Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

25I-NBOMe testrun, 1,07mg, het kleurenpalet

Voor al je psychedelische avonturen.

25I-NBOMe testrun, 1,07mg, het kleurenpalet

Berichtdoor Jmths » do okt 29, 2015 7:38 pmWat
Totaal 1,07mg/1070µg 25I-NBOMe (nasaal)
15:30, T0:00 - 214µg nasaal
15:35, T0:05 - 214µg nasaal
15:55, T0:25 - 214µg nasaal
17:00, T1:30 - 214µg nasaal
17:22, T1:52 - 214µg nasaal
19:30, T5:00 - Bier 12% (herhaald)
20:00, T5:30 - Lachgas/'n2o' ballonnetje (herhaald)

Potentie
De vergelijking met 2C-B in potentie (in gewicht) is niet helemaal gepast maar zal deze alsnog toepassen als vergelijkingsmateriaal zodat de potentie van 25I-NBOMe voor de meeste mensen tot op bepaalde hoogte in perspectief te brengen is.
200µg 25i ≈ 6mg 2c-b
400µg 25i ≈ 12mg 2c-b
600µg 25i ≈ 18mg 2c-b
800µg 25i ≈ 24mg 2c-b
1000µg 25i ≈ 30mg 2c-b
WAARSCHUWING, dit is een subjectieve schatting en kan sterk verschillen per persoon

Wie
Man
82kg
1,81m

Setting
Thuis tijdens het weekend in mijn (rustige) appartementje samen met vriendin 'S', 1,75m (4sprays:856ug).

Wat is 25I-NBOMe
25I-NBOMe, vaak 25i genoemd is een analoog van 2C-I. Aan het 2C-I molecuul is een 2-methoxybenzyl (BnOMe) groep geplakt met als gevolg dat de potentie van de stof naar schatting zo'n 16x potenter wordt. Door deze significante verhoging van potentie in gewicht staat de stof 25I-NBOMe dan voornamelijk ook bekend om zijn hoge gebruiksrisico's die voornamelijk overdoseringsgerelateerd zijn, wanneer een stof onder de milligram actief is volgt een dodelijke overdosering immers al snel.
Verder lijken de effecten van 25i-nbome niet tot nauwelijks te verschillen van die van 2C-I.

2C-I staat voornamelijk bekend als een 2C-B gelijkend stofje met indrukwekkende visuals die vooral betrekking hebben tot kleur en ongeveer 1 uur langer duurt. Verder staat 2C-I (en dus 25i) bekend als een stof die mentaal relatief goed te verdragen is (maar dus ook weinig introspectief bied).
Volgens een survey uitgevoerd in 2014 is 25I-NBOMe de meest frequent gebruikte stof onder de 'NBOMes'.

Hoe kom je op ≈ 214µg per neusspray?
Zie: kweek-en-crea/neusspray-25i-nbome-knutselen-40ml-pg-200-g-spray-t12047.html

Het Rapportje
15:30, T0:00 - +214µg 25I-NBOMe nasaal (PG neusspray).
Prikt mild maar gezien de horrorverhalen over nasale inname van '2C-X' substanties is deze prik zwaar verwaarloosbaar, doet vrijwel geen pijn.
Op dit moment was mijn vriendin ook nog thuis, die moest echter werken die avond en kon zich dus niet aansluiten, ze is sowieso niet te happig op stofjes dus kwam op zich wel goed uit.

15:35, T0:05 - +214µg 25I-NBOMe nasaal (PG neusspray).
De effecten lijken vrijwel direct op te komen, het voelt haast alsof er een rechtstreekse druk verplaatsing is door de '25i' van mijn neus naar mijn hersens.
De opkomst voelde net als bij andere '2C-X' substanties tijdelijk een beetje lichamelijk ongemakkelijk, alsof het lichaam zichzelf even moet 'fine tunen' op de nieuw ontvangen input.
Prettig was dat bij nasale inname er geen/nauwelijk sprake was van misselijkheid wat bij orale toediening met soortgelijke middelen nog wel eens wil voorkomen.

15:55, T0:25 - +214µg 25I-NBOMe nasaal (PG neusspray).
Na deze spray besloot ik om even te wachten met bij doseren om te kijken hoe de effecten insloegen bij mij en mijn gezelschap, vriendin 'S'. Mochten we ons comfortabel voelen bij deze dosering zouden we overwegen om bij te doseren.

16:30, T1:00 - De effecten van nasaal '25i' had ik eerder ervaren, deze leken zeer snel op te komen, overeenkomend met eerdere ervaringen. Op het moment leken de effecten van de eerste 3 neusspray doseringen (642µg totaal) in vol effect, het duurt naar schatting ongeveer slechts 30minuten na nasale inname voor de effecten om zich volledig te ontwikkelen.

We bespraken hoe we ons voelde, waarop we allebei aangaven een zeer vermakelijke tijd te hebben. De 25I-NBOMe werd door ons beiden als zeer prettig ervaren, de kenmerkende pretspanning ook wel bekend van andere '2C-X' stoffen was duidelijk aanwezig en we hadden beiden een grijns op ons gezicht die we niet meer weg konden krijgen. De effecten voelden zeer euforisch.

Ook waren na de 3de spray de eerste visuals tot uiting gekomen. Wat ons vrijwel meteen opviel was dat op deze grijze en grauwe dag de kleuren om ons heen na inname van de '25i' zeer intens waren geworden, dit ging gepaard met 'bewegende lijnen'.

Mijn vriendin had een turkoois gekleurd hemd aan, de kleur turkoois straalde van haar hemd af naar de omgeving en kleurde de omgeving om haar heen in de turkoois kleur van haar hemd, dit leek voor zowel 'S' als voor mij op te gaan.

Rond dit moment vertrok mijn vriendin richting haar werk, ze vertelde nog dat de ingrediënten voor de wraps die we zouden eten allemaal al klaar stonden op tafel in de keuken en dat we ze alleen op de wrap hoefde te leggen en de kipburgers even kort moesten opwarmen. We hadden expres een simpel te bereiden maaltijd klaar gezet zodat er niet teveel denkwerk aan voedsel bereiding verzet hoefde te worden tijdens het trippen.

16:50, T1:20 - Op dit moment bespraken we hoe we of we de dosering wouden verhogen en zo ja met welke dosering. Vriendin 'S' gaf aan dat ze zich wel op een prettige plek bevond en bij doseren voor haar niet zo perse hoefde. Hierop reageerde ik dat ik al wel eerder '3sprays:642µg' had gedaan in het verleden en dat ik graag mijn (beperkte) vrije tijd wou benutten om de effecten op een hogere dosering dan vorige keren te verkennen. Hierbij vermelde ik dat ze zich absoluut niet verplicht moest voelen om mee te gaan in mijn dosering.

Vriendin 'S' leek iets sterker te reageren op de '25i' hadden we vast gesteld en had iets minder ervaring met psychedelica (21mg 2c-b), mocht zij bij nemen zou ze haar grens moeten verleggen dus. Na een poosje overleg met een licht warrige bijtoon besloten we dat ik nog 2 sprays (428µg) extra zou nemen (1070µg totaal dus) en 'S' zou nog 1 spray (214µg) bij zou nemen (856µg totaal).

17:00, T1:30 - +214µg 25I-NBOMe nasaal (PG neusspray).
Op dit moment nam ik mijn '4de spray', vriendin 'S' zou haar '4de spray' later pas tegelijkertijd met mijn '5de spray' innemen.
Ondertussen had ik eveneens de 'mood lamp' aan gezet, een lamp die je op iedere kleur kunt instellen en ook langzaam van kleur naar kleur kunt laten veranderen. Ik kon me herinneren hoeveel pret ik had gehad van die lamp onder invloed van truffels in het verleden. Ik had hem ingesteld op strobe (langzaam overgaan van kleur tot kleur) maar het duurde niet lang voordat 'S' hem permanent op donkerrood had gezet, de afwisseling van kleuren was haar te intens en ze gaf aan rood op dat moment een 'echt hele mooie kleur te vinden ondanks dat het het appartement in een bordeel veranderde'. :P

17:22, T1:52 - +214µg 25I-NBOMe nasaal (PG neusspray).
Vriendin 'S' sloot zich aan en nam op dit moment eveneens haar '4de' neusspray zodat we ongeveer tegelijkertijd ons op hetzelfde niveau zouden bevinden, het karakter van de trip sloeg vanaf hier flink om, niet op een negatieve manier maar werd qua ervaring toch duidelijk anders. Waar we eerst nog aardig begrepen hoe de wereld in elkaar stak kwam hier na de laatste spray/herdosering zoals ik later zal concretiseren veel verandering in.

18:00, T3:30 - Op dit moment zaten we dik een half uur in de trip na de laatst bij dosering en waren de effecten op volle toeren. Het uitzicht was prachtig maar zeer chaotisch, op het chaotische aspect zal ik later nog terug komen. Maar voor zover ik mij de visuals kon herinneren, deze waren adembenemend, persoonlijk heb ik nog nooit zulke sterke visuals mee gemaakt op psychedelica. Er kwamen letterlijk momenten voorbij waarin ik naar adem hapte om even bij te komen van het intense kleurenpalet dat zich afspeelde in mijn appartement.
Alle objecten in de kamer hadden een gekleurde rand er overheen lopen die net als mijn 'mood lamp' langzaam van de ene naar de andere kleur veranderde. Het thema was kleur, overal was kleur, intense kleur die constant langzaam aan veranderde. Stilstaande objecten leken constant in beweging door wat leek als verschuiving van lijnen, zo leek het gordijn voor mij als water omhoog te stromen.

Tijdsperceptie
Waar we ons eveneens nog flink over hebben lopen verbazen was dat de perceptie van tijd helemaal nergens meer op sloeg. Ik had zoals gewoonlijk bij gehouden op welke tijden ik wat naar binnen had gewerkt. Toen 'S' vroeg hoe lang al aan het trippen waren moest ik even het papiertje er bij pakken en veel moeite doen om de eenheden der tijd te ontrafelen, eenmaal ontrafeld kwam ik er tot onze grote ongeloof achter dat er nog maar 30-45minuten voorbij waren gegaan sinds onze laatste bijdosering, voor ons gevoel waren we toch al zeker 5uur onderweg op dat moment. De tijd leek een eeuwigheid te duren en ik raakte toch lichtelijk in paniek omdat ik voor mijn gevoel zeer lange tijd keihard aan het trippen was.
Ik moest denken aan het filmfragment van A. Shulgin waarin hij vertelde dat hij eens bang was geweest tijdens het trippen dat de tijd stil zou komen te staan en dus vervolgens voor eeuwig in een trip zou blijven hangen.
Toen ik 'S' vertelde dat we rond 21:00 waarschijnlijk wel weer aardig baseline zouden wezen en vervolgens nog op stap konden gaan mochten we dat willen moesten we er toch wel even flink om lachen gezien het feit 'hoe lang we al wel niet aan het trippen waren die dag'. 'S' maakte ook nog een paar keer de opmerking dat tijd niet bestond en slechts een mensen verzinsel was, ik kon niet anders dan het met haar eens zijn.

18:30, T4:00 - Rond deze tijd zaten we vrij heftig in onze trip en leken we voornamelijk op onze instincten te leven, zo viel te merken dat 'S' toch liever een beetje afstand tussen ons beiden hield. Ondertussen ging ik even naar het toilet, toen ik terug kwam stond 'S' rechtop in de hoek en keek een beetje verwilderd om zich heen, ze liet weten dat de volgende keer dat ik naar het toilet ging ik het even moest laten weten en niet te lang weg moest blijven omdat het zeer onprettig voelde als er iemand ineens de kamer verliet. Achteraf gezien wel logisch maar op dat moment stond ik daar niet bij stil, zelf heb ik gelukkig nog nooit echt last gehad van angst onder invloed van psychedelica.

19:00, T4:30 - Op dit moment had 'S' tijdens het trippen toch al zeker 3 keer gemeld dat ze honger had, tot op dit moment had ik het steeds uit gesteld aangezien ik toch wel aardig ver van de wereld was, 'S' zelf was tot heden ook nog niet van de bank af gekomen. Ik raakte hiervan een beetje van slag, dit omdat er toch nog een gedachte in mijn achterhoofd speelde dat ik 'gastheer' was en had gezegd dat ze mee kon eten. Het probleem zat het niet in het feit dat ik geen eten wou klaar maken maar dat ik simpelweg niet meer wist hoe. Achteraf vertelde 'S' dat ze zich niet kon herinneren gezegd te hebben dat ze honger had.

Ik stond dan ook een poosje in de keuken, keek een beetje in de kastjes en alles ondanks dat de ingrediënten al klaar stonden op tafel in de keuken. Na een paar minuten riep ik vanuit de keuken naar 'S': "WRAPS! Ik herinner het me weer, we gingen wraps eten!" 'S' knikt een beetje verward mijn kant op: "ohja, we gingen wraps eten."

Vervolgens begin ik wat dingen naar de woonkamer te verplaatsen waarvan ik me half denk te herinneren dat deze gebruikt worden voor het maken van 'de wraps'. Vervolgens staan er voor ons op tafel in de woonkamer wat ingrediënten en hebben we nog steeds geen flauw idee hoe we deze wraps in elkaar moeten zetten.
Op dit moment bedenk ik me dat wraps in laagjes opgebouwd worden, ik leg een wrap voor 'S' neer op een bord en begin er mayonaise overheen te smeren. Als reactie zegt 'S': "Wat ben je nou aan allemaal aan het doen dan?"

Van deze reactie schrik ik me een beetje en voel me beledigd maar tegelijkertijd voel ik me ook ontzettend onzeker, ik weet ten slotte geen eens meer hoe je een wrap moet beleggen. Gelukkig weet 'S' ook niet meer hoe je een wrap moet beleggen denk ik nog op dat moment. Kort daarop begint 'S' blaadjes van de sla krop te trekken en op te eten, 'S' lijkt ook niet meer te snappen hoe je een wrap belegd.
Vervolgens loop ik weer naar de keuken in de hoop dat deze mij inspiratie geeft in hoe je ook alweer een wrap moet beleggen of dat ik eventueel nog ingrediënten mis. Op dat moment roept 'S' vanuit de woon kamer, moeten we de kipburgers niet opwarmen? Dus ik de kipburgers er bij pakken en met wat olie in de pan doen. Op dat moment denk ik nog, há, slim vaan me dat ik de olie niet vergeten ben! Vervolgens zeg ik zegen 'S'; "Ik durf niet zo goed de kookplaat aan te zetten aangezien ik nogal hard aan het trippen ben." We kijken allebei een poosje bedenkelijk en vervolgens kom ik met het geniale idee om een wekker op mijn mobiel te zetten zodat het niet aanbrand in ieder geval.
Met veel moeite en intens denkwerk zet ik vervolgens een wekker die af gaat na 6minuten wat ik vervolgens aan 'S' vertel. 'S' reageert vervolgens terug: "Ja maar, weet je wel zeker dat dat een goede tijdsinstelling is, klopt 6 minuten wel, straks brand het alsnog aan." Ik vond dat ze een heel goed punt maakte en ik zelf snapte ook geen hol meer van tijdseenheden, na een poosje zeg ik toch met aardig wat zelfvetrouwen: "Volgens mij moet 6minuten wel kloppen, ik heb er een goed gevoel bij."
Na zo'n 8minuten veel stres en paniek is het alsnog gelukt om de kipburgers op te warmen

Ik had de kipburgers plus snijplank in de woonkamer voor 'S' haar neus neergelegd en vervolgens gevraagd of ze een snijmes wou pakken om de kipburgers mee te snijden. Bij het uitspreken van het woord 'mes' zag je 'S' haar ogen spontaan groter worden, het woord 'mes' had nogal een impact op haar. Vervolgens zei ik in reactie: "Het woord mes heeft toch best veel impact, mes mes mes mes..
Vervolgens pakte 'S' een broodmes, ik gok omdat deze wat minder intimiderend oogde waarop ik haar vertelde dat ze een fatsoenlijk snijmes nodig had om de kipburgers te snijden waarop ik haar een keukenmesje gaf.

'S' verteld me dat ze er niet uit komt, ondanks dat de kipburgers rond zijn was ze onzeker over of ze horizontale of verticale reepjes moet snijden. Waarop ik gepikeerd reageer: 'Je weet toch wel hoe je reepjes moet snijden?' Vervolgens begin ik zelf de kipburgers in reepjes te snijden waarop 'S' aardig geschrokken reageerde.

Ondanks dat 'S' een aanzienlijk lagere dosering had genomen kreeg ik toch wel een beetje de indruk dat zij hem harder aan het trippen was dan ik, iets meer in de war in ieder geval. Dit ondanks dat mijn laatste keer psychedelica (2C-B) nog samen met haar was, aan tolerantie had het dus niet gelegen kunnen hebben.

Vanaf dit moment lukt het weer aardig om een wrap te bouwen, normaal gesproken leg ik zorgvuldig alle ingrediënten op mijn wrap maar in dit geval gooide ik alles lomp en willekeurig er bovenop. 'S' was al begonnen met haar wrap opeten, die vond 3 verschillen ingrediënten wel voldoende i.p.v. 10 verschillende ingrediënten op de wrap zoals op mijn wrap, volgens mij had 'S' ook echt gewoon heel veel honger plus het bouwen van een wrap was nog steeds super gecompliceerd.
Toen ik eenmaal klaar was met alle ingrediënten op mijn wrap leggen rolde ik hem op waarop ik de oprechte verbaasde reactie van 'S' kreeg: Wauw, ik wou dat ik mijn wrap ook zo kon oprollen.

Eindelijk na 'bloed, zweet en tranen' de wrap in elkaar kunnen zetten valt mijn aandacht ineens op een eerder niet zichtbare reep chocola en in plaats van eindelijk mijn wrap op te eten begin ik de chocoladereep op te eten. Hierop kreeg ik wederom een verbaasde reactie van 'S': "Wat ben je nou aan het doen dan?"
Waarschijnlijk was ze gewoon de kluts kwijt en was ze oprecht geïnteresseerd maar ik dacht dat ze me aansprak op mijn rare handelen dat ik met chocola begin voor het eten waardoor ik vervolgens reageer: "Ohja, chocola eten voor het avondmaal hoort niet."
Vervolgens leg ik de reep chocola weer neer en begin alsnog aan mijn gevulde wrap.

Tijdens het eten hadden we het nog over hoe al het eten als betekenisloos plastic aanvoelde, deze voedsel objecten konden ons maar bar weinig interesseren gezien het feit we alle bijkomende context informatie niet meer konden plaatsen. De paprika was nog altijd een paprika maar voor mijn gevoel was het een plastic ronde bal.
We hadden het er over hoe we ons konden inbeelden hoe saai het moest wezen voor kleine kinderen om te eten aan tafel nu al dit eten zo betekenisloos was geworden en we de spanningsboog van een goudvis hadden.

Tijdens het hele proces van voedsel maken had ik de hoop al een paar keer opgegeven een gezegd: "Vriend 'R' komt zo langs die kan eten voor ons koken." Deze vriend zou echter pas een paar uur later langs komen (23:00 ergens).


19:30, T5:00 - Na de paniek en chaos die bij het bereiden van de wraps kwam konden we eindelijk weer neer ploffen in onze zit plek en weg dromen bij de bizarre visuals van de '25i'. Ik verwisselde regelmatig van zit plek om mijn omgeving van alle mogelijke perspectieven te kunnen zien.
Af en toe keek ik naar het gezicht van 'S', deze leek net een schilderij, het leek alsof mijn perceptie soms van 3D naar 2D leek te verschieten. Er was ook een moment waarop ik zei, het lijkt alsof ik je gezicht momenteel in 4D lijk te kunnen zien, wat ik daarmee bedoelde zal ik echter mezelf of de wereld waarschijnlijk spijtig genoeg nooit kunnen uitleggen. 'S' had lang haar met willekeurige slag er in wat wel goede visuals gaf met de gekleurde lijngloed dat zich overal omheen had geplaatst, normaal heb ik nooit de behoefte gehad om naar 'S' te staren maar met psychedelica op zijn gezichten toch best interessant.
Op een gegeven moment had 'S' haar gezicht half bedekt met een kussen en visualiseerde ik het hoofd van andere vriendinnen bovenop het lichaam van 'S'.

Eveneens kan ik me nog een moment herinneren na het eten dat ik voor me uit zat te turen naar de mooie visuals en ik geëmotioneerd raakte van een liedje dat voorbij kwam: 'Lon Lon Ranch, piano versie'. Een liedje dat ik kende uit mijn puberteit van het spelen van Zelda op de N64, er rolde een paar traantjes over mijn wangen en voelde me overweldigd door gevoelens van nostalgie, wat drugs soms wel niet met je kan doen.

Toen we begonnen met ons tripje was de zon nog licht aanwezig en konden we de tuin nog inkijken. Na verloop van tijd werd het buiten donker en was alles voorbij het raam een zwarte waas geworden en waren de kleuren binnen donkerder en intenser geworden. De tripervaring kreeg hierdoor een wat meer duister randje, ik was wat dat betreft wel blij dat de intensiteit van de trip weer wat aan het afnemen was.

Vanaf dit moment begon ik ook een paar biertjes te drinken, om de scherpe randjes er een beetje af te halen zoals ik zelf zei. Dit leek 'S' ook wel prettig en sloot zich aan.

20:00, T5:30 - De heftigste effecten van de '25i' waren ondertussen toch alweer duidelijk voorbij, voor ons gevoel hadden we uren lang in de trip gezeten maar in realiteit was onze laatste bijdosering slechts een kleine 2,5uur geleden, eigenlijk een heel kort tripje dus.

Omdat we de effecten nu ondertussen toch al wel gezien hadden en deze alleen nog maar verder leken af te nemen kwam ik met het voorstel om wat lachgas ballonnetjes er bij te pakken. Zo gezegd zo gedaan, niet veel later stond er een 'slagroomspuit' en een doos patronen op tafel. Zelf had ik nog nooit lachgas gecombineerd met psychedelica en was dus zeer nieuwsgierig hoe dit zou uitpakken. Kort daarop begonnen we tijdens de nasleep van de '25i' aan onze lachgas (n2o) ballonetjes te zuigen.
Normaal gesproken wanneer ik nuchter aan het lachgas zit krijg ik enkel het 'metalige' slowmotion effect met af en toe een lachkick tussen door.
In de nasleep van '25i' waren de effecten van de lachgas echter totaal andere koek. 'S' en ik zaten tegenover elkaar en na de eerste keer lachgas dacht ik dat 'S' en ik dezelfde persoon waren en dat ik in de spiegel naar mezelf keek. Tegelijkertijd kregen 'wij' het hoofd van een kip welke er ook nog eens een pizza er bij greep.
Ik was volledig flabbergasted over de effecten en begon als een ongecontroleerd kind over wat 'S' te zeggen had heen te praten. Ik gedroeg me nog steeds een beetje als een klein kind door de '25i', een effect de ik ook vaak ervoer onder invloed van andere '2C-X' substanties.
Het duurde in ieder geval niet lang voordat we p.p. zo'n 7 lachgas patronen er doorheen hadden gejaagd, de 'kick' van lachgas (n2o) was enorm, waar ik in nuchtere toestand geen moeite heb mij in te houden met lachgas leek ik nu een wedstrijd te houden zo snel mogelijk alle lachgas patronen er doorheen te jagen en mij iedere keer weer in een compleet nieuwe willekeurige wereld te werpen waar ik vervolgens binnen 5 seconden weer alles over vergat. Lachgas onder invloed van psychedelica is waarschijnlijk de eerste substantie die ik ook ben tegen gekomen waarbij ik mezelf niet kan inhouden.

21:00, T6:30 - Vanaf dit moment waren de sterkste effecten voorbij en zag ik zo goed als geen visuals meer. Wat me nog wel bij bleef is dat ik mij nog zeker 2uur lang flink gestimuleerd heb gevoeld wat zich uitte in verhoogde activiteit en veel praten.

23:00, T8:30 - Op dit moment lijk ik mezelf weer baseline te voelen van de '25i' en voelde me verrassend goed gezien de heftige trip die ik net had gemaakt. Geen last van een dip, geen last van vermoeidheid, geen eens last van hoofdpijn, de volgende dag idem, ik had weinig te klagen in ieder geval.
'S' gaf aan achteraf wat meer aangeslagen te zijn door het tripje, dit zal ik nog een beetje toelichten in de conclusie.

Conclussie
De visuals van '25i'(/2C-I) staan in ieder geval in mijn top 3 als niet op #1. Of ik deze vaker op hogere doseringen ga uitproberen durf ik nog zo niet te zeggen maar de lagere doseringen (3sprays:642ug) zijn zeer leuk voor dat kleine beetje extra op de avond dat relatief gezien toch ook wel weer snel verdwijnt zonder bijwerkingen, zo zijn de effecten op lagere dosering na 6uur alweer vrijwel geheel verdwenen. Het is naar mijn mening erg jammer dat 25I-NBOMe zo'n link stofje is in gebruik aangezien de effecten die het geeft zeer vermakelijk zijn en visuals geeft waar je 'u' tegen zegt.

Achteraf gezien was de dosering voor 'S' wellicht iets te hoog, deze had ervaring in het verleden met zo'n 21mg 2c-b maar dit was misschien toch net weer een stapje te hoog op dit moment. Ze was tijdens de trip een beetje angstig in ieder geval, waarschijnlijk ook door de zenuwen van een vreemde en intense ervaring. Ze gaf dan ook aan de volgende dag wat angstiger te wezen wat zich uitte in dat ze vrij snel schrok om kleine dingen, zo vertelde ze dat ze de volgende dag naar de supermarkt toch wel als vrij heftig heeft ervaren.

Zelf ben ik een groot fan van 2C-I maar is deze stof meestal zeer prijzig en lastig te verkrijgen, dankzij de '25i' heb ik een levenslange zo goed als gratis vervangende voorraad hiervoor waar ik nog vaak dankbaar gebruik van denk te maken.

In de nabije toekomst ben ik van plan mijn neusspray minder potent te maken door deze aan te lengen met (10ml) extra PG zodat ik uit kom op een dosis van ≈170ug per spray, 214ug per spray zijn voor mijn gevoel toch nog iets te grote stappen waar 'S' in dit geval bijvoorbeeld toch een beetje de dupe van is geworden.

Een gigantisch lang rapport weer, niet zo makkelijk/prettig om doorheen te lezen maar ik had de behoefte voor mezelf het zo gedetailleerd mogelijk uit te schrijven, in de toekomst zal ik meer mijn best doen om mijn rapportje beknopt en makkelijk verteerbaar te houden.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op di aug 22, 2017 12:49 am, in totaal 3 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 25I-NBOMe testrun, 1,07mg, het kleurenpalet

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » do okt 29, 2015 7:53 pm

Goed report! :)
Uitgebreid, overzichtelijk en helder geschreven. Grappig dat je tijdens de trip aan Shulgin moest denken. Wanneer ik tijdens een trip wat angstig word denk ik vaak aan hem, kalmeert me altijd.

Altijd fijn om te lezen over een drug die je niet elke dag tegenkomt. Ik was nooit echt geïnteresseerd in de hele NBOME-reeks, dacht dat het een inferieure vervanger voor de 2c-reeks was, maar na jouw report gelezen te hebben lijkt het me toch wel een stofje dat wat aandacht verdient.
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm

Re: 25I-NBOMe testrun, 1,07mg, het kleurenpalet

Berichtdoor Jmths » za okt 31, 2015 3:52 pm

Adolf_Seeligmüller schreef:Goed report! :)
Uitgebreid, overzichtelijk en helder geschreven. Grappig dat je tijdens de trip aan Shulgin moest denken. Wanneer ik tijdens een trip wat angstig word denk ik vaak aan hem, kalmeert me altijd.


Raak altijd geëmotioneerd als ik aan Shulgin denk, heb ik normaal nooit, überhaupt niet dat ik snel geëmotioneerd raak.
Was laatst een documentaire over hem aan het kijken waarin hij over een of andere gekscherende theorie over leven na de dood vertelde. Begon te wenen als een klein kind, mn vriendin wist niet wat haar overkwam.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 25I-NBOMe testrun, 1,07mg, het kleurenpalet

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » zo nov 01, 2015 4:16 pm

Jmths schreef:Raak altijd geëmotioneerd als ik aan Shulgin denk, heb ik normaal nooit, überhaupt niet dat ik snel geëmotioneerd raak.
Was laatst een documentaire over hem aan het kijken waarin hij over een of andere gekscherende theorie over leven na de dood vertelde. Begon te wenen als een klein kind, mn vriendin wist niet wat haar overkwam.


Ik heb hetzelfde, vond het ook heel moeilijk toen hij overleed. :( Nadat ik het hoorde heb ik Tihkkal en Pihkal maar herlezen, dat hielp wel met verwerken. Wanneer je de boeken zorgvuldig leest zie je dat hij niet bang was voor de dood en dat hij het zag als het volgende avontuur (hoewel dit vooral door Ann Shulgin beschreven wordt).

Gelukkig zijn de meeste van zijn lab-aantekeningen bewaard gebleven na zijn dood. Hierin liggen waarschijnlijk nog vele nieuwe en spannende drugs verborgen.
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner