Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2C-B en amfetamine in party omgeving

Voor al je psychedelische avonturen.

2C-B en amfetamine in party omgeving

Berichtdoor FranX » wo maart 02, 2011 8:58 pm

Timestamp: Zaterdagavond 26 februari 2011 20.00 uur
Wie: Mijn lieftallige ega en ondergetekende.
Doel: Uitgaan onder invloed

Met een onvermijdelijke joint in onze mondhoeken zit de stemming er al goed in als we ons staan om te kleden voor een soort undergroud fetishparty waar we later heen zouden gaan. Er liggen voor beide twee nette beschaafde lijntjes amfetamine te wachten en voor ieder 25 mg 2C-B. Hoewel we recreatieve en bescheiden gebruikers zijn voelen we onszelf wel vertrouwd genoeg met de genoemde middelen om naar een party te gaan.

22.30 De amfetamine is opgesnoven en de 2C-B zit achter de kiezen als we gehuld in lak en leder hartelijk door een sexy doorbitch worden toegelaten. De speed heeft ons upper dan up gemaakt en we zijn ready to go, go, go, go en suizen gelijk door naar de dansvloer. Om ons heen staan de meest bizar uitgedoste mensen vrolijk mee te swingen en nog voordat de 2C-B begint te werken lijkt de grens tussen werkelijkheid en trip al niet zo duidelijk meer.

De beat neemt ons mee en we gaan helemaal op in het dansen. De meest wonderlijk uitgedoste mensen trekken aan ons voorbij en we gaan helemaal op in het schouwspel dat zich aan ons ontvouwt. Pas als het me opvalt dat de vloer als een soort waterbed zachtjes mee begint te dienen kijk ik op mijn horloge. Wat slechts als enkele minuten voelde bleek een dikke drie kwartier te zijn. Huh? Ik kijk om me heen realiseer me dat het inmiddels best wel druk is geworden en ik schud mijn vrouw uit haar wereldje... “drinken” gebaar ik naar haar, ze knikt.

Enigszins wat onvast (maar niet onprettig) ter been baan ik me een weg naar de bar met vrouwlief in mijn kielzog. Zij voelt zich energiek, opgewekt maar wel met een sort laid-back “love & peace” randje... een beetje zoals bij MDMA maar dan alerter en helder van geest. Ikzelf voel me euforisch en opgewekt en krijg opeens een enorme behoefte om “sociaal” te doen en terwijl de barman water tapt sta ik al druk met mijn buren te kletsen.

23.30 Ik druk mijn jointje uit. Mijn vrouw staat te praten met... euh nee andersom. Een knaap staat druk tegen mijn vrouw te kletsen. Hij praat zo snel en veel dat het in mijn oren als klinkt alsof iemand versnelt aan het rappen is. Ik vang zo nu en dan een woord op maar de rest vliegt links en rechts langs me heen. En terwijl ik probeer er iets van te snappen valt het me op dat die knaap wel heel erg staat te stuiteren. Ik buig voorover en vraag hem “speed op?”. “Ja man, vette shit” zegt de knaap zonder zijn verhaal verder te onderbreken. Vrouw staat hem lief aan te kijken terwijl hij een woordenvloed over haar uit braakt. Ik zie aan haar ogen dat ze er al lang niet meer bij is.

Ik kan niet kiezen... het is heerlijk om naar al die aparte mensen te kijken en weg te zinken in de zachte, kleurige wereld van 2C-B. “Niks daarvan”, roept een ander deel in mij aangejaagd door de pep. Dansen dan maar en we gaan weer richting dansvloer. Ver komen we niet, praatje links, grap rechts en 'hee hallo, jij ook hier' ertussen door. De mensen kwebbelen enthousiast terug maar ik begin wat moeite te krijgen met te begrijpen wat ze nu precies bedoelen. Dan raak ik ineens gefocust als ik in de ogen van een mij verder onbekende dame kijk. Wauw.. wat een ogen.. wat mooi... en terwijl ik voor eeuwig dreig te verdrinken in het beeld roept de amfetamine me weer tot orde: “Dansen!”. Ik lach en geef de dame een knipoog ze kijkt uitdagend terug.

De dansvloer voelt aan als een warm bad, we nemen de beweging van de beat over en alles is weer in harmonie. Zo nu en dan lijkt de hele zaal een wave te doen maar ik weet dat het een illusie is. De 2C-B bekruipt je in golven (bij mij wel) het ene moment zit je in trippy-land en het andere moment sta je weer even met beide voetjes op de vloer. Het valt mij op dat mijn perceptie van “aparte mensen” ondertussen verschoven is naar “mooie mensen”. Een soort lome geilheid maakt zich van me meester. Kennelijk ervaart mijn vrouw hetzelfde effect want niet veel later staan we al zoenend dirty te dansen.

Dan opeens zie ik Shrek, je weet wel die groene moerasbewoner uit de gelijknamige films, “Kijk, Shrek” roep ik naar mijn vrouw en wijs 'Shrek' aan. Als ik nog eens kijk is Shrek weg en daarvoor in de plaats staat een vriendelijk lachende kale man die wel wat vage gelaatskenmerken met het moeraswezen deelt. Ik zou toch zweren de groene moerasversie gezien te hebben. Ik realiseer me dat ik de vriendelijke kale meneer in zijn gezicht sta uit te lachen... Ik verman me en laat Shrek en alle andere creaturen voor wat ze zijn. Ik doe mijn ogen dicht en laat me meevoeren op de beat.

Mijn vrouwtje haalt me uit mijn buzzz en lacht "Kijk hoe je staat" roept ze en geeft een impressie van een zombie die in slow motion compleet buiten de maat staat te wiegen. Ik lach en versnel mijn bewegingen zodat ik wat meer in harmonie met mijn omgeving ben.

02:30 Huh? Waar is de tijd gebleven? Hebben we écht zo lang staan dansen? Er is bij ons nog geen spoor van vermoeidheid te bekennen. Iklach naar mijn vrouw en wijs op mijn horloge die in mooi rode oplichtende cijfers tot echt laat zien dat we nog twee en een half uur voor sluitingstijd te gaan hebben. Cola. Ik heb dorst en bedenk dat wat suiker misschien geen slecht idee zou zijn.

De drankjes lijken ons wat meer los te trekken uit ons eigen wereldje maar we v oelen ons nog steeds empathisch, euforisch doorspekt met vlagen geiligheid en we besluiten om lekker te gaan kletsen met wie maar wil. We praten, we lachen.. ik kan de gesprekken weer goed volgen en ben rap met een grap of opmerking.

05:10 Als we besluiten om de rookruimte te verlaten om met wat mensen nog wat drinken te gaan halen blijkt ineens dat in de grote zaal de muziek uit is en de lichten aan. Náh.. flauw. Hoewel we ons kunnen voorstellen dat het mooi geweest is voelt het niet zo. Eigenlijk voelen we ons precies zo als toen we de avond ingingen. Heel even overwegen we naar een afterparty te gaan maar dat idee laten we al gauw varen en bijna gelijktijdig zeggen we “naar huis?”.

Eenmaal thuis in ons eigen bedje geven we ons over aan elkaar en de liefde...

09:00 uur We doen het licht eindelijk uit en vallen een korte tijd later gelukzalig in een soort comfortabele waak-slaap.

10:49 uur Precies één minuut voordat de wekker zou afgaan zijn we wakker (klaarwakker maar met een soort fijne high op de achtergrond). We kijken elkaar glimlachend aan en gaan het bed uit. De hele dag klinkt de beat nog door in onze oren en voelen ons nog helemaal niet klaar met feesten. Om 23:00 uur gaan we dan eindelijk echt naar bed en slapen probleemloos de hele nacht door.

Het was voor ons de eerste keer dat we een dergelijk combi hadden genomen en het bleek (voor ons) een gouden cocktail. Nu is het donderdag... we hebben geen dinsdag of woensdag dip gehad zoals dat met MDMA bij ons wel overkomt. We hebben geen kater gekregen en we kijken uit naar ons volgende avontuur.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: 2C-B en amfetamine in party omgeving

Berichtdoor Sublimo » za maart 05, 2011 3:02 am

Lijkt me helemaal geweldig te zijn geweest ! :woeh:

En zeer aangenaam geschreven, je hebt een bepaalde manier van schrijven dat zeer goed leest.

Love it ! :love:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: 2C-B en amfetamine in party omgeving

Berichtdoor Dennenboom » za apr 09, 2011 9:57 pm

Ik zal toch op deze moeten stemmen. :love:
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: 2C-B en amfetamine in party omgeving

Berichtdoor Dopamientje » za apr 09, 2011 10:46 pm

Prachtig geschreven, ik vind je schrijfstijl echt vet.

02:30 Huh? Waar is de tijd gebleven? Hebben we écht zo lang staan dansen? Er is bij ons nog geen spoor van vermoeidheid te bekennen.


05:10 Als we besluiten om de rookruimte te verlaten om met wat mensen nog wat drinken te gaan halen blijkt ineens dat in de grote zaal de muziek uit is en de lichten aan. Náh.. flauw. Hoewel we ons kunnen voorstellen dat het mooi geweest is voelt het niet zo. Eigenlijk voelen we ons precies zo als toen we de avond ingingen.


Heel herkenbaar. Dat vind ik wel een minpuntje aan stimulanten, de tijd vliegt als een malle. Maarja, Time flies when you're having fun. :D
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2431
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: 2C-B en amfetamine in party omgeving

Berichtdoor Figuur » di apr 12, 2011 1:46 am

Mooi geschreven! En het klinkt als een erg mooie en leuke ervaring :love:
Gedaan: Wiet, Hasj, Hasjchocomel, Speed, GHB, XTC, Ritalin, Temazepam, Salvia, Truffels, Hawaiiaanse paddo's, N2O, cocaïne.
To do: LSD, 2cb.
Avatar gebruiker
Figuur
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 26
Geregistreerd: za maart 26, 2011 2:53 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner