Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2c-b at Sziget !

Voor al je psychedelische avonturen.

2c-b at Sziget !

Berichtdoor Taxi. » wo okt 08, 2014 2:26 pm

Wie: ik en Harrie (en Mr. Nuchter)
Waar: Sziget Festival 2014 (donderdag)
Wat: ± 30 mg 2c-b
Extra: al veel ervaring met het stofje en heel veel zin om te trippen.


We lopen door de blubbermassa terug naar de tentjes. Net een ongelooflijk vet optreden van Macklemore gezien, maar we gaan nog veel meer zien! Voor vanavond stond 2c-b op het programma. De dagen hiervoor hadden we al 4-fa en pep tot ons genomen, maar nu was het tijd voor een heerlijk tripje op dit redelijk psychedelische eilandje. We hadden zelf een kleine stash meegenomen van thuis (grammetje pep, 2 capsules 4-fa (180 mg), 2 capsules 2c-b (30 mg) en een halve gram methox). Van te voren hadden we gekeken op welke avond de lekkerste tripmuziek zou worden gedraaid bij de chill garden, dit bleek de donderdag te zijn.

Het was nu ongeveer 11 uur, en mijn maat (Harrie) en ik hadden net allebei onze capsule weggeslikt. Samen met een andere vriend, die nuchter bleef, liepen we in eerste instantie richting de World Village stage. Daar stonden 4 meter lange neongekleurde, lichtgevende bloemen; hier zouden we onze trip starten. Dit was de koudste avond, ik droeg twee t-shirts en een vest, een lange broek en had twee paar sokken aan. We rookten een paar sigaretjes, we dansten wat op gekke gypsy music en toen voelde ik de bodyload opkomen.

Damn, wat ik heb een hekel aan die bodyload van 2c-b. Ik begon chronisch te gapen, kon geen comfortabele positie met mijn lichaam vinden (niet zittend, noch staand) en had het om de haverklap warm of koud. De visuals begonnen gelukkig wel al langzaam hun werk te doen, wat bij mij vaak inhoudt dat de bodyload langzaam zal minderen. Harrie voelde er nog niet heel veel van. We besloten maar alvast naar de chill garden te lopen. Onderweg begon het stofje ook bij hem zijn werk te doen en al snel begon ook voor hem het festival er langzaam anders uit te zien.

Toen we bij de tent van de chill garden aankwamen waren we allebei flink aan het trippen. Voor de tent moesten we onze schoenen uittrekken en we moesten op zoek naar een plek met kussens om te liggen. Zowel ik als Harrie zagen niets anders als een grote aan elkaar vast-geklonterde massa waar af en toe een been of een arm uitstak; we waren aangewezen op het speurwerk van onze nuchtere buddy. Er was op dat moment echter nog geen plek, dus we besloten maar even in de hoek tegen een gestoffeerde muur te gaan zitten. Het was binnen gelukkig lekker warm, op het enorme doek op de achtergrond waren paddenstoelen geprojecteerd. “Als dit niet het trip-walhalla is, weet ik het ook niet meer” zei ik tegen Harrie, die ondertussen al helemaal opging in de muziek.

Meneer nuchter ging naar de bar om een kruidentheetje te halen. Ik sloot mijn ogen. Op dit moment bestond de wereld uit vibraties en muziek. Ik heb vaak 2c-b gedaan, maar dit was een hele nieuwe wereld. Ik heb nog nooit zoiets intens meegemaakt. Mijn hele lichaam reageerde op de muziek en de atmosfeer die in de tent hing. Dit was niet alleen zien, of horen, dit was ervaren. Toen meneer nuchter terugkwam met zijn theetje nam ik een slokje. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n bizarre smaak in mijn mond gehad, het smaakte naar alles tegelijk. Hij vond het walgelijk, ik vond het vreemd lekker. Deze tent was gewoon bedoeld voor trippers, dat kon haast niet anders.

Er kwam een plekje met kussens vrij en Mr. Nuchter loodste ons naar de vrijgekomen spot. We konden eindelijk lekker languit liggen. We lagen letterlijk first row, mijn voeten eindigden waar het podium begon (allemaal op dezelfde hoogte, dus we maakten als het ware deel uit van het podium). Nu kwamen ook langzaam de lachkicks opzetten. Harrie en ik snapten elkaar in deze bizarre situatie en we maakten te grappigste opmerkingen. De trip werd steeds intenser. De zangeres van het bandje zong over de concrete jungle en ze had een prachtige stem. Ik zag dat ze met diepe passie aan het zingen was en ik voelde haar passie. Het leek alsof alle mensen in de tent, dezelfde mindset hadden. Het was fantastisch.

De visuals waren nu op een extreem punt aangekomen. Ik keek naar boven en het doek van de tent veranderde in een soort kwaadaardige slang met een skelettenhoofd als gezicht. Ho-ly-fuck, de visuals werden steeds angstaanjagender. Overal zag ik enge gezichten naar me kijken, slangen in de lucht krioelen en doodshoofden opdoemen op het doek van de tent. Wanneer ik echter omlaag keek naar de mensen en het bandje, verdwenen deze angstige aangezichten en was alles weer vrolijk en blij.

“Plassen!”, “wat?” vraagt Harrie. “Ik moet plassen” zeg ik. “Ga dan”. Ik twijfelde best wel, omdat de wc’s een behoorlijk stuk lopen waren. Maar ik moest echt heel nodig, dus ik besloot maar te gaan. Ik liep in mijn eentje de koude nacht in. Regenboogkleuren vlogen me om de oren, alles vervormde en alles was bedekt met patronen. “Damn, wat een trip” dacht ik bij mezelf. Ik ging op zoek naar de toiletten, maar kon ze nergens vinden (ik liep ook niet verder dan 20 meter van de tent). Ik was best wel bang de tent kwijt te raken en Harrie niet meer te vinden. Ik zou dan namelijk in mijn eentje, in deze staat, naar de andere kant van het eiland terug moeten lopen. Dus ik besloot Harrie te gaan halen om samen wc’s te zoeken.

Ik kwam terug in de warme tent. “Klaar?” vroeg Harrie. “Nee man, ik was bang de tent kwijt te raken. Kom je mee? Ik moet echt heel nodig!”. Harrie zuchtte “Oke oke! Maar dan gaan we ook terug naar onze tent om sigaretten te halen” zei hij. Prima plan. Dus we trekken onze schoenen weer aan, slalommen om de diepe plassen heen en gaan op zoek naar de wc’s. Eenmaal daar aangekomen ruik ik de scherpe doordringende wc lucht. Het ruikt zeer, zeer ranzig. Dus ik haal diep adem, stap het chemisch toilet in en plas. Aangezien het pikdonker is in de cabine, begint mijn brein maar van alles te visualiseren. Er speelt zich een prachtig spektakel af voor mijn ogen in de gekste kleuren.

Wanneer ik weer naar buiten loopt, komt Harrie me tegemoet “ik moet ook” en hij stapt na mijn het toilet in. Ik sta te wachten voor de wc’s en hoor op de achtergrond een happy-hardcore nummer. Alles om me heen begint te gloeien, alsof overal een neon lamp in gemonteerd is. Het is werkelijk waar prachtig. Wanneer Harrie terug komt, zetten we koers naar ons tentje. Mr. Nuchter had ons trouwens al verlaten in de chill garden toen we hem zeiden dat we het verder zelf wel zouden redden.

Op weg naar onze tent, kwamen we de meest creepy figuren tegen. Door de 2c-b zagen we iedereen als een soort karikatuur van zichzelf, waardoor sommige festivalgangers (strak staand, dronken, gewoon eng) er zeer eng uitzagen. We liepen overigens in een slakkentempo, waardoor iedereen ook veel sneller leek te gaan dan wij. We zijn niet bang geworden, maar liepen soms wel met een grotere boog om bepaalde figuren heen. Ondertussen verwonderden we ons om alle lampjes, lampionnen, kunstwerken etc. die op het eiland te zien waren. Toen we bij de tent aankwamen, zat daar een andere maat van ons. We vertelden wat we allemaal zagen, maar hij begreep er niet veel van volgens mij.

We hebben toen vanaf onze tent nog een uur in de rondte gekeken en getript. Alles zal er akelig cool uit en we genoten van alles. De trip begon wel langzaam af te nemen (rond 5 uur), dus besloten we 2 etizolammetjes te nemen en te gaan slapen, de volgende dag werden we pas rond 4uur in de middag wakker. Eindelijk een lange nacht slaap. We konden er weer tegenaan vanaf hier.
Dit was verreweg de mooiste, vetste, bizarste, raarste en tofste trip die zowel ik, als Harrie heeft meegemaakt. Het was een intense, maar prachtige ervaring.
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 2c-b at Sziget !

Berichtdoor Hunk » wo okt 08, 2014 2:55 pm

God damn :eek:
Scary trip man. Goed geschreven. Leek wel of ik naar een film zat te kijken tijdens het lezen. 8-)
D.O.A.
Avatar gebruiker
Hunk
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 558
Geregistreerd: zo jul 15, 2012 4:50 pm
Woonplaats: Bergeijk

Re: 2c-b at Sziget !

Berichtdoor Rudolph » wo okt 08, 2014 3:57 pm

:hulde:
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: 2c-b at Sziget !

Berichtdoor Hassan » wo okt 08, 2014 5:38 pm

Rudolph schreef::hulde:
Hassan
Offline
 

Re: 2c-b at Sziget !

Berichtdoor Miss E » wo okt 08, 2014 11:02 pm

Tof tripreport! :hulde:

Dat iedereen in een karikatuurfiguur verandert, komt me zeer bekend voor. Afgelopen zomer op Lowlands 25i gedaan en iedereen om me heen was ook in een stripfiguur veranderd. Behalve mijn vrienden, die bleven een normaal gezicht houden (wel met gekke patroontjes erop enzo), enkel onbekenden veranderden in een stripfiguur.
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: 2c-b at Sziget !

Berichtdoor lemonhaze » wo okt 08, 2014 11:18 pm

Leuk report! :hulde:
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: 2c-b at Sziget !

Berichtdoor Prototype » do okt 09, 2014 6:31 am

Klinkt als een heftige trip!
Nice & boeiend geschreven ook :hulde:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: 2c-b at Sziget !

Berichtdoor Hydroxy » do okt 09, 2014 10:41 am

Klinkt intens!
Mooi geschreven ook :hulde:
Sziget wil ik echt nog een keer heen!
Hydroxy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 30
Geregistreerd: ma jul 07, 2014 3:25 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner