Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2C-B-FLY, 10 mg: Meer empathogeen dan trippy

Voor al je psychedelische avonturen.

2C-B-FLY, 10 mg: Meer empathogeen dan trippy

Berichtdoor omerobert » di maart 01, 2016 10:58 am

2C-B-FLY heeft een wat slechte reputatie opgelopen omdat er een jaar of 10 terug een keer een partij verkeerd was gelabeled. Mensen dachten 2C-B-FLY te krijgen, maar werkten echter het veel potentere (microgram range) Bromo-DragonFLY naar binnen, wat resulteerde in overdosissen met helaas een aantal doden tot gevolg.

Aan de andere kant was dit een van de favoriete (therapeutische) stofjes van Ann Shulgin, en zou het (volgens de magere hoeveelheid reports) een beetje richting MDMA gaan qua sociale interactie, en een stuk minder trippy zijn over het algemeen.

Deze stof is sinds een paar weken weer verkrijgbaar als je weet waar je moet zoeken, en is naar mijn weten niet illegaal in Nederland. Ik kon m'n verzamelingsdrift weer eens niet in toom houden en besloot een klein beetje in poedervorm aan te schaffen. Onlangs hadden R. en ik 10 mg genomen op een zo goed als lege maag 10 mg leek volgens de reports wel een 'average dose', Erowid vermeldt nog geen doses.

Het begon na een half uur tot een uur subtiel merkbaar te worden; beiden voelden we ons licht ongemakkelijk in ons lichaam, maar dit is eerder regel dan uitzondering met zo goed als alle 2C'tjes in mijn geval. We werden iets lacheriger en praten ging een stuk makkelijker dan normaal. Ook was er een hint naar misselijkheid dus we besloten om een stuk te gaan lopen buiten, een idee dat ons mede werd ingegeven door de overvloedige aanwezigheid van de zon voor een maand als februari.

Eenmaal buiten verdween de bodyload als sneeuw voor de zon, al ware de beweging en frisse lucht denk ik eerder verantwoordelijk voor deze verdwijning. We hielden maar niet op met praten, grappen maken en achterlijke verhalen vertellen, al lopend door het meest dichtstbijzijnde park. We besloten even te gaan zitten op een bankje in de zon en trokken de meegebrachte vaporizer tevoorschijn. Na beiden een flinke teug te hebben genomen werden er bij mij wat lichte visuals waarneembaar, al meldde R. al eerder dat hij flink wat dingen in elkaar zag overgaan en bewegen.

Het was nog steeds maar een graad of 2, en we werden hongerig, dus gingen we weer op huis aan. Warmte en kou waren wel aanwezig, maar niet dermate invloedrijk als dat ze zijn op een nuchtere geest. R. leek licht gedesoriënteerd en ikzelf had ook moeite met dingen als een weg oversteken, de wiet leek aardig haar werk te doen. Er was duidelijk sprake van gevoelsmatige tijdsvertraging, het was pas zo'n 2 uur terug sinds we het hadden ingenomen, maar het voelde als 4.

Thuis besloten we wat te gaan eten, wat prima ging maar niet in het bijzonder enhanced was, en zette we wat muziek aan. De muziek klonk wel iets interessanter dan normaal, maar niet dermate dat we onze aandacht erbij konden houden. We bleven maar een beetje zin en onzin lullen en merkten op dat de tijd weer een stuk sneller ging, gezien het alweer bijna etenstijd was en er iemand langskwam om te eten.

Vanaf hier (t = 6) bouwde het effect wel waarneembaar af, na een plateau van 3-4 uur. We waren nog wel merkbaar onder invloed maar een stuk helderder. Al moet ik zeggen dat de helderheid over het algemeen wel aanwezig was; de gesprekken gingen nog ergens over en ons geheugen was niet aanzienlijk aangetast zoals wel eens gebeurt bij MDMA gebruik. De wiet kan hier ook een rol in hebben gespeeld en wellicht blijft je gehele geheugen wel in tact.

Na een uurtje of 8 na inname ging ik weer op huis aan en kon de koude lucht erg waarderen. Prima geslapen, al meldde R. dat hij nog veel te onrustig was om te gaan slapen. Ik snap wat Ann Shulgin bedoelde met een goede therapy tool; er is duidelijk een soort euforie aanwezig en praten gaat extreem makkelijk, zonder dat het gepushed voelt zoals dit bij MDMA plaatsvindt. Ook was het een stuk empathogener en veel minder visueel dan haar niet-vliegende broer. Energie en bodyload waren ook subtieler, later in de trip was er zelfs sprake van een bodyhigh; we voelden ons erg gemakkelijk.

Al met al zou ik 2C-B-FLY in nog wat hogere dosissen willen proberen, of een iets lagere dosis nemen in combinatie met LSD of iets in die geest. Ik ben daar doorgaans niet heel sociaal op en ben wel benieuwd of dit dat iets zou kunnen verbeteren zonder gelijk aan de MDMA te gaan.
Laatst bijgewerkt door omerobert op ma apr 04, 2016 10:11 am, in totaal 1 keer bewerkt.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 700
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 2C-B-FLY, 10 mg: Meer empathogeen dan trippy

Berichtdoor Jmths » di maart 01, 2016 9:31 pm

Aparte structuur heeft dit stofje, ben wel benieuwd hoe dat uit pakt.
Leuk om eens over een niet alledaags stofje te lezen.
Zelf ben ik wel erg fan van 'sociale psychedelica' dus mijn interesse is wel gepiekt, ik heb hem online nog niet voorbij zien komen maar zal eens zoeken binnenkort.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 603
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner