Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paranoia

Voor al je psychedelische avonturen.

25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paranoia

Berichtdoor Nottoday » wo dec 05, 2012 12:36 am

Motivatie voor NBOMe gebruik:
De NBOMe-serie heeft een beruchte reputatie opgebouwd afgelopen jaar in de psychonaut wereld. De bekendste leden van de serie zijn 25-I, 25-C en 25-B en deze zijn allemaal zeer potente afgeleiden van hun 2C-X tegenhangers. Meerdere doden zijn toegeschreven aan OD’s op deze vrij nieuwe onderzoeksmiddelen, maar ook veel positieve verhalen doen de ronde op bekende Engels-talige fora. Wat het meest opvalt is dat de NBOMe een combinatie van euforie, prachtige visuals en een aangename bodyhigh geeft. Dit schijnt wel behoorlijk te wisselen van de NBOMe-variant. Dus voor mij leek het een prima alternatief voor mijn MDMA/6-APB gebruik.
Mijn keuze viel op 25-B, aangezien bij meeste doden 25-I de boosdoener bleek, en het vermeend ontbreken van stevige mindfucks, wat vrij normaal schijnt te zijn bij de klassieke psychedelics. Dus niet. Mindfucks ahoy. Ik heb geen referentiemateriaal met vergelijkbare drugs, aangezien mijn gebruikgeschiedenis qua klassieke psychedelics niet-bestaand is. Dus hiervoor alvast mijn excuses.

Ik zal het verhaal zo beknopt mogelijk houden, hoewel dat nu al mislukt is met zo’n introductie.

Geestelijkgesteldheid vlak voor het moment van inname:
Hyper, ik kijk al bijna heel de week uit om het zegeltje in mijn mond te proppen en aan mijn tandvlees te plakken door al de mooie trip-reports die ik heb gelezen. Heb nog advies gevraagd om beginnersdosis op een forum, en daar vonden ze een halve-blotter (500 ug) meer dan genoeg. Ook vonden ze de settting (DnB/Dubstep feestje) niet ideaal en kon het volgens hun gauw overweldigend worden. Had ik maar geluisterd, maar hindsight is 50/50.

Setting:
Dubstep feestje in een club/discotheek, whatever je die dingen noemt tegenwoordig aan het water gelegen vlak bij een brug. Het plek bestond voornamelijk uit 2 zalen, 1 grote en 1 kleine, die aan elkaar verbonden waren door een vrij donkere gang. Om eerlijk te zijn is mijn spatial memory niet te vertrouwen aangezien die behoorlijk aangetast was tijdens mijn trip. Verder was ik met H en E, die ik beide onlangs heb leren kennen. H (TruffelMarokkaan, vrij ironisch aangezien die niet een Marokkaan is) ken ik een stuk beter en was mijn tripsitter. Ik had uiteindelijk voor deze setting gekozen, omdat er een leuke lichtshow zou plaats vinden. Dit zou dus ideeal zijn met de werking van 25-B.

Moment of truth:
22:30
+0:00: Ik heb mijn tandvlees schoongepoetst en 3/4 van de 25-B blotter wordt tussen mijn tandvlees en bovenlip geplakt bij H's casa. Ik kan nog praten, maar doe het liever niet om de kans te verminderen dat het zegeltje losraakt. Van H ontvang ik een stopwatch om de tijd(verloop) bij te houden. Voor degenen die bekend zijn met de movie Inception: Dit is uiteindelijk mijn totem geworden.

+0:20: Niks. Achter op de fiets gezeten bij H en voelde nog geen effecten. Ben een beetje teleurgesteld en overweeg het restant zegeltje ook maar bij te doen, maar besloot het nog even meer tijd te geven, aangezien come-up soms wel een uur kan duren.

+0:40: Binnen. Eindelijk uit de koud en de warmte in. E heeft zich inmiddels ook aangesloten. E is een mooi meisje, maar ik kan me eigenlijk alleen concentreren op 25B en word onrustig, omdat het zo lang duurt. En dan valt ie. Ik voel me opeens supervrolijk en vind alles hilarisch.

+1:00: Dansvloer. H en E gaan vooraan helemaal los. De muziek klinkt zo hypnotiserend en vibreert zowat door heel mijn lichaam. Ik val vrij makkelijk in een trance, maar plotselinge geluiden brengen mij terug naar de realiteit. Ik voel me nu super euforisch. Dit is gewoon 6-APB niveau van geluk, en de visuals moeten nog komen dacht ik.

+1:15: H probeert me voor te stellen aan een aardige vrouw. Hier heb ik geen zin in, aangezien ik haar niet aantrekkelijk vind, en liet dat vrij duidelijk merken door te schreeuwen “Leeuk voor haar” toen ie mij vertelde wat haar naam is. Normaal gesproken ben ik veel zacht-aardiger tegen mensen in het algemeen, maar ik had die avond vrij weinig geduld voor mensen/dingen die mij niet boeiden.

+1:30: Tastzin is ook zeer sterk versterkt. E heeft mij bij de hand genomen en leidde mij door een zaal. Haar handen zijn zo klein en fijn en haar vingers pasten precies tussen de mijne. Alleen één ander meisje heeft ook zulke fijne handen. Gelukkig dacht ik niet aan haar op het moment, aangezien dat het een downer zou zijn geweest. Vanaf dit moment is mijn tijdsperceptie sterk verstoord. Ik kijk af en toe op mijn totem en 3 seconden voelen wel als een halve minuut aan.

+2:00: H & E kwijt geraakt. Maakt niet uit, ik loop graag rondjes als ik aan het spacen bent. Alleen is het deze keer anders. Ik ben veel minder welbespraakt en voel me wel een kleuter af en toe. Ik krijg het idee dat ik mensen behoorlijk oncomfortabel maak door mijn zware trip-toestand. Ik kom een paar bekenden tegen, S & O. Het gesprek verloopt moeizaam. Ik loop even weg en het lijkt alsof O wat tegen S fluistert en ze kijken me allebei wantrouwend aan. Paranoia kicks in. Ik voel me vanaf dat moment niet meer op me gemak in de buurt van hun en loop maar weg.

+2:30??: H & E terug gevonden. Wat ben ik weer blij. Probeer een gesprek te voeren over wat ik op het moment aan het ervaren ben. Het gaat wel, maar niet vlot. Ik probeer uit te leggen hoe ironisch de situatie is en hoe ik eigenlijk een wandelende cliché ben geworden. Ik merk altijd dat er namelijk altijd 1 dude is die veel te hard aan het trippen is op een feestje, en dat ben ik op dat moment geworden. Ik klamp vast aan deze gedachten en ben zo wat een in een oneindige loep van ironie beland. Ik vond alles ironisch en hilarisch. I was tripping balls. Ik vond het super-ironisch dat ik hyper-zelfbewust werd, terwijl ik eigenlijk juist drugs juist neem om in een andere toestand te komen dan ik normaal gewend ben. Mijn persoonlijkheid werd eigenlijk versterkt, en werd gewoon een karikatuur van mezelf. Ook begonnen motieven van shirts te bewegen en werden kleuren intenser. Ik had closed eye visuals, wat vet awesome is. Verder was ik niet in staat om rationeel om te gaan met het beheer van mijn geld. Ik maakte zorgen dat ik niet genoeg dronk, maar ik kon gewoon elke keer H om wat vragen en daar zorgde hij gelukkig voor.

+3:00: Oh My God. E is mij een massage aan het geven. Ik snap nu waarom de Trojanen en de Grieken ter strijd gingen om Helena. Ik kreeg golven van plezier door mijn lijf. Ik leek wel beland te zijn in een bad vol euforie maar ook vertrouwdheid, wat een veilig gevoel gaf. Misschien is dit het gevoel het dictste benadering van het oergevoel om ondergedompeld te zijn in het vruchtwater in de baarmoeder. Who knows, maar het voel zo fijn aan. Qua behoefte aan sociale contact valt het reuze mee vergeleken met MDMA en 6-APB, maar oh wat is de bodyhigh toch heerlijk. +++++++. Inmiddels begonnen gezichten te vormen. E lijkt op het ene moment een langer gezicht te hebben en H begint zelfs op Quentin Tarintino te lijken. Da fuck. :kleuter:

+3:30: Plaatsperceptie word een groot probleem. Mezelf verplaatsen is geen uitdaging, maar eenmaal ergens gesettled lijken me hersenen spelletjes met zichzelf te spelen en lijk ik wel in een filmwereld terecht te komen waar alles zo surrealistisch lijkt. Ik kende vooraf de definitie van surrealisme, maar na mijn trip ben ik het pas gaan begrijpen. Overigens vond ik dit vrij cliché. Ik was een lopenede cliché. Verder was ik heel erg vatbaar voor suggesties, en begon het eigenlijk zelf erger te maken. Het club zoals ik zei is aan het water gelegen en op gegeven moment terwijl ik aan het staren was naar buiten kreeg ik het idee dat ik op een boot was terecht gekomen met uitzicht op Leiden. Ook begon ik tijd heel erg langzaam te ervaren.

+3:45? Ik was inmiddels E & H weer kwijt geraakt, en was weer bij S & O terecht gekomen. Deze keer was D ook erbij, een heel aardige gozer. Ik had H verteld dat het wel leek alsof ik in Fear & Loathing in Las Vegas was terecht gekomen, maar hij heeft die movie helaas niet gezien. Onbegrijpelijk als psychonaut zijnde. Maar goed dat had D wel gezien en kon gelukkig begrijpen de situatie waar ik in terecht was. Ik stond met S, O en D buiten de zalen, maar was gewoon met D aan het praten. Op gegeven moment zat O op de grond en had die heel erg rode ogen. Het leek wel alsof die aan het huilen was. Ook leek de bewakers langzaam maar zeker om ons heen te verzamelen. Allemaal gedachten begonnen door mijn hoofd te flitsen, dat ik zo zwaar aan het trippen was en dat ik iets had gedaan, waardoor de bewaking rustig op me af leek te komen. Ik besloot maar weg te lopen, voordat mijn paranoia erger werd. Ik begon mij te verzetten tegen 25B en bij vlagen kon ik alles nuchter ervaren, maar de verstoorde plaats- en tijdsperceptie hielpen niet mee. Ook vergeet ik mijn totem te checken.

+4:00: E begint te pieken op MDMA, ze heeft ondertussen mooie schoteltjes. En dan besluit ze weg te gaan op naar het strand (wat best fucking vet lijkt als je aan het spacen bent). Wat eigenlijk jammer is, maar ik vind het op het moment hilarisch. Het leukste moest nog komen, dus dit was best een anti-climax, want het was best gezellig met ons 3’n. H vond het niet zo hilarisch. Maar we hadden elkaar nog. :lol:


+4:30 en beyond
Ik kan eigenlijk nog best door gaan met de trip-report, maar het meest interessante heb ik al beschreven. Af en toe leek het wel alsof ik een een reality show was beland met al de camera’s om ons heen (naar mijn beleving). Ik vond het best moeilijk te dansen, omdat ik niet te veel wou opvallen en mijn rol in de film/show zou verpesten. Ik voelde me als een acteur die zijn tekst kwijt was. Ook zag ik een viking metalhead, een feyenoord supporter en een neger samen losgaan op DnB/Dubstep. Op dat moment dacht ik eigenlijk hoe geweldig het is dat luchtvibraties verschillende soorten mensen samen kunnen brengen en dat we ook alleen maar uit trillingen/vibraties bestaan.
Een gegeven moment stonden we best veel tijd door te brengen met S & O. Dit leidde natuurlijk niet tot veel goeds aangezien ik niet op me gemak voelde bij hun in de buurt. En dat gevoel ook terugkreeg. Misschien was dit zelf-projectie, of misschien was dit gewoon simpelweg dat 25B al mijn emoties, zowel positief en negatief, versterkte. Ik dacht dat O van slag was. Toen zij vertrokken, bleven wij nog even chillen met nog wat mensen. Ik begon langzaam maar zeker sober te worden en toen we weer op de fiets waren, hielp de regen mij om redelijk nuchter te worden. Eenmaal weer bij H merkte ik dat ik nog visuele distorties had en dat ik nog een beetje aan trippen was. Maar mijn piek was inmiddels voorbij. Slapen was geen probleem. Integendeel zelfs, de day after had ik alleen maar geslapen. De dag daarop was wel heel erg vrolijk.

Een geweldige ervaring, toegegeven overweldigend, en 25b komt waarschijnlijk niet tot zijn recht in zo’n setting. Misschien zou een lagere dosis beter uitgepakt hebben. Maar dit stofje heeft mij met vlagen laten zien hoe geweldig het is, en zal het in de toekomst sowieso nog een paar keer onderzoeken.

Alvast excuses voor de spellings- en grammatica fouten. Editted.
Laatst bijgewerkt door Nottoday op do dec 06, 2012 12:50 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Lucky Strike » wo dec 05, 2012 12:53 am

Mooi report! Goed om te lezen dat je je paranoia onder controle hebt kunnen houden..

Zat O nou uiteindelijk echt met rode ogen op de grond, of waren dat de visuals of paranoia?
Avatar gebruiker
Lucky Strike
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: ma dec 03, 2012 8:56 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Nottoday » wo dec 05, 2012 12:54 am

O had echt wel rode ogen, dus voor mij was het makkelijk om de stap naar huilen te maken :')
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Lucky Strike » wo dec 05, 2012 12:59 am

Nottoday schreef:Heb nog advies gevraagd als beginnersdosis op een forum, en daar vonden ze een halve-blotter (500 ug) meer dan genoeg.500 ug was meer dan genoeg en je hebt 750ug genomen? :rock:
Avatar gebruiker
Lucky Strike
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: ma dec 03, 2012 8:56 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Nottoday » wo dec 05, 2012 1:02 am

Ja, fuck ik wou eigenlijk gewoon voor het volle zegeltje gaan, maar toen dacht ik dan maar een compromise te sluiten met mijn verstand en impulsiefheid :roll:
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Lucky Strike » wo dec 05, 2012 1:04 am

Nottoday schreef:Ja, fuck ik wou eigenlijk gewoon voor het volle zegeltje gaan, maar toen dacht ik dan maar een compromise te sluiten met mijn verstand en impulsiefheid :roll:Ben je blij dat je uiteindelijk niet de volle zegel hebt gedaan? Of had je dat achteraf liever wel gedaan?
Avatar gebruiker
Lucky Strike
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: ma dec 03, 2012 8:56 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Nottoday » wo dec 05, 2012 1:05 am

Toch blij dat ik het niet heb gedaan, weet niet zeker als ik nog me verzet heb kunnen tegen de paranoia.

Maar als ik weer in een "veilige" setting zou doen dan zou 1 zegeltje geen probleem moeten zijn. Paranoia kwam voornamelijk door zoveel mensen om me heen.
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Verf » wo dec 05, 2012 10:37 pm

Mooi report! Lijkt me wel iets wat ik ook wel eens wil proberen. Na hoeveel tijd was je terug echt base-line nuchter? 5u?
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Vinnie » wo dec 05, 2012 11:06 pm

leuk report leest makkelijk weg :hulde:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Nottoday » do dec 06, 2012 12:32 am

Verf schreef:Mooi report! Lijkt me wel iets wat ik ook wel eens wil proberen. Na hoeveel tijd was je terug echt base-line nuchter? 5u?


Nah, na 5u was mijn piek duidelijk voorbij, maar voor het slapen gaan zag ik duidelijk H's gezicht nog vervormen en was het tijger-print dekenjte waar ik onderkroop ook nog aan het golven. Eenmaal weer wakker, in slaap vallen was geen probleem, had ik nergens meer last van, behalve misschien een mini-existentiele crisis. Dit was ruim 12 uur na inname.
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor NiandraLades » do dec 06, 2012 6:53 pm

Mooi verslag, interessant stofje :)
Don't you want sunshine
Instead of photolight?
Avatar gebruiker
NiandraLades
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 259
Geregistreerd: do feb 16, 2012 3:47 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Hi-Hat » do dec 06, 2012 10:31 pm

Leuk report, jammer van je paranoia. Ik heb eigenlijk bijna altijd wel dat het lijkt alsof ik de security aantrek op een feest. Gelukkig kan ik het dan wel relativeren. Ook is het waarschijnlijk omdat de tijd dan heel snel gaat en het dus net 5 min. geleden lijkt dat de bewaker een uur geleden naast je stond. :P
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Taxi. » ma dec 10, 2012 11:04 pm

Mooi report ! Leest lekker, vooral omdat het overzichtelijk is!
Nog niet veel over dit stofje gelezen. Zoals ik het lees, is het meer een stofje om thuis te proberen. Gewoon in een rustige vertrouwde omgeving, chill muziekje erbij etc.
Ergens lijkt het wel wat weg te hebben van een mix tussen mdma en truffels en 2c-b.
Heeft dus mijn interesse wel gewekt :love:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Multitude » ma dec 10, 2012 11:29 pm

Heel erg vette report, leest lekker weg. Een eerste psychedelische ervaring op een (binnen)feestje lijkt me inderdaad niet het allerbeste idee :grin:
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor TruffelMarokkaan » di dec 11, 2012 8:58 pm

Ik herinner me dat we net aankwamen, E en ik praatten met je over een nummer wat we bij mij thuis hadden beluisterd. Toen ik vroeg of je E wou vertellen wat dat was kickte de 25-B net in, en je keek met een big smile diep nadenkend doch radeloos om je heen, stotterde even en zei uiteindelijk 'Ahjo, laat ook maar hahahahaha'.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor Nottoday » di dec 11, 2012 9:29 pm

God wat was dat toch zalig :lol:. Ik krijg gewoon cravings nu, STFU!
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe–750 ug buccaal–Euforie maakt plaats voor paran

Berichtdoor kevinoow » zo dec 01, 2013 1:49 am

Offtopic: Wat is nou het verschil tussen 25I-NBOME & 25B-NBOME?
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner