Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfeestje

Voor al je psychedelische avonturen.

2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfeestje

Berichtdoor Selem » wo apr 27, 2016 10:55 pm

Setting:
Afscheidsfeestje omdat ik weer ga reizen, pas over een paar maanden terug in Nederland, veel mensen, allemaal vrienden bij bij thuis in de woonkamer. Super gezellig maar helaas ook wat mensen gedag zeggen die ik lang niet meer ga zien.
Wie neemt wat:
Iedereen neemt van alles en nog wat, geen research chemicals. Wel veel Ketamine, MDMA, Amfetamine of DMT.
Wat neem ik:
36mg 2C-B oraal, 185mg Ephenidine oraal, 170mg Ketamine nasaal, 20mg 5-MeO-2-TMT nasaal, 1mg Etizolam oraal, 20mg Oxazepam oraal, ongeveer 70mg DMT gerookt.
Over mezelf:
Jongen, 22 jaar. 64 kilo. Historie van XTC misbruik (2 jaar geleden). Lichte benzodiazepinen tolerantie.

Afgelopen tijd gebruikt:
+-12 uur geleden 80mg ketamine
+- 16 uur geleden 2mg Etizolam, 10mg Oxazepam
+- 19 uur geleden 4mg 4-Ho-MiPT, 4-AcO-DET, 5-MeO-2-TMT
+- 24 uur geleden 130mg BK-2C-B
+- 46 uur geleden 40ng Oxazepam
+- 49 uur geleden Methoxphenidine
+-72 uur geleden 2mg Pyrazolam

Begintijd:
22.00

T+00.00
36mg 2C-B oraal.

T+00.40
Eerste stimulatie begint, lichte golven, lekker praterig.

T+00.50
Okay begint stevig in te kicken, nog geen patronen. Drink er een biertje bij en ik rook een jointje. Dit is de aankondiging voor een behoorlijke trip. Straks Ephenidine erbij denk ik. Later even over denken. Lichaam voelt behoorlijk rusteloos. Ik heb goed gegeten.

T+01.15
Mooie kleurtjes, heel vrolijk, leuk feestje. Veel golfjes maar valt nog mee met wat ik gewend ben. Niet echt CEV wel OEV.

T+01.30
120Mg Ephenidine bijgenomen in capsule.
Nu ook CEV. Twijfel over een andere tryptamine in de mix te gooien maar kan niet zo snel bedenken welke. Ik ben bennieuwd of ik weer zo “psychotisch” wordt als vorige keer met aTM en Ephenidine.

T02.10
Ephenidine slaat al vroeg in, overgestapt op water. Geen psychotische trekjes. Kan dingen wel slecht volgen. 2C-B lijkt ondertussen ook steeds verder op te komen. Toch ook wel een synergie effect waarschijnlijk, tot nu toe is Ephenidine en 2C-B een interessante combinatie. Langzamerhand beginnen er ook neon patronen te spelen. Iets wat bij mij vaak pas gebeurd bij hogere doseringen van 2C-B. Maar 36mg is dan ook een beste dosering. Ik heb er zin in en het feestje rolt heerlijk door. Goeie gesprekken en een hele fijne sfeer. Drukte is wel overweldiggend, ik zit op mijn afscheidsfeestje en er zijn +30 man en harde muziek. Mijn huis lijkt zwaar getrashed maar dit kan ook mijn perspectie zijn. Heel feel euforie. Niet zoals met aMT, ongeveer op de helft van die sterkte. CEV en OEV zijn best sterk. En er beginnen eindelijk patronen te ontstaan. Misschien heb ik toch een lichte resistentie ontwikkeld voor de Ephenidine, 120mg lijkt nu nog niet de effecten die ik zou verwachten. Ik moet nog even wachten maar ga misschien redose en combineren met Ketamine. Alles golft. Ik begin dingen te vergeten. Ephinidine.

T+03.00
Slaat behooorlijk in nu. Maar niet zoals met alcohol, nog goed voor rede vatbaar. OEV en COV worden steeds sterker. Euforie falt mee. Typen is niet al te makkekelijk meer. Ik ga 80mg Ephinidine oplossen inn Sambuca, vorige keer heb ik het opgelost in Wodka en toen werkte het beter. Voor nu nog wel op het water. Ook veel patronen. Hartslag is normaal. Lichaam voelt wel heel vaag misschien voel ik toch wel meer van de Ephinidine.

T+03.25
65mg Ephenidine opgelost in Sambuca en opgedronken.
Lichaam is vaag voelt nog wel als mezelf. Nog niet zo dissiosiatief als gedacht. Als dit goed blijft gaan wordt het Ketamine en DMT bijnemen en kijken wat daarvan de wisselwerkingen zijn. OEV zijn heel sterk maar vriendelijk overwegend weinig patronen, CEV vallen wel mee vooral OEV. Tijd gaat erg langzaam. En ik ben lichtelijk paranoide maar niet in een vervelende manier of overheersend. Ook geen gekke dingen als misselijk of hoofdpijn. Niks van psychotische trekjes of wat dan ook.

T+04.45
DMT gerookt, alles lekker ingeslagen, zieke visuals, beetje paranoide, niet heel dissiosiatief. Hartslag ligt iets hoger. COV en OEV overheersen heel erg. Rustige golfjes, algemeen overheerst rood en geel in mijn verkleurde en alsmaar veranderen werkelijkheid. Niet psychotisch of wat dan ook. Wel licht last van overprikkelingen. Maar het is is dan ook nog best remoerig. Ik praat niet veel in mezelf, dus dat valt ook wel mee. Ben nog wel goed voor rede vatbaar en heel vrolijk.

T+05.00
Ongeveer 70mg ketamine nasaaal genomen.
Redelijke honger. Damit had meer moeten eten. Ik ben nog redelijk bij zinnen, geen psychotische trekjes waar ik wel naar zoek. Feestje loopt echt zwaar uit de klauwen zo langzamerhand. DMT lijkt totaal te zijn uitgewerkt Even in het kort; de feestjes die ik geef zijn best speciaal, veel mensen doen voor het eerst echt reizen aan de dmt en ander drugs. Het is een soort mensen begeleiden her en der. Dit wordt een kwestie van uit laten branden qua feestje. Hartslag iets hoger dan normaal.

T+05.20
Keta slaat in als een bom, totaaaal gevoelooos lichaaam, moeilijk focussen. En mijn lichaam voelt niet van mezelf.

T+06.20
DMT gerookt.
Ik ben over prikkeld en heb lichte “psychische” momenten waarin ik totaal afdwaal in mijn eigen vragen over de werkelijkheid, op het moment dat ik opschrik uit mijn eigen gemaakte realiteits ideeen snap ik pas waar ik net heb ingezeten. Al met al zijn het wel hele interessante uitstapjes in mijn eigen ego. Snap er maar niks van, hersenen voelen alsof ze gaan ontploffen. Maar im fine, as always. Hartslag redelijk hoog maar niet vervelend. Lijkt alsof ik in een andere dimensie kan zien en kijken maar toch weer niet ofzo. Komt omdat ik dan ergens op kan focussen. Nu valt het allemaal wel mee. Nog wel dimensie shit. Ik snap nog wel wat een computer is. Lichterlijk paranoid. Ik kan niet meer reken. Ik snap er niks meer van. Geen ego death idee. Wel last van overprikkeling maar het trekt al weg. Neon, COV en OEV zijn zeker aaanwezig. Euforie is er ook veel. Overprikkeling leek te komen door de DMT, angst achtige momenten die terug komen vanuit een zwaar overprikkelde trip waar ik ooit in ben gegaan. Maar misschien is de omgeving ook wel too much eigenlijk. Het is een zooitje. Overprikkeling lijkt te komen en gaan. Vind het moeilijk dingen te snappen, typen gaat nog wel goed, in mijn eigen wereld mijn ding doen ook. Ik twijfel over welke pam of lam ik wil gaan nemen. Soms komt er ook steeds meer paniek dat ik misschien mijn hersneneen overprikkel. Heel raar gevoel, angstoornissen zijn wel heel interessant en daarom blijf ik het gewoon lekker uitrijden. Waarschijnlijk stopt het als ik een benzo neem. Maar voor nu gewoon de angsten accepteren en er van leren.

T06.40
Jointje gedraait en ik ga het rondje van mijn leven door mijn devestaded woonkamer lopen. Kijken hoe alles communiceeret ofzo lol we gaan ervoor het is een missie.

T08.40
20mg 5-MeO-2-TMT nasaal genomen.
60mg Ketamine nasaal genomen.
Voelde alsof ik op base line zat qua visuals. Komen nu wel weer terug, heerlijk neon. Angst en alles is helemaal weg. Erg lacherig, oren lijken moeilijk te horen. Kan wel allles volgen, opzich. Redelijk wat euforie. COV vallen mee, OEV zijn er zeker wel, ook lichtelijk weiride dimensie shit, het lijkt weer alsof ik een dubbele wereld zie maar er nog net niet bij kan komen. Gevoel dwaalt nu al wel weer heerlijk af. We gaan er weer even lekker voor. Overprikkeling is ook zo goed als weg. Weinig paranoai nu. Euforie valt mee.

T+08.50
DMT gerookt geweledige wereled alleess zooo goed, overprikkelering maar dan goed, mijn lichaaam zweeft terwijl ik Selem ben. Ik zou ook iemand anders kunnen zijn lijk het wel ook heel veel euforie. Ik kan de tijd niet berekenen, a fijn ik zet gewoon de tijd neer en kijk er later wel naar. COV en OEV zijn er alover the place. Hmmm ik moet ooit gaan opruimen –.-. Ik snap dingen nog wel goed. Korte termijn geheugen is wel helemaaal naar de klote maaar ooooh wat is het gezellig. Muziek klinkt zooooo goed. Geen angst of gekke dingen te meldden verder. Het is helemaaal mooooooi. Te episch feestje.

T+09.00
Van de zon genoten in mijn achtertuin met een vriend. Genieten van het leven al realiseren wat voor ongelofelijk veel moooie dingen we nog gaan meemaken en hoe we het aan onze kindereen gaan vertellen. Er is zoveel te ontdekken. Zoveel connecties, manierieren van synchroniseren met elkaar en we komen steeds dichterbij. De vogels gaven een waar concert. MAN HUG!! Ik kan een boek schrijven over deze maat, we kenne erlkaar alweer een jaar of 8. Zwaar wobbelig op de benen en de COV en OEV zijn nog aanwezig, maar nemen af.

+09.50
Ketamine genomen, nasaal.
1mg etizolam, oraaal.
Behoorlijk helder, alles opgeruimt met wat overgebelven party people. Best knap dat het ons gelukt is. Zelfs gedweild... Visuals nu bijna helemaal weg. COV nog wel, mischien straks nog een beeetje DMT roken in bed. Geen gekke dingen verder. Beste eind chillings die ik ooit gehad heb. Ik begrijp alles eigenlijk. Etizolam werkt al in. Mijn leven is te mooi, zoveel blijheid enn energy die levelt met elkaar. Etizolam werkt al echt lekker in. Dammm love that stuff, echt insane hoe relaxt dat is. Wijntje erbij en heerlijk indalen. Vrienden en euforie.

T+10.20
1mg Etizolam bijgenomen.
Visuals lijken weer licht terug te komen. Daal behoorlijk in. Hartslag is normaal. Best vaag. De heerlijke after etizolam space is started. Uitrijden en chillen, yes please. Mijn wereld is nog niet helemaal normaal meer, een soort lichte paddo trip ideeen. Hartslag ligt wat lager. Er is een algemene, rust en vrede. Ik kan alles goed beredeneren, plannen en op een rijtje zetten. Ik denk dat de Etizolam me straks wel gaat vloeren xD

T+11.15
20mg Oxazepam genomen.
Ik zit boven. Benzo werking valt tot nu toe mee. Nog even een lekker jointje roken, speciaal wietje, DMT, glaasje wijn, ambient muziek in mijn eentje. Teveel fijne en goeie dingen in mijn leven om te beschrijven. Je hebt stoffen als aMT die je zieke euforie geven maar dit is gewoon in en in gelukkig. Gewoon tevreden, blij, met wat ik ben en wat ik ga worden. Zin om weer te gaan reizen. Ik bekijk de kado's die ik van mijn vrienden heb gekregen. Een Leatherman met de naam van onze vriendengroep erin gegrafeerd en een pocket pussy. Ja, dit zijn echt mijn vrienden.

T+11.30
DMT roken tot ik niet meer wil roken. Max 35mg erin. Tot zo.

T+11.48
Waaaat eeen euforie, helaas geen entiteiten ontmoet. Wel heel relaxt door de DMT gereden, alle andere stoffen activeren ook nog en dan klasieke muziek staat nu aan. Ik ben zooo gelukkig. COV OEV zijn beide nog steeds in neon stijl. Fijn fijn fijn fijn fijn. Verslaaft maar zo fijn. Jointje roken, muziek, wijntje drinken, wekker is gezet en dan heerlijk slapen. Wat een leven, wat een leven. Zoooo mooooi.

Om 15.00 gaat de wekker, heerlijk wakker geworden, super humeur. Nog een uurtje doorgeslapen en daarna lekker opgestaan met een bakkie kofie. Nog niet op baseline van de benzo's.

21.02
Lekker uit eten geweest met ouders. Nog erg moe in het lichaam. Nasleep van zolang zoveel weirde slaap ritmes en benzo/psychedica gebruiken. Wel erg vrolijk. Wel goed qua motoriek en helder. Misschien wat traag.

Nawoord:
Zo dit was me toch een trip. Een geweldig afscheidsfeestje waarin iedereen totaal uit zijn plaat is gegaan. Veel van mijn vrienden heb ik voor een aantal maanden gedag moeten zeggen, maar c`est la vie. De combinatie Ephenidine en 2C-B is mij uitermate goed bevallen. Sowieso vind ik Ephenidine een interessant goedje. Het is actiever en naar mijn idee leuker dan de totale ingezaktheid die ik bij hogere doseringen van Ketamine ervaar. Met mijn tolerantie waren de effecten die ik heb ervaren te verwachten. Mijn “psychotische” momenten waren, naar mijn idee, op geen enkel moment iets om mij zorgen over te maken.

Over de overprikkeling kan ik vertellen dat dit mij soms gebeurd bij het nuttigen van veel verschillende stoffen. Het is ooit begonnen in een DMT trip, toen ik met een been in de opening van de DMT wereld stond werden opeens al mijn zintuigen zwaar overbelast. Ik werd angstig en begon de demon achtige visuals te krijgen. Waarschijnlijk is het een angstreactie van mijzelf dat ik daar nu weleens aan moet denken. Ik deins niet terug voor weirde dingen die ik meemaak tijdens het trippen en heb geacepteerd dat het er bij hoort voor mij.

5-MeO-2-TMT combineerde zoals verwacht ook goed met de 2C-B en Ephendine. Als je daarbij de DMT neemt dan worden al je visuals voor een langere periode (tot ongeveer 15 minuten na het eindigen van de DMT trip) naar een hoger niveau getrokken wat ik heel erg kan waarderen. Het enige wat ik soms jammer vind aan bijvoorbeeld 2C-B is dat ik er niet zo heel filosofisch over word. Mijn interesse voor filosofische onderwerpen wordt zeker niet minder maar het wordt ook zeker niet versterkt. Er is daarbij veel voor te zeggen om de combinatie benzodiazepinen en DMT te vermijden. De DMT trip wordt onderdrukt. Toch ondervind ik dat je wel heerlijk smooth door een DMT trip loopt na het nemen van benzodiazepinen. Naar mijn mening is het beide het uitproberen waard en zijn beide ervaringen op hun eigen manier erg interessant.

Waar aan ik de euforie te danken had die ik op het einde ervoer, eigenlijk pas na de werkzame tijd van de 2C-B, begrijp ik niet helemaal maar is waarschijnlijk te wijden aan mijn eigen staat van zijn op dat moment. Normaliter word ik juist in het begin van mijn 2C-B trip heel euforisch. Al met al een geweldige avond en een mooie combinatie.

:rock2:
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfees

Berichtdoor Verf » vr apr 29, 2016 1:20 pm

Je tripreports beginnen steeds meer te lijken op een opsomming van een heleboel obscure drugs die je over een bepaalde tijd binge-matig naar binnen werkt. Ik ken jou natuurlij helemaal niet persoonlijk, dus wie ben ik om hier een oordeel over te vellen, maar gezond lijkt me het allemaal niet. Desondanks zijn je reports een grote meerwaarde voor het forum, maar kijk je even wat uit? Het is vrij verontrustend dat je expliciet aangeeft dat je opzoek bent naar een semi-psychotische toestand. Het moet gezellig blijven denk ik dan.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: 2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfees

Berichtdoor Selem » vr apr 29, 2016 2:01 pm

Gelijk heb je hoor! Alle reports die ik nu upload zijn van ongeveer een maand of 2 geleden. Nogal drugs misbruik gehad in die tijd, om dat zo maar te noemen. As we speak, ben ik in detox :hulde: . Aan de ene kant blij dat ik deze dingen gedaan heb, aan de andere kant blij dat ik dit ook heb afgesloten. Over een maandje of 3 pas weer in Nederland en dan ga ik zeker weer wat dingen uitproberen, maar dan in een iets minder gestoorde vorm.

Over het psychotische en angstige gedeelte; helaas of gelukkig vind ik het op een of andere manier interessant. De angst wel veel meer dan het psychotische. Mede omdat ik van mezelf eigenlijk nooit bang ben voor dingen, fascineerd het mij. Raar, zeker. Interessant, zonder twijfel. :woeh:

EDIT: en nee ik ben niet opgenomen ofzo mochten mensen zich dit afvragen. Ik ben weer op reis ^^.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfees

Berichtdoor djeemen » vr apr 29, 2016 7:21 pm

Interessant en vrij heftig report. :p
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: 2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfees

Berichtdoor stuiterbal » zo mei 01, 2016 2:51 pm

Ik heb een tijdje mezelf moedwillig in bad trips laten raken om mezelf te trainen beter met paniekaanvallen om te gaan, en dat werkt prima... Tot je een keer echt in een psychose belandt en ervan overtuigd bent dat je beste vrienden je willen vermoorden en dus je fight or flight instincten de overhand nemen. Toen m'n vrienden me ervan weerhielden om te vluchten, heb ik ze dus echt aangevallen en 1 bijna gewurgd.

Mijn persoonlijke ervaring zegt dus: Nee man, slecht idee, doe maar gewoon niet. :p

Wel interessante report verder. DMT roken alsof je het van een boom in de achtertuin kunt plukken. :rock2:
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 410
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: 2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfees

Berichtdoor Selem » zo mei 01, 2016 5:43 pm

Zelf extraheren he ^^.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-B, Ephenidine, Keta, 5-MeO-TMT en DMT - Afscheidsfees

Berichtdoor stuiterbal » zo mei 01, 2016 6:30 pm

Ahja, in dat geval kun je het bijna letterlijk van de boom plukken haha. :P Moet ik me ook eens in gaan verdiepen.
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 410
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Amersfoort


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner