Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Voor al je psychedelische avonturen.

25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor kaasje » wo nov 13, 2013 5:22 pm

Hallo iedereen!
In dit report zal het vooral gaan over de designerdrug 25i-NBOMe, een met lsd verelijkbare drug. Maar het zal ook deels over methoxetamine gaan.

Het is weer een hele tijd geleden dat ik een tripreport heb geschreven, dit komt omdat ik het even wat rustiger aan wou doen. Ik zal jullie even inleiden, zodat jullie een beeld krijgen van hoe ik tegenwoordig met drugs om ga!
Laten we beginnen in augustus. Het einde van de vakantie naderde, de laatste 2 maanden was er weer ontzettend veel drugs geconsumeerd, dus de krankzinnigheid was nabij. We hadden weer veel meer dan goed voor ons is getript (op paddo’s en lsd) en er was weer veel te veel MDMA en andere feestdrugs gebruikt.

Samen met enkele vrienden besloot ik om vanaf september even te stoppen met drugs, zodat we ons terug met wat nuttigere dingen konden bezig houden. Het pauzeren lukte eigenlijk verrassend goed, ik had zelfs totaal geen zin om iets te gebruiken. het enige waar ik soms zin in had was ketamine, maar omdat ik daar toch niet aan kon geraken op die moment, maakte dat niet veel uit.
Maar dan komt er weer een periode waar het even misloopt. Ik weet niet meer juist hoe het kwam, maar op een dag had ik plots een volledige gram methoxetamine in men bezit.

Ik begon het middeltje echt veel te leuk te vinden. Tijdens het uitgaan gebruikte ik het niet, dat was veel te chaotisch, maar thuis was het gewoon fantastisch! Ik kan niet echt uitleggen waarom, maar het was echt geweldig, krankzinnig, maar toch oh zo zalig! Er kwam toen een week aan waarin ik dagelijks (7 dagen achter elkaar) elke avond onder invloed was. Elke avond was gestoord, leerrijk en een ervaring.

Er is die week zoveel gebeurt dat ik er waarschijnlijk wel een reportje van ga schrijven, want anders gaat dit report veel te lang worden. Maar het punt is dus dat ik na die week wel doorhad dat het begon te lijken op de eerste kenmerken van overmatig gebruik. Ik heb toen snel alles wat ik nog had doorverkocht, en ben er sinds die dag al afgebleven (buiten dit weekend dan).
Hierna heb ik niets meer gebruikt, tot vorig weekend, het weekend waar dit report eigenlijk over gaat.

Het begon allemaal op een vrijdag, we zouden ’s avonds naar een feestje gaan ( wat bij mij al een hele tijd geleden was) en we zouden het rustig houden, geen drugs enkel wat alcohol.
Uiteindelijk is het een onverantwoorde, dwaze, ongezonde nacht geworden.
We begonnen de avond bij mij thuis, waar we met een hele hoop zaten met een biertje. Het was gezellig, en rond 12 uur, toen iedereen al wat aangeschoten was besloten we om te vertrekken naar het feestje.

Daar aangekomen zag het er wel een leuk feestje uit. Dus beslis ik plots met mijn aangeschoten en impulsieve gedachten om een xtc-pil te kopen (stommiteit 1). Dit was echt erg dom want ik ging gewoon nuchter blijven, maar langs de andere kant had ik er ook wel een beetje zin in.

De pil smaakte niet naar mdma, dus ik vreesde al dat ik opgelicht was. En inderdaad, een uur later voelde ik nog steeds niets. Ik was best wel teleurgesteld, want ik had me al verheugt op het gevoel. Op die moment kwam ik enkele vrienden tegen die me ketamine aanboden (dit bleek later methoxetamine te zijn). Dat sloeg ik niet af, (stommiteit 2) ik nam 2 dikke sleutels, en begon verder te feesten.

Ongeveer een kwartier later kwam ik een fransman tegen, die naar eigen zeggen erg straffe lsd verkocht (Later bleek het 25i-NBOMe te zijn, een vrij nieuwe designerdrugs met effecten vergelijkbaar met lsd). De impulsiviteit was met het vager worden ook toegenomen, en zonder twijfelen kocht ik een zegeltje, dat ik met een vriend deelde. (stommiteit 3)
Als ik er nu op terugkijk kan ik echt nog steeds moeilijk begrijpen dat ik zo dom was om lsd te kopen op zo’n slechte moment. Echt ontzettend dom!

Het zegeltje was best wel vreemd, het was op veel dikker karton dan ik gewend was, en het smaakte echt extreem hard, het verdoofde mijn tong zelfs een beetje. Maar ja toen was er nog geen wantrouwen. Ongeveer een 20 minuutjes na inname kwam ik de man van de lsd tegen, en we begonnen wat te praten. Hij vroeg me of ik al iets voelde, en ik vertelde hem dat ik het slechts 20 min geleden had ingenomen, en het dus nog wel even zou kunnen duren.
De man was erg verbaasd en zei dat hij na 20 minuten altijd al super hard aan het trippen was. Ik zei hem dat ik de piek van lsd, wanneer ik er echt goed in zit, meestal pas na 2 uur heb. Hij vond dit blijkbaar erg raar.

Ongeveer 30 min na inname was ik inderdaad al erg ver weg, en de visuals zagen er ook al wel goed uit. Vreemd, dacht ik, want met lsd gaat het normaal toch allemaal wat langzamer bij mij. Maar ik voelde me wel goed en ik amuseerde me, dus trok me er vrij weinig van aan. Ik ging gewoon verder lachen en dansen. Het kwam toen zelfs nog niet in mij op dat dit misschien geen lsd was.
Het volgende moment dat ik me herinner, sta ik te kijken naar de rokersruimte, de visuals hebben echt een belachelijk hoog niveau bereikt, het wordt gewoon lastig om te kunnen zien.

Het zal ongeveer nu zijn dat ik besef dat dit waanzinnig straffe lsd moet zijn, of iets anders. Ik begin meer en meer te denken dat het iets anders is, ook omdat het gevoel eigenlijk niet zo hard op lsd lijkt. Van lsd voel ik me altijd helder, emotioneel, mezelf en intelligent. Van deze drugs was ik gewoon scheef, apathisch, dom en ik voelde me ontzettend vies. Maar ik amuseerde me nog altijd wel.

Ik feestte verder, en was veel te sociaal. (wat ik trouwens met lsd op een feestje niet zo heb) Dit leidde dan weer tot hilarische gesprekken en situaties. Het was nu ongeveer 3 uur, en een soort van lichte paniekgolf kwam er aan, ik werd steeds schever en schever, kon amper praten en wandelen was ook echt een heel avontuur. Ik zag de vriend waarmee ik het zegeltje had gedeeld, hij was er nog erger aan toe dan mij, dus we besloten om naar huis te gaan, en daar verder te trippen, want op het feestje was het echt niet leuk meer in deze toestand.

De weg naar huis was best grappig, we moesten door de stad wandelen, die ik normaal goed ken, maar nu was het echt erger dan een doolhof. En om de minuut vergaten we wat we aan het doen waren, en stonden we 5 minuten stil. Thuis aangekomen voelde ik me al wa meer op men gemak, en gingen we op mijn kamer zitten. Het was nu ongeveer 4 uur. Ik begon me best wel zorgen te maken over de trip, omdat hij zo hard was, dit had ik nog nooit meegemaakt. Ondertussen hadden we ook al wel door dat dit geen lsd was.

Wat nu volgde is toch wel erg bizar. We begonnen een gesprek, en dit gesprek was het begin van een eindeloze gedachteloop, waar we moeilijk uitgeraakten. De loop kan ik moeilijk uitleggen, maar het komt er op neer dat we om de 10 minuten exact het zelfde tegen elkaar zeiden, in hetzelfde patroon. Zo’n 2 uur later (rond 6 uur) hadden we door dat we in een soort van loop zaten, maar toch geraakten we er nog steeds niet uit. Best wel grappig eigenlijk! We zijn er dan toch uitgeraakt door gewoon een film op te zetten, en de cirkel te doorbreken.

De film die we hebben gezien was trouwens echt zonder twijfel de meest verwarrende film ooit. Ik meen het, zoiets kon ik echt niet aan. Het begon met het beeld van een schildpad die door de ruimte vloog.

Hier is de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=nedwZwOvdVs

Oh ja er was nog iets verontrustend, mijn spieren begonnen om de zoveel tijd zich plots op te spannen, een soort van spasmen ofzo. Hier begon ik me toch echt wel zorgen over te maken.
Rond 7 uur stonden er ook plots vrienden van ons voor de deur, ze waren ongerust over ons, omdat we ze via enkele dramatische sms’en hadden uitgelegd dat we toch wel heel erg van de wereld waren. Wat volgde was een vreemde begroeting van een stuk of 5 mensen, dit was echt te veel. In mijn hoofd kon dit gewoon niet echt gebeuren. We waren trouwens nog altijd even hard aan het trippen, zonder nog maar iets te merken van het terugkeren naar de realiteit.
Na de ontmoeting is F. (de medetripper) naar huis gegaan. Wat best indrukwekkend is, want we waren nog altijd even hard onder invloed, en hij moest bussen pakken enzo.

Na het vertrek van F. Begon ik langzaam maar zeker toch wel te merken dat ik iets normaler werd. Ik tripte nog altijd erg hard, maar het was toch een geruststelling om te merken dat ik ooit nog wel is normaal zou worden. Ik ben toen gaan slapen. Of ja, wat je slapen noemt. Ik ben denk ik rond 11u in slaap gevallen, na een erg rare ervaring met men ogen toe. En stond om 12.30u op omdat ik niet meer kon slapen. Ik merkte dat ik nog verre van normaal was. Ik had nog visuals, en tripte nog lichtjes. Deze effecten hielden nog aan tot 15.00u ongeveer. Dat wil zeggen dat ik ongeveer 14 uur heb getript, terwijl ik om lsd misschien 7-8 uur trip.

Ik ben de volgende dag wat gaan opzoeken over wat ik had gepakt i.p.v. lsd, en ik kwam al snel op de designerdrugs 25i-NBOMe. Ik weet best wel zeker dat het dit was, na veel er over gelezen te hebben. De methoxetamine die ik binnen had voelde ik wel, die maakte de trip nog veel verwarrender, maar zorgde er volgens mij ook wel voor dat ik op spannende momenten niet angstig werd, maar eerder een –het maakt niet uit- gevoel had.

Ik zou jullie graag tot in de details vertellen wat ik van effect had van deze drug, maar dat is vrij moeilijk omdat het allemaal zo onverwachts en chaotisch was, en omdat ik ook aangeschoten was en methoxetamine had gebruikt. Maar als je vragen hebt, stel gerust, hopelijk kan ik ze dan toch beantwoorden.


Het kan misschien wel een leuke drugs zijn, maar volgens mij heeft het echt een heel gevaarlijk kantje. (die spierspasmen bijvoorbeeld, dat komt wel vaker voor bij hoge dosissen 25i-NBOMe)
Wat ik wel vreemd vind is dat ik maar een half zegeltje heb genomen, en toch al het gevoel had van een overdreven hoge dosis, ik wil niet weten wat er gebeurt zou zijn met een heel zegeltje.

De conclusie van deze nacht is dus: GEBRUIK GEEN DRUGS ZONDER ZE TE LATEN TESTEN!!
En doe niet zo als mij, maar wees een beetje verantwoordelijk.
Ik dacht namelijk dat ik MDMA, ketamine en lsd had gepakt, maar in werkelijkheid heb ik 3 keer iets anders gekregen: geen MDMA, methoxetamine i.p.v. ketamine, en 25i-NBOMe i.p.v. lsd.
Kijk dus aub uit met wat je op feestjes koopt, dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt bij mij.
Ik ben waarschijnlijk nog een hele hoop vergeten te vertellen maar ik hoop dat je toch nog iets aan dit report hebt!

Groetjes,
Kaasje
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor supergabbur » wo nov 13, 2013 6:51 pm

Heftig man, goed dat je maar een halve genomen hebt.
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor Taxi. » wo nov 13, 2013 6:52 pm

Tof report! Klinkt als een heftige nacht.
Ik ken de verleiding om toch iets te pakken terwijl je van te voren besluit nuchter te gaan. In de meeste gevallen kan ik me wel inhouden maar een beetje keta of pep kan moeilijk te weerstaan zijn op een feestje.
Wel interessante stof op zichzelf dat 25i-NBOMe, tenminste als je weet dat het dat stofje is.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor Snarf » wo nov 13, 2013 8:03 pm

Hoi F. hier

Dat was me nogal wat die nacht, ik kreeg de volgende dag pas te horen dat de ket waarvan ik minstens 4 dikke sleutels van had gedaan methox was.
En dan in de nacht maar tot de conclusie komen dat het aanvoelde als een mix tussen methox en vreemde LSD.

Ik kan de ervaring maar met 1 woord beschrijven en dat is ROLLERCOASTER
Snarf
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 8:15 pm

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor dasfalco » di dec 24, 2013 7:52 am

Beste maar ook meest risicovolle ding dat ik ooit gedaan heb
foorcore2013,2 sleutelpunte MXE en darna ook die 25i-NBOME gedaan
Ervaring voor nooit te vergeten maar toch angstaanjagend
btw mijn tong was volgende dagen echt pijnlijk waar de zegel had gelegen,herkenbaar?
#freemoonliquid
dasfalco
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 511
Geregistreerd: za nov 02, 2013 12:40 am

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor kaasje » di dec 24, 2013 11:52 am

Echt pijn deed het niet, maar toen het op men tong lag verdoofde het wel een beetje en had het een hele straffe smaak.
En op foorcore zo hard trippen moet wel moeilijk zijn denk ik, toen ik daar was mocht je niet naar buiten, was het veel te warm en veel te druk. (maar wel heel erg leuk)
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor Radagast » di dec 24, 2013 5:32 pm

Yep, dit klinkt erg herkenbaar, had ongeveer zelfde effecten op 25i. Vooral het opspannen van de spieren is een vervelend gevoel, had net voor mijn trip gelezen over Vasoconstrictie & Gangreen en dan kun je wel eens in een negatieve gedachtenspiraal terecht komen.

Hebben jullie ook zo een dubbel gevoel bij dit stofje? Op zich is het 1 van de betere trips die ik ooit had, maar het voelt allemaal niet zo gezond aan vind ik.
Avatar gebruiker
Radagast
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 191
Geregistreerd: za dec 22, 2012 1:52 pm

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor kaasje » di dec 24, 2013 5:49 pm

Inderdaad, ik heb er een heel dubbel gevoel bij. Ik denk dat ik het vanaf nu toch gewoon bij de meer klassieke psychedelica ga houden, waarvan ik toch weet dat ze min of meer betrouwbaar zijn. Maar dat neemt wel niet weg dat het wel eens tof was voor een keer!
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor Scorp » wo feb 26, 2014 4:57 pm

Fuckin A man! Dit doet wel een belletje rinkelen. Vorig jaar op ruigoord een velletje papertrips gekocht. 1 keer gebruikt samen met mijn vriendin. Inderdaad branden op de tong! Heel snel lijp! Echt bedlig lijp. Het was echt alsof al mijn filters open stonden en al het kabaal van de wereld en vanuit de verste uithoek van de kosmos zo mn kop binnenkwam. Echt een aanslag! Ik dacht echt van fuck wat beb ik ons aangedaan! Mn vriendin was er ook slecht aan toe. Het voelde echt als overleven. Van lsd ken ik dit bij lange na niet in deze mate. Het voelde inderdaad ook soort van dirty.

Daarna heb ik een lange en zeer intense trip gehad die heel negatief was, maar niet alleenmaar. En de negativiteit die ik ben tegengekomen kan ik nogwel enigszins plaatsen vanuit mijn eigen psyche.

Maar het bizarre was dat ik tijdens de trip echt volledig kwijt was dat ik iets genomen had en er de hele tijd van overtuigd was dat 'ik een verkeerde genomen had' en voor altijd zou blijven hangen in iets. Het gevoel of de energie van de trip was echt heel onharmonieus. Als ik terugkijk denk ik dat dit niet mijn psyche was maar het middel.

Echt het meest bizarre van het hele verhaal was dat ik er na de trip achter kwam dat mijn hele lichaam onder de schrammen zat - terwijl ik zeker weet dat ik de hele tijd op bed heb gelegen! Mijn vriendin zegt dat ze me op een gegeven moment op de grond heeft gezien. Ik kan dit niet geloven. But than again hoe kom ik aan al die verwondingen?! Te bizar!

Ik had nog nooit eerder gehoord van foute lsd - MF playing with peoples brains and sanity. Ik ga die shit zeker laten testen nu.

Thanx for the post!

Cheers!
Scorp
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: wo feb 26, 2014 4:34 pm

Re: 25i-NBOMe, ik dacht dat het lsd was...

Berichtdoor kaasje » wo feb 26, 2014 6:24 pm

Klinkt herkenbaar Scorp, hoor tegenwoordig dat er echt veel vervuilde zegels op de markt zijn.
Ga in het vervolg toch men zegels wel eens laten testen.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner