Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

15 gram truffels atlantis

Voor al je psychedelische avonturen.

15 gram truffels atlantis

Berichtdoor Perception » wo okt 24, 2012 4:45 pm

Tripreport 15 gram truffels atlantis
Wanneer : begin zomervakantie
Waar : vriend zijn thuis, modern, groot huis met veel verschillende leuke verlichting.
Wie : ik, k, j en r (r was de enige zonder ervaring met truffels)

(eerste tripreport dat ik schrijf)

Ik en k waren overdag met de brommer van hasselt naar maastricht gereden om de truffels te halen, dit was al een leuk tripje langs het kanaal met mooi weer. Doordat het een langere reis was en we er moeite in meosten steken kregen we super veel zin in de avond zelf tijdend de rit. Eenmaal thuis aangekomen rollen we een paar joints voor later en roken er ook al een of 2, hierna beginnen we met het eten van de truffels wat best goed meeviel deze keer.

We zetten op ons de buitenzetels aan het verlichte zwembad en praten wat terwijl we een sigaretje roken en wachten tot het effect opkomt. De eerste effecten zijn spontane lachkicks, een raar gevoel in de maag en de bomen die er wat raar uitzien. Ook krijgt de lucht een rode tint. Binnen zag alles er heel lcht uit, omdat alles er ook wit is maar nu viel dat nog harder op, ook het grote schilderij met allemaal kleurige spiraaltjes die in relief geverfd zijn ziet er heel mooi uit en de spiraaltjes draaien allemaal rond. Ik en r liggen op een mat die bestaat uit allemaal bolletjes van een zachte stof, moeilijk te beschrijven maar het voelt zowizo al fijn, nu was het echt hemels en als je het van bovenaf bekeek leken het 3d torentjes die omhoog en omlaag gingen. Toen kwamen we op het idee om de evolutie van vis tot amfibie tot landdieren tot mens na te spelen, dit begonnen we al kruipend over de mat te doen en uteindelijk wandelden we naar buiten als aapjes. Dit was vrij vaag en grappig

Hierna gingen we met ons 4 in het donker op het gras zitten en praten, filosoferen, jointjes roken en iedereen beschreef zijn visuals. J zag allerlei geometrische figuren, ik zag nog niet zo veel op dit moment. Ik had wel erg veel zin in lichaamsbeweging want dit voelde echt fijn. Bij r was dit ook het geval dus begonnen we allerlei acrobatische bewegingen te doen zoals handestand etc, maar ook gewoon rollen over de grond terwijl we de hele tijd lachtten. Ik en r zaten tot op dit moment op dezelfde golflengte , k was wat afzijdiger als normaal, hij had hele mooie visuals maar niet zo veel zin om te praten denk ik. Ik had opeens ook even genoeg van de drukte van de groep dus pakte een joint en besloot op avontuur te gaan!

Ik ging de straten verkennen op mijn blote voeten, korte broek en zonder tshirt want het was echt heerlijk qua temperatuur. Daar liep ik over straat, het ene moment als een baas (zo voelde ik me ook) het andere vroeg ik me af hoe dit stuk van de aarde er moet uitgezien hebben inde tijd can de oermensen en besloot te ontdekken hoe zij leefden door in de struiken rond te wandelen en alle planten te bekijken. Ook kwam ik een grote boom tegen, ik vond dat deze mijn vader voorstelde en zei tegen de boom dat ik aan het trippen was. De boom (mijn vader dus)leek daar ok mee te zijn en dit stelde mij wel gerust, ik voelde me heel chill en perfect op mijn plaats in het universum. Ook vond ik nog een lang soort grassprietje wat ik in mijn mond stak en toen besloot ik (was al een uur weg) eens terug bij de rest te gaan kijken. Toen ik k straat inwandelde zag ik iemand net als mij over straat wandelen. Ik liep op hem af en het bleek k te zijn. We vertelden elkaar alles wat we hadden meegemaakt, hij had een heel visuele trip en was zeer creatief aan het denken. Het visuele deel moest voor mij nog komen.

We gingen naar het huis en besloten met de rest en een paar joints naar een speeltuin in de buurt te gaan. Daar geraakten we echter niet want na 50 meter hadden we ons in een cirkel op straat gezet terwijl we een heel erg vaag gesprek hadden en onze joints rookten. Toen ben ik ook nog boos geworden op k omdat hij mijn sprietje had afgepakt en weggegooid, ik snapte niet waarom hij dit deed en was boos omdat ik het als souvenir aan deze trip wou houden. Was echt aan dat sprietje gehecht geraakt op een rare manier

Toen we terug thuis waren volgde er echt een massale mindfuck: doordat we het vliegenraam hadden laten openstaan en alle lichten aan waren er duizenden kleine insectjes en een paar grote motten naar binnen gekomen, ik hoorde de anderen zeggen dat er insectjes waren en ik zei "ma nee, we zijn gewoon aan het trippen! " Ik moest eens van dichtbij gaan kijken zei iemand en ik keek langs het spiralenschilderij naar de muur en zag toen eerdt 1 dan 2 dan 10 en ineens zag ik dat de hele keuken inderdaad bezaaid was met insecten. Dit bracht mij zeer in de war, ik dacht dat ze ons aanvielen ofzo, en vluchtte naar de kamer van k's ouders en ging op het comfortabele bed liggen om tot rust te komen.

Hier begon het heel visueel te worden (CEV's vooral, maar ook wel met de ogen open) ik zag allemaal religieuze symbolen uit alle kleuren die er bestaan, de visuals vloeiden heel mooi in elkaar en hier begon ik ook alex grey achtige visuals te hebben, wonderbaarlijk mooi allemaal. Door het zien van deze religieuze symbolen bedacht ik een theorie over het bestaan van een god die achteraf op vrij weinig slaat en daardoor twijfelde ik even om misschien toch religieus te worden, maar ik bedacht me al rap.

Ik ging terug naar beneden en daar lag de rest, ook het insecten incident al lang vergeten, op allemaal kussens en lakens naar the doors te luisteren met de lichten gedimd. Ik legde me er bij en genoot intens van de muziek van mijn lievelingsgroep the doors. Alles was heeel spacey en ik staarde de hele tijd naar een absurd kleurijk schilderij van een persoon. Het gezicht leek precies de hele tijd van stemming te veranderen. Van chill naar nors. Ook k's hond was zeer entertainend. De CEV's waren ook hier heel mooi, alex grey achtige patronen met het hoofd van jim morrison 100'en keren in afgebeeld. Ik weet niet zeker of het toen al was maar ik denk dat het effect vanaf hier begon af te nemen, het was half 5 s'ochtends ofzo. R vertelde dat hij zich voor het eerst in lange tijd echt gelukkig had gevoeld en wat hij allemaal zei was heel mooi om te horen, ook speelde hij heel grappig als een kind met de hond wat ook heel leuk en grappig was om te zien. We hebben toen nog wat jointjes gerookt, nagepraat en opgeruimd, iedereen vond het een zeer geslaagde avond. Nadien kon ik wel slecht slapen omdat mijn hersenen nog veel te actief alles aan het verwerken waren.

Dit was mijn leukste en mooiste trip tot nu toe en het was niet makkelijk om er een tripreport over te schrijven want het is al even geleden , ik ben ook sowiso dingen vergeten en waarschijnlijk zijn er een paar chronologische foutjes, maar ik denk dat de avond ongeveer zoals hier beschreven verlopen is. Ik hoop dat ik nog vaak zulke fijne trips mag hebben!

Bedankt voor het lezen!
Perception
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: za maart 05, 2011 2:15 am

Re: 15 gram truffels atlantis

Berichtdoor Davinci » wo okt 24, 2012 6:13 pm

Geen slecht report.
Haal miss die witte markering eruit :p
Versterkten de talloze joints het geheel niet?
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 15 gram truffels atlantis

Berichtdoor Ivo » wo okt 24, 2012 6:14 pm

Davinci schreef:Haal miss die witte markering eruit :p

Bij deze :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: 15 gram truffels atlantis

Berichtdoor Ron Burgundy » wo okt 24, 2012 6:21 pm

Leuk om te lezen, krijg gelijk weer zin in truffels :love:
Avatar gebruiker
Ron Burgundy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 151
Geregistreerd: di jun 21, 2011 11:21 pm

Re: 15 gram truffels atlantis

Berichtdoor Saikedellik » wo okt 24, 2012 7:52 pm

Mooi report man! :) Krijg idd ook meteen zin om weer eens truffels te doen, das ook echt weer té lang geleden!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: 15 gram truffels atlantis

Berichtdoor Perception » wo okt 24, 2012 11:51 pm

Bedankt allemaal :) en ja, wiet roken versterkt en verlengt de trip inderdaad altijd bij mij en tegen het einde van de trip brengt het ook de visuals wat meer terug. Ik vind het altijd een mooie toevoeging bij truffels, ook het roken vind ik heel fijn dan, zo'n joint voelt echt bizar aan op je lippen als je aan het trippen bent :D
Perception
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: za maart 05, 2011 2:15 am

Re: 15 gram truffels atlantis

Berichtdoor roughtodacore » wo okt 31, 2012 6:56 pm

Sowieso de joint draaien is al een hele klus. Soms een uur doen over 1 joint omdat hij lijkt te leven haha. Het roken zelf voelt ook zo fijn (net als bij X), en het rook bekijken in het licht is ook zooo tof (kan er van alles in zien). Leuk report verder!

Vind het jammer als ik dit zo lees dat wij ons veel te netjes gedragen met truffels. Ik wil mij altijd avontuurlijk gedragen maar de rest van mijn vriendengroep nooit en houden mij altijd tegen... :S
roughtodacore
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: za sep 08, 2012 8:06 pm

Re: 15 gram truffels atlantis

Berichtdoor twizz » ma nov 12, 2012 1:45 am

Heerlijk report ,

Zeer herkenbare zaken ook!

Zelf dacht ik er over na om ook nog eens de inzichten te vragen van moeder natuur, en jij hebt me er nog meer zin in gegeven :woeh:
Avatar gebruiker
twizz
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 106
Geregistreerd: di okt 11, 2011 10:37 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 10 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron