Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

15 gram Hollandia truffels

Voor al je psychedelische avonturen.

15 gram Hollandia truffels

Berichtdoor TrotseBoer » vr apr 19, 2013 3:47 pm

Wie: Ik, E en D, later nog B.
Wat: 15 gram Hollandia truffels, E en D namen minder.
Waar: E's nieuwe kamer in het centrum van Groningen.
Wanneer: 18 april 2013. 16:30 - 0:00

Voorbereiding

Eindelijk was de dag daar. We zouden truffels gaan doen op E's nieuwe kamer in Groningen. Ik had het al 1 keer eerder truffels gedaan maar had er toentertijd weinig tot niets van gemerkt. E had het al 4 keer eerder gedaan. Voor D was dit de eerste keer.
De kamer was nog niet helemaal ingericht om ultiem te chillen. E had een bank besteld bij de Mama mini (2e hands winkel) voor €40 eu. Helaas paste deze bank niet in zijn geheel door de smalle gangen van het studentenhuis dus terwijl ik de truffels haalde sloopte E de leuning van zijn nieuwe bank zodat we er toch op konden chillen. We maakten een mooi hoekje in de kamer waar we zouden trippen: de nieuwe bank, 2 zitzakken. Drinken en peuken bij de hand. Muziek installatie + iPod binnen handbereik. D kwam rond 5 uur binnen en binnen een half uur zaten we met de truffels in onze hand.

Truffels eten.

Ik was nadat ik de truffels had opgehaald even langs de Appie geweest om wat drinken en eten te halen. We hadden besloten de truffels in te nemen met Nibbits chips. Ik had voor mijzelf al besloten alle 15 gram truffels op te eten. E en D namen minder. De smaak viel mee. In mijn geheugen waren ze een stuk ranziger.
Na ongeveer 10 minuten kreeg ik een vervelend gevoel in mijn maag. Een vol/opgeblazen gevoel. Gelukkig verdween dit na ongeveer 20 minuten en waren de eerste effecten al voelbaar.

De trip.

Na ongeveer een half uur na inname zag ik de schaduwen en plinten op de muren al tot leven komen. Ik vertelde E en D dit en zij begonnen te lachen. Ik genoot van de eerste effecten. Het duurde niet lang voordat de effecten steeds heftiger begonnen te worden. Ik had inmiddels ook 15 gram Hollandia truffels genomen en vroeg mij af of dit toch niet te veel was geweest voor mijn tweede keer truffels. Ik zei tegen mezelf: "Laat het over je heen komen, verzet je er niet tegen. Geniet er van." En dat deed ik. Ik had inmiddels mijn iPod gepakt om wat relaxte muziek op te zetten.De effecten begonnen steeds sterker te worden. E had een lamp op zijn kastje gezet die steeds van kleur veranderde. In mijn beleving veranderde de hele kamer mee met de kleur van de lamp. Erg mooi om te zien. Er ontstonden allerlei mooie patronen op de muren. Alles wiebelde mee met de muziek en ik vond het prachtig. E en D waren inmiddels ook aan het genieten.
Op een gegeven moment zaten we met z'n 3en te praten over van alles en nog wat. Alles wat wij in ons leven hebben meegemaakt kwam aan bod. We vertelden hoe chill we het wel niet vonden dat we alle 3 een hond hebben. We waren herinneringen van de middelbare school aan het ophalen. Echt alles maar dan ook alles kwam voorbij. Ik vond het prachtig om verhalen te vertellen en E en D vonden het geweldig om ze aan te horen. Na alle mooie verhalen sloten we alle 3 onze ogen en droomden we weg in onze gedachten. Mijn hersenen maakten overuren. Ik dacht aan mijn familie, school, werk, overgewicht, relaties, etc. Ik kon het niet controleren maar ik ervoer het ook niet als vervelend. Terwijl alles voorbij flitste ontstonden er prachtige patronen met allerlei mooie kleuren voor mijn ogen langs. We hadden alle 3 het gevoel dat we in een andere wereld zaten.

Plots ging E's telefoon af. B stond voor de deur. We hadden hem nog gezegd dat hij beter rond een uurtje of 10 langs kon komen aangezien wij nog flink aan het spacen waren. Het was erg raar om iemand anders te zien dan E en D. Een goede 3 uur was ik me helemaal niet bewust dat er ook nog iets anders bestond dan de kamer van E. Het was een soort wake up call. Geen handige actie van B en dit hebben we hem ook duidelijk gemaakt. Niet lang daarna merkte ik dat de effecten minder werden. B rookte een jointje en liet ons daarna weer alleen verder spacen.

Heel geleidelijk werden we alle 3 weer wakker uit onze truffel droom. Nadat B was vertrokken zaten we nog zo'n 1.5 uur na te genieten/spacen. Toen we eenmaal de energie hadden gevonden om op te staan werd ik ook gauw weer "nuchter", voor zover dat kan na een intense truffel trip. Ik gooide wat water over mijn gezicht en at en dronk wat. We trokken alle drie onze spijkerbroeken weer aan (we hebben de hele trip gezeten in onze trainingsbroeken omdat dat zo lekker zit :smokin: ) en ruimden binnen no time de hele kamer op.

Terug naar de realiteit.

Het was raar om weer buiten te staan. E's nieuwe kamer bevindt zich midden in het centrum van onze mooie stad Groningen. We liepen een rondje door de stad. Het voelde raar maar goed om weer even buiten te zijn. We liepen een pizzeria in en E bestelde een pizza. We namen alle 3 een red bull en genoten nog wat na van de leuke maar intense trip. Uiteindelijk hadden we B nog opgebeld en hij kwam ook nog even langs. We legden hem uit dat we niet boos waren dat hij langs was gekomen maar dat we gewoon even in onze gedachten op een andere plek waren. Hij begreep dit en alles was weer goed. No hard feelings.

Terug naar huis.

Ik fietste samen met D naar huis rond half 12. We praatten nog wat na over wat we allemaal hadden beleefd. D vond de trip ook heel intens maar had zeker geen spijt dat hij het gedaan had. Geestelijk was ik dood op en ik was dan ook blij dat ik weer in mijn eigen bed lag. Ik heb nog zo'n 2 uur wakker gelegen omdat mijn gedachten nog steeds de vrije loop namen. Uiteindelijk lekker geslapen tot 12 uur 's middags. Vandaag nergens last van en ik ben blij dat we het gedaan hebben. Ik heb veel kunnen nadenken over mijn leven. Ik heb mezelf een stukje beter leren kennen.

Al met al heb ik een super leuke maar intenste trip gehad. Zeker voor herhaling vatbaar, als de tijd rijp is.

Peace.
Van Lauwerszee tot Dollard tou, Van Drenthe tot aan 't Wad,
Doar gruit, doar bluit ain wonderland, Rondom ain wondre stad.
Ain pronkjewail in golden raand, Is Grönnen, Stad en Ommelaand;
Ain pronkjewail in golden raand, Is Stad en Ommeland!
Avatar gebruiker
TrotseBoer
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 158
Geregistreerd: di mei 08, 2012 3:46 pm
Woonplaats: De groene hel

Re: 15 gram Hollandia truffels

Berichtdoor bonghit » vr apr 19, 2013 6:25 pm

Mooi tripreport,lees lekker weg.
Graag gelezen 8-)
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3822
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner