Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2C-E - In your face visuals

Voor al je psychedelische avonturen.

2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Selem » ma aug 08, 2016 8:09 pm

Algemene informatie
Spoiler! :
Algemene Setting:
Bij mijn ouderlijk huis. Ik ben net terug gekomen in Nederland om voor drie weekjes te werken. Mijn broertje komt later op de avond, en tussendoor komen er her en der wat vrienden langs.
Wie neemt wat:
Ik neem 25mg 2C-E en later op de avond 15mg Nitrazepam om te kunnen slapen.
Over mezelf:
Jongen, 22 jaar. 64 kilo. Historie van XTC misbruik (2 jaar geleden), amfetamine misbruik en een benzodiazepinen verslaving.
Afgelopen week gebruikt:
Niks  . Naja oke, wat alcohol dan.


Over 2C-E
Spoiler! :
Over 2C-E:
2C-E is een stof uit de welbekende 2C reeks. De meest bekende uit deze reeks is waarschijnlijk 2C-B. 2C-E staat bekend o zijn langere duur en vooral zwaar overweldigende visuele aspecten. Daarbij is het ook een stuk potenter dan 2C-B en wordt er op veel sites gewaarschuwd dat de stof erg overweldigend kan zijn voor de beginnende psychonaut. Net als 2C-B (en veel andere psychedelica) werkt hij via het serogeen systeem. Mede hierom geeft het ook een dosis euforie. De stof is te krijgen bij de bekende vendors.


Report
Spoiler! :
Begintijd:
19.00

T+00.00
Na net mij avond eten naar binnen gewerkt te hebben, besluit ik dat het vanavond tijd is voor een Research Chemical die i nog niet eerder gebruikt heb. De keuze valt op 2C-E, eentje waar ik al een tijdje naar uitkijk, maar nog niet het moment voor had gevonden. Mijn keuze gaat altijd uit naar een stevige dosering, en op de weegschaal weeg ik 25mg af. Mijn weegschaal is nauwkeurig op 2mg. Het zou ook 23mg of 27mg kunnen zijn. In een capsule, en wegspoelen met een glas water Ik besluit nog even een gesprek af te maken met mijn stiefvader tot ik de eerste signalen zie opkomen. So the waiting starts.

T+01.00
Het afgelopen uurt is niet veel noemenswaardigs gebeurd. Er beginnen ligte trekjes van golvende randen op te komen, en kleuren worden intenser. Mijn gedachte gaat uit naar wat bijnemen, maar 2C-E schijnt een heftig psychedelicum te kunnen zijn waardoor ik besluit rustig waf te wachten.

T+01.15
De eerste effecten waar ik op zat te wachten komen eindelijk op. Spectrals in rondraaiende kleuren beginne zich kenbaar te maken, Mijn mood veranderd naar een kriebelenede buik en zin om meer te gaan zien van deze stof. Ondertusen loopt een van mijn beste vrienden binnen, we gaan naar de kamer van mijn broertje en zetten lekker muziek op. Blij vertel ik hem over mijn eerste visuals en dat ik hoop dat het nog veel steviger gaat worden. We lachen en bespreken de Breakxit terwijl ik afwacht hoe mijn trip zich gaat vormen.

T+01.30
De trip wordt heftiger en heftiger, sinds het afgelopen kwartier heb ik moeite gekregen fatsoenlijk aan een gesprek mee te doen, Ik knip en roep een beetje `Ja, ja`, terwijl ik naar achteren leun om te genieten van het spektakel dat zich op mijn netvlies begint af te spelen. Kronkelende spiralen vullen de muren, ze schieten van groen, naar paars en dan naar roze. Met verbazing aanschouw ik de visuele krachten van 2C-E.

T+02.00
De trip lijkt nog steeds verder op te komen. Het afgelopen half uur heb ik steeds sterker wordende spectrals en bewegende contouren en contrasten mogen ervaren. De visuals zijn wel redelijk overweldigend, maar niet in een slechte zin. Ze zijn niet echt heel verfijnd, gewoon heel sterk, Zelfs een beetje wazig maar wel zwaar overweldigend. Van stoffen als bijvoorbeeld LSD kan ik hele scherpe visuals krijgen, net als bijvoorbeeld bij truffels. Maar deze visuals zijn gewoon recht in je gezicht, on onkenbaar en heel stevig. De verfijndheid mist dus wel een beetje, maar het spektakel wordt er niet minder op . De moodlift is verder hoog. Hoewel ik hier niet echt gebruik van kan maken. Mijn wereld is zo overgenomen door visuals dat ik niet met een gesprek op fatsoenlijk niveau kan meedoen. Dat mag de pret echter zeker niet drukken. Dan komt mijn boertje zijn kamer binnen. Ik leg hem, beknopt, de situatie uit en hij begint te lachen. De sfeer en het plezier zetten zich voort. Helaas claimt hij wel zijn bureau stoel terug.

T+02.30
Ondertussen lijkt de trip op zijn piek te zijn. Ik heb moeite met gezichten onderscheiden van de spectrals die ik zie. Als ik naar mijn broertje of een vriend kijk, zie ik hun gezichten in verschillende patronen over de muur achter hun lopen. De kleuren groen en paars lijken te overheersen. Tussen de gezichten door lopen fractrals die de gezichten met elkaar lijken te verbinden. Mijn euforie ligt nog steeds erg hoog, hoewel ik er opnieuw weinig mee kan. Ik ben gewoon erg gelukkig met alles dat zich op mijn netvlies afspeelt. Er komt nog een vriend binnen en we besluiten wat Jim Jeffreys te gaan kijken. Benieuwd of ik dat kan volgen op dit moment.

T+02.45
Zoals verwacht lukt het mij niet de komediant te volgen. Ik ga er eigenlijk een beetje slecht op dat ik zijn gezicht niet eens kan onderscheiden op de monitor van mijn broertje en besluit de kamer te verlaten en naar de kamer van vriend Frodo te gaan. Eenmaal bij hem zie ik dat hij Warcraft aan het spelen is, ik snap maar weinig van dit spel, zeker op dit moment. We praten wat over mijn trip, terwijl ik probeer mijzelf een beetje terug te vinden, de visuals lijken nog wat sterker te zijn geworden en ik kan eigenlijk de “echte” wereld nog maar moeilijk zien. Mijn gedachten daar in tegen worden niet echt overhoop gegooid, tenminste niet zoals ik dit kan ervaren met bijvoorbeeld LSD. Wat dan aangaat is dit wel een echte 2C. Het geeft visuals, euforie maar laat je gedachtegang redelijk met rust.

T+03.15
Ik ga weer naar de kamer van mijn broertje. Mijn trip lijkt zijn plateau berijkt te hebben en ik begin gewend te raken aan de sterke visuals. Kom maar door!

T+04.15
Jim Jeffreys is ondertussen afgelopen, en hoewel ik er niet veel van meegekregen heb, zit het plezier er goed in. We praten wat over mijn trip en mijn vrienden en broertje beginnen mij een beetje te pesten. Ze weten hoe makkelijk ik te mindfucke ben als ik psychedelica op heb. Over de 2C-E is eigenlijk weinig meer te melden, de trip raast voort, de visuals nemen nie af en ik heb mijzelf weer een beetje hervonden en ben weer aan het genieten.

T+05.15
Een van mijn vrienden gaat naar huis, en Frodo komt ondertussen de kamer ingelopen om ons gezelschap te houden. Ik ga erg goed op de muziek en begin langzamerhand weer wat beter te worden in een discussie voeren of praten over een serieus onderwerp. Hoewel mijn trip bij lange na niet afneemt, begin ik wel steeds meer gewend te raken aan deze staat van zijn. Spectrals lopen over in de muur, de bank beweegt als een slang, mijn broertjes hoofd of die van mijn vrienden, zij nog steeds moeilijk te onderscheiden. Maar wat een leuke en vooral visuele stof. Het grote verschil met andere psychedelica (vooral uit de lysergeenzuur familie) is dat deze 2C je vooral ongelofelijke dingen laat zien, niet verfijnd, maar wel recht in je gezicht en on onkenbaar. De visuals zijn daarnaast wel wat ruw, ook best groot naar mijn idee. Verwacht geen spinnenwebben aan de muren, eerder de hele muur die wordt overgenomen door in elkaar overlopende figuren. Of dat de muur gewoon een totaal andere kleur aanneemt, dat kan ook nog.

T+06.15
Mijn andere maatje en broertje gaan slapen. Ik vertrek met Frodo maar richting zijn kamer, de trip lijkt nog steeds niks in sterkte af te nemen. Het is ondertussen alweer 01.15 in de morgen en ik begin mij af te vragen wanneer er enige verandering gaat komen in de intensiteit van de trip. Niet dat het mij iets uitmaakt, maar ik moet morgen rond 17.00 weer werken, en het lijkt er niet op dat ik een normale nachtrust ga krijgen, als dit zo doorgaat. We zetten lekker wat klassieke muziek op en praten over de plannen van de aankomende tijd. Er staat een vakantie met onze hele vriendengroep geplant, we vrolijk bedenken we hoe leuk dat allemaal gaat zijn. De tijd vliegt ondertussen voorbij, iets wat ik niet echt gewend ben aan de psychedelica.

T+07.15
Ook het afgelopen uur is voorbij gevlogen, en hoewel ik wel het idee krijg dat de visuals niet echt heviger worden, nemen ze nou ook niet echt af. Frodo wil ondertussen wel gaan slapen. Ik begin mijn spullen bij elkaar te zoeken, wat nog best een uitdaging blijkt te zijn. Tas eenmaal ingepakt draai ik nog een jointje en begin mij richting mijn logeer kamer, een paar straten verderop te begeven. Als ik naar buiten loop wordt ik overdonderd door de wonderen van de buitenwereld. Mijn overweldigende visuals maken plaats voor golvende bladeren, muren, stoeptegels en andere mooie organische vormen. De wereld ademt om mij heen. Ik begin langzamer te lopen, genietende van alles wat zich voor mij afspeelt. Ik pak er een sigaretje bij en geniet van mijn drie minuten durende tocht naar de logeer kamer. Eenmaal daar blijf ik nog even buiten staan. Mijn sigaret is op en ik steek dan maar mijn jointje aan. Nog even genieten.

T+08.00
Mijn trip begint langzamerhand wat minder te worden. De visuals blijven maar ze worden minder warrig en overweldigend. Ondertussen ben ik op bed gaan zitten en heb een aflevering anime opgezet. Ik begin mij af te vragen hoe laat ik ooit zal kunnen gaan slapen. Niet dat ik niet geniet van alles wat er gebeurd maar ik moet morgen wel gewoon werken, en een beetje nachtrust is geen gek plan. Of naja, het is nu al meer ochtendrust dan nachtrust geworden. Ik neem 10mg Nitrazepam en ga lekker zitten voor wat anime.

T+10.00
De trip wordt wel minder, maar slapen is er zeker nog niet bij. Ik besluit om nog maar 5mg Nitrazepam te nemen. Dit ga ik morgen zeker voelen, maar een beetje slaap is mij heel wat waard op dit moment. Ik rol nog een jointje en besluit dat ik nog maar een aflevering anime op ga zetten. Ik begin lichamelijk wel moe te worden, hoe kan het ook anders met deze hoeveelheid Nitrazepam, maar ondertussen kan ik mijn ogen sluiten wat ik wil, slapen wordt het niet.

T+12.00
Ik lig al zeker anderhalf uur in bed maar de slaap wil niet vatten. Mijn lichaam is nog steeds in een euforische staat. Ik weet eigenlijk niet zeker of het nou komt door de 2C-E of door mijn eigen blijheid over hoe ongelofelijk vet deze trip was.

De volgende dag:
Ik weet niet precies hoe laat ik in slaap ben gevallen, het zal een uurtje of 8 in de ochtend zijn geweest. Mijn wekker gaat rond 15.00. Ik voel niks meer van de 2C-E. Lichamelijk ben ik wel behoorlijk uitgeput. Maar de Nitrazepam heeft daar zonder twijfel een groot aandeel in.


Conclusie
Conclusie:
Spoiler! :
Mijn hemel, wat een ongelofelijk stof. De spectrals, fractals, kleuren en draaikolken vlogen over mijn netvlies. De visuals waren een groot deel van de tijd los van de “normale” wereld. Daarmee wil ik zeggen dat 2C-E op dat moment niet echt gebruikt maakte van wat ik al zag, het ging gewoon zijn eigen gangetje, dwars door mijn “normale” visie van de wereld heen. Toen ik, richting het einde van de trip, naar buiten liep veranderde dit en ging de 2C-E aan de haal met wat er al voor handen (ogen) was. De euforie was heerlijk aanwezig, hoewel ik de dosering van 25mg niet zou aanraden voor een beginnende tripper. Maarvoor wie wel klaar is om zijn wereld totaal over te laten nemen door de substantie 2C-E, is dit echt aan aanrader.

Deze stof zou ik zelf niet snel combineren met iets anders, hij is op zichzelf, zeker in deze doseringen, al speciaal en overweldigend genoeg. Ook ik moest even wennen aan hoe overdonderend de visuals waren. Gesprekken van een normaal niveau waren echt onmogelijk en ik moest soms echt even rustig mijzelf hervinden door van ruimte te wisselen. In vergelijking met 2C-B zou je kunnen zeggen dat 2C-B meer een “beginners” psychedelica is. 2C-B maakt moeie patronen en interessante frectals met wat er al is. 2C-E gaat daar totaal overheen. Het neemt je wereld over en laat je zien hoe de wereld er uitziet vanuit de ogen van 2C-E. Binnenkort ga ik een lichtere dosering proberen, naar mijn ervaring is een lichte dosering van 2C-B goed om een licht MDMA achtig gevoel op te wekken, ik ben nieuwsgierig of dit ook mogelijk is met 2C-E. Ik zou niet snel willen zeggen dat ik 2C-E nou echt een hele relaxte psychedelica vindt, het was in deze dosering erg overweldigend en hoewel ik het een geweldige ervaring vond, was hij soms wel lastig te plaatsten. Snoep voorzichtig en have fun!
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Afca_Remy » di aug 09, 2016 2:18 am

Tof report.
Goed helder en duidelijk verwoord.
Had niet verwacht dat 2c-E zo sterk was. Zeker nog het proberen waard maar dan wel in een lichtere dosis voor mij.. ben benieuwd hoe dat bij jou uitpakt!!
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Perry » di aug 09, 2016 3:21 am

Een van mijn favoriete psychedelica :love: Heb er leuke ervaringen mee beleefd, maar moest altijd kotsen bij de opkomst. Ik zie dat jij hier geen last van hebt gehad? (of ik heb eroverheen gelezen) Het heeft mn trip overigens nooit echt negatief beïnvloed.

Als ik jou vraag welke 2 kleuren er centraal stonden, denkende aan de visuals, welke zijn deze dan? Ben benieuwd of dit overeenkomt, aangezien deze bij mij anders waren dan wat ik gewoonlijk ervaar bij psychedelica.

Ik zal zo nog even preciezer lezen, want heb 't enigszins vluchtig doorgelezen. Sowieso tof dat je deze topper hebt gebruikt en er 'n report van hebt gemaakt.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13207
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Zinnentuimel » di aug 09, 2016 9:26 am

Mooi report! Heel helder beschreven. Ik had een tijdje terug een ander report over 2C-E gelezen dus was al geïnteresseerd in dit stofje, maar jouw report heeft deze interesse zeker versterkt. Ik denk dat ik wel voor een lichtere dosis zou gaan.

Vond je het een vriendelijk stofje? Ik hoor over 2C-B vaak dat het vooral heel visueel is, maar dat het, naast euforie, verder weinig mentale diepgang of introspectie heeft. Had je dit wel bij 2C-E?
Avatar gebruiker
Zinnentuimel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 79
Geregistreerd: di dec 01, 2015 7:19 pm

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Perry » di aug 09, 2016 10:50 am

Heb nu alles in detail gelezen en neem aan de hand daar van aan dat de primaire kleuren voor jou Groen en Paars waren?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13207
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Maus » di aug 09, 2016 11:32 am

Mooie ervaring, Selem!

Wat ik me afvraag: vind je 2ce met name visueel in vergelijking met bijvoorbeeld LSD?
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Jmths » wo aug 10, 2016 5:18 pm

Top rapportje. :)

2C-E blijft toch wel een van de meest interessante psychedelica.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 605
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Selem » wo aug 10, 2016 10:37 pm

Perry schreef:Heb nu alles in detail gelezen en neem aan de hand daar van aan dat de primaire kleuren voor jou Groen en Paars waren?


Jup, waarvan ik denk dat paars nog wel het meeste overheerste. Het neigde ook eerder naar roze misschien. Daarbij was er ook een lichte overheersing van rood. Maar die was redelijk verwaarloosbaar qua vermelding.

Maurits schreef:Wat ik me afvraag: vind je 2ce met name visueel in vergelijking met bijvoorbeeld LSD?


Ik vind 2C-E moeilijk te vergelijken met LSD, en LSD analoge. Bij LSD enzovoorts, ervaar ik meer diepgang wat betreft gedachten patronen. Waarbij 2C's (in speciaal nu even over 2C-E) minder diepgang geven, maar wel meer euforie en overheersende visuals. Met overheersende bedoel ik hier dat ze gewoon dwars over de normale wereld heen gaan, terwijl LSD enzovoorts eerder gebruik maken van wat er al is. Een mooi voorbeeld is dat ik laatst met ALD-52 alles als een soort van Gogh schilderij zag, dit zou bij 2C-E niet gebeuren, denk ik. Bij 2C-E wordt gewoon je hele wereld overgenomen door de stof zelf.

Zonder twijfel een erg interessant psychedelicum verder. De potentie is wel iets om op te letten. Ik weet niet of ik nou nog vrolijk was geworden van 5mg meer. Het is leuk om te zien hoe ook binnen de psychedelica er nog veel variatie bestaat in uitwerking. Stay put! Er komen nog verslagen aan van Allylescaline, 4-AcO-DMT en ALD-52 ^^.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Maus » wo aug 10, 2016 11:16 pm

Selem schreef:Stay put! Er komen nog verslagen aan van Allylescaline, 4-AcO-DMT en ALD-52 ^^.

:hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Jmths » do aug 11, 2016 3:15 pm

"In het additieve kleursysteem, zoals dat in een beeldscherm of bij een belichting met gekleurde lampen wordt gebruikt zijn de primaire kleuren rood, groen en blauw."
De primaire 'licht' kleuren zijn anders dan die van 'schilder' kleuren (geel is een primaire kleur in plaats van groen bij het schilderen).
Hier is dacht ik in ieder geval sprake van additief mengen (i.t.t. subtractief) tijdens het trippen.
Vaak wanneer ik trip krijgt alles al snel rode, blauwe en groene randjes die om objecten heen lopen (letters op een mobiel scherm bijvoorbeeld). Paars is vaak ook een kleur die overheerst wat op zich logisch is aangezien het een mengel is van blauw en rood. Ik heb ook het gevoel dat rood en blauw iets meer overheerst of algemeen aanwezig is.
Hierbij heb ik echter ook het gevoel dat de hoeveelheid licht inval (dag/nacht) maar ook de locatie veel invloed hier op heeft (natuur/thuis).
Er zit dacht ik een uitgebreide wetenschap achter dus mijn uitleg zal waarschijnlijk wel een beetje plat wezen en niet 100% correct, wel interessante materie met betrekking tot psychedelica in ieder geval.

Ik vind 2C-E moeilijk te vergelijken met LSD, en LSD analoge. Bij LSD enzovoorts, ervaar ik meer diepgang wat betreft gedachten patronen. Waarbij 2C's (in speciaal nu even over 2C-E) minder diepgang geven, maar wel meer euforie en overheersende visuals. Waarbij 2C's (in speciaal nu even over 2C-E) minder diepgang geven, maar wel meer euforie en overheersende visuals.

2C-E is denk ik niet echt vergelijkbaar met andere 2Cs, 2C-E wordt over het algemeen omschreven als een vrij neutrale (dus niet zozeer euforisch) en (fysiek) 'inactieve' psychedelica met aanzienlijk meer diepgang vergeleken met de andere 2Cs (wellicht met uitzondering van 2C-T-2 & 2C-T-7).

De psychedelisch effecten van 2C-E zijn naar mijn ervaring vrij uniek en niet echt te vergelijken met andere 2Cs of LSD. LSD is in ieder geval een stuk actiever dan 2C-E en minder in jezelf gekeerd, met 2C-E op krijg ik er (relatief) weinig uit qua woorden in ieder geval. 2C-E voelt qua effecten naar mijn gevoel dan ook meer van het lichaam los gekoppeld. Wellicht is 2C-E ook gewoon iets chaotischer aangezien het iets harder piekt (en een iets kortere duratie heeft) dan LSD.
2C-E heeft gewoon heel sterk de phenylethylamine 'feeling' maar heeft waarschijnlijk meer 'diepgang' dan ieder andere psychedelische phenylethylamine (waarschijnlijk met uitzondering van 2C-T-7) en tegelijkertijd lijkt het bar weinig op de typerende tryptamine effecten waarbij van LSD veel meer sprake is. Moeilijk vergelijkbaar in ieder geval.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 605
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Perry » vr aug 12, 2016 1:34 pm

Selem schreef:
Perry schreef:Heb nu alles in detail gelezen en neem aan de hand daar van aan dat de primaire kleuren voor jou Groen en Paars waren?


Jup, waarvan ik denk dat paars nog wel het meeste overheerste. Het neigde ook eerder naar roze misschien. Daarbij was er ook een lichte overheersing van rood. Maar die was redelijk verwaarloosbaar qua vermelding.

cool cool

Ik had zelf de ervaringen dat paars en rood centraal stonden. Vond ik best interessant, omdat het meestal vrolijkere kleuren zijn
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13207
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: 2C-E - In your face visuals

Berichtdoor Selem » za aug 13, 2016 9:08 pm

Sowieso interessant!
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner