Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Voor al je psychedelische avonturen.

1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » wo okt 24, 2012 10:25 pm

INFO:

Met: Totaal 7 personen. (Ik, M, DR, D, MQ, DE, R)

Tijd: 21:30 hebben we allemaal onze dosis gepakt (M, DE, MQ, IK : 1,5 gram. D uit eindelijk 2.0 gram en DR 1.0 Gram). Op 1 jongen na die een half uurtje later kwam.

Setting: Buiten, straten, bos, pad.

Trip Report:

Een paar maanden geleden had ik met 3 vrienden er over om paddo's te doen. Ik had al een paar keer truffels gedaan en 1x paddo's maar die keren heb ik er niet veel van gevoeld. Dit kwam mede door dat ik toch wel onzeker over deze drug was maar, tegelijk ook nieuwsgierig. Hierdoor heb ik bij de truffels mindere dosis gepakt en bij de eerste keer paddo's niet goed gekauwd. Deze keer wou ik het echt goed doen. Ik wou deze keer echt in een trip belanden en niet een mild gevoel er van ervaren wat te vergelijken was met een opgewekte stonedheid.

Na dat ik door de week heen meerdere vrienden waarvan ik wist dat ze het ook al een langere tijd wilde proberen gevraagd heb om mee te doen was het dan eindelijk zo ver.

om 21:00 waren we allemaal bij D. en hebben we ons eerst even bij elkaar gezet en wat verteld om in de stemming te komen. om 21:30 bracht M. de paddo's te voorschijn en legde ze op tafel.

Ik zat lekker in mijn vel had er zin in. We gingen na buiten het bos in wat ik een briljant idee vond. Niets hield mij tegen dit keer of gaf mij een onbehagelijk gevoel erbij.

We pakte onze dosis en wachten nog een half uurtje tot dat D. als laatste aankwam. In de tussen tijd begon DE., M. en Ik al lichtelijk iets te voelen. We voelde ons wat lichter en wat lacheriger. D. merkte nog helemaal niks en MQ. Merkte hem al hevig en voelde zich er ook misselijk bij. Hij wist niet echt goed wat hij hier mee moest doen en ik zag een beetje paniek bij hem naar boven komen dus zijn we na buiten gegaan zodat hij wat frisse lucht kreeg. Dit hielp hem ook en hij werd van zelf rustiger.

Op dat moment kwam DR. aan fietsen die zijn fiets stalde en ook hem gaven we zijn dosis. R. die eerst niet van plan was om mee te doen wou nog even wat bier halen bij een frituren in de buurt dus liepen we daarheen. Onderweg begon ik steeds meer het effect van de paddo te merken. Het waren steeds vlagen "woofff" dat ik merkte dat het beter begon te werken.

Toen we uit eindelijk dan ook aankwamen bij de frituren ben ik buiten op een muurtje gaan zitten met MQ. en viel het mij al op hoe mooi de wolken begonnen uit te zien. Vol verbazing was ik naar de lucht aan het staren en had het er met MQ over. Ik had niet in de gaten dat ondertussen mensen ook na de frituren kwamen lopen en mij raar aan het kijken waren haha.

R. had zijn voorraad bier gekocht en we vertrokken richting bos, maar het was toch nog een stukje door het dorp heen lopen tot dat we er uiteindelijk zouden zijn.

Onderweg begon bij mij de paddo steeds meer op te komen en sprak ik veel met MQ omdat, hij hem ook al aardig voelde en rest er nog niet zoveel van voelde. Mijn eerste visual was dan ook toen we door een lange straat liepen en ik de straat steeds langer en weer korter zag worden.

We kwamen langzamerhand steeds dichter bij het bos en iedereen begon al aardig wazig te worden. Continue lachen gieren en brullen met de meest vaagst uitspraken er door heen zoals "Hoeveel kanonnen heb je nodig dat kanonnen een kanon kan worden?". Slaat natuurlijk nergens op, maar op dat moment was het ontzettend grappig.

Toen we aan de rand van het bos aankwamen zat ik al aardig te trippen ik zag bijna niks meer zoals je normalerwijze zou zien en alles voelde nep aan of zag er nep uit wat ik natuurlijk geweldig vond. Eerst liepen we langs een pad waar we D. volgde hij zou de weg weten, maar ik had al een paar keer gezegd dat we waarschijnlijk op het verkeerd pad zaten(Namelijk het paarden pad). Na nog 20 meter verder te hebben gelopen en we steeds vaker moesten stoppen omdat mensen dingen apart vonden uitzien of gewoon niet meer wisten waar ze waren kwam D. tot de conclusie dat het inderdaad een paarden pad was en wij terug moesten.

Hier besloot R. de enige nuchtere nog dus om maar gewoon een wandel pad te gaan volgen waar we uit eindelijk bij 2 bankjes terecht kwamen waar we zijn gaan zitten. Ik zag nu bijna niks meer DA. die nog geen 5 meter van me af stond kon ik al haast niet meer onderscheiden van natuur of mens, wolken waren paarsachtig, alles had een paarse gloed, wegen die leken als of ze allemaal in een punt uitliepen (het niets in gingen en mijn gedachten waren ook een grote mindfuck).

Als ik de lucht in keek zag ik sterren die of in een spiraal achtige vorm draaien of als een orkaan rond draaien. Als ik dan een paar seconden later weer keek had ik het idee als of de sterren op mij afkwamen. Ik vond het allemaal heerlijk.

Ondertussen waren DE, MQ, M, D midden op een klein weggetje op de grond gaan liggen om naar de lucht te kunnen kijken, maar er kwam een auto aan dus ze moesten weer opstaan. Ik had helemaal geen fijn gevoel als er een auto aankwam ik wou alleen gelaten worden de groep waar ik mee was daar wou ik alleen mee zijn en niemand anders mocht mij dan ook lastig vallen.

Dus we liepen een stukje verder door waar volgens R. minder mensen zouden komen. Normaal gezien zou dit stukje lopen maximaal 5 minuten hebben geduurd maar omdat iedereen zo erg in de trip zat hebben we er 25 minuten over gedaan.

Ook hebben we op de weg na het 2de bank toe veel maiskolven (we liepen langs een boerenveld op dat moment) geplukt waar ik 1 tak helemaal van had kaal geplukt en mooi glad had gemaakt.

(door de rest van het verhaal heen kreeg ik steeds meer een “band” met deze stok en begon ik mijn vrienden dit met trots te vertellen hoe geweldig mijn stok wel niet was en hoe perfect hij wel niet bij mij paste.)

Eenmaal aangekomen bij de volgende plaats hadden DE en MQ zin in een Joint dus probeerde ze een te draaien. Dit leek van te voren makkelijker als het daadwerkelijk was. Het enige wat we nog konden was maar lachen en schelden, omdat het niet lukte. Uiteindelijk mocht het dan toch lukken om een frikandel van een joint te draaien en wat een lol hadden we er om!

Op dit moment werd het mij een beetje veel ik kreeg een onprettig gevoel over me heen en wist niet direct wat ik hier mee moest doen. Ik liep even weg van de groep en keek naar de lucht en dacht er bij na hoe mooi het er wel niet uitzag. Dat deed me even goed maar toen kwam toch dat onprettige gevoel weer terug. Op dat moment kwam MQ. bij mij staan en merkte ik dat als iemand bij mij stond dat me dat heel goed deed. Toen dan DR. langs kwam met zijn telefoon met oordopjes en zei luister hierna kreeg ik het nummer http://www.youtube.com/watch?v=NUd2SLGUy_Yin (Youtube code blijkt niet werken om filmpje hier te plaatsen) mijn oren geduwd en voelde ik mij weer fantastisch!

Dit nummer was precies wat ik even nodig had! het ging precies op mijn trip mee en kreeg echt een euforisch gevoel over mij heen. Zo ben ik ook met DR. een tijdje samen rond gelopen met dat nummer op gewoon rustig aan het genieten van alle dingen die we zagen.

Onderhand hadden we in de gaten dat het al bijna 12 uur was en wij om 12 uur afgesproken hadden met A. een andere vriend die nog even langs zou komen. (Dit betekende dus dat we een aardig stukje moesten lopen en we waren al te laat).

We hebben er weer 25 minuten over gedaan om terug te lopen na de eerste paar bankjes waar we waren toen besloot M. en R. om door te lopen zodat ze in ieder geval wel nog A. konden op pikken.

Op dit moment stond ik midden op de weg/pad waar we waren met mijn stok in de hand (nog altijd vol met bewondering aan het bekijken).

Ik vond dat het al erg lang duurde (geen tijdsbesef meer) het ophalen van A. door M. en R. en ik kon nog altijd bijna niks onderscheiden van wat nu echt bestond of van wat ik hallucineerde. Dus schreeuwde ik in de richting waar de 2 waren opgelopen op: WAAR BLIJVEN JULLIE!? en liep naar een dichtbij zijnde straatbord toe, rammelde dit ding haast uit de grond en zei toen: Nee, met jou ga ik geen band krijgen (referentie na stok) waarna ik me opdraai en blijkt dat de kant waar ik zojuist nog heen had geschreeuwd 2 wandelaars langs liepen en mij nogal erg vaag aan keken.

Ondertussen hebben we weer zin gekregen in een joint en probeerde DE. (die normaal altijd prima joints draait)er een te draaien en het bleek dus dat hij helemaal niet meer instaat was om ook maar iets nuttigs te doen behalve te giechelen als een klein meisje samen met MQ. Dus moesten DA. en ik het oplossen (wij zijn al niet zo bijzonder goed erin. Het lukt wel, maar liever niet als het niet hoeft) Aangezien wij ook nog aan het trippen waren kosten dit ons erg veel moeite en energie om ook maar een “bruikbare” joint te maken. Dat ondertussen DE. En MQ. mij en DA. met stokjes in het gezicht aan het prikken waren en dit blijkbaar ontzettend grappig vonden hielp niet echt bij draaien van de joint.

Nadat we bijna klaar waren met een joint te draaien kwam M. en R. aanlopen met A. hier merkte we dat het effect al begon af te zwakken en kwamen we tot de conclusie dat we langzamerhand maar eens terug moesten gaan naar het huis van D.

Onderweg heb ik het continue over mijn stok gehad en wou ik DE. Toch wel even duidelijk maken hoe geweldig hij wel niet was. Dit was ik dan ook aan het doen recht voor een raam bij mensen waar binnen het licht scheen en die waarschijnlijk nog wakker waren (wat moeten die mensen wel niet hebben gedacht een gast om 1 uur het ‘s nacht een andere gast een half uur aan het vertellen over hoe geweldig “zijn” stok wel niet is).

Toen we uit eindelijk bij D. aankwamen hebben we nog even bij hem gezeten en een pizza besteld en wat na gelachen over onze geweldige trip. Hierna ben ik samen met MA. Op de fiets na huis toe gegaan en heb heerlijk geslapen.

Wat mij erg opviel na de trip was dat ik geestelijk erg vermoeid was en ook echt verlangde na mijn bed. Is dit normaal? Lijkt me wel ik vond het ook een erg intense drug met intense gevoelens en hallucinaties des al niet te min wel een geweldige drug!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn verhaal ik in ieder geval wel van mijn avond.

Alvast bedankt voor het lezen,

Knert
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Fenomeen » wo okt 24, 2012 11:42 pm

Geweldig report!
Hoe is het met je stok, heb je hem nog?
Door zulke reports krijg ik spontaan zin om een keer paddo's/truffels te proberen. :hulde:
Dave1997 schreef:Laat maar zitten zei ik toch? Het lijkt hier wel een dierentuinforum met allemaal kwartels!
Avatar gebruiker
Fenomeen
Troetel
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 216
Geregistreerd: wo aug 29, 2012 12:19 am

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » do okt 25, 2012 12:01 am

Bedankt!

Helaas is de stok stuk gegaan in mijn enthousiasme :( haha!

Ik vond het inderdaad ook echt een geweldige avond en het enige wat ik je mee wil geven als je het wilt proberen: doe het met vrienden die je vertrouwd en als je goed voelt en alles komt wel goed :love:
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Drugskonijntje » do okt 25, 2012 1:10 am

Leuk report! :)

Wat voor paddo's had je?
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » do okt 25, 2012 7:37 am

Bedankt!

Golden Teachers wist mijn dealer mij te vertellen.
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Saikedellik » do okt 25, 2012 12:07 pm

Prachtig report! Lekker wazig, echt typerend voor truffels/paddo's!

Heb zelf ooit een keer met XTC op een hele nacht door het bos gelopen met een stok, dus ik snap je band ermee, dat had ik toen ook! Tnx for sharing!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor MarkBeest » do okt 25, 2012 1:09 pm

Super tof report, kan er veel in herkennen. Een advies dat een maat van mij gaf toen ik te hard ging op truffels: "Je moet je gewoon laten verkrachten door de truffels, je kan er toch niks tegen doen en het gaat vanzelf weg. Ga lekker zitten en laat je gaan." Dat deed me heel goed toen. Heb in die trip ook een band gehad met een kussen en een plekje naast de speaker, dat was mijn plek, en het was de allerbeste plek in het huis en ik nodigde ook de hele tijd mensen uit om naast me te komen zitten, om het te delen :beer:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » do okt 25, 2012 6:24 pm

Saikedellik schreef:Prachtig report! Lekker wazig, echt typerend voor truffels/paddo's!

Heb zelf ooit een keer met XTC op een hele nacht door het bos gelopen met een stok, dus ik snap je band ermee, dat had ik toen ook! Tnx for sharing!Thanks! :)

Op XTC heb ik nog nooit zoiets gehad, maar klinkt als een gezellige avond wat je daar hebt gehad haha!

MarkBeest schreef:Super tof report, kan er veel in herkennen. Een advies dat een maat van mij gaf toen ik te hard ging op truffels: "Je moet je gewoon laten verkrachten door de truffels, je kan er toch niks tegen doen en het gaat vanzelf weg. Ga lekker zitten en laat je gaan." Dat deed me heel goed toen. Heb in die trip ook een band gehad met een kussen en een plekje naast de speaker, dat was mijn plek, en het was de allerbeste plek in het huis en ik nodigde ook de hele tijd mensen uit om naast me te komen zitten, om het te delen :beer:


Bedankt, bedankt! :D

hahaha dat klopt inderdaad, want toen ik me in de muziek op liet gaan en met vriend van mij aan praten was kwam alles weer goed :D

Dat wat jij nu verteld is precies wat ik met de stok had! Het was mijn stok ik had er een goede band mee, het was de beste stok die er was, maar ik deelde hem wel met iedereen. Geniaal eigenlijk he!
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Youngster » do okt 25, 2012 7:13 pm

Haha, nu wil ik ook paddo's doen! Heb je nog een foto van je stok? Geweldig!
Youngster
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: ma sep 10, 2012 10:43 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » do okt 25, 2012 8:33 pm

Youngster schreef:Haha, nu wil ik ook paddo's doen! Heb je nog een foto van je stok? Geweldig!Helaas niet! daar had ik echt niet mijn hoofd na staan op dat moment vond de rest veel te interessant :p
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Hi-Hat » vr okt 26, 2012 12:31 am

Lekker reportje, word er helemaal vrolijk van! Doet me denken aan mijn eerste keer truffels, waar Paultje Kalkbrenner ook een groot aandeel in had. Heb ook meteen weer zin om een keer truffels te doen.
Laatst bijgewerkt door Hi-Hat op za okt 27, 2012 1:34 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Stefaan » vr okt 26, 2012 1:23 am

Mooi report. Na paddos of truffels voel ik mij ook geestelijk uitgeput en moe. Is best normaal. Probeer het de volgende keer eens icm lachgas en je zult net zo verbaasd/blown away zijn als nu met deze keer paddos!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » vr okt 26, 2012 7:17 am

Matheson schreef:Lekker reportje, wordt er helemaal vrolijk van! Doet me denken aan mijn eerste keer truffels, waar Paultje Kalkbrenner ook een groot aandeel in had. Heb ook meteen weer zin om een keer truffels te doen.


Thanks :) Die muziek van hem past echt perfect bij die sfeer die heerst bij Paddo's of truffels he!


Gman007 schreef:Mooi report. Na paddos of truffels voel ik mij ook geestelijk uitgeput en moe. Is best normaal. Probeer het de volgende keer eens icm lachgas en je zult net zo verbaasd/blown away zijn als nu met deze keer paddos!


Dankjewel, daar heb ik nog niet eens aan gedacht. Hoe voelt dat?

Ik vind in ieder geval lachgas wel echt een geweldig "goedje". Moet het ook nog altijd eens een keer in samen werking met XTC/MDMA doen :)
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Aaltje » vr okt 26, 2012 8:42 am

Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2264
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Taxi. » vr okt 26, 2012 10:02 am

Matheson schreef:Heb ook meteen weer zin om een keer truffels te doen.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » vr okt 26, 2012 10:18 am

Moraaltje schreef:http://drugsforum.info/viewtopic.php?f=30&t=5820Je bent geweldig!
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Davinci » vr okt 26, 2012 11:06 am

Geen slecht report, niet echt mijn stijl, maar wel ok.

Vond je de groep niet te groot?
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Azy » vr okt 26, 2012 11:14 am

Leuk report. Ik verbaas me er altijd wel over hoe mobiel mensen nog zijn op paddo's/truffels. Zeker als ik er bij blow verander ik zelf in een eeuwenoude sjamaan die versmolten met de zetel langzaam rookwolkjes de lucht in stuurt. Bij andere tripmiddelen heb ik dit niet, dus misschien ligt het aan mij persoonlijk.

Dat je na een trip geestelijk vermoeit bent, en zin hebt om te slapen kan zeker normaal zijn, niks om je zorgen over te maken. Je hebt veel ervaringen en indrukken gehad. Als je een weekje op vakantie bent geweest ofzo heb je dit nadien toch ook.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » vr okt 26, 2012 11:33 am

Davinci schreef:Geen slecht report, niet echt mijn stijl, maar wel ok.

Vond je de groep niet te groot?


Bedankt :)
Nee, eigenlijk niet. We zaten allemaal in precies de zelfde gedachten gang misschien dat dit er mee te maken had. Sowieso waren we stuk voor stuk erg goede vrienden en kon ik ze al jaren.

Azymuth schreef:Leuk report. Ik verbaas me er altijd wel over hoe mobiel mensen nog zijn op paddo's/truffels. Zeker als ik er bij blow verander ik zelf in een eeuwenoude sjamaan die versmolten met de zetel langzaam rookwolkjes de lucht in stuurt. Bij andere tripmiddelen heb ik dit niet, dus misschien ligt het aan mij persoonlijk.


Dankjewel!

Daar ga ik dan ook van uit. Los van dat mijn zicht erg slecht was tijdens de paddo trip had ik juist zin om rond te lopen en te genieten van de natuur.

Azymuth schreef:
Dat je na een trip geestelijk vermoeit bent, en zin hebt om te slapen kan zeker normaal zijn, niks om je zorgen over te maken. Je hebt veel ervaringen en indrukken gehad. Als je een weekje op vakantie bent geweest ofzo heb je dit nadien toch ook.Zorgen er om maken is een groot woord. Vroeg het me gewoon af, maar hoe je het uitlegt klinkt het erg logisch! :) bedankt voor de uitleg!
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor endorr » vr okt 26, 2012 1:20 pm

Leuk report , ik heb spontaan zin gekregen in paddo's , zo maar even truffels bestellen.
oh sweet catastrophe, where have you been? the question I need, the answer I fear
Avatar gebruiker
endorr
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 814
Geregistreerd: do aug 30, 2012 2:38 pm
Woonplaats: Japan

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » vr okt 26, 2012 2:16 pm

Bedankt :D

Heerlijk al die positieve comments!

Ja ik ook, maar dit keer wel met lachgas erbij dan:kleuter:
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Azy » vr okt 26, 2012 5:40 pm

Knert schreef:Ja ik ook, maar dit keer wel met lachgas erbij dan:kleuter:

dat is echt de beste combo ooit!

Damn, nu heb ik ook zin. Binnenkort maar eens bestellen.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » vr okt 26, 2012 10:35 pm

ga ik ook zeker nog ergens een keer doen. Ik weet nog niet wanneer, maar dat komt wel :)
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Taxi. » vr okt 26, 2012 10:47 pm

Davinci schreef:maar wel ok.


Hahaha.. Nét niet dus :#:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Bonke » za okt 27, 2012 12:25 am

Leuk report, en Kalkbrenner klinkt overal goed bij. Helaas zelf nog nooit paddo's mogen doen :grin:
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » zo okt 28, 2012 3:10 am

Thanks :)
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor san am » zo okt 28, 2012 7:12 pm

Erg leuk report, doet mij ook weer denken aan de eerste paar keer trippen. Het is inderdaad grappig hoe verknocht je kan raken met een voorwerp, en wat een gemis het is als het weg is. Zo heb ik een keer een hele avond met een vergiet op mijn hoofd gezeten, en voelde het koud en kaal wanneer ik hem afzette. De vermoeidheid van de geest is inderdaad vrij normaal. Veel prikkels sla je in het dagelijks leven over, waardoor je je hersenen niet echt vermoeid. Tijdens het trippen ben je echter heel bewust bezig met elke prikkel, en draaien je hersenen overtoeren. Denk dat het daardoor komt dat je geestelijk heel moe bent.


Binnenkort mag ik ook voor het eerst paddo's proberen, dus krijg er na dit report al helemaal zin in. De doos met lachgas patronen ligt ook al klaar dus beloofd een mooie avond te worden. Naar je vraag wat de combi precies doet, het vuurt je letterlijk naar een ander universum (in combinatie met andere tripmiddelen dan toch). Vrij heftig, maar heel vet, en zeker een aanrader als je je een keer André Kuijpers wilt voelen.
san am
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: do feb 24, 2011 9:47 am

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » ma okt 29, 2012 4:50 pm

san am schreef:Erg leuk report, doet mij ook weer denken aan de eerste paar keer trippen. Het is inderdaad grappig hoe verknocht je kan raken met een voorwerp, en wat een gemis het is als het weg is. Zo heb ik een keer een hele avond met een vergiet op mijn hoofd gezeten, en voelde het koud en kaal wanneer ik hem afzette. De vermoeidheid van de geest is inderdaad vrij normaal. Veel prikkels sla je in het dagelijks leven over, waardoor je je hersenen niet echt vermoeid. Tijdens het trippen ben je echter heel bewust bezig met elke prikkel, en draaien je hersenen overtoeren. Denk dat het daardoor komt dat je geestelijk heel moe bent.


Binnenkort mag ik ook voor het eerst paddo's proberen, dus krijg er na dit report al helemaal zin in. De doos met lachgas patronen ligt ook al klaar dus beloofd een mooie avond te worden. Naar je vraag wat de combi precies doet, het vuurt je letterlijk naar een ander universum (in combinatie met andere tripmiddelen dan toch). Vrij heftig, maar heel vet, en zeker een aanrader als je je een keer André Kuijpers wilt voelen.Bedankt, als ik je bericht zo lees heb je nog geen paddo's gedaan, maar wel andere psychedelische drugs. Welke psychedelische drugs heb jij al uitgeprobeerd?

Ik moet inderdaad lachgas patronen gaan halen want ben ook weer snel van plan om te gaan trippen. Alleen even kijken of ik niet een grote lachgas fles kan regelen. Naar mijn mening is de werking van een grote fles veel sterker. Iig veel plezier :)
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor san am » ma okt 29, 2012 7:20 pm

Knert schreef:
san am schreef:Erg leuk report, doet mij ook weer denken aan de eerste paar keer trippen. Het is inderdaad grappig hoe verknocht je kan raken met een voorwerp, en wat een gemis het is als het weg is. Zo heb ik een keer een hele avond met een vergiet op mijn hoofd gezeten, en voelde het koud en kaal wanneer ik hem afzette. De vermoeidheid van de geest is inderdaad vrij normaal. Veel prikkels sla je in het dagelijks leven over, waardoor je je hersenen niet echt vermoeid. Tijdens het trippen ben je echter heel bewust bezig met elke prikkel, en draaien je hersenen overtoeren. Denk dat het daardoor komt dat je geestelijk heel moe bent.


Binnenkort mag ik ook voor het eerst paddo's proberen, dus krijg er na dit report al helemaal zin in. De doos met lachgas patronen ligt ook al klaar dus beloofd een mooie avond te worden. Naar je vraag wat de combi precies doet, het vuurt je letterlijk naar een ander universum (in combinatie met andere tripmiddelen dan toch). Vrij heftig, maar heel vet, en zeker een aanrader als je je een keer André Kuijpers wilt voelen.Bedankt, als ik je bericht zo lees heb je nog geen paddo's gedaan, maar wel andere psychedelische drugs. Welke psychedelische drugs heb jij al uitgeprobeerd?

Ik moet inderdaad lachgas patronen gaan halen want ben ook weer snel van plan om te gaan trippen. Alleen even kijken of ik niet een grote lachgas fles kan regelen. Naar mijn mening is de werking van een grote fles veel sterker. Iig veel plezier :)Heb zelf ervaring met LSD (ook geflipt), 2c-b, verschillende soorten truffels en LSA. Misschien dat ik er nog een vergeet maar daar kan ik nu niet zo snel opkomen. Paddo's heb ik inderdaad nog nooit gebruikt, omdat ik thuis woon en een kweeksetje dus niet ideaal is. Nu had een maat echter een setje en heb ik een paar porties gekregen. Binnenkort moeten deze paddestoeltjes er dus aan geloven, volgende week klaar met tentamens dus dan kan het feest ongeveer beginnen.

Grote fles zou ik zo niet weten, zou het persoonlijk niet handig vinden omdat het niet echt praktisch is om mee te nemen. Verder betwijfel ik ook of dit echt sterker is, omdat de lachgas uit patronen net zo puur is, en een ballon vol is als hij vol is. Tenzij je dus met een mondkapje zou gaan werken vraag ik me af of het verschil maakt, zeker als je gewoon een dubbele of een driedubbele zou doen. Heb zelf in ieder geval nog nooit gehoord dat iemand dit gebruikt, maar misschien dat het qua kosten voordelig is.
san am
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: do feb 24, 2011 9:47 am

Re: 1ste keer paddo's. Wat een belevenis!

Berichtdoor Knert » ma okt 29, 2012 7:58 pm

san am schreef:Heb zelf ervaring met LSD (ook geflipt), 2c-b, verschillende soorten truffels en LSA. Misschien dat ik er nog een vergeet maar daar kan ik nu niet zo snel opkomen. Paddo's heb ik inderdaad nog nooit gebruikt, omdat ik thuis woon en een kweeksetje dus niet ideaal is. Nu had een maat echter een setje en heb ik een paar porties gekregen. Binnenkort moeten deze paddestoeltjes er dus aan geloven, volgende week klaar met tentamens dus dan kan het feest ongeveer beginnen.
LSD weet ik nog niet of ik hier klaar voor ben. Ik heb nog al uit een lopende verhalen gehoord van LSD. Truffels heb ik ook een paar van geprobeerd. Nooit erg onder de indruk geweest van de werking ervan. Voornamelijk wat vaag zijn.

2-CB is zeker een van de dingen die ik nog wil doen ergens binnenkort. Hoe beviel het Candyflippen je? Kan je me wat over je ervaring vertellen of heb je misschien een report hier op de site staan? Ben namelijk erg nieuwsgierig hierna, maar denk dat ik eerst voor hippyflippen ga aangezien ik me meer op mijn gemak voel bij Paddo's dan bij LSD op het moment.

san am schreef:Grote fles zou ik zo niet weten, zou het persoonlijk niet handig vinden omdat het niet echt praktisch is om mee te nemen. Verder betwijfel ik ook of dit echt sterker is, omdat de lachgas uit patronen net zo puur is, en een ballon vol is als hij vol is. Tenzij je dus met een mondkapje zou gaan werken vraag ik me af of het verschil maakt, zeker als je gewoon een dubbele of een driedubbele zou doen. Heb zelf in ieder geval nog nooit gehoord dat iemand dit gebruikt, maar misschien dat het qua kosten voordelig is.


Ja qua transport is het inderdaad veel handiger om kleine patronen mee te nemen. Ik zie me zelf nu ook niet echt tijdens een trip een zware fles gevuld met N20 mee dragen, haha!

Ik weet niet precies hoe het zit met die grotere flessen, maar illegalen feestjes waar ik vaker bij ben hebben de organisatoren altijd een grote fles lachgas er bij en ik heb na mijn gevoel daarmee een veel heftigere "space" dan als ik het met patronen doe. Vandaar dat ik het liever zo heb.

Of het echt puurder is of niet kan ik niet over oordelen dat weet ik niet. Ik kan alleen vertellen wat me gevoel me zegt.
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner