Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say whuut

Voor al je psychedelische avonturen.

2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say whuut

Berichtdoor Selem » zo maart 27, 2016 12:00 am

Beste DF'ers,

Gister avond weer een heerlijke ervaring gehad met een combinatie van bekende drugs en RC's. Weer een erg mooie combinatie waarvan ik mocht genieten. Weer even vooraf; dit zijn experimenten waar je goed mee uit moet kijken. De combinatie van verschillende stoffen moet eerst goed bekeken worden in verband met wisselwerkingen. Ook kunnen de genomen doseringen voor ieder mens, zeker in combinatie, anders uitpakken. Wees voorzicht en have fun!

Setting:
Mezelf, vriendin Marieke, paar vrienden en broertje. Bij mij thuis, woonkamer, lekkere muziek en groot scherm en een paar trippy schilderijen. Iedereen is gewend lekker te gebruiken.
Wie neemt wat:
Ik ben de enige die deze combinatie neemt, de rest houdt het bij wat ketamine en alcohol.
Wat neem ik:
10mg 2C-B-FLY, alcohol, wiet, 2mg Etizolam, +- 150mg Ketamine, +-45 mg DMT
Over mezelf:
Jongen, 22 jaar. Veel ervaring met psychedelica. Afgelopen week gebruikt; DMT, Etizolam, Flubromazolam, Ketamine, Cannabis en Ibuprofen.

Begintijd:
21.30

T+00.00
Net thuisgekomen van werk. Marieke en een andere vriend opgehaald uit de shop. Langzaam stromen er een beetje mensen binnen om te chille. We luisteren wat muziek op mijn kamer en ik neem een 10mg tablet 2C-B-FLY. Ik ben normaal gewend aan doseringen van +30mg 2C-B, helaas heb ik niet meer 2C-B-FLY, het plan is het effect wat te versterken met alcohol. Ik moet we wel een beetje in bedwang houden hier aangezien ik straks lekker Etizolam erbij wil pakken :woeh:

T+00.40
Er zijn weinig tot geen effecten merkbaar, tot nu toe niks leuks. Beetje blowen, biertje drinken en praten en muziek luisteren met vrienden. Komt u maar 2C-B-FLY!

T+01.00
Volgens mij begin ik de eerste effecten een beetje te merken, lichte serotonine afgaven. Maar dat is natuurlijk logisch met een stof als 2C-B-FLY. Geen visuals op een beetje golfbewegingtjes na. Nog maar een biertje daar. Ik klaag tegen mijn broertje dat ik nog niks voel.

T+01.30
Het effect is nu merkbaar, serotonine launcht lekker. Er beginnen lichte patronen te spelen en wat kleine kleur nuances te veranderen. Tot nu toe valt het me tegen tegenover 2C-B maar ik geniet er zeker van. Lekker praterig, ik kan iedereen goed volgen. Absoluut niet verwarrend.

T+01.45
Oké, het effect is nu goed merkbaar. Bijna hetzelfde als 2C-B, voelt alleen wat robotachtiger. Beetje een aparte omschrijving, maar kan het ook niet anders zeggen. Nog steeds bier aan het drinken, wel rustig aan vanwege de aankomende Etizolam. Lekker, lekker.

T+02.15
Weinig te melden. Effecten houden aan zoals eerder beschreven. Alles is goed te volgen maar dat komt ook omdat ik wel wat meer 2C-B gewend ben. We maken wel wat veel lawaai dus gaan zo maar eens naar de woonkamer verhuizen.

T+03.00
Er komt nog een vriend binnen dus het wordt tijd om naar beneden te verhuizen. Niks geks in de effecten tot nu toe. Alles zoals verwacht. Voelt dus wat synthesizer dan normale 2C-B. Had er wel wat meer van gehoopt, maar waarschijnlijk is er mee verschil op hogere doseringen. Er lijkt ook minder wisselwerking te zijn met alcohol in vergelijking met 2C-B. Mijn tapijt beneden is weer een heerlijk aan het golven. Wel verdomd weinig patronen... Erg jammer, want hier ben ik groot fan van. Spectrals for the win.

T+03.20
Iedereen begint nu lekker los te komen los van het bier... De ketamine komt tevoorschijn en voor iedereen worden er wat lijntjes neergelegd. Alleen Marieke heeft tot nu toe alleen geblowd en gedronken. Zelf neem ik ongeveer 60mg ketamine.

T+03.35
Iedereen is heerlijk vaaaaaaag van de keta nu. Allemaal verhalen, lekker lullen. Heel mooi want keta doet met mensen. Ik ben ondertussen behoorlijk van de wereld door de keta maar ga heerlijk op de hele situatie en omgeving. Weinig wisselwerking tussen de keta en 2C-B-FLY tot nu toe, dat heb ik met de 2C-B vaak meer. Dan wordt ik best een beetje zwaar clueles. Dat is nu niet het geval. Maar goed de dosering 2C-B-FLY ligt dan ook laag.

T+05.00
Het leven hier gaat gewoon door. Allemaal vaag, beetje roken, blowen en drinken. Er worden allerlei drugs besproken, hoe kan het ook anders. Marieke komt niet echt zo'n milieu dus ze kijkt soms een beetje gek op, maar ze geniet er wel van. Iedereen is wel zo vaag dat de gesprekken enigsinds alle kanten op schieten. De vriendin van één van mijn vrienden is ook binnen gekomen en volgens mij snapt ze niet helemaal hoe en wat wij vaag zijn nu, best grappig.

T+05.45
De eerste mensen zij net naar huis, en mijn broertje naar bed. Ik, Marieke en één andere vriend blijven over. We blowen nog wat. Drinken en ik leg nog ongeveer 45mg ketamine neer, ff wat verder afzweven. Effecten van de 2C-B-FLY lijken allemaal wel redelijk af te nemen nu.

T+06.15
Laatste vriend gaat ook naar huis en ik begin aan de verwarde opgaven van het opruimen, ik zweeg enigsinds door de kamer en moet een beetje gedirigeerd worden door Marieke. Opruimen vereist teveel orde stellen voor de staat waar ik in ben maar ja ik moet wel opruimen want het is de huiskamer van mijn ouders.

T+07.00
We zijn een heel eind gekomen en ik denk dat ik tevreden ben met het resultaat. Even een fleske wijn pakken en we gaan richting mijn kamer. Muziek aan en we bespreken de werkingen van verschillende drugs, Marieke doet niks maar is erg geïnteresseerd. Mijn trip heeft nu vooral een dissiociatief effect. Lekker zwabberen op die beentjes. Ik neem 0.5mg Etizolam. Ik wil 1mg doen maar moet uitkijken vanwege alles wat ik al heb gedronken.

T+07.45
De Etizolam lijkt geen gestoorde gaten te maken in mijn bewustzijn dus ik neem de andere 0.5mg. Gesprekken gaan nog goed. Op dit momenten alleen nog after effects van de 2C-B-FLY voor mijn gevoel. Ik pak 25mg DMT en laad de machine op. Ik leg Marieke het effect uit terwijl ik het rook, het gaat maar net, als ik wat meer had gedaan was ik niet meer in de staat van rechtop zitten of praten geweest. Zoals ik had gehoopt en verwacht komt er wat visueels terug van de 2C-B-FLY door het gebruik van DMT. We kijken samen een beetje naar de screensafer van Electric Sheep en zitten in de dieren chat wat slap te ouwehoeren. Etizolam en DMT lijken sowieso een leuke combinatie maar daar later meer over in het nawoord.

T+08.45
Er komt nog eens 45mg ketamine in de mix, helaas is hij nu wel echt op :#: . Ik en Marieke beginnen langzamerhand steeds meer met elkaar te friemellen en te doen. Ik ben wel redelijk vaag nu maar daal ook behoorlijk in van de Etizolam. Geen gaten tot mijn verassing terwijl ik wel goed heb gedronken en nog steeds drink.

T+09.30
Da sex train is on its way. We zijn beide lekker vaag, ik natuurlijk wel wat meer :wave: . We hebben het er al over gehad dat ik graag wat DMT zou willen roken terwijl ik haar neuk. Dit was geen probleem.. Dit wordt feest!! :rock2: .

T+10.00
DMT is geladen, doggy style on the go. En ik pak de DMT machine. Ik neem de teug. PFFF dat was veel :woeh: . Ik wordt wel wat meer weggezogen dan de bedoeling was. Ik heb de dosis dan ook op het oog gedaan. Ik vergeet gewoon totaal waar ik ben terwijl Marieke mij blijft doen in doggy style en val uiteindelijk een beetje over haar heen terwijl ze door gaat. Ik ben nog wel ligt aanspreekbaar maar sta met één been in de DMT tunnel. Dat was nou ook weer niet helemaal de bedoeling :lol: . Geil, jazeker.

T+10.15
Goed we zijn weer helemaal terug. Visuals zijn en weer een beetje van de 2C-B-FLY, tenminste daar lijkt het op. Sex gaat door en we zijn uber geil samen. Ik zal u de rest van deze details besparen. :#:

T+11.15
Die DMT dus... Ik wil het nog een keer proberen en kijken hoe en wat als ik wat minder neem :#: . Laad die machine maar weer! Doggy it is again en ik neem de teug, alweer maar één want ik wordt weer behoorlijk opgepakt. Het valt wel mee met eerst en ik blijf er wel prima bij, hoewel de wereld wel vervormt. Dosis is weer op het oog geschat. Maar WOOOOOWOWOWOWOWOW :woeh: :woeh: :woeh: :para: :para: DIT IS EEN ZIEEEK GEVOEL. Ik wordt gedaan door Marieke en het voelt zo ziek, echt alsof ik haar met 4 piemels tegelijk aan het doen ben, zooo niet te volgen en niet uit te leggen wat ik hier meemaak. Maar wow, doe het eens! Dis is alsof je het het universum jou neukt. Ik kan dit echt niet beschrijven eigenlijk. Gewoon wow. :para: .

T+12.00
De sex over, we zijn samen tot een ultiem orgasme gekomen en ik zit alweer een kwartierje te proberen de juiste anime aflevering op te zoeken... Ik vergeet altijd waar ik was. Ik ben goed vaag en ingedaald van de Etizolam. Maar het lijkt allemaal perfect te gaan met de drank tot nu toe. Ik pak en nog eens 1mg Etizolam bij. We roken samen een jointje, praten wat terwijl ik half de anime volg. Ik pak nog één glaasje wijn om het af te leren hé :wave: .

T+12.45
Time to hit da blankets. Marieke is al in slaap gevallen en ik kruip er naast. Ik ben behoorlijk van mijn evenwicht af. De deur is best iets waar ik even half tegen aan loop op dit moment. Maar ja, ik moet wel naar de WC. Absoluut nog wel bij bewustzijn, en aangezien ik verslag de volgende dag schrijf ook geen gaten met deze hoeveelheden alcohol en Etizolam. De 2C-B-FLY lijkt nog heeeeeeel licht aanwezig, ik heb het idee dat dit komt door het DMT gebruik. Oké, ik lig in bed :blowkiss: .

T+16.00
We worden wakker, hebben nog eens sex. Ik voel de Etizolam nog behoorlijk, maar ja, ik had ook niet anders verwacht. Ik moet zo werken... We pakken snel een bakkie pleur, muziek aan, beetje de bende opruimen. Ik zweef toch nog wel maar ben wel totaal bij bewustzijn, helemaal geen dissociatie van de werkelijkheid. En goed qua geheugen en spraak.

T+17.30
Ik sta op mijn werk, zweverig maar heeeeerlijk met alle mooie moment van gisteren nog in mijn achterhoofd. Het is ook een speciale dag op werk aangezien het mijn laatste zaterdag avond is die ik met mijn kok draai. Volgende week is mijn laatste werkweek hier, en zaterdag werk ik niet. Ik voel me ongelofelijk zorgeloos. Etizolam :#: sowiesoo. Wat fijn, oh zo fijn. :mrgreen:

Nabeschouwing
Wat een ongelofelijke avond weer, laten we daar maar eens mee beginnen. Wat mij allemaal is opgevallen... 2C-B-FLY lijkt iets minder potent dan 2C-B. Er lijkt ook veeeel minder wisselwerking met alcohol. Verder vind ik het niet persé iets interessants, van 2C-B weten we al veel meer. Kan je net zo goed dat gebruiken. Over de duur van 2C-B-FLY kan ik weinig zeggen, de DMT leek dit terug te halen dus dat is wel een beetje valsspelen 8-) .

Dat brengt mij op de DMT in combinatie met Etizolam. Dit was de tweede keer dat ik dit deed, de eerste keer beviel me ook heel goed. Etizolam lijkt de werking van DMT wel wat te beïnvloeden maar niet te verminderen, echter wel te veranderen. Ja daalt nog veel erger in terwijl je in de DMT wereld stapt. Het is behoorlijk interessant aangezien veel lammetjes en pammetjes normaal je psychedelica behoorlijk wegdrukken. Dit is tenminste mijn ervaring. Kan er iemand meer licht schijnen op hoe dit zou kunnen werken. Ik begin zelf nogal te houden van deze combinatie, het komt veel meer over je heen. Hoewel ik geen moeite heb met trips accepteren vind ik het wel grappig hoe dit stofje zo lijkt te helpen maar wel totaal je trip in eren lijkt te houden.

Er waren geen gekke onverwachte ontwikkelingen met de gebruiken stoffen en in het speciaal 2C-B-FLY. Geen hartkloppingen, merkbare verhoging in de hartslag, zweten, rillingen of ernstige dissociatie. Geen neurotoxiciteit voor zover ik dat kon waarnemen.

Dit nawoord is natuurlijk totaal gebaseerd op mijn eigen ervaring, ieders ervaring kan verschillen, zeker met psychedelica. Wees dus altijd voorzichtig mensen! Iedereen is anders. Mocht je een idee hebben over de werking van de genuttigde stoffen, ik hoor het graag. Let the research start.
;)
Laatst bijgewerkt door Selem op zo maart 27, 2016 12:43 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor Druks » zo maart 27, 2016 12:08 am

Tof report :)
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7155
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor kaasje » zo maart 27, 2016 12:39 am

:hulde:
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor Poseidon » zo maart 27, 2016 11:21 am

Selem' schreef:WOOOOOWOWOWOWOWOW :woeh: :woeh: :woeh: :para: :para: DIT IS EEN ZIEEEK GEVOEL. Ik wordt gedaan door Marieke en het voelt zo ziek, echt alsof ik haar met 4 piemels tegelijk aan het doen ben, zooo niet te volgen en niet uit te leggen wat ik hier meemaak. Maar wow, doe het eens! Dis is alsof je het het universum jou neukt. Ik kan dit echt niet beschrijven eigenlijk. Gewoon wow. :para: .:shock:
Goeiemorgen zeg. Bizarre shit man. Goed geschreven.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor Selem » zo maart 27, 2016 4:21 pm

^^.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor dasfalco » zo maart 27, 2016 7:19 pm

topkerel,topreport man!!
#freemoonliquid
dasfalco
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 511
Geregistreerd: za nov 02, 2013 12:40 am

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor SpeedY » zo maart 27, 2016 10:34 pm

goede tripreport!

leuk en duidelijk geschreven en vooral interessant!
Avatar gebruiker
SpeedY
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 403
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 8:22 pm

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor cojiro » ma maart 28, 2016 3:55 pm

Ik was halverwege de avond waarschijnlijk op een stoel in slaap gevallen. Hoe hou je het vol, zoveel zooi over zo'n groot tijdsbestek :s tof report wel!
Ball so hard
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 924
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor Selem » do maart 31, 2016 2:53 pm

cojiro schreef:Ik was halverwege de avond waarschijnlijk op een stoel in slaap gevallen. Hoe hou je het vol, zoveel zooi over zo'n groot tijdsbestek :s tof report wel!Haha, jaa ik wil het lot niet tarten maar ik kan nog na behoorlijk wat zooi behoorlijk normaal overkomen. Ik heb ook gewoon nog gesprekken op zulke momenten met hoe ik mij voel en wat ik voel.

Even een beetje redenerend; mijn sterrenbeeld is waterman en in mijn ascendant is weegschaal. Dubbel luchtteken, voor wie hier iets mee heeft.... Ik zweef dus altijd ergens boven en weeg alles altijd af. In de toekomst wil ik ook kijken of het mogelijk is onderzoek te doen naar de werking van verschillende categorie drugs op verschillende sterrenbeelden. Maar daarover meer in de toekomst.

Ooh en ik heb wel een redelijke tolerantie voor Ketamine :lol:
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor straatmadelief » di apr 05, 2016 12:50 pm

Wow jij bent wel van de afwijkende combinaties!
Ik ben best van de benzo's maar zou het zelf niet gauw met psychedelica combineren omdat het de werking sterk vermindert, maar jij ervaart dit dus anders? Ik heb wel een keer al-lad met lorazepam gedaan wat in een soort licht-psychedelische dissociatie resulteerde, dat was wel heel fijn.
En neuken onder invloed van DMT, dat je je op die dingen tegelijk kan concentreren, alleen DMT vind ik al zó heftig laat staan als ik daarbij seks ga hebben!
Maar wel heel interessant om te lezen!
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: 2C-B-FLY, Ketamine, Alcohol, Etizolam en DMT: Sex, say w

Berichtdoor Selem » wo apr 06, 2016 11:07 pm

Alles voor de postcount, sta nu op 100 na deze :para: .

Maar ja ik vind de exotische combinaties het leukste. En er is natuurlijk wel een bepaalde timing die de mooie trip bepaald. Eerst benzo's en dan psychedelica is wat weird, maar op de comedown hetr het een goeie sync. Naja vind ik dan. :kleuter:

Los van de DMT dan, deze heeft bij mij een weird effect als ik een trip inga, alsof het mijn acceptie van de trip helpt. Maar dit is wel logisch.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner