Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Voor al je psychedelische avonturen.

200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Desire » za nov 21, 2015 8:04 pm

Wauw.
Deze trip verdient een report, niet omdat hij zo super was maar ook omdat het misschien wel de enigste is die ik kon vinden over 1P - LSD en MXE.

Voorwoord

Ik heb verschillende ervaringen met psychedelica, dissiociatives, stimulanten en downers, in verschillende combinaties en doseringen. Zo heb ik vrijwel elke drug op mijn onderstaande lijstje wel eens individueel gebruikt maar ook in combinatie. Op mijn lijst van drugs die ik heb gedaan staan: 2C-B, 2C-E. 4-Aco-DMT, 4-HO-MET, Truffels, 4-FA, 5-MAPB, MDMA, Cocaine, Amfetamine, Ketamine (beide isomeren), MXE, Codeine, Kanna UV, Etizolam, Temazepam en natuurlijk de meest gangbare drugs als caffeine, nicotine, wiet & hasj en alcohol.

Aan wiet, nicotine en caffeine ben ik verslaafd, ik rook elke dag tabak en wiet. Een tijdje heb ik ook een verslaving gehad aan 4-FMP, ik nam het dagelijks voor ongeveer 2 a 3 maand lang. Hier ben ik eigenlijk zonder enige moeite mee gestopt. Ook reguliere amfetamine heeft mij in zijn grip gehad voor een kleine 2 maand. Gelukkig heeft het me ook nauwlijks moeite gekost om hier mee te stoppen. Het kan zijn dat het geen kwaliteits amfetamine was wat de rehab zo makkelijk heeft gemaakt, of het is zo dat ik merkte dat de amfetamine mijn leven niet beterde. MXE heeft ook een tijdje mijn lichaam bezeten, maar gelukkig raakte de 5 gram voorraad snel op.

Op het moment van schrijven van dit report ben ik nog maar 18 jaar oud, en als ik dan zo kijk naar het lijstje van drugs wat ik genomen heb, dan schaam ik mij. Soms ben ik bang dat ik mijn lichaam al teveel schade aan heb gebracht met deze middeltjes. Niet zozeer omdat ik ze heb gebruikt, maar vooral onverstandig heb gebruikt. Vaak op feestjes aan de MDMA in combinatie met amfetamine, niet in hele belachelijke hoeveelheden, maar wel boven de aangeraden dosis. Elke keer weer.

Mijn tienerjaren zijn niet simpel geweest, dat is ook de reden dat ik vooral drugs ben gaan gebruiken. Niet om mijn problemen te vergeten, maar opzoek naar antwoorden. Die antwoorden heb ik wel eens gekregen uit een ervaring, maar niet elke keer. Stimulanten trekken me tegenwoordig ook niet meer zo en richt me steeds meer op psychedelica. Zo had ik al vaak gelezen over LSD maar heb het nooit kunnen bemachtigen. Mijn nacht apothekers hadden geen zegels, maar konden ze wel regelen. Alleen per 50 of meer... Wat heb ik daar nou aan, buiten dat; ik heb het geld er niet voor.

Ongeveer een week geleden zag ik dat een Nederlandse vendor 1P-LSD in stock had. Op verschillende fora had ik gelezen dat het net als LSD is. Gelijk bestelde ik 2 tabs en wat Etizolam pellets. Ik koos er bewust voor om 2 tabs te halen. De volledige psychedelische ervaring wou ik hebben. Bang was ik zeker niet, wel voelde ik de gezonde spanning van een nieuw psychedelica proberen. Een bad trip zou me vast niet overkomen, en ook al kwam die er wel, dan zou ik er door heen komen.

De Trip

Gister was het dan zover, zo rond 11 uur in de morgen nam ik de tabs in. Na 10 minuten onder mijn tong werd het een soort papje wat ik doorslikte. Zo, nu maar wachten dan maar. De gezonde spanning maakte me een beetje onrustig, dus ik besloot een jointje te draaien en fruity loops op te starten om heerlijk ontspannen wat beats te maken.

30 minuten later voelde ik een energie stroming door mijn lichaam, dat zich hevig voortzette. Heerlijk voelde het, ik voelde me ook lekker en langzaam aan lichtjes euforisch. LSD is fucking awesome! Langzaam begon mijn beeld ook wat te trillen en werden kleuren heel mooi en helder. Er was wel sprake van een vonkje visuals, maar nog geen echte doorzettende. Een beetje zoals ik gewend ben van een lichte dosis 2C-B (9 mg). De beats die door mijn boxen schoten klonken een stukje mooier al. In mijn hoofd kwam ik ook steeds makkelijker en dichterbij het perfecte plaatje/sfeertje bij de beat. Je kan wel stellen dat mijn creativiteit flink omhoog schoot.

Ongeveer na 1,5 uur begon de piek zich in te zetten. Mijn visuals werden immens mooi en schaduwen in mijn woonkamer begonnen steeds meer te bewegen. Dit werd steeds mooier, meer en heftiger. Ik had wel meer visuals verwacht, waarbij 2C-E (onbekende dosis, in ieder geval zeker z'n 45 mg) de visuals overal waren, waar geen enkele plek op de muur nog muur was, was dat bij de 1P - LSD niet het geval. Wel waren de visuals sterker als in duidelijker, cleaner en veel " ingewikkelder " . Het maken van drumloops en melodietjes lukte me half, in mijn hoofd was het zo artistiek duidelijk en clear wat ik wou maken. Helaas door de puinhoop van wisselende kleuren en dansende letters lukte me het niet meer om het porgramma te gebruiken.

In deze tijd heb ik vooral muziek geluisterd en op de bank gelegen/gezeten. Opeens schrok ik van de tijd, wow 3 uur al?! Is het alweer 4 uur geleden dat ik de tabs nam?! Ik had al op de planning staan om een beetje MXE te nemen. Ik had liever ketamine gehad achteraf. Door de MXE werd het allemaal wat chaotischer. Op dit moment nam ik een klein puntje van z'n 25-30 mg. Toen ik mijn sleutel weglegde, schoten de visuals gelijk harder er in. Wat ik erg gek vond, normaal duurt het toch wel een tijdje voordat je wat voelt van de MXE.

De visuals die ik na de MXE kreeg waren niet normaal! Hele objecten vormden zich in mijn woonkamer en vlogen door de kamer. Op echte CEV's heb ik niet gelet want met mijn ogen open was het nog steeds een spektakel. Ik luister nog steeds muziek en doe eigenlijk niks, wat ook wel lekker is. Opeens kreeg ik het te gekke idee om naar het station te lopen, de trein te pakken en naar de shop te gaan. Om bij het station te komen moest ik een brug over. Halverwege ongeveer begon ik te twijelen of ik in deze staat wel onder de mensen kon zijn in de trein die 10 minuten. Even een sigaretje roken op de brug dan maar, om er over na te denken. Het uizicht over de Ijssel en de rand van de stad is immers ook heel mooi.

Toen de nicotine bijgetankt was, besloot ik toch wel te gaan. Wat kan mij het toch schelen wat die mensen van mij denken, ik heb het leuk. Vastberaden liep ik het station op en kocht mijn kaartje. Een maal wachtend op de trein besloot ik toch dat het niet z'n goed idee was en het misschien slimmer was om in de avond te gaan. De dag is immers nog lang zat en trippen was thuis toch echt wel wat leuker. Met het gekochte kaartje in mijn zak liep ik terug naar huis. Mensen keken me aan, het maakte me lichtjes wat paranoide en wou maar al te graag thuis zijn. Het waaide ook hard, waardoor ik wat traan oogjes kreeg, ik zou er wel gek uit hebben gezien haha.. Al wankelend door de MXE, het continue rechtdoor lopen en door de visuals. De buitenwereld zag er vreemd maar super prachtig uit. Sommige mensen hun gezichten waren echt eng, en soms twijfelde ik of het echt was maar het nam niet mijn gedachtes over.

Aaah fijn die bank, tijd voor nog een puntje MXE denk ik en nog geen 20 seconden later zat het spul in mijn neus. Weer 20 seconden later had ik alweer een soort spijt, maar dat trok snel weg. Ik zette Spotify aan want ja, al mijn favoriete muziek heb ik zowat de afgelopen uren al gehoord. De tijd vloog en vloog voorbij. Ik had het enorm naar mijn zin in m'n eentje. LSD is echt super spul, al die logica die het me bood. De wereld werkt eigenlijk heel erg simpel. Ik heb zeker veel nagedacht onder invloed van dit goedje, en wat ik vandaag (de dag erna) kan merken. Positieve gedachtes overheersen mijn brein en angsten zet ik makkelijker aan de kant.

Goed, het is nu ongeveer 6 uur en ik ben het bank hangen een beetje zat. De piek was lichtjes over, maar ik tripte hem nog zeker. Van een comedown was nog geen sprake. Jaaa! Een douche, lekker, heerlijk! Ik hield er altijd al van om onder MXE te douchen en ik moet zeggen, met LSD erbij is dat wel zooooo veel beter. Geen idee hoe lang ik onder de douche stond. Hier heb ik hem wel heel hard getript. Ik merkte dat als ik mijn hand bewoog, mijn hand op twee verschillende plekken was. Ik vond het grappig en zo begon ik meer te proberen. In de lucht tekende ik een tablet, ik tekende een spel op de tablet en speelde het spel. Gek, dit heb ik nog nooit gekund onder psychedelics. Of in ieder geval zo goed, onder 2C-E heb ik wel met mijn vrienden een denkbeeldige bal kunnen overgooien die we alle drie zagen maar zoiets als dit was echt niet mogelijk.

Voor het eerst in mijn leven genoot ik ervan om mezelf netjes aan te kleden, me mooi te maken en een lekker geurtje op te doen. Het was/is niet iets voor mij, maar het liet me goed voelen. Alhoewel ik ontzettend in de lach schoot dat ik al die moeite doe om alleen maar even naar de shop te gaan en terug. Opnieuw ging ik naar het station en dit keer verliep het allemaal wat soepeler. Ik wankelde wel wat meer, maar omdat ik minder visuals had wist ik beter mijn balans te houden. Wat een hypokriete zin trouwens, hopelijk begrijpen jullie wat ik bedoel.

Met opzet koos ik ervoor om alleen in een coupe te gaan zitten. De treinrit was super! Helaas was het donker en zag ik niet veel. Al die lichtjes in de verte waren wel echt veeeeeeel intenser en mooier dan normaal. Ik wist ook niet dat het er zoveel waren! Mijn gedachtes gingen alle kanten op en voor mijn gevoel ben ik niet met de trein naar de stad geweest, maar naar de Filipijnen daarna door naar New York en via Sao Paulo ben ik terug gekomen.

De weg naar de shop was minder prettig, ik voelde me aangekeken en lichtjes angstig. Goed, maakt ook niet uit, t was maar 5 minuutjes maximaal. Toen ik de shop binnen kwam en mijn id kaart liet lachde de beveiliger vriendelijk en vertelde dat ik in deze staat niet daar kon verblijven. Ik vertelde hem dat ik er alleen was om wat te halen en dat vond hij prima, gelukkig! Ik wou snel weer naar huis want buiten in het donker voelde ik me niet prettig. Van de terugweg in de trein weet ik niet veel meer, behalve dat ik tegenover een vluchteling zat die me aankeek alsof hij tegenover een monster zat. Ik negeerde het en probeerde de krant te lezen, wat totaal niet lukte.

Blij dat ik thuis was zo rond half 9, we zijn nu ongeveer 9,5 uur in de trip en de visuals nemen al wel sterk af. Ik rook een jointje, kijk een paar uurtjes tv en besloot een etizolam 1 mg te nemen om daarna te gaan slapen. Slaperig werd ik er niet van, ik voelde de LSD energie nog steeds en wist dat het onmogelijk zou zijn om in slaap te vallen. Nog maar wat eten dus, na een ongemakkelijk kwartiertje in de cafetaria was ik weer thuis om mijn patatje te eten. Nog een uurtje tv en ik was nog steeds niet moe genoeg om te slapen, terwijl mijn mind echt dood op was.

Dan maar de gok wagen met nog een Etizolam 1 mg en een snelle douche. Toen deze dosis Etizolam begon te werken begon ik ookwel echt moe te worden. Na ongeveer 10-15 minuten rollen en doen in bed viel ik dan eindelijk toch echt in slaap.

Nawoord

Dit was een van mijn meest sterke maar ook visuele trips, sterker en visueler dan de keer dat ik in 2 uur tijd 70 mg 2C-B consumeerde. Wat trouwens echt veelste veel is, een doorgeslagen actie van mezelf wat ook erg dom is. De mindfucks op dit middeltje zijn wel minder erg dan op truffels, maar het zijn er wel meer. Ik vind het ook makkelijker om een mindfuck op dit middeltje weg te lachen dan op truffels.

De ervaring zou ik supergraag over willen doen, maar dan met ketamine en niet met methox. Het maakte mijn trip te warrig en de mindfucks lastiger. Qua dosering 1P-LSD zat ik voor mijn gevoel precies goed, geen idee hoe een trip op bijvoorbeeld 100 ug zou zijn maar ik overweeg zelfs om de volgende trip het te proberen met 2,5 of misschien 3 tabs van 100 ug.

Voel je vrij om me dingen te vragen over mijn trip, ik hoop dat het duidelijk is verwoord en dat ik geen dingen mis.

EDIT: Ik dacht even dat ik als nieuweling mijn post niet kon wijzigen, maar volgens mij is dat alleen op df.nl zo, Hier de quote:

Desire schreef:Nog even een toevoeging nu ik dit zo terug lees, het eind heb ik een beetje afgeraffeld (nawoord). Met dit middeltje bedoel ik niet op de 2C-B maar op de 1P-LSD. Vlak er boven had ik een vergelijking gemaakt naar een 2C-B trip van mij maar hier refereer ik niet naar.

Ook mis ik enkele details die ik op het moment van schrijven van het report in mijn hoofd had maar ben vergeten te typen. Maakt niet uit, maakt niet veel verschil; maar het zou simpelweg de report beter hadden gemaakt.

Om enkel ook nog toe te voegen, ik ben vandaag alles behalve brak geweest. Wel moe, maar de nodige caffeine en een gezellige dag Ikea (waar je trouwens lekker gebak hebt) en nu net een beetje alcohol, een jointje x2 en 1x Etizolam. Gelukkig is dit m'n laatste.. Deze week woensdag 10 stuks binnen gekregen en nu al op. Even niet meer inslaan dus,

Ook ben ik in het donker met dezelfde trein terug geweest, en ik vraag me echt af of er toevallig niet een paar lichtjes kapot zijn gegaan want gister zag ik ze wel... Ach, zal wel aan mij liggen..
Laatst bijgewerkt door Desire op vr dec 11, 2015 8:32 pm, in totaal 3 keer bewerkt.
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Druks » za nov 21, 2015 8:22 pm

Mooi report! :hulde:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7331
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor supimtom » za nov 21, 2015 8:31 pm

Leest goed en vlot weg. Leuk report ! Ik ben van plan om binnenkort ook 1p-lsd te gaan doen, heb er toch wel erg veel zin in.
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Desire » za nov 21, 2015 9:59 pm

Bedankt! Heb echt m'n best gedaan om toch zowel mijn trip te beschrijven voor mensen die niet echt weten wat LSD in houd en bijvoorbeeld wel ervaring hebben met mildere psychedelica. Het lezen van reports heeft mij veel voorkennis op gedaan over wat ik kon verwachten. Kwalitatieve reports vind ik daarom ook van belang.

Ik wens je super veel plezier met je 1P-LSD trip, ik weet niet of je al meer ervaring hebt met trippen maar een hele dag tot dat je in mijn geval dan in slaap dwingt omdat je mentaal gewoon moe bent is niet voor een ieder weggelegd, tenminste nis diegene ervoor kiest alleen te trippen. Mits met mede trippers met ervaring kan het nog redelijk leuk zijn de late uurtjes in de trip.

De keer dat ik veelste 2C-E nam in feite, hebben we ongeveer +8 uur na 1e inname nog 12 mg 2C-B geconsumeerd, erg leuk. Eigenlijk ook wel een reportje waard, dat was een gouden trip
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor supimtom » ma nov 30, 2015 9:05 pm

Desire schreef:Bedankt! Heb echt m'n best gedaan om toch zowel mijn trip te beschrijven voor mensen die niet echt weten wat LSD in houd en bijvoorbeeld wel ervaring hebben met mildere psychedelica. Het lezen van reports heeft mij veel voorkennis op gedaan over wat ik kon verwachten. Kwalitatieve reports vind ik daarom ook van belang.

Ik wens je super veel plezier met je 1P-LSD trip, ik weet niet of je al meer ervaring hebt met trippen maar een hele dag tot dat je in mijn geval dan in slaap dwingt omdat je mentaal gewoon moe bent is niet voor een ieder weggelegd, tenminste nis diegene ervoor kiest alleen te trippen. Mits met mede trippers met ervaring kan het nog redelijk leuk zijn de late uurtjes in de trip.

De keer dat ik veelste 2C-E nam in feite, hebben we ongeveer +8 uur na 1e inname nog 12 mg 2C-B geconsumeerd, erg leuk. Eigenlijk ook wel een reportje waard, dat was een gouden trip


Sorry vanwege mijn late reactie, maar ik ben van plan het met oud- en nieuw te doen + een pilletje en dan in de comedown van de pill wat speed. Heb nog geen ervaring met tripmiddelen. Ik ben overigens al wel enige tijd héél erg nieuwsgierig naar psychedelica.
Helaas zijn er niet heel veel trip-reports over 1p-lsd, alhoewel, als het echt zoveel op LSD lijkt dan heb ik me al goed ingelezen.

Als ik er aan denk zal ik een trip report schrijven.
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Desire » di dec 01, 2015 12:00 pm

Met oud & nieuw! Dat idee spookte ook al rond in mijn hoofd. Al dat vuurwerk in de lucht, ontzettend mooi. Je zegt dat je geen ervaring hebt met tripmiddelen, dan raad ik het je aan om 1 tab van 100 ug te nemen. Eventueel 1,5 tab als je sterk in je schoenen staat. Ik zou wachten met het pilletje tot je piek begint, anders zit je met een vervelende mdma comedown nog te trippen later..
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor supimtom » di dec 01, 2015 2:08 pm

Desire schreef:Met oud & nieuw! Dat idee spookte ook al rond in mijn hoofd. Al dat vuurwerk in de lucht, ontzettend mooi. Je zegt dat je geen ervaring hebt met tripmiddelen, dan raad ik het je aan om 1 tab van 100 ug te nemen. Eventueel 1,5 tab als je sterk in je schoenen staat. Ik zou wachten met het pilletje tot je piek begint, anders zit je met een vervelende mdma comedown nog te trippen later..

Ik weet dat dat een verstandige keus is(100 mics), maar ik wil geen net-niet ervaring hebben net zoals je met truffels kunt hebben als je "maar" 8 gram neemt. Ik ben van plan om de tab thuis te nemen, in te laten werken en dan naar mn maten gaan. Ik ben dan als het effect inwerkt thuis in een vertrouwde omgeving, ben van plan om mijn vader als tripsitter te hebben. Ik kan het met hem als ik vragen heb over drugs altijd bij hem terecht(ex-hippie :lol: ). Dan wacht ik dus ongeveer anderhalf á twee uur en dan ga ik met 2 maten naar het feestje en dan nog een uurtje of 2 wachten en dan de xtc pil nemen.
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Naturelover » di dec 01, 2015 3:56 pm

Leuke schrijfstijl, ik heb genoten van je report. Zowel methoxetamine als ketamine zijn leuke stofjes, maar ket combineert veel prettiger met psychedelia dan methox vind ik :rock2:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Maus » za dec 05, 2015 10:47 pm

Zo'n mooi en goed geschreven tripreport vraagt om meer... :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Gabber » wo dec 09, 2015 12:40 am

Mooi report man! Ik las er erg makkelijk doorheen. Ik krijg er meteen weer zin in. ik denk dat ik de volgende keer ook voor 200µg ga na dit te hebben gelezen! (vorige keer heb ik 100µg gedaan)
Expect the Unexpected
Avatar gebruiker
Gabber
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: di feb 03, 2015 6:23 pm

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor Desire » do dec 10, 2015 12:00 am

Leuk dat jullie het een goed report vinden, heb stiekem zelf ook zin gekregen door het teruglezen...
Wanneer men een lijst maakt met genuttigde middelen, dan noemt gij dat een drugslijst. Van A-Z en 0-9 of is het 10? Wazig? Ja, eh groetjes van de glazenwasser.
Desire
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: za nov 21, 2015 12:16 am

Re: 200 mics 1P-LSD & 60 mg MXE - Eerste keer LSD

Berichtdoor supimtom » vr dec 11, 2015 6:16 pm

Gabber schreef:Mooi report man! Ik las er erg makkelijk doorheen. Ik krijg er meteen weer zin in. ik denk dat ik de volgende keer ook voor 200µg ga na dit te hebben gelezen! (vorige keer heb ik 100µg gedaan)


Hoe ging dat, was het niet te heavy?
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner