Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Voor al je psychedelische avonturen.

25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor XM77 » do jun 19, 2014 11:47 pm

Gebruiker: Man, 22 jaar
Drug: 25I-NBOMe
Dosis: 1 zegeltje van ongeveer 1 mg
Medegebruiker: S. (man, 20 jaar, een goede vriend en al jaren mijn vaste ‘trippartner’). Hij neemt ook 1 mg 25I-NBOMe (vanaf hier 25I genoemd). Verder geen overige aanwezigen.
Setting: Kamer van 11 m2 in een studentenhuis, waar ik sinds ongeveer een jaar woon.

Inname

Het is dinsdagavond, 17 juni. S. komt rond een uurtje of half 7 aan met de trein. We lopen naar mijn kamer, gamen een beetje, bespreken wat verwachtingen, en uiteindelijk besluiten we rond half 9 om de zegel in te nemen. We hebben gelezen dat de duur van de trip nogal eens kan variëren, dus het lijkt ons slim om niet te lang te wachten. Sommigen zeggen na 6 uur aardig terug te zijn op baseline, anderen trippen wel 12 uur of meer. We besluiten wel om een hele te nemen; dit hebben we iemand al eens eerder zien doen, en verhalen over dodelijke overdoses kwamen altijd doordat mensen besloten om 25I te snuiven. Gelukkig hebben wij zegels.

Het eerste negatieve puntje van 25I blijkt al binnen de minuut. Net als zoveel drugs is het erg smerig. In het begin lijkt de smaak nog wel mee te vallen, het doet mij denken aan zoethout. Na verloop van tijd wordt het echter steeds sterker en verdooft het zelfs mijn tong. Een slok limonade nemen werkt averechts. Ik besluit de zegel te verplaatsen naar de bovenkant van mijn tandvlees, maar dit bleek een slecht idee te zijn. De hele avond heb ik nog een ongemakkelijk, licht verdoofd gevoel gehad in mijn mond. S. heeft geen last gehad van dit gevoel, maar werd er op momenten wel misselijk van. Gelukkig is dit het enige echt negatieve aan de trip, en hebben we in een later stadium genoeg afleiding van andere dingen…

Coming-up: Lichaam en geest


Binnen 10 minuten voel ik me al duidelijk anders (+ op de Shulgin Scale). Dat is een absoluut record en geeft aan dat het een stevig tripje gaat worden. De eerste visuals beginnen ook al na ongeveer 15 tot 20 minuten bij ons allebei, op de deur en op de bomen. Het is allemaal nog niet veel bijzonders, maar wel een voorbode voor wat komen gaat.

Opvallend is onder meer het sterke seksuele karakter dat de trip al snel krijgt, in ieder geval voor mij. Dit heeft beslist niets te maken met de aanwezigheid van S, maar het is duidelijk dat de 25I seksuele gevoelens losmaakt, die ik enigszins probeer te onderdrukken omdat het niet echt het juiste moment is. Het is alsof het universum me een beetje speels aan het pesten is met geile ideeën en beelden en zelfs opwindende visuals. Ik heb van 2C-B eerder gehoord dat het bepaalde seksuele gevoelens kan losmaken, meer dan bijvoorbeeld MDMA of LSD. Met 2C-B heb ik echter helaas geen ervaring, zodat het moeilijk vergelijken is. Maar 25I is hoe dan ook vrij seksueel actief, ik vermoed ongeveer net zoals 2C-B.

Behalve geilheid merk ik ook andere lichamelijke sensaties. 25I heeft duidelijk een sterke bodyload, meer dan LSD en truffels, maar niet zo sterk als MDMA. Ik krijg een half uurtje na inname wat koude rillingen, dus doe ik het raam dicht en ga onder de dekens liggen. Alles voelt zacht en aangenaam. Zo ook een knuffelbeer die ik gekregen heb van een goede vriendin. Het voelt een beetje alsof je in een warm bad stapt. Dit vrij euforische karakter van 25I blijft gedurende de hele trip wel hangen. En dat is maar goed ook, anders had het weleens een heel nare trip kunnen worden gezien de intensiteit ervan…

De volgende dimensie

Na een tijdje in de trip merken we dat we nog steeds verder aan het wegzakken zijn. Op een gegeven moment, tegen de piek aan (T+2) wordt het echt bizar. Eigenlijk niet goed te beschrijven. Het is het best te vergelijken met het toevoegen van een extra dimensie aan onze leefwereld. Denk aan Flatland, waar een tweedimensionaal figuur in onze driedimensionale wereld terechtkomt en er niet veel van begrijpt. Zo voelen wij ons als driedimensionale figuren ook. We maken kennis met een heel andere wereld, een waar je normaal geen toegang toe hebt.

Het is zoals gezegd haast niet te omschrijven hoe deze extra dimensie precies aanvoelt. Veel dingen zijn nog wel min of meer zoals in onze dagelijkse wereld, maar de ruimte kan ineens op veel meer verschillende manieren vibreren, andere kleuren en vormen aannemen. De dimensie van tijd is ook vervormd. Tijd kan ineens een extra lus maken en terugkomen op het punt waar je eerst was, vertragen en stilstaan of zelfs compleet betekenisloos worden.

S. heeft dit gedeelte ook buitengewoon intens beleefd. Hij ging vooral enorm hard op een veelkleurig lichtgevende bol die ik had liggen, en die voor ons allebei een portaal naar andere werelden leek te zijn. We konden er alleen niet doorheen. De verdere gevoelens die hij daarbij had, verwoordde hij ongeveer als volgt: ‘Normaal tijdens trips kan ik het niet precies beschrijven wat ik voel, maar kan ik wel beginnen het te beschrijven. Nu kon ik niet eens een begin maken, zo bizar en overdonderend was het.’

Filosofie

Tijd voor muziek. We proberen Enya, maar dat kan ik niet echt serieus nemen op dit moment. Coldplay valt een stuk beter in de smaak. Hun nieuwste album, Ghost Stories, had ik nog niet veel geluisterd en was me nuchter ook een beetje tegengevallen, maar op 25I bevalt het prima. Het achterliggende psychedelische karakter van Coldplay komt goed naar voren; ik had dat me nooit zo gerealiseerd. Met Coldplay op de achtergrond gaan we nog steeds vrij hard op de hele omgeving. Bij sommige, lichtere trips moeten we ons best doen om visuals te zien, maar hier donderen de verschillende lagen visuals gewoon over elkaar heen.

Er komen ook filosofische ideeën naar voren. We bespreken onder meer hoe mooi het zou zijn als het mogelijk was om helemaal opnieuw te beginnen als mens. Een heel nieuwe beschaving op te bouwen. Alleen maar eten, bescherming en muziek. Maar elke keer realiseren we ons weer dat dat eigenlijk niet kan. Het probleem is dat we het ons steeds net een beetje comfortabeler willen maken als mens. De hedonistische tredmolen. Voor je het weet zit je weer ergens vierhoog in een flatje, waar je ooit begon, en is er weinig meer over van je idealen. Toch voelen we ons verbonden met de hippies, die ooit op LSD dezelfde ideeën moeten hebben gehad.

Muse

Na Coldplay besluiten we Muse te luisteren, een van de favoriete bands van ons allebei. We discussiëren over wat de beste nummers en albums zijn van Muse, maar beleven de muziek nu heel anders en intenser, wat natuurlijk niet zo gek is. We beginnen met The 2nd Law, maar gaan halverwege toch over naar Origin of Symmetry, al met al toch wel hun beste album. Het is ook volledig gemaakt onder invloed van paddo’s, zodat het de sfeer van het moment heel goed samenvat.

Het bijzondere is wel dat ik een extra dimensie van taal kan ontwaren in de muziek. Een soort psychedelische taal die onze allerdaagse taal overstijgt, meer betekenisvol is maar veel moeilijker te begrijpen. Misschien gewoon omdat ik die taal nog niet spreek. De taal doet sterk denken aan de mantra-achtige taal die ik vanuit het niets begon te spreken toen ik tripte op truffels op Lowlands. Waarschijnlijk is het dezelfde taal; ik heb ook weleens visuals gehad in de vorm van (gewone Romeinse) letters, ik vermoed dat die ook in die taal waren gespeld. Maar nu is het nog een stuk intenser, alsof ik meer de boodschap erachter hoor, een boodschap die onlosmakelijk verbonden is aan de nieuwe, vierde dimensie waar we ons bevinden. Of misschien nog wel een hogere. Deze taalkundige boodschap komt het sterkst naar voren in het nummer Citizen Erased, maar is zeker aanwezig in alle andere nummers op het album. Het leidt ook onlosmakelijk tot meer introspectie. Maar hierover later meer.

Synesthesie, het samenvallen van zintuigen, had ik op LSD al eens ervaren, maar gaat nu ook naar het volgende niveau. Ik zie bij elk stukje van verschillende instrumenten felle kleuren en patronen, of ik nu mijn ogen open of dicht heb. Muziek heeft een bepaalde kleur, maar niet elke kleur is te beschrijven in onze taal. Ik zie ook muzieksleutels en andere symbolen voor me, terwijl ik nooit goed heb geleerd om noten te lezen. Misschien moet ik dat eens proberen op een lichtere dosis van een psychedelische drug.

Op het laatst, als Origin of Symmetry bijna afgelopen is, volgt nog wel een angstmomentje zoals ik die wel vaker heb gekend in trips. Nogal onverwacht, omdat we toch al een tijdje in de piek zaten. Maar ik ben even bang dat we allemaal rare dingen aan het doen zijn en ik geen controle meer over mezelf heb, omdat ik zo extreem hard ga. Deze angst gaat echter al snel weer weg. Ik merk dat ik nu veel ervarener ben, en de angst veel beter onder controle kan houden dan toen ik net begon met trippen.

Het gezicht van God


Ik weet van dit stukje niet meer precies zeker wanneer het gebeurde; het kan ook zijn geweest voordat we Muse luisterden. Tijd bleek op meer dan een moment, voorzover je kan spreken van een moment, immers toch betekenisloos te zijn geworden. Hoe dan ook heb ik voor de tweede keer (de vorige keer onder invloed van LSD) het gevoel gehad de aanwezigheid van God te voelen. Ditmaal gebeurde het een beetje zoals met Mozes in de bijbel (niet dat ik al die verhalen zomaar geloof, maar vooruit). Mozes mag volgens dat verhaal het gezicht van God niet zien omdat hij dan zou sterven, dus ziet hij alleen de achterkant. Ik zag in een CEV een visioen en een sterk verblindend licht, maar was niet direct overtuigd. Toen ik echter niet direct wilde geloven dat God erachter zat, werd er nog een gigantische hoeveelheid licht van onbeschrijfelijke felheid en kleurtonen bij gegooid. Het gaf me het gevoel dat dat zo oneindig kon doorgaan tot ik me liet overtuigen. Dus hij was er dan toch? Nog altijd? Natuurlijk, als hij er eens was dan is hij er nog steeds, en als je zulke dingen meemaakt in je trip is het toch moeilijk om nuchter te doen alsof het nooit gebeurd is.

De enorme complexiteit van de nieuwe dimensie die we hadden geopend is eigenlijk niet te beschrijven. Het voelt alsof alles tot in de oneindigheid blijft voortbewegen. Echt bizar. Ik hoor mezelf nog denken, ‘ik kan het wel allemaal proberen te analyseren, maar echt begrijpen zal ik het toch nooit’. Inderdaad, het is niet te begrijpen. Nou, denk ik plagerig, als het dan allemaal zo ingewikkeld moet zijn, dan houd ik het zelf mooi eenvoudig. Ik flikker alles lekker op één hoop en noem het gewoon God. Mentaal steek ik mijn tong uit. Volgens mij vindt God het niet erg.

Het is opvallend dat de hele trip voor mij een sterk religieus karakter had. De visuals ontwikkelden zich vaak tot een hoop Arabische tekens die in mijn ogen Islamitisch geladen waren. Ik kan ze niet helemaal begrijpen – in mijn hoofd voltrekt zich een romanisatie tot iets moeilijks en onontcijferbaars, met vaak de letter Q. Maar ik begrijp de boodschap wel. Ze waren ooit op hetzelfde punt begonnen als ik, met openbaringen over God, maar zijn daar ver van afgedwaald. De schoonheid in het leven, bijvoorbeeld in de vorm van mooie jonge vrouwen, wordt hermetisch afgesloten. Mensen worden bang gemaakt. Alles draait om bidden, ritueeltjes en van alles wordt verboden of verplicht.

Het wordt me duidelijker dan ooit dat dit niet de manier is om te geloven. Veel beter is het om over te gaan op ‘volwassen afhankelijkheid’. Gewoon afwachten wat er op je pad komt in het leven en er iets moois van maken. Want er zal vast ergens wel een betekenis achter zitten.

Overigens heeft S. geen religieuze visioenen gehad en ook geen aanwezigheid van God gevoeld. Opvallend hoe twee mensen in dezelfde situatie met eenzelfde dosis van hetzelfde middel iets heel anders erbij voelen. Ik wil ook zeker niet beweren dat ik 100% zeker weet dat mijn interpretatie de juiste is. Uiteindelijk hebben we geen enkele zekerheid in het leven, zeker niet op het gebied van het bovennatuurlijke. Ik beschrijf alleen wat ik tijdens de trip heb gevoeld.

De afspraak met Shulgin

Niet alleen God zelf kwam naar voren. Ook met de recentelijk overleden Alexander Shulgin, in wiens naam we naar mijn idee aan het trippen waren, had ik voor mijn gevoel een ‘lijntje’. Half achter mijn gordijn langs kijkend stak ik mijn rechtervuist omhoog. Mateloos sterke energieën verzamelden zich in mijn vuist, en de golvende festivalbandjes om mijn pols leken feller gekleurd dan ooit. Ik ben sterk, ik heb iets om voor te vechten. “Thanks for everything, bro.” Ik weet niet of hij me kan horen, maar voel me intens met hem verbonden. Ik voel dat ik zijn gedachtengoed moet blijven eren, dat ik tijdens mijn leven in ieder geval íets moet doen met de wetenschap dat je zulke bijzondere dingen kan met psychedelica. Zoals Sasha dat ook maar al te goed wist. Hij heeft iets prachtigs achtergelaten hier op aarde, ik hoop dat ik dat ook ooit kan doen. Dat is de afspraak die ik maak.

Het partnerpact


‘We vinden het wel. Ik beloof het’. Deels in overeenstemming met het seksuele karakter dat vroeg in de trip naar voren kwam, kom ik weer terug op de vraag wie mijn levenspartner zal zijn. Ondanks dat ik hier vaak wel lichte twijfels over heb gehad, heb ik sterk het gevoel dat ik een vrouw moet zoeken. Ik krijg zelfs beelden van een bepaald type vrouw. ‘We vinden het wel’… ook opvallend dat ik die gedachte had in het meervoud. Alsof ik een pact met iemand sloot. Toch weer God? Nee, ditmaal denk ik het niet. Eerder een deel van mezelf waar ik soms moeilijk mee kan leven. De ‘Beast-Survivor’, zou Ann Shulgin (de vrouw van) het noemen, denk ik.

Naast het seksuele karakter voel ik me op dit punt in de trip ook heel erg dierlijk. Een beetje als een leeuw, maar ik moet toegeven dat het Nederlands voetbalelftal hier ook enigszins debet aan kan zijn. Ik stel me voor hoe ik, gekalmeerd en sereen, op mijn lauweren lig te rusten na een stevige maaltijd ergens op de Serengeti. In werkelijkheid lig ik natuurlijk in bed. Als zoogdier heb ik natuurlijk ook een biologische plicht meegekregen. Een plicht die ik ook ooit in bed zal gaan voltooien. Ik voel het.

De wandeling

Het is 2 uur ’s nachts (T+5.30), en we hebben het gevoel dat de intensiteit heel iets begint af te nemen. Tijd dus voor een avondwandeling, en deze keer een stukje verder dan de vorige keer op truffels. Zo gezegd, zo gedaan. We lopen het bos in, en nemen min of meer dezelfde ronde die ik ook weleens neem met hardlopen.

Alles heeft intens felle kleuren, zoiets heb ik nog nooit eerder gezien. Veel heftiger dan bij de (relatief milde) LSD-trips die ik heb gehad. Het groen is extreem groen en levendig, en de lucht en verlichting heeft een vreemde paarse gloed. Althans, in onze taal zouden we het paars noemen, maar het is duidelijk iets uit de psychedelische dimensie. Het lijkt alsof we in een sprookje lopen. Vooral als we ons in bosrijkere omgevingen bevinden. Veel dingen zijn een beetje zoals ik me LSD had voorgesteld, wat verklaart waarom 25I aan argeloze gebruikers soms wordt verkocht als LSD. Het is heel erg ‘Alice in Wonderland’.

Zoals altijd op psychedelica lijken veel dingen anders dan normaal. Hoewel ik de omgeving goed ken, moet ik meerdere keren heel goed kijken om niet te verdwalen. Hoe stom zou het zijn, verdwalen in je eigen stad? Een insect lijkt vrij enorm te zijn (we lachen even om de flauwe grap ‘het was vast een 25-Insect’). We zien een egel lopen, horen kleine dieren neuken, in de verte ook wat vogels. De bomen zien er nog steeds prachtig uit. Het wandelen is wel heel erg vermoeiend en lijkt veel langer te duren dan anders. Op het laatst heb ik eigenlijk niet zo’n zin meer, maar je kunt nu eenmaal niet teleporteren, zelfs niet in deze nieuwe dimensie. Dus maken we de wandeling braaf af.

Het brein bijeenharken (coming-down)


Het is bij thuiskomst inmiddels 3 uur ’s nachts (T+6.30), maar het einde is nog niet in zicht, al zitten we wel over de piek heen. Zoals we eerder al lazen in andere tripreports heeft 25I de neiging in vlagen te komen; het ene moment lijk je aardig nuchter, het volgende moment heb je weer hele intense CEV’s in kleuren waarvoor geen woord bestaat in onze taal. Omdat we eigenlijk even geen zin meer hebben in complexiteit en nogal moe zijn van al het nadenken, lachen en ongeveer een uur lopen, zoeken we wat simpele afleiding. Ik stel voor om weer een film te kijken á la American Pie, zoals tijdens onze truffeltrip in januari, maar S. heeft meer zin in filmpjes op YouTube. We hebben ons een paar uur aardig vermaakt met filmpjes van Minecraft en vooral GTA 5. We bekijken onder andere hoe een aantal mensen besluiten om met een groot scala aan voertuigen (zitmaaiers, golfkarretjes) zo hard mogelijk van een berg naar beneden te gaan. Toch dwaalt mijn brein nog steeds veel af. Wat de fuck heb ik allemaal meegemaakt? Ik omschrijf het steeds als ‘het bijeenharken van mijn brein’.

We hadden oorspronkelijk bedacht dat S. zou blijven slapen, maar tegen een uur of half 6 (T+9) – het is inmiddels weer licht – geeft S. aan dat hij eigenlijk net zo lief thuis slaapt. Normaal vind ik het altijd wel prettig en gezellig als iemand nog even blijft hangen, maar ik merk aan mezelf dat ik dat helemaal niet zo’n slecht idee vind. Het was fantastisch, maar ook vermoeiend. We bespreken nog even de trip in zijn geheel, en iets na 6 uur verlaat S. de kamer en loopt hij richting station. Ik ga rustig in bed liggen, even wat berichten bijlezen die ik gedurende de avond heb gemist.

Rond half 7 krijg ik nog een berichtje van S. ‘Leuk, die borden met dansende letters op het station, zouden ze vaker moeten doen.’ Ik moet lachen. Ikzelf voel ook nog lichte na-effecten; de bomen doen nog nét niet helemaal normaal. Maar ik zit wel voldoende op baseline om te kunnen slapen, denk ik. Ik krijg gelijk; tegen een uurtje of 7 (T+10.30) slaag ik erin om in slaap te vallen. Ergens halverwege de middag word ik weer wakker, nuchter en een ervaring rijker.

Conclusie

Het was een prachtige, heftige en bizarre trip. Heel divers en heel erg allround. 25I flikkerde het hele fundament van mijn bestaan onder me vandaan en sommeerde me glimlachend om maar weer opnieuw te beginnen. Als een soort resetknop voor je brein. Complex was het allemaal zeker, maar helemaal niet vervelend. Niet ruw, rauw en ongepolijst, zoals truffels dat kunnen zijn. Eerder juist euforisch en sereen, ondanks de intense, ongeëvenaarde mindfucks, spirituele en religieuze contacten, en over elkaar heen stuiterende lagen visuals. Een trip die ik iedere psychonaut eens toe zou wensen. Een onvervalste +4 op de Shulgin-scale!

(Disclaimer: neem liever niet meer dan 1 mg, dat is voor de meeste mensen absoluut heftig genoeg. In tegenstelling tot LSD en truffels zijn de NBOMe-serie-drugs wél toxisch en kan een overdosis erg gevaarlijk zijn!)

Nu ik 25I heb gehad wil ik ook graag nog een keer 2C-B of 2C-I proberen, om te kijken wat de verschillen daartussen zijn. Verder heb ik nog altijd veel interesse in DMT. Als dit soort bizarre dingen allemaal kunnen gebeuren aan deze kant van de poort, dan wil ik de andere kant weleens zien! Tot slot lijkt een ayahuasca-ceremonie me ook wel wat, onder andere om het goddelijke karakter van de psychedelica verder te onderzoeken. Maar nu eerst weer een tijdje niets, want mijn brein heeft even weer rust nodig…
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Triphond » vr jun 20, 2014 1:10 am

Prachtig :hulde: :hulde:
If you don't do stupid things while you're young, you'll have nothing to laugh about when you're old
Avatar gebruiker
Triphond
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: di jan 14, 2014 7:11 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Abysmal » vr jun 20, 2014 3:49 pm

Mooi report! Nu ben ik ook nieuwsgierig, haha. Eerst maar eens normale LSD ;)
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Avatar gebruiker
Abysmal
Onbegrensd Lomp
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 494
Geregistreerd: zo jan 05, 2014 12:13 am
Woonplaats: Vlakbij

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor kaasje » vr jun 20, 2014 5:15 pm

Klinkt interessant! Heb met 25i enkel een overdose ervaring, en dat van een half zegeltje. Heb toen besloten om het links te laten liggen, maar misschien kan het toch wel wat zijn in een lagere dosis.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor sky skunk » vr jun 20, 2014 6:48 pm

Mooi report. Ik had 25i gebruikt 1.2mg met 2 vrienden in een bos en ik begon me te vervelen in mijn trip omdat ik altijd hetzelfde patroon zag in alles :p verder vond ik het gevoel niet echt zo fijn maar inderdaad ik voelde ook een seksuele tinteling door de nbome
sky skunk
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: wo jun 18, 2014 5:45 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Maus » vr jun 20, 2014 7:00 pm

:hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor XM77 » zo jun 22, 2014 2:23 pm

Bedankt voor de reacties :)

kaasje schreef:Klinkt interessant! Heb met 25i enkel een overdose ervaring, en dat van een half zegeltje. Heb toen besloten om het links te laten liggen, maar misschien kan het toch wel wat zijn in een lagere dosis.


Hmm, vreemd. Een half zegeltje zal vermoedelijk geen hogere dosis zijn geweest dan mijn hele zegeltje. Bedoel je met 'overdose ervaring' simpelweg dat je slecht/te hard ging, of wat? Ik heb zelf ooit een bad trip gehad op 15 gram (Dragon's Dynamite) truffels en ben verder weleens niet slecht, maar wel bizar hard gegaan op 7,5 gram (ook DD) truffels. Toch ben ik op 25I objectief gezien harder gegaan dan ooit zonder dat het vervelend werd. Dus ja, dosis en sterkte van de trip hangen niet altijd perfect samen.
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Monologic » zo jun 22, 2014 6:56 pm

Laatst bijgewerkt door Monologic op do apr 19, 2018 6:03 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Rareuniverse » zo jun 22, 2014 7:46 pm

Geweldig beschreven :hulde:

Hoe viel de 25-I mentaal? Zwaar?
Avatar gebruiker
Rareuniverse
At your service.
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 245
Geregistreerd: zo jun 23, 2013 3:26 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor XM77 » zo jun 22, 2014 10:32 pm

Monologic schreef:Leuk dat je nog zoveel weet van je trip. Als ik het zo lees heeft het je flink aan het denken gezet. Zelf merk ik bij psychedelica ook vaak de "religieus" getinte ideeën, terwijl ik hier in het dagelijks leven niets mee heb. Vaak neigen deze gedachtes bij mij dan wel naar het algemene idee van: "Hoe kan dit zijn?" te gaan, dan echt religies als in de Islam en dergelijke.


Bij mij is het meestal ook algemener, ik weet ook niet waarom ik ineens allemaal Islamitische visuals kreeg. Maar ik vond het niet vervelend ofzo. Ik ben eigenlijk o.a. door eerdere ervaringen met psychedelica sowieso al meer gaan nadenken over theologie enzo, ook nuchter, maar ik moet zeggen dat dat waarschijnlijk ook wel een beetje in mezelf zit. Wie nooit iets met God heeft gehad, wordt niet ineens gelovig door te trippen. S. en ik hebben ongeveer dezelfde ervaringen gehad op drugs, maar plaatsen het in een heel ander perspectief. Waar overigens helemaal niets mis mee is. :)

Rareuniverse schreef:Geweldig beschreven :hulde:

Hoe viel de 25-I mentaal? Zwaar?


Viel heel erg mee eigenlijk. Ik vond het een duidelijk euforische ondertoon hebben waardoor je de trip al heel vrolijk begint, en op een gegeven moment kon ik me niet voorstellen dat het mogelijk was om hier slecht op te gaan. Uiteindelijk dus wel een paar lichte angstmomentjes gehad maar niets wat ik echt als 'mentaal zwaar' zou omschrijven. Alles met een glimlach en af en toe een schalkse knipoog, zeg maar. Wel vreet het veel energie, ik was wel echt moe op een gegeven moment, en had graag om 4 uur ofzo weer nuchter willen zijn. Het duurde allemaal een beetje lang. Maar goed, dat heb ik met truffels ook weleens gehad terwijl dat korter duurt.

---

Ook hier nog even voor de volledigheid (want ik kreeg er een PM over): Sasha is niet de echte naam van S., Sasha verwijst naar Alexander Shulgin. =P
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor kaasje » ma jun 23, 2014 12:57 am

XM77 schreef:Bedankt voor de reacties :)

kaasje schreef:Klinkt interessant! Heb met 25i enkel een overdose ervaring, en dat van een half zegeltje. Heb toen besloten om het links te laten liggen, maar misschien kan het toch wel wat zijn in een lagere dosis.


Hmm, vreemd. Een half zegeltje zal vermoedelijk geen hogere dosis zijn geweest dan mijn hele zegeltje. Bedoel je met 'overdose ervaring' simpelweg dat je slecht/te hard ging, of wat? Ik heb zelf ooit een bad trip gehad op 15 gram (Dragon's Dynamite) truffels en ben verder weleens niet slecht, maar wel bizar hard gegaan op 7,5 gram (ook DD) truffels. Toch ben ik op 25I objectief gezien harder gegaan dan ooit zonder dat het vervelend werd. Dus ja, dosis en sterkte van de trip hangen niet altijd perfect samen.


Neenee, het was helemaal geen bad trip, het was echt overgedoseerd. De kerel van wie ik het kocht zijn dat er meer dan een dubbele portie op het zegeltje zat, en dat ik zeker niet meer dan een half zegeltje mocht nemen. De trip opzich was zeker niet slecht, hoewel het leuke er na 8 uur ook wel af was, toen het nog steeds sterker leek te worden en ik niet echt meer kon praten of wandelen.

Door de lichamelijke effecten weet ik gewoon dat dit een te hoge dosis was. Heb ook best wel wat ervaring met verschillende soorten psychedelica en dosissen. De smaak van het zegeltje was ook ontzettend bitter, en na enkele seconden had ik al een pijnlijke/verdoofde plek op een tong.
Laatst bijgewerkt door kaasje op wo jun 25, 2014 3:11 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor XM77 » wo jun 25, 2014 2:16 pm

kaasje schreef:Neenee, het was helemaal geen bad trip, het was echt overgedoseerd. De kerel van wie ik het kocht zijn dat er meer dan een dubbele portie op het zegeltje zat, en dat ik zeker niet meer dan een half zegeltje mocht nemen. De trip opzich was zeker niet slecht, hoewel het leuke er na 8 uur ook wel af was, toen het nog steeds sterker leek te worden en ik niet echt meer kon praten of wandelen.

Door de lichamelijke effecten weet ik gewoon dat dit een te hoge dosis was. Heb ook best wel wat ervaring met verschillende soorten psychedelica en dosissen. De smaak van het zegeltje was ook ontzettend bitter, en na enkele seconden had ik al een pijnlijke/verdoofde plek op een tong.

Hier is een reportje van de ervaring: http://drugsforum.nl/viewtopic.php?f=43&t=31723


Ah, ik snap 'm. Moet er wel bij zeggen dat zowel de pijnlijke/verdoofde plek op de tong als de sterke lichamelijke effecten ook wel te maken hebben met de drug zelf. Je merkt gewoon aan alles dat 25I wel veel 'chemischer' is dan LSD en zéker dan truffels. Ik kan me voorstellen dat dat bij een overdosis helemaal onaangenaam sterk wordt.

Dat report kan ik helaas niet lezen, ik heb geen account op het andere forum. =P
XM77
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 246
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:41 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor kaasje » wo jun 25, 2014 3:10 pm

:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Paradise » do jul 24, 2014 1:09 am

Toen ik em dee ben ik toch niet weggezakt ofzo, alles wel krachtiger dan 25b of 25c.
Heb het waarschijnlijk niet toegelaten ofzo ... geen mindfucks, loops ofzo.
Tenzij je 3 joints rollen ipv 1 omdat je een joint wil een heftige mindfuck noemt :P

Da's leuk, als je er toch wat vat/controle over kunt hebben bij paddo's wordt dat echt opgedrongen,
go with the flow enzow bij trippen maar als het de onaangename kant op gaat en blijft is het wel tof
als je wat kan terug klimmen ...
... een uur aan een stuk tegen je maat zeggen "wat moeten we nu doen?", "wat moeten we nu doen?" enz zegt die "niks", na 10 seconden "ja maar wat moeten we nu doen?" enz ...
daar is nu niks, wonderbaarlijk, diep of introspectief aan en alles behalve plezant :)
M'n zwaar introspectieve engere "bad?" trips vondek dan toffer, die waren tenminste interessant.
Avatar gebruiker
Paradise
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 442
Geregistreerd: wo jul 13, 2011 3:45 am

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor manoes » do jul 24, 2014 7:21 am

Vroeger was ik verliefd op Karin A.; ik leerde haar kennen in Dijk en Duin. Zij was niet verliefd; toch vond ze het goed dat ik voor haar knielde en haar met mijn mond in liefde diende.
Daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.
他妈的万歳
万歳
Avatar gebruiker
manoes
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 239
Geregistreerd: za maart 15, 2014 5:58 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Hashja » vr sep 19, 2014 12:00 am

Hey, leuk report!

Je haalt de Shulgin schaal aan. Je zegt dat je naar 10 minuten al op een + zit.
Uit je verhaal maak ik op dat je na 15-20 minuten dan ook al op een ++ zit en na 2 uur op de volle +++ en in de buurt van T+6 weer terug bij een ++ bent.

Klopt het dat je dit ongeveer zo ervaring hebt? Ben namelijk benieuwd naar de indeling van de trip in jou ervaring.
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor Taxi. » zo sep 28, 2014 10:48 am

Fantastisch Report! :hulde:
Ik zou haast gelijk het stofje bestellen :)
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 25I-NBOMe: Psychedelica voor gevorderden

Berichtdoor TripAnt » di mei 12, 2015 10:49 pm

heb een maand geleden voor het eerst 25i gehad op een feest, totaal onvoorbereid, ter plaatse gekocht, eigenlijk heerlijk getript lol, had alleen maar truffels gedaan van psychadelica, maar 25i was heerlijk, wel idd zware bodyload
Done: MDMA, Truffels, Cannabis, Caffeine, MethylFenidaat(rilatine), Alcohol, speed, tramadol
To Do: LSD, GHB, Ketamine, 4FA, 2CB, 6APB
Ivo schreef:Ik heb eens 4 negers met een bouwvakkershelm op om 3u 's nachts in een park met een frisbee zien gooien. Bleek gewoon een Dixie te zijn.
Avatar gebruiker
TripAnt
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 300
Geregistreerd: za okt 25, 2014 4:04 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner