilijk kunnen beschrijven :)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Ryan1 » vr jun 15, 2012 12:07 am

hey man

kep dit ook geprobeerd
ik was er ook

maar niet met blauwe energieik zag

rood/oranje
groen
blauwe
en geel

zo intens fel
twas niet leuk meer
ik weet egt niet of je het zoooooooooooooo veel uren achter elkaar heb meegemaakt

ik zeker wel een paar uur

en alles vloeide heen en weer
elke keer waar ik ook keek

zag je alles soort van 'WEg ebben en golven ''

en tis gewoon eng

wil het nooit meer meemaken.
kreeg ook geen adem

raakte echter niet meer in een coma deze keer

maar respect gozert

pz
Ryan1
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 96
Geregistreerd: zo apr 22, 2012 2:35 am

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Saikedellik » vr jun 15, 2012 2:48 pm

Gast, quote godverdomme niet een heel report, je kunt ook gewoon een reactie plaatsen ZONDER het hele bericht te quoten..
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: 1000 microgram LSD To real to be true, or lies...

Berichtdoor Rups » ma mei 06, 2013 2:22 pm

megatrippie schreef:Bedankt voor je report.

Sjarel schreef:Mindloops :)


dat dus.
LSD trips (meerdere andere soorten trips ook) gedragen zich een beetje als een sinus. waarbij de top zo heftig kan zijn voor bepaalde gebruikers dat deze zich op dat moment niet realiseerd waar hij/zij mee bezig is.
Als eenmaal de dalende lijn weer ingezet is realiseren ze zich weer dat ze aan het trippen zijn.
Als de gebruiker hier voor gevoelig is komt dat meestal zo'n 2 a drie keer tijdens een LSD trip voor.
afhankelijk van de dosis.


Klinkt herkenbaar, heb tijdens een bad trip op lsd echt urenlang in een loop gezeten en lopen gillen.
Iets waar ik me nauwelijks meer iets van kan herinneren maar meer iets wat ik heb gehoord van de getuigen :')
Did : Speed, MDMA, DMT, 2C-B, 2C-E, LSD, GHB, GBL, alcohol, nicotine, hasj, wiet, ketamine, meta, XTC, meth, lachgas, ritalin, poppers, truffels, salvia, fentanyl, cocaine, B3, tramadol

I rest in the comfort of knowing my soul is eternal and my consciousness endless.


Avatar gebruiker
Rups
Acid head
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:39 pm
Woonplaats: Eutopia


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner