Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2C-B Digital & Smooth

Voor al je psychedelische avonturen.

2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor Hi-Hat » do nov 08, 2012 5:43 pm

Al de hele midddag speelde ik met het idee om te gaan trippen op 2C-B. Na lang wikken en wegen besloot ik na een ommetje door het stadscentrum toch om de capsule te droppen en voor het eerst (vrij onvoorbereid) alleen te trippen. Omdat ik het leuk vind om reports te schrijven vond ik dat ik deze ook gewoon met jullie moest delen.

Status: Enigszins brak/vermoeid, nieuwsgiering, neutraal
Maaginhoud: Een hele dag eten, veel dus.

Locatie: Kamer
Dosis: Onbekend. Dealer had een vaste dosis in de capsule gedaan. Niet te sterk, wel goed merkbaar. Ik kreeg ook te horen dat de dosis wat laag kon uitpakken. Waarschuwing: Het is stom om op een onbekende dosis te trippen. Ik vertrouw degenevan wie ik het heb, maar dit is alsnog niet goed van mij. Jammer genoeg ben ik hier een voorbeeld van hoe het niet moet en is dit ook niet goed voor het algemene beeld van gebruikers. :#:


T0-t/mT 2 Ik zet een film op om te wachten tot de effecten komen. Halverwege de film is er een lichte body high en neemt ook de druk op m’n nek en schouders wat toe. Ook merk voor het eerst het empathische karakter van 2C-B, ik kijk de film met een dikke smile en kan me goed identificeren met de karakters. De vrouwelijke karakters vind ik net iets liever dan normaal.

T+2,5 Omstreeks deze tijd begint het allemaal. Ik verhuis naar mijn bed met een muziekje. Terwijl ik lig verandert het plafond langzaam naar groen. Discogroen. De patroontjes gaan lekker hun eigen gang tussen het groen. Sowieso heb ik bij 2C-B altijd het begrip ‘disco’ ergens in m’n achterhoofd zitten. Een kennis van me beschreef 2C-B ook een keer als ‘disco in je hoofd’, en die beschrijving vind ik nog helemaal zo gek nog niet. Waar ik bij andere psychedelica vaak associaties heb met organische materialen, vind ik 2C-B meer ‘digitaal’.

T+3 t/m T+4 Tekenen is een bijzondere ervaring. Normaal ben ik altijd besluiteloos of de tekening niet met de vorige streek klaar was, maar nu bleef mijn brein met prachtige dingen komen. Wat ik ook wel grappig vind is dat er in je eigen (creatief) handelen ook patronen zitten. Nu is dit erg logisch, maar het is leuk om over na te denken dat wanneer ik teken elke keer dezelfde vormpjes, letters, getallen en dergelijke weer terug komen. M’n brein vloeit zijn linkerkant door de pen heen en ik zou wel uren kunnen tekenen.

Hier een foto van de tekening. Tekenen betekent bij mij altijd freestyle kliederen en de lijnen zijn later overgetrokken, dus een strak meesterwerk is het niet. Ook de foto laat wensen over.

T+4 Warm, warm ben ik wel. Met een lichte druk op mijn nek en schouders vlieg ik de kamer door. Ik bons, bons, bons en bons harder tot ik de kamer van me af moet duwen. Zit op een golf, zit op de technogolf, ik rave op een schamele 15 vierkante meter. Pitten wordt nog lastig, maar dat is voor later zorg. Voorlopig is de muziek nog lief voor me. Lief is dan een understatement. Ze laat me haar blikkerige dubbele bodem horen, maar ook haar bonzende computerhart. Haar computerhart dat ik wil vastpakken op die ene toon. Die toon dat alle golven bij elkaar komen, de aarde een knal geeft en niemand het meer houdt. De toon dat iedereen uit elkaar ploft en daarna hevig om elkaar begint te kronkelen op frequenties die alleen zij bereiken en begrijpen.

Kortom, ik besloot te gaan schrijven. Ook schrijven is trippend erg leuk.
De 2C-B is lief voor me. De druk op m’n nek en schouders wil niet wijken, maar dat ben ik gewend van de B. Muziek begeleidt me en verzacht de bodyload. Af en toe moet ik m’n moeheid even wegstoppen, vooral als de muziek even niet doorloopt merk ik dat je van dit stofje nou niet bepaald energie krijgt. Het komt wel erg goed uit dat m’n huisgenoot laatst de lamp van de WC een lik rode verf heeft gegeven. Elke keer dat ik moet plassen sta ik een roze cel, wat de plaservaring nog trippier maakt.

T+4,5 Het spektakel is pas 2 uur ‘echt begonnen’ maar ik voel een nuchtere ondertoon. Het is ook niet handig geweest om met een grote maaginhoud te gaan trippen. Ik heb het gevoel dat m’n trip wat verloren is gegaan in de lange start. Ik voel me ook behoorlijk elastiek, maar toch zit m’n lichaam vast. Een beetje rekken en strekken is wel lekker en het lijkt ook alsof ik alles veel verder kan strekken dan normaal. Wat deze trip ook weer terug komt is het ‘babyhuidje’. Altijd als ik op psychedelics in de spiegel kijk lijkt mijn huid heel teder en jong. Verder heb ik het de hele trip erg warm gehad.


T+5 In de comedown luister ik wat muziek op bed. Sinds lange tijd besloot ik om weer eens naakt in bed te gaan liggen. Iets wat ik zeker niet had gedaan als ik nuchter was. Ik denk erover na dat naakt zijn helemaal niets seksueels hoeft te zijn en zo voelt het ook niet. We zouden als mens denk ik vaker naakt moeten rondlopen. Ook de bewondering voor het menselijk lichaam komt weer naar voren, zoals in veel van mijn trips.


Volgens mij is het helemaal niet goed om altijd maar kleren aan te hebben en ik besluit dat als ik later een eigen huis heb dat ik vaak naakt rond ga lopen en dat mijn toekomstige vrouw daar maar vrede mee moet hebben.Door deze gedachte denk ik er weer over na of het raar is om te delen dat ik naakt ben. Dan besef ik me dat dat helemaal niet gek is, en dat deze situatie ook een metafoor is voor mijn situatie op sociaal gebied. Ik moet meer van mezelf laten zien, en niet onderschatten hoeveel mensen die op het eerste gezicht closeminded zijn accepteren. Als ik meer van mezelf laat zien leer ik hen ook beter kennen en zal het dus vaker uitlopen op vriendschap in plaats van slechts een kennis. Vlak voordat ik ga slapen krijgt de trip dus ook nog een miniscuul introspectief randje.


Opmerkingen:

-Ik miste zoals verwacht wel het introspectieve van trippen, maar als kennismaking met solotrippen vond ik dit zeer aangenaam. Volgens mij kan een paddopiek in je eentje behoorlijk heftig zijn. Toch was dit geen uitzonderlijk bijzondere ervaring, wat het report ook laat zien. Volgende keer maar eens stunten met een hoge dosis nexus.


-Volgens mij kan je als je echt goed je best doet je 2C-B trip zeker wel een introspectief aspect geven. Het gaat alleen net iets moeilijker dan bij paddo's bijv.

Rave on,


Matheson
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: 2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor MarkBeest » do nov 08, 2012 5:57 pm

Toffe, rustige, eerste-eerste-keer-alleen-trippen ervaring
Ik kan me goed vinden in dat naakt zijn verhaal. Natuurlijk hoeft het niet altijd seksueel te zijn. Als ik het warm heb zit ik ook vaak naakt in huis, toch niemand die het ziet :roll2:

De tekening was ook super tof! Alles vloeit lekker in elkaar over.

En de tekst deed me erg aan m'n eigen gedachten denken als ik trip.
Volg, volg de muziek. Ik moet de muziek volgen. Als een rode draad van de tijd. Als ik dat draadje kwijt raak klopt m'n hele perceptie van tijd weer niet. Ik moet hem gewoon volgen, als een lijn, en ik zie wel waar hij uit komt.
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: 2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor Davinci » do nov 08, 2012 10:25 pm

Leuk inspirerend reportje :)
Misschien biedt 2C-B zelfs meer mogelijkheden dan paddo's: wat heb je aan een introspectief aspect, als je in chaos verdrinkt...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: 2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor Hi-Hat » vr nov 09, 2012 10:40 am

Bedankt voor het lezen, allebei!
De chaos lijkt me bij paddo's wel heftig ja, maar het moet toch ontzettend tof zijn om in je uppie die intense piek door te komen en echt na te denken zonder dat iemand je onderbreekt. Deze trip was toch net iets te vlak.

Volgende keer ga ik m'n tripreport eens een mooie verhalende structuur geven, ik vind dit toch niet helemaal lekker lezen. Het gekke is dat ik heel graag schrijf en ook op mijn opleiding en van vrienden vaak complimenten krijg over mijn schrijven, maar dat ik bij tripreports en reacties op DF opeens heel slordig schrijf en niet goed formuleer.
Af en toe denk ik wel eens dat m'n gebruik mijn schrijven heeft aangetast, wat opzich best zuur is omdat ik er later iets mee ga doen. :| Oh well, blijven oefenen.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: 2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor Taxi. » vr nov 09, 2012 12:13 pm

Tof en herkenbaar report. Zelf vind ik 2c-b altijd ook veel 'digitaler' overkomen in tegenstelling tot truffels wat altijd een natuurlijk randje heeft.
2c-b is ook ideaal om een solo trip op te hebben, zoals je al zegt: niet te heftig. Al heb ik een vriend van me op hogere doses wel echt ver zien gaan :roll:

Thanks for sharing :)
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor Saikedellik » vr nov 09, 2012 11:44 pm

Niet zo miepen over je schrijfstijl, ik vond het boeiend om te lezen! :) Leuk report!!

Maar wat betdoel je precies met dat je in je eentje het introspectieve mist? ik denk dat ik dit júiist heb als ik alleen trip over het algemeen...
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: 2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor Afca_Remy » vr nov 23, 2012 1:09 am

Leuk report!
Herken zeker wat van mijn tripjes op de 2C-B variant.
Ik heb echter ook een keer een (te) hoge doses genomen (45 mg)
En dan moet je echt heel sterk in je schoenen staan, want de trip slingert je van leuk ( Vuurwerk in de lucht, dansende kleuren van lampen en leuke muziek, golvend gras veld) naar bijna angstaanjagend. ( als er ergens een lamp binnen aan ging zag ik vlammen uit de ramen slaan, kon niet goed meer zien, zo'n insecten aanblik zeg maar.. dat je zicht uit allemaal vierkantjes bestaat, niet meer kunnen praten en bewegen, ineens heel heet krijgen.. etc)
Pas er dus goed mee op ;)
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: 2C-B Digital & Smooth

Berichtdoor Hi-Hat » vr nov 23, 2012 1:19 am

Thanks voor het lezen! Ik ga inderdaad wel oppassen met hoge doses, 20mg+ kan bij al goed hard aankomen, vind ik.
Heb al een keer twee gabbers in zombies zien veranderen. :) Al was dat wel bij een vrij lage dosis, maar met bult drank en puntje speed erbij. :roll2:
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner